Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

αγγλοι αστρονομοι

τα ρεβυθια εχουν καλιο
μακριδης ειδη υγιεινης κατερινη
φιλική εταιρεία πηγές

Η δέσμευση αυτή, την οποία ανακοίνωσε η νοτιοκορεατική προεδρία, αποτελεί την τελευταία ένδειξη των θετικών διπλωματικών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στην κορεατική χερσόνησο, με κορυφαία την ιστορική σύνοδο κορυφής μεταξύ των ηγετών της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και της Νότιας Μουν Τζε-ιν, κατά την οποία συμφώνησαν να εξασφαλίσουν μέσω της "πλήρους αποπυρηνικοποίησης" "μια μη πυρηνική κορεατική χερσόνησο".


πολυεθνικη λεξικο

φεισμπουκ αποκαλυπτικα

Για χρόνια, η Πιονγιάνγκ δήλωνε ότι δεν θα απαρνείτο ποτέ το πρόγραμμά της πυρηνικών όπλων, καθώς έκρινε ότι της ήταν απαραίτητο για την προστασία της από μια αμερικανική εισβολή.


"Ο κ. Κιμ είπε, κατά την σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο Μουν, ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο των εγκαταστάσεων τον Μάιο και ότι προσεχώς θα καλέσει ειδικούς της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, όπως και δημοσιογράφους για να κοινοποιήσουν με διαφάνεια την διαδικασία αυτή στη διεθνή κοινότητα", δήλωσε ο Γιον Γιουνγκ-τσαν, εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής προεδρίας.


"Ο κ. Κιμ δήλωσε 'Οι ΗΠΑ μας θεωρούν απωθητικούς, αλλά μόλις μιλήσουμε, θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είμαι κάποιος που θα χρησιμοποιήσει ένα πυρηνικό όπλο κατά της Νότιας (Κορέας) ή των ΗΠΑ ή θα βάλει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ'", συνέχισε ο εκπρόσωπος, επικαλούμενος τις δηλώσεις του Βορειοκορεάτη ηγέτη.




sky offers
nassos blog βιζιτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου