Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ωρες νυχτερινου ρευματος αθηνα

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο καλό πρώτο σερβίς της Πλίσκοβα (4 άσσοι). Η Σάκκαρη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-5 (break της Πλίσκοβα στο 7ο game) αλλά έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα ισοφαρίζοντας και οδηγώντας το ματς σε τάι-μπρέικ. Μπορεί να έχασε τελικά 7-5, όμως έστειλε μήνυμα στην αντίπαλό της μετά από 50 λεπτά.


βιργινια λεουση προβλεψεις 2016

φεστιβαλ δημου αχαρνων

samsung θηκη α5

αντενα τιβι λαιβ

18187731
(Πεισματάρα η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε μέχρι τέλους το 1ο σετ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / WILL OLIVER)


Το 2ο σετ έμοιαζε να τελειώνει νωρίς με την Πλίσκοβα να εκμεταλλεύεται αυτή τη φορά πολλές βιαστικές επιλογές της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που έχανε τα game με δικά της λάθη και έφτασε στο 1-4. Με μια εκπληκτική αντεπίθεση όμως η Μαρία πήρε 5 συνεχόμενα games και ισοφάρισε 1-1 σε 45 λεπτά.


18187733
(Απίστευτη επιστροφή στο 2ο σετ για τη Σάκκαρη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / WILL OLIVER)


Η Πλίσκοβα ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή για φυσική της ανάγκη και επέστρεψε στο ματς μετά από 6 λεπτά προσπαθώντας να «σπάσει» το ρυθμό της αντιπάλου της. Η Σάκκαρη όμως ήταν αποφασισμένη και είχε απαντήσεις στο σερβίς της Πλίσκοβ, βγάζοντας απίθανες άμυνες. Ήθελε τη νίκη, και το έδειξε κάνοντας με break στο 5ο game to 4-2. Ακόμη και όταν έχασε από δικό της λάθος την ευκαιρία για το 5-2, η «Sak-attack» δεν θα χανε το ματς. Και το τελείωσε με άσσο και 6-4.





ελληνικη αστυνομια δραμας
τει χανιων γραμματεια
ειδικοτητες επαλ λαρισα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου