Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ονειρεμενη ταξη

δοχειο υδραυλικου λαδιου
γυπαετοσ μετρα προστασιασ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.


αργασι ζακυνθος ενοικιαζομενα δωματια

αρμονια ξενοδοχειο ηρακλειο

Ύστερα από εντολή του κ. Παυλοπούλου, ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Γεώργιος Γεννηματάς επικοινώνησε χθες το βράδυ, με τον εδώ πρέσβη της Τουρκίας Κερίμ Ουράς και του ζήτησε να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και τον τουρκικό λαό την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Ο γενικός γραμματέας μετέφερε επίσης τα θερμά συλλυπητήρια τού κ. Παυλόπουλου προς τις οικογένειες των θυμάτων και τον τουρκικό λαό.


Μητσοτάκης; Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται


“Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στυγνή δολοφονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Καταδικάζουμε τη βία και την τρομοκρατία από όπου και αν προέρχονται. Στρέφονται, άλλωστε, εναντίον της ζωής και της ελευθερίας κάθε πολίτη. Στις οικογένειες των θυμάτων, το λαό και την Κυβέρνηση της γειτονικής Τουρκίας εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου”, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.


ΚΚΕ: Η τουρκική κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες



ασυνηθιστα κατοικιδια
ενοικιασεις νυφικων τιμες θεσσαλονικη
νομος της εξουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου