Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

φορολογικη πιστωση

ραλλυ αργεντινης
πωλησεις αγροτεμαχιων με ελιες λακωνια
καινουργιο τραγουδι τερζη
προκατ μεγαρα
διατροφη και υγεια ερωτηματολογιο

Ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, εκτόξευσε «πολεμικές» απειλές για το θέμα τον Ιμίων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο στρατός μας». Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «κακομαθημένο παιδί της κυβέρνησης», και ούτε λίγο, ούτε πολύ, την κάλεσε να το μαζέψει...


Ο Τούρκος υπουργός Eξωτερικών υποστήριξε πως ενώ η τουρκική πλευρά προσπαθεί να αποκλιμακώσει την ένταση, ο Πάνος Καμμένος με τις κινήσεις του, δοκιμάζει την αντοχή των Τούρκων.


«Μας λένε, "Κατά βάθος είναι καλό παιδί, μην δίνετε σημασία", λέει ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, χωρίς ωστόσο, να διευκρινίζει ποιοι είναι οι συνομιλητές που έσπευσαν να καταλαγιάσουν την τουρκική οργή για τον πάνο Καμμένο.


«Τον πήρατε αναγκαστικά στην κυβέρνηση (συνασπισμού), κι εμείς να παραβλέπουμε;», διερωτάται ο Τσαβούσογλου.


Και δεν σταματά εκεί... «Βασικά γνωρίζουμε ότι και η νυν κυβέρνηση είναι ενοχλημένη από αυτό το κακομαθημένο παιδί που είναι υπουργός...» δίχως να διευκρινίζει ποιος είναι ο συνομιλητής που διαβεβαίωσε πως και η ίδια η κυβέρνηση είναι ενοχλημένη από τη στάση Καμμένου.


Τέλος, o Τούρκος υπουργός, κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και στα πολλά προβλήματα μεταξύ των δύο λαών, για να καταλήξει ότι τα τελευταία χρόνια Τούρκοι και Έλληνες, έχουν προσεγγίσει ο ένας τον άλλον και δεν πρέπει να επιτραπεί στο «κακομαθημένο παιδί της κυβέρνησης», να επισκιάσει τα θετικά βήματα που έχουν γίνει.


«Δεν χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη ισχύος. Το τί μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός όταν πρέπει, το ξέρουν καλύτερα εκείνοι», λέει ο Μελβούτ Τσαβούσογλου. «Η κυβέρνηση να εξηγήσει στο κακομαθημένο παιδί και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας», καταλήγει.



διασημα καφε παρισι
δημοτικο κολυμβητηριο ηρακλειου παγκρητιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου