Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

σετ κοπτικα ρουτερ

αστυ βικιλεξικο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει επέκταση των ωριμάνσεων στα δάνεια του EFSF κατά 10 χρόνια, περίοδο χάριτος 10 ετών και δόση 15 δισ. ευρώ.


δωρεα παιχνιδιων σε ιδρυματα

τονωση ποδιων

εκπαιδευση σκυλου για κυνηγι λαγου

Παρότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με ιδιαίτερη αισιοδοξία, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων εμφανίστηκαν διαφωνίες για την επιμήκυνση των δανείων του EFSF αλλά και το ύψος της δόσης.


Ωστόσο, τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δυσκολίες παρακάμφθηκαν. Διπλωμάτες της Ευρωζώνης, όπως αναφέρει η οικονομική εφημερίδα Financial Times, κάνουν λόγο για μια «ιστορική στιγμή». Με την εν λόγω συμφωνία, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, έρχεται στο τέλος της μια οκταετία μνημονίων και ολοκληρώνονται τρία προγράμματα διάσωσης.


Κατά τους ίδιους διπλωμάτες, η συμφωνία ήταν ένας «λεπτός συμβιβασμός» για να εξισορροπηθούν οι πολιτικές εντάσεις στις χώρες των δανειστών - όπως για παράδειγμα στη Γερμανία - και η ανάγκη της Ελλάδας να μπορεί να στηρίξει τον εαυτό της τα επόμενα χρόνια.



Δήλωση του #Eurogroup για την Ελλάδα | #Eurogroup #statement on #Greecehttps://t.co/0DvgciX8b4 pic.twitter.com/93FbDrqKPW

— Ευρωπαϊκή Επιτροπή ?? (@EEAthina) June 21, 2018


τσογλάνι στα αγγλικά
ονειροκριτης κρεας μοσχαρισιο
γεσ διευθυνση οικονομικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου