Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

βαθμολογια πρωταθληματος ελλαδας 2001

μισθοι διευθυντων δεη
η ωραια κοιμωμενη ηρακλειο
ουρανιο τοξο πληροφοριες
λιουλιος γεωργιος

Στην εκδήλωση πρόκειται να εκφωνήσει λόγο ο πρωθυπουργός, γεγονός που εξόργισε τον εκλεγμένο με το ΚΚΕ δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλλο, ο οποίος έκανε γνωστό πως θα απουσιάσει από την εκδήλωση, με επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, εξηγώντας πως «η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού και δεν του χαρίστηκε από κανέναν. Ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια εξιλέωσης της κυβερνητικής πολιτικής».


κύπρος ελλάδα γκολ

αποσυρση αυτοκινητου για αγορα μεταχειρισμενου 2016

ελτα πληρωμη με αντικαταβολη


«Στο πνεύμα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ως Δήμαρχος Καισαριανής, τιμώντας την ιστορία της πόλης, την ιστορική μνήμη και τα διδάγματα από τους αγώνες και τις θυσίες των προηγούμενων γενιών, τους 750 εκτελεσμένους στο Σκοπευτήριο, δε θα παρευρεθώ στην εκδήλωση στις 2 Οκτώβρη» καταλήγει η επιστολή.



Σε απάντηση της επιστολής του Δημάρχου Καισαριανής, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου