Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

πορτο καρρας αρχιτεκτονας

django ο τιμωρος (2012)

Φέτος, η ειδική αυτή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - που παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές - έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς υπήρξαν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε - με κορυφαία την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ, ενώ οι αλλεπάλληλες τζιχαντιστικές επιθέσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους δημιουργούν μεγάλη ανησυχία και απαιτούν συγκροτημένο σχέδιο αντιμετώπισης. Η ανεργία, ειδικά στους νέους, οι κοινωνικές ανισότητες, το μεταναστευτικό, είναι επίσης “αγκάθια”.


ημέρα αθλητισμού σχολείο

ζουζουνια παιδικα ρουχα καρδιτσα

restaurant omikron

Έτσι, μεταξύ των θεμάτων που τίθενται στη σημερινή τρίωρη συζήτηση για την κατάσταση και το μέλλον - ειδικά αυτή την περίοδο κατά την οποία αμφισβητούνται έντονα οι πολιτικές των Βρυξελλών - της ΕΕ, είναι η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, η απασχόληση και η ανάπτυξη, η μετανάστευση και το διεθνές εμπόριο.


Για να παρακολουθήσετε την ομιλία στα ελληνικά μετακινείστε τον κένσορα πάνω στην εικόνα και μόλις εμφανιστεί το original στα δεξιά επιλέξτε τη γλώσσα.



επισκεψεις σε πολεμικα πλοια
νεα αλυσιδα επιπλων
γερμανος κινητα τιμες afis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου