Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

άουτς

baron oilfield taber
ποτε θα πληρωθουν τα πενταμηνα απο τον οαεδ
ρικ καυτερες πιπεριες συνταγες

Αναλύοντας πάνω από 160 εκατομμύρια λέξεις από δεκάδες εφημερίδες, ακαδημαϊκές εργασίες, tweet και blogs, η έρευνα έδειξε πως οι άνδρες έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να αναφερθούν σε αθλητικό κείμενο από τις γυναίκες, οι οποίες συνήθως αναφέρονται σε σχέση με την οικογενειακή τους κατάσταση, την ηλικία τους ή την εμφάνισή τους.


alfavita θεσεις εργασιας

ελλαδα γερμανια euro 2012

Μία γλωσσολόγος του πανεπιστημίου που συμμετείχε στην έρευνα, εξηγεί:



«Η έρευνα είναι κυρίως περιγραφική, δεν έχει ως στόχο να δώσει απαντήσεις σε μεγαλύτερα ερωτήματα, αλλά φέρνει στο προσκήνιο το γεγονός πως ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί τις διαφορές όταν μιλάει για τα δύο φύλα στον αθλητισμό.»



Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο δείχνει πως η έρευνα έχει βάση.


Το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης που βγάζει κάτω από το όνομα της Jessica Ennis Hill, Βρετανής αθλήτριας, σχετίζεται με τη μητρότητά της, ενώ οι ερωτήσεις που γίνονται στην Helen Glover, αθλήτρια της κωπηλασίας, έχουν σχέση με τη φροντίδα του δέρματός της και τα μαλλιά της. Όταν αναφέρεται η διπλή Ολυμπιονίκης από τη Τζαμάικα, Shelly-Ann Fraser-Pryce, συγκρίνεται με τον αντίστοιχο άνδρα συναθλητή της, τον Usain Bolt.


Ακόμα και η αναφορά στο κάθε άθλημα, όμως, δείχνει τη διάκριση που υπάρχει ανάμεσα στα δύο φύλα. Κανείς δεν τονίζει πως είδε «ανδρικό ποδόσφαιρο», ενώ στα αθλήματα που συμμετέχουν γυναίκες πάντα προσδιορίζεται το του σπορ.


Είναι θέμα οπτικής



συντροφος θαναση τσαλταμπαση
προσκλητηρια γαμου ναρλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου