Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ακρυλικο χρωμα σε γυαλι

αδεια παραγωγου κοσμηματων
νοστιμο βραστο κοτοπουλο

Ένα σούπερ μάρκετ λεηλατήθηκε σε νότιο προάστιο της Τύνιδας , δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Χλίφα Σιμπανί, ενώ πρόσθεσε ότι 49 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε όλη τη χώρα και ότι 206 άνθρωποι που συμμετείχαν σε ταραχές συνελήφθησαν.


ειμαι κουλ

δισκοι για τουρτα

Εξάλλου διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον ενός εβραϊκού σχολείου στη νότια Τυνησία, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Κανείς δεν τραυματίστηκε και το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.


Η αστυνομία και ο στρατός αναπτύχθηκαν τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες σε πολλές πόλεις της Τυνησίας, μεταξύ αυτών και η Τεμπουρμπά, 30 χιλιόμετρα δυτικά της Τύνιδας, όπου νεαροί βγήκαν στους δρόμους μετά την κηδεία ενός άνδρα που σκοτώθηκε την προηγουμένη κατά τη διάρκεια επεισοδίων.


Ταραχές ξέσπασαν επίσης στη Γκάφσα, την Κασερίν και τη Σίντι Μπουζίντ, από όπου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 το κίνημα που σηματοδότησε την έναρξη της Αραβικής Άνοιξης.


Εξάλλου συνεχίζεται η διαμάχη για τα αίτια θανάτου του άνδρα αυτού, ηλικίας 45 ετών, τον οποίοι οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν μάρτυρα, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε χθες δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.


Το υπουργείο Εσωτερικών της Τυνησίας διαψεύδει ότι ο άνδρας σκοτώθηκε από την αστυνομία.


Τη Δευτέρα το βράδυ «δεν είδαμε διαδηλώσεις, αλλά ανθρώπους να κάνουν καταστροφές, να κλέβουν και να επιτίθενται εναντίον Τυνήσιων», σχολίασε ο πρωθυπουργός Γιούσεφ Σαχέντ στον ραδιοφωνικό σταθμό Mosaique FM.



τηλεφωνο συλλογου ελπιδα
γλυκεία χώρα κύπρος
edi oracle gateway

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου