Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

μπαγάκησ επιμόρφωση και επαγγελματική ανάπτυξη του εκπαιδευτικού

ξενοδοχειο χαριτος

Ειδικότερα, κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι από την αρχή η ελληνική πλευρά στήριξε τους δημοκρατικούς κανόνες και τη συνταγματική νομιμότητα και επισήμανε πως όταν πιάσει «φωτιά» το σπίτι του γείτονά σου, η γειτονιά ανησυχεί.


μπουκαλια για φαρμακειο

western union ελληνικά ταχυδρομεία

χταπόδι κοκκινιστό συνταγή

τροφες για ζωα

«Ελπίζω ότι πολύ σύντομα οι γείτονες μας θα επιστρέψουν στη σταθερότητα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.


«Είμαστε πολύ ευαίσθητοι γιατί στην ιστορία μας είχαμε το πραξικόπημα το 1967 για 7 χρόνια», είπε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «από θέση αρχής υποστηρίζουμε τη δημοκρατία και τη συνταγματική νομιμότητα».


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι επίσης πολύ σημαντικό για την Ευρώπη και πως η Ευρώπη ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για τη δημοκρατική νομιμότητα στην Τουρκία. Πρόσθεσε ότι « πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατία και πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και εκεί».


Στην έναρξη του σύντομου τηλεοπτικού διαλόγου τους, ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε τον κ. Μοσκοβισί, αναφέροντας ότι η επίσκεψη του γίνεται σε δύσκολους καιρούς γενικότερα. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανέφερε ότι έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του. Επίσης ρώτησε τον Πρωθυπουργό εάν θα κάνει διακοπές, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι είναι δύσκολο.


Μοσκοβισί: Η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού


Μήνυμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, έστειλε ο Πιερ Μοσκοβισί, σε δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πάντα πίστευε ότι η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην ευρωζώνη, ότι ήρθε εδώ ως φίλος και διαβεβαίωσε ότι η Κομισιόν, ο πρόεδρός της Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο ίδιος, «θα είμαστε πάντα στο πλευρό του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για να χτίσουμε μια πιο δυνατή Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη».


Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι ήρθε ως φίλος και πως το μήνυμά του είναι ότι «τώρα πρέπει να βγούμε εντελώς έξω από τη διαχείριση της κρίσης, από την περίοδο της κρίσης».


«Είναι καιρός για κανονικότητα, σταθερότητα, εφαρμογή, επενδύσεις» υπογράμμισε. Σημείωσε πως όταν κοιτάει τα στοιχεία βλέπει ότι «ήδη η ελληνική οικονομία βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται, υπάρχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης που επιστρέφει».


Είπε ακόμη ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήδη και που έχουν συμφωνηθεί είναι απαραίτητες για να ενισχυθούν οι δομές της ελληνικής οικονομίας και να προσελκύσουν επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα.


Υπογράμμισε ότι δεν μιλά πλέον κανείς περί Grexit, αλλά ότι «μιλάμε για επιτυχία». «Ήθελα να έρθω εδώ έναν μήνα μετά την επίσκεψη του προέδρου Γιούνκερ, για να δείξω ότι η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ώστε να συνεχίσουμε με μεταρρυθμίσεις που θα παράγουν και ήδη παράγουν αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία» συμπλήρωσε.



Συνάντηση με τον Ευρ. Επίτροπο, αρμόδιο για Οικονομικές και Νομισματικές υποθέσεις, κ. Π. Μοσκοβισί στο Μέγ. Μαξίμου pic.twitter.com/H03rDLtFT3

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 18, 2016


πατάει σε αναμμένα κάρβουνα
νεογεννητο δεν ξυπναει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου