Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

τι χρειαζεται για το μωρο στο μαιευτηριο

μερη για διακοπες κοντα στην αθηνα

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, η Άγκυρα δεν θα ικανοποιήσει τα αιτήματα των Ηνωμένων Πολιτείων και θα συνεχίσει τις διαδικασίες αγοράς των πυραύλων. Ζήτησε, μάλιστα, από την Ουάσιγκτον να εγκαταλείψει την «απειλητική ρητορική».


βομβαρδισμος νυρεμβεργης

the rights of the accused were originally intended to protect who

ποσα κιλα ειναι μια ουγγια

bosch service κομοτηνη

Ο Τσαβούσοβλου τόνισε πως η αγορά των S-400 είναι ένα «πρέπει» για την Τουρκία.


«Πρέπει να προστατέψουμε τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Είναι ένα "πρέπει" για μας. Πρέπει να το καταλάβουν», είπε ο Τσαβούσογλου αναφερόμενος στις ΗΠΑ, ενώ επανέφερε και παλαιότερο αίτημα της Άγκυρας για αγορά πυραύλων Πάτριοτ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που η άλλη πλευρά δεν είχε αποδεχθεί. «Μπορούν οι ΗΠΑ να μας δώσουν εγγυήσεις για πώληση πυραύλων Πάτριοτ;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το RT.


Οι σχέσεις Άγκυρας – Ουάσιγκτον είναι ιδιαιτέρως τεταμένες λόγω της κράτησης του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, που κατηγορείται από την Τουρκία για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016.


Άντριου Μπράνσον: Ποιος είναι ο πάστορας που βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας ΗΠΑ - Τουρκίας


Η στάση που κρατούν οι ΗΠΑ στη συμφωνία για την πώληση των F-35 έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό της τουρκικής πλευράς, με τον Τσαβούσογλου να τονίζει, πως ορισμένα από τα βασικά εξαρτήματα για τα πολεμικά αεροσκάφη παρέχονται από την Τουρκία.



ακης ρυζογαλο
κρατικο λαχειο νουμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου