Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

νηστεια και γαμος

στολισμος γαμου λαρισα τιμες
λαθρομεταναστες στην λημνο

Έχει στα χέρια της μια συμφωνία, και θεωρεί ότι είναι η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Την ίδια ώρα, δεν φαίνεται να ανησυχεί που ελάχιστοι Βρετανοί πολιτικοί συμφωνούν με την άποψή της.


carnaby μεταφραση

ηβη αντωνης ονειρο ηταν

Παρότι άκουσε σειρά βουλευτών να της ανακοινώνουν σήμερα ότι σκοπεύουν να καταψηφίσουν τη συμφωνία με τις Βρυξέλλες και βρέθηκε αντιμέτωπη με «κυκεώνα» παραιτήσεων, η Βρετανίδα πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου απάντησε υπομονετικά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και διεμήνυσε ότι σκοπεύει να πάει τη συμφωνία στο κοινοβούλιο.


Ορισμένοι θα έλεγαν ότι η στάση αυτή της κ. Μέι είναι θαρραλέα, άλλοι μπορεί να την αποκαλούσαν «τρελή».


Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, όμως, εμφανίζεται αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τους πιο σκληρούς επικριτές της και μάλιστα δημόσια.


Ένα από τα «αγκάθια» της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το τι θα συμβεί με την Βόρεια Ιρλανδία. Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: είναι πιο σημαντικό για τη Βρετανία να έχει ελεύθερη εμπορική πολιτική ή προτιμά να υπαρχουν σύνορα ανάμεσα στην Ιρλανδία - που θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση - και τη Βόρεια Ιρλανδία, που είναι μέρος της Βρετανίας;


Όλα τα υπόλοιπα ζητήματα - οι νόμοι, τα σύνορα ή ακόμη και τα χρήματα - εξαρτώνται από την απάντηση στο κομβικό αυτό ερώτημα.


Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και η Ιρλανδία έχουν διαμηνύσει ότι τα σύνορα αποτελούν «κόκκινη γραμμή» στις διαπραγματεύσεις.





επιτοιχια ψηφιακα ρολογια
νεα μοντελα ρολεξ
διαρροια αντιμετωπιση coca cola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου