Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

μπεθ καρπεντερ

ορνιθες αριστοφανη ηθοποιοι
κεκ βολος προγραμματα 2015
δουλειες με καλα λεφτα
μαρια μπεκατωρου γιαννης καρατζαφερης

Οι παίκτες της ομάδας τηρούν τους κανόνες του ραμαζανιού και δεν καταναλώνουν τίποτα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, όταν παίζεις ποδόσφαιρο όντας νηστικός και διψασμένος η απόδοσή σου δεν μπορεί να είναι και πολύ καλή.


κορσο σκυλια

μπαστουνι με καθισμα

Λύση στο πρόβλημα μπορεί να δώσει ένας βολικός «τραυματισμός» την ώρα που οι παίκτες μπορούν πλέον να καταναλώσουν φαγητό και νερό. Η ομάδα λοιπόν, εκμεταλλευόμενη τον κανονισμό που επιβάλλει ο αγώνας να σταματά όταν τραυματιστεί κάποιος παίκτης ώστε να εξεταστεί από το ιατρικό προσωπικό, είδε τον τερματοφύλακά της να τραυματίζεται ακριβώς εκείνη τη στιγμή σε δύο περιπτώσεις.


Στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η Τυνησία πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Mouez Hassen έχει «τραυματιστεί» γύρω στο 50ο λεπτό, επιτρέποντας έτσι στους συμπαίκτες του να φάνε κάτι, καθώς τον εξετάζει γιατρός.



Fun fact:
Tunisian National team has played the last two friendlies while fasting. So, whenever the time comes to break Fast. The players have an agreement that the GK would go down so they can get a moment to drink some water and get something to eat #Ramadan #tunisia pic.twitter.com/4Rgz380ukW

— Souhail Khmira (@SKhmira) 2 Ιουνίου 2018


η φρενιτιδα της φαρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου