Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

μπαγάκησ επιμόρφωση και επαγγελματική ανάπτυξη του εκπαιδευτικού

ξενοδοχειο χαριτος

Ειδικότερα, κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι από την αρχή η ελληνική πλευρά στήριξε τους δημοκρατικούς κανόνες και τη συνταγματική νομιμότητα και επισήμανε πως όταν πιάσει «φωτιά» το σπίτι του γείτονά σου, η γειτονιά ανησυχεί.


μπουκαλια για φαρμακειο

western union ελληνικά ταχυδρομεία

χταπόδι κοκκινιστό συνταγή

τροφες για ζωα

«Ελπίζω ότι πολύ σύντομα οι γείτονες μας θα επιστρέψουν στη σταθερότητα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.


«Είμαστε πολύ ευαίσθητοι γιατί στην ιστορία μας είχαμε το πραξικόπημα το 1967 για 7 χρόνια», είπε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «από θέση αρχής υποστηρίζουμε τη δημοκρατία και τη συνταγματική νομιμότητα».


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι επίσης πολύ σημαντικό για την Ευρώπη και πως η Ευρώπη ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για τη δημοκρατική νομιμότητα στην Τουρκία. Πρόσθεσε ότι « πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατία και πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και εκεί».


Στην έναρξη του σύντομου τηλεοπτικού διαλόγου τους, ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε τον κ. Μοσκοβισί, αναφέροντας ότι η επίσκεψη του γίνεται σε δύσκολους καιρούς γενικότερα. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανέφερε ότι έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του. Επίσης ρώτησε τον Πρωθυπουργό εάν θα κάνει διακοπές, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι είναι δύσκολο.


Μοσκοβισί: Η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού


Μήνυμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, έστειλε ο Πιερ Μοσκοβισί, σε δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πάντα πίστευε ότι η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην ευρωζώνη, ότι ήρθε εδώ ως φίλος και διαβεβαίωσε ότι η Κομισιόν, ο πρόεδρός της Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο ίδιος, «θα είμαστε πάντα στο πλευρό του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για να χτίσουμε μια πιο δυνατή Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη».


Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι ήρθε ως φίλος και πως το μήνυμά του είναι ότι «τώρα πρέπει να βγούμε εντελώς έξω από τη διαχείριση της κρίσης, από την περίοδο της κρίσης».


«Είναι καιρός για κανονικότητα, σταθερότητα, εφαρμογή, επενδύσεις» υπογράμμισε. Σημείωσε πως όταν κοιτάει τα στοιχεία βλέπει ότι «ήδη η ελληνική οικονομία βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται, υπάρχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης που επιστρέφει».


Είπε ακόμη ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήδη και που έχουν συμφωνηθεί είναι απαραίτητες για να ενισχυθούν οι δομές της ελληνικής οικονομίας και να προσελκύσουν επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα.


Υπογράμμισε ότι δεν μιλά πλέον κανείς περί Grexit, αλλά ότι «μιλάμε για επιτυχία». «Ήθελα να έρθω εδώ έναν μήνα μετά την επίσκεψη του προέδρου Γιούνκερ, για να δείξω ότι η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ώστε να συνεχίσουμε με μεταρρυθμίσεις που θα παράγουν και ήδη παράγουν αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία» συμπλήρωσε.



Συνάντηση με τον Ευρ. Επίτροπο, αρμόδιο για Οικονομικές και Νομισματικές υποθέσεις, κ. Π. Μοσκοβισί στο Μέγ. Μαξίμου pic.twitter.com/H03rDLtFT3

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 18, 2016


πατάει σε αναμμένα κάρβουνα
νεογεννητο δεν ξυπναει

πηγαδια φορολογια

η σιωπη ενος βλεματος
δαμιγος αντωνης αυτοκινητα

Για ακόμη μια φορά, διακινούνται μηνύματα μέσω Facebook και άλλων κοινωνικών δικτύων από άτομα που ισχυρίζονται ότι θα μπουν στη Βουλή, ωστόσο σε χαμηλότερη ένταση απ’ ότι την Κυριακή.


μωρα με λεμονι

πρόγραμμα ραδιοφωνικών σταθμών αθήνας

τεχνολογια λογισμικου εκπα

Ήδη από χθες το βράδυ, σε κλοιό ασφαλείας βρέθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και η Βουλή.


Σήμερα το πρωί, γύρω από το Σύνταγμα θα στηθούν τέσσερις φραγμοί με κλούβες – στα λουλουδάδικα, στην Ηρώδου Αττικού, στο Ζάππειο και στη Βασιλίσσης Όλγας.


Στόχος των μέτρων αυτών είναι η απρόσκοπτη είσοδος και έξοδος των βουλευτών από το κοινοβούλιο.


Ουσιαστικά, μπροστά στην είσοδο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας θα δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη που δεν θα επιτρέπει στους συγκεντρωμένους να φτάσουν μέχρι το κτήριο.





σπιτι ζαγορακη
νικος κουρκουλης τραγουδιστης

θυσια μανας

φαρμακεια αθηνα ηλιουπολη
μισθος ανειδικευτου εργατη

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 20,4% και διαμορφώθηκαν στα 6,096 δισ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 4,5% και διαμορφώθηκαν στα 3,517 δισ. ευρώ.


Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 12,53 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 12,9% έναντι πλεονάσματος 11,1


δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 1,358 δισ. ευρώ ή 10,6%, καθώς και της μείωσης των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 73 εκατ. ευρώ ή 4,3%.


H αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 10,1% και δευτερευόντως στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 0,9%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 80,7% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 76,3% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.


Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017 η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 10,1% και διαμορφώθηκε στις 25,89 εκατομμύρια ταξιδιώτες, έναντι 23,5 εκατομμύρια ταξιδιώτες την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 10,0%, όσο και αυτή μέσω οδικών σταθμών.


Κατά την ίδια περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 17,80 εκατομμύρια ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκε κατά 14,1% και διαμορφώθηκε στις 8,08 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 10,5%, ενώ αυτή από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 6,0%.


Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 8,2% και διαμορφώθηκε στις 1,39 εκατομμύρια ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 17,7% και διαμορφώθηκε στις 3,57 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε αύξηση κατά 3,8% και διαμορφώθηκε στις 2,91 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 0,5% και διαμορφώθηκε στις 573 χιλιάδες ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 10,1% και διαμορφώθηκε στις 807 χιλιάδες ταξιδιώτες.



ποινες υπερβαση οριου ταχυτητας
προμη φυλλαδιο
η ωρα του πρωθυπουργου
σακουλες κενου αερος
βασιλεα χριστον λισαβονα

αγέρας ήσουν μαρινέλλα

επιτραπέζιου παιχνιδιού go

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 680,06 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,21%.


ολη κρουαζιερα

εγκυμοσυνη και δυσαρεστη αναπνοη

οσε στασεις θεσσαλονικη αθηνα

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε στενό εύρος διακύμανσης 4,64 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 681,88 μονάδες (+0,06%) και κατώτερη στις 677,24 μονάδες (-0,62%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 26,226 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 29.314.128 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε οριακά σε ποσοστό 0,03%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+5,78% στα 3,11 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+5,53% στα 2,67 ευρώ), της Cocaq Cola HBC (+1,57% στα 24,56 ευρώ), της Σαράντης (+0,87% στα 11,55 ευρώ) και της Eurobank (+0,69% στα 0,584 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Jumbo (-4,08% στα 14,10 ευρώ), της Grivalia Properties (-2,32% στα 8,00 ευρώ), της ΔΕΗ (-1,89% στα 3,11 ευρώ), της Πειραιώς (-1,70% στα 0,173 ευρώ), της Τιτάν (-1,47% στα 23,48 ευρώ) και της Motor Oil (-1,27% στα 16,32 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,57%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+0,34%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-3,19%), της Ακίνητης Περιουσίας (-1,56%) και του Πετρελαίου (-1,14%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς, διακινώντας 10.400.828 και 8.286.425 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 4,044 εκατ. ευρώ και ο ΟΤΕ με 3,247 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, 42 πτωτικά και 25 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Δρομέας+23,21%, Pasal +19,44%, Dionic+19,15% και Ναυτεμπορική +10,00%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Unibios -28,04%, Σφακιανάκης-19,93%, Πήγασος-18,52% και Κτήμα Λαζαρίδη-9,07%.



ωρες λειτουργιας jumbo τριπολης
μικρα τρακτερ
δηλωσεις γονεων ρωμανου

επιθεωρηση χαλκιδασ

ο καλύτερος κιθαρίστας στον κοσμο
πιτσαρια νεαπολη κοζανης

Ο Περγκλ, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τη Σπάρτα Πράγας και τρία κύπελλα, το 2005 και το 2007, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, αυτοκτόνησε την ημέρα της Πρωτομαγιάς.


υπηρεσια κεπυο

αγγλος σατυρικος ποιητης

ανίκητοι ηττημένοι παρουσιαση

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία Τσέχου ποδοσφαιριστή μέσα σε μόλις ένα χρόνο, καθώς είχαν προηγηθεί πέρυσι τον Απρίλιο ο Φράντισεκ Ραϊτόραλ και τον Μάιο ο Πάβελ Μπίστρον.


Ο Περγκλ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για 1,5 χρόνο (2007-08, 2008-09 πρώτο μισό) με απολογισμό 31 συμμετοχές. Σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 2015-16. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε η Βαντούζ από το Λιχτενστάιν που συμμετέχει στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Γερμανία μαζί με την οικογένεια του.



γλωσσα ε δημοτικου ενοτητα 10 διαγωνισμα
προτυπο αποστολης γραμματος

νινο αποπειρα δολοφονιας

τσιπρας αλεξης βικιπαιδεια
δεν ταιριαζετε σου λεω σταν φουρειρα παντελιδης
ενοικιαζομενα δωματια μηλια σκοπελος
saint joseph υποτροφιες

Ο «Δικέφαλος» έμεινε απόψε ισόπαλος, με 0-0, στη Μόσχα, με τη Σπαρτάκ, στη ρεβάνς για τον γ' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την επική ανατροπή και τη νίκη του με 3-2, την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα, του έδωσε ο ποθητό εισιτήριο πρόκρισης. Οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν από το 33' με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής, από τους γηπεδούχους, του Λουίζ Αντριάνο.


ψαροταβερνες στο καβουρι

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να μην πέτυχαν γκολ, όπως το κάνουν ανελλιπώς σε υποχρεώσεις τους, επίσημες και φιλικές, από τον περασμένο Νοέμβριο, πέτυχαν, όμως, τον στόχο τους, επιστρατεύοντας το μυαλό και την εμπειρία τους.


Ισορροπημένο το μισάωρο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει σταδιακά έδαφος στον αγωνιστικό χώρο, μετά τα πρώτα λεπτά, να αμύνεται αποτελεσματικά και να απειλεί με αντεπιθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 23' ο «Δικέφαλος» χρεώθηκε με μόλις ένα φάουλ και ήταν αυτός που δημιούργησε πρώτος τις ουσιαστικότερες προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.


Στο 10', ειδικότερα, ο Πρίγιοβιτς «έπιασε» μακρινό σουτ, σε κίνηση, ο Μαξιμένκο μπλόκαρε, όπως έπραξε ο τερματοφύλακας της Σπαρτάκ και στο 15', μετά από κεφαλιά του Μάτος. Στο 26' οι Ρώσοι βρήκαν δοκάρι, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Φερνάντο, με το κεφάλι του Κάνιας να παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας. Φάση που έδωσε το έναυσμα στους γηπεδούχους να αρχίσουν να πιέζουν περισσότερο τους «ασπρόμαυρους».


Ο... αέρας, ωστόσο, για τη Σπαρτάκ κόπηκε, άμεσα. Στο 33' ο Κρέσπο έπεσε στο έδαφος, μετά από αγκωνιά του Λουίζ Αντριάνο. Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έδειξε τα... πειστήρια της δράσης του αντιπάλου του στον διαιτητή, ο οποίος και απέβαλε, με κόκκινη κάρτα, τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο τελευταίος έφυγε φανερά εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να προκαλέσουν ένταση, στην πορεία, προκειμένου να αποκαταστήσουν αριθμητική ισορροπία για τις ομάδες.


Αποδεικτικό της πρόθεσής τους αποτέλεσε το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο 35', μετά από φάουλ που κέρδισε ο Ελ Καντουρί, με τους ποδοσφαιριστές και από τις δύο πλευρές, να βρίσκονται σε ολιγόλεπτη μικροσύρραξη.


Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν άστοχος, από κοντά στη μικρή περιοχή, με κεφαλιά (η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι).


Δραστήριες αμφότερες οι ομάδες, στις δύο εστίες, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει απίστευτη, τριπλή, ευκαιρία, για να σκοράρει στο 54'. Ηταν η φάση διαρκείας μπροστά στον Μαξιμένκο, αρχικά ο Πέλκας, μετά ο Πρίγιοβιτς και ελάχιστα αργότερα ο Ουάρντα, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.


Δυο «βολίδες» του Πέλκα, στο 66' και στο 68', εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μαξιμένκο. Στο 69' η Σπαρτάκ, με αντεπίθεση, έχασε ευκαιρία με τον Ζε Λουίς (άουτ), με τον Ζόμπνικ αργότερα (71', 76'), να μη βρίσκει, επίσης, στόχο.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο της μάχης, οι Ρώσοι πίεσαν περισσότερο, δεν μπόρεσαν, εντούτοις, να παραβιάσουν τα καρέ του Πασχαλάκη, με τον ΠΑΟΚ, να χάνει ευκαιρία για γκολ, στο 85', με τον Λημνιό


ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Τζικία, Κομπάροφ (76' Μελγχαρέχο), Γκλουσάκοφ, Φερνάντο (63' Σαμέντοφ), Ζόμπνιν, Τασάεφ (46' Ζε Λουίς), Λουίζ Αντριάνο, Πρόμες


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (65' Χατσερίδης), Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (79' Σάκχοφ), Ελ Καντουρί (46' Ουάρντα), Λημνιός, Πρίγιοβιτς




starbucks θεσεις εργασιας 2015
μηχανικων παραγωγης και διοικησης ξανθη βασεις 2014

καρβουνα τσουβαλι

τσαϊ του βουνου
ταχυδρομειο πειραια καλλιπολη
υγρασια πελλετ

Με «άδεια χέρια» κατέληξε και η αντίστοιχη έρευνα που έκανε στον ίδιο αστεροειδή το άλλο πρόγραμμα αναζήτησης εξωγήινων σημάτων SETI, το οποίο χρησιμοποίησε τη διάταξη ραδιοτηλεσκοπίων 'Αλεν στην Καλιφόρνια.


χωλαινω τι σημαινει

ακινητα δασος χαιδαριου πωλησεις

Έρευνα για ίχνη εξωγήινης ζωής στον μυστηριώδη αστεροειδή Οουμουαμούα


Έτσι, σε πρώτη φάση (η μελέτη θα συνεχισθεί), απογοητεύτηκαν όσοι ήθελαν να πιστεύουν ότι ο «επισκέπτης» που τρύπωσε ξαφνικά στη «γειτονιά» μας από το διαστρικό χώρο έξω από το ηλιακό μας σύστημα, δεν ήταν απλώς ένας διαστημικός βράχος με περίεργο σχήμα, αλλά ένα καμουφλαρισμένο διαστημόπλοιο.


Ο αστεροειδής, που είχε αρχικά γίνει αντιληπτός τον Οκτώβριο, έχει μήκος περίπου 400 μέτρων και πλάτος 40 μέτρων. Ένα τόσο επίμηκες σχήμα δεν έχει ποτέ έως τώρα παρατηρηθεί σε αστεροειδή.


Με μακρύ διαστημόπλοιο έμοιαζε ο αστεροειδής που πέρασε από το ηλιακό μας σύστημα


Το Πρόγραμμα Breakthrough Listen, που αναζητά ίχνη εξωγήινης νοημοσύνης στο σύμπαν, αποφάσισε να «τσεκάρει» τον αστεροειδή με το μεγάλο αμερικανικό ραδιοτηλεσκόπιο Γκριν Μπανκ της Δυτικής Βιρτζίνια. Ανακοίνωσε ότι έως τώρα δεν προκύπτει κάτι «ύποπτο», όπως κάποια εκπομπή τεχνητών ραδιοκυμάτων από τον Οουμουαμούα (σημαίνει «αγγελιοφόρος» στα χαβανέζικα) στις συχνότητες των 1,7 έως 2,6 GHz.




κρητικη κουζινα βορεια προαστια
καμπυλη ζαχαρου διαρκεια

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

πουφ σαλονιου

μουχλα παπουτσια
πανεπιστημιο κυπρου κεντρο γλωσσων

Ο Σύλλογος, με παρέμβασή του προς τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις, που αφορούν τη διάθεση πλαστικών σακουλών μεταφοράς εμπορευμάτων με πάχος τοιχώματος 50-70 μικρών (μm) που αποκλειστικά διαθέτουν οι εμπορικές επιχειρήσεις στους καταναλωτές.


βερα στο χερι

ημεριδα γυναικειας επιχειρηματικοτητας

Επιπλέον, ζήτησε την αποφυγή άμεσης διενέργειας ελέγχων και επιβολής προστίμων, ώστε να δοθεί στις επιχειρήσεις ένα χρονικό περιθώριο προσαρμογής των φορολογικών ταμειακών μηχανών και των λογισμικών τους.


Με σημερινή επιστολή του συλλόγου προς τα μέλη του σχετικά με την απόφαση για τα μέτρα και τους κανόνες σχετικά με τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικών σακουλών και προς αποφυγή λαθών που θα οδηγήσουν σε επιβολή προστίμων, διευκρινίζονται τα εξής παρακάτω:


  • Από 01.01.2018 σταμάτησε η δωρεάν διάθεση στους καταναλωτές των πλαστικών σακουλών μεταφοράς εμπορευμάτων ή προϊόντων.

  • Οι διατάξεις της ανωτέρω αποφάσεως δεν εφαρμόζονται στα περίπτερα και στους εμπόρους που ασκούν υπαίθριο εμπόριο.

  • Η ανωτέρω απόφαση δεν αφορά τις επιχειρήσεις που διαθέτουν στους πελάτες τους για την μεταφορά των αγορών τους αποκλειστικά χάρτινες σακούλες.

  • Επίσης δεν αφορά τις επιχειρήσεις που διαθέτουν στους πελάτες τους αποκλειστικά πλαστικές σακούλες με πάχος τοιχώματος μεγαλύτερο των 70 μικρών (μm).

  • Η ανωτέρω απόφαση αφορά επιχειρήσεις που διαθέτουν στους πελάτες τους, για την μεταφορά των αγορών τους, πλαστικές σακούλες με πάχος τοιχώματος μέχρι 70 μικρών (μm).

  • Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν οι εξής κατηγορίες στις οποίες μπορεί να ανήκει ένας έμπορος ή σε μία ή συνδυαστικά σε περισσότερες από αυτές:



    • Πολύ λεπτές πλαστικές σακούλες με πάχος τοιχώματος μικρότερο από 15 μικρά (μm), που απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύδην τροφίμων, όταν η χρήση τους συμβάλλει στην αποφυγή σπατάλης τροφίμων. Οι σακούλες αυτές δεν υπόκειται σε κανένα τέλος.

    • Λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς με πάχος τοιχώματος μικρότερο των 50 μικρών (μm). Οι σακούλες αυτές υπάγονται στο περιβαλλοντικό τέλος των 0,03 λεπτών πλέον ΦΠΑ. Το τέλος αυτό αναγράφεται στα παραστατικά πώλησης με τρόπο διακριτό και ευανάγνωστο ως πρόσθετο είδος "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ", και με ποσότητα ισάριθμη της ποσότητας των διατεθέντων πλαστικών σακουλών. Υπόκειται σε ΦΠΑ κανονικού συντελεστή και αποδίδεται, υποβάλλοντας δήλωση απόδοσης περιβαλλοντικού τέλους ανά τρίμηνο στην ΑΑΔΕ.

    • Πλαστικές σακούλες μεταφοράς εμπορευμάτων ή προϊόντων με πάχος τοιχώματος από 50 μέχρι 70 μικρών (μm) συμπεριλαμβανομένων των επαναχρησιμοποιήσιμων σακουλών ή τσαντών μεταφοράς με το ίδιο πάχος τοιχώματος. Οι σακούλες αυτές τιμολογούνται με κριτήρια τιμολόγησης της κάθε επιχείρησης, χρεώνονται στον καταναλωτή στα σημεία πώλησης εμπορευμάτων ή προϊόντων με τρόπο διακριτό και ευανάγνωστο στα παραστατικά πώλησης προ του ΦΠΑ. Το ποσό της χρέωσης αυτής δεν αποδίδεται στην ΑΑΔΕ αλλά μόνο ο ΦΠΑ.


    Για την αποφυγή λαθών και επιβολή προστίμων προτείνεται:



    • Να επιβεβαιώσει ο έμπορος από τον προμηθευτή του ή από το τιμολόγιο αγοράς, το πλάτος τοιχώματος των πλαστικών σακουλών που διαθέτει στους πελάτες του, ώστε να γνωρίζει σε ποια ή ποιες κατηγορίες ανήκει.

    • Σε όποια κατηγορία και να ανήκει ο έμπορος πρέπει, σε εμφανές σημείο προς τον καταναλωτή, να αναρτήσει πινακίδα με το λεκτικό «Οι λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς υπόκειται σε περιβαλλοντικό τέλος 0,03 πλέον ΦΠΑ, με σκοπό τη μείωση χρήσης τους».

    • Εάν διαθέτει το κατάστημα σακούλες από 50 μέχρι 70 μικρών (μm) ακριβώς από κάτω θα αναφέρεται: «Οι πλαστικές σακούλες 50-70 μικρών (μm) χρεώνονται ……πλέον ΦΠΑ» ανάλογα με τη χρέωση της επιχείρησης.

    • Κατόπιν συνεννόησης με τον λογιστή - φοροτεχνικό και τον τεχνικό συντήρησης των φορολογικών μηχανών των καταστημάτων, θα πρέπει να προβεί ο έμπορος, άμεσα, στις απαιτούμενες τροποποιήσεις για την αποφυγή των προβλεπόμενων προστίμων που ανέρχονται από 200 μέχρι 5.000 ευρώ.

    • Δεν θα πρέπει να προβούν οι έμποροι σε μεγάλες παραγγελίες νέων σακουλών εάν αυτές δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες από την ανωτέρω απόφαση ειδικές σημάνσεις διότι μετά τις 10.06.2018 δεν επιτρέπεται η διάθεση σακουλών χωρίς τις νέες σημάνσεις.



    οιστρος στα σκυλια
    ιπποκρατειο νοσοκομειο θεσσαλονικης κτιριο α
    μπανιο μωρου βιντεο

    πονηρο στα αγγλικα

    ποσοστο χρυσης αυγης 2015
    η μορφολογια της κινας
    jumbo καταστημα χανιων

    Ο Δ. Πετσετίδης γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 2 Αυγούστου 1940. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα πρώτα του διηγήματα άρχισαν να δημοσιεύονται στη λογοτεχνική σελίδα της εφημερίδας "Τα Νέα" από το 1977.


    μερισμα δσα β εξαμηνο 2014

    κλεινει ο κολποσ τησ γυναικασ

    Παράλληλα συνεργάστηκε με το περιοδικό "το Δέντρο" στο οποίο δημοσίευε, επί χρόνια, διηγήματα, σχόλια στη στήλη "τα φύλλα" και σκίτσα. Διηγήματα του έχουν δημοσιευθεί ακόμη σε εφημερίδες και περιοδικά: Έθνος, Αυγή, Γιατί, Λέξη, Μανδραγόρας, Οροπέδιο, Πλανόδιον, Εντευκτήριο κ. ά. Πολλά διηγήματά του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά.


    Από το 1957 μέχρι και το 1982 έζησε στην Αθήνα, όπου δίδαξε σε φροντιστήρια. Το 1973 υπήρξε υπεύθυνος ύλης του περιοδικού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), Ευκλείδης Β'. Από το 1964 μέχρι το 1983 δούλεψε και ως γελοιογράφος σε περιοδικά και εφημερίδες της Αθήνας (Ταχυδρόμος, Επίκαιρα, Τα Νέα, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Εξόρμηση, Ποντίκι κ. α.) Tο 2001 αρχίζει πάλι να δημοσιεύει γελοιογραφίες στο περιοδικό ΑΝΤI μέχρι το τελευταίο τεύχος του (919, 11-4-2008) και στην εφημερίδα "Η Εποχή", όπου συνέχιζε ως πρόσφατα. Επίσης, κατά την περίοδο 2011-2013, δημοσίευε σκίτσα στη στήλη "Αναγνώσεις" της εφημερίδας " Η ΑΥΓΗ".



    διαχωριστησ φυλλων καρπων ελιασ
    ιαματικα λουτρα στην εδεσσα

    μπισκοτακια βουτυρου

    ο βατραχος xana zoo
    γυναικολογικο συνεδριο 2014
    αιτηση θερμανσης 2017
    μαθηματα δημοτικου εκτος υλης
    τιμη στυλου pole dance

    Η Ο΄Ρίορνταν, 46 ετών, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το πρωί σε ξενοδοχείο του Λονδίνου όπου βρισκόταν για ηχογράφηση πριν από μια προγραμματισμένη περιοδεία, δήλωσε ο πράκτοράς της. Δεν έχει αναφερθεί καμία πιθανή αιτία θανάτου.


    Η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως η 46χρονη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Παρκ Λέιν του Λονδίνου νωρίς τη Δευτέρα και πως κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. «Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


    Η Ο΄Ρίορνταν έφθασε στην κορυφή της δόξας ως ένα 22χρονο ντροπαλό κορίτσι το 1993, όταν τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ μεταδόθηκαν από το MTV. Το συγκρότημα, με επιτυχίες όπως τα "Linger" και "Zombie", πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους και έγινε το δεύτερο σε πωλήσεις συγκρότημα ροκ μουσικής μετά τους U2.


    Dolores O'Riordan: ο βιασμός, οι καταχρήσεις & η μανιοκατάθλιψη ενός ταλαντούχου Zombie


    Δυσκολευόταν κατά καιρούς να προσαρμοστεί με την επιτυχία του συγκροτήματος και εξαιρέθηκε από μια περιοδεία το 1996 επικαλούμενη εξάντληση και απογοήτευση και αργότερα εγκατέλειψε την Ιρλανδία για πολλά χρόνια για να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.





    αυτοματο διαζυγιο χρονος
    michelin μαρουσι

    ομορφα μηνυματα

    που ανηκει ο αριθμος κινητου τηλεφωνου

    Ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού, βγήκε μόνος του από το διαμέρισμα και παραδόθηκε στις Αρχές που είχαν αποκλείσει από νωρίς το σημείο.


    κατυ περρυ

    φαρος σουβλακι δαφνη

    ασεπ για εφοριακους

    σπιτι μου σπιτακι μου σημερα λεφακης

    Λίγο πριν βγει από το διαμέρισμα, στο οποίο είχε ταμπουρωθεί πέταξε στο φωταγωγό το όπλο του, ένα Zastava 9mm.


    Capture


    Νωρίτερα, και υπό την επήρεια αλκοόλ ο άνδρας, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τη συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων, έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο είχε σπεύσει στην περιοχή έπειτα από σήμα για διάρρηξη.


    Στη συνέχεια μπήκε στην πολυκατοικία και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα ενώ προηγουμένως απείλησε μία ένοικο η οποία φέρεται να ειδοποίησε τις Αρχές.




    αγιος πορφυριος νουθεσιες
    κωνσταντίνος σκορδάλης

    fort orange albany ny

    γονιμότητα ηλικία
    μπαμπης στοκας απανεμια
    διαμεσος γεωμετρια
    γεροντοκορη τραγουδι

    Το θέαμα δεν ξενίζει όποιον έχει επισκεφτεί ήδη την Ιαπωνία. Ο μέσος ταξιδιώτης, άλλωστε, από την πρώτη του ώρα στη χώρα, από την πρώτη κιόλας διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το μέρος διαμονής του, θα απορήσει, θα αναρωτηθεί, θα συμπονέσει, ίσως κιόλας να ζηλέψει τόσους και τόσους αποκαμωμένους Ιάπωνες που αφήνονται για λίγο στην ησυχία του Μορφέα στο τρένο ή το λεωφορείο. Ακόμη και όρθιοι, ποτέ στον ώμο του διπλανού, ποτέ ροχαλίζοντας, ποτέ καταλαμβάνοντας περισσότερο χώρο απ’ό, τι του αναλογεί, ποτέ ενοχλώντας τον συνεπιβάτη.


    ον μεδ

    δημοτικο σχολειο ροδου δ ταξη

    Πόσες ώρες ύπνου χρειάζονται οι άνθρωποι;


    Κι αν ο ύπνος κατά τη διάρκεια του νεκρού χρόνου είναι θέαμα σύνηθες στις μητροπόλεις του πλανήτη με τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς ζωής, ο ύπνος σε μία σύσκεψη ή στο γραφείο θα μπορούσε να είναι ακόμη και λόγος απόλυσης – τουλάχιστον για τους εργαζόμενους του δυτικού κόσμου. Όχι, όμως, στην Ιαπωνία. Λέγεται Inemuri και θα μπορούσε να αποδοθεί ως ύπνος στη δουλειά – αν και κυριολεκτικά σημαίνει ‘να είσαι παρών ενώ κοιμάσαι’. Είναι ένα φαινόμενο αιώνων, ενσωματωμένο πλήρως στην ιαπωνική κουλτούρα, τόσο διαδεδομένο ώστε έχει και… όνομα.


    Η «γέννηση»


    Ένας σύντομος, αναζωογονητικός υπνάκος σε κοινή θέα δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Για την ακρίβεια υπάρχει προφανώς όσο υπάρχουν άνθρωποι. Ωστόσο, στην Ιαπωνία το φαινόμενο «απογειώθηκε» μεταπολεμικά, με την οικονομική έκρηξη των δεκαετιών του ’60, του ’70 και του ’80. Το οικονομικό θαύμα οδήγησε σε ραγδαία ανάπτυξη και ανέδειξε την Ιαπωνία ως μία από τις οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη.


    151022121835 shinzo abe sleep super 169


    Ο πρωθυπουργός, Σίντζο Άμπε και ο υπουργός Οικονομικών, Τάρο Άσο παίρνουν έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό, στην Εθνική Δίαιτα, τον Φεβρουάριο του 2013 – Πηγή: CNNi


    Η ζωή για τους περισσότερους ήταν καλή, οι θέσεις εργασίας αφθονούσαν, οι τσέπες ήταν γεμάτες. Γρήγορα, οι άνθρωποι έγιναν υπερβολικά πολυάσχολοι, το 24ωρο ανεπαρκές και ο ύπνος μία ακριβοθώρητη ανάγκη. Τότε ήταν, άλλωστε, που οι Ιάπωνες απέκτησαν τη φήμη τους ως του πιο σκληρά εργαζόμενου έθνους που ποτέ δεν κοιμάται…


    Γιακούζα: Η μαφία με το φιλάνθρωπο προσωπείο


    Το φαινόμενο, το οποίο χρονολογείται μία χιλιετία πίσω στο χρόνο, συνδέεται και σε άλλες πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας, όπως η πεποίθηση πως ο ύπνος μαζί με τα παιδιά ακόμη και μέχρι την ηλικία των πέντε ή έξι χρόνων, μπορεί να τα καθησυχάσει, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους και να τα κάνει ανεξάρτητους και κοινωνικά ισορροπημένους ενηλίκους.


    Κοιμώμενος αλλά… ωσεί παρών


    Σε αντίθεση με ό, τι στη Δύση ίσως θεωρείτο οκνηρία, απώλεια αυτοελέγχου ή αδυναμία, στην Ιαπωνία πρόκειται για μία πράξη φίλοτιμου και τιμιότητας. Το ινεμούρι έχει πάντα μία καλή πρόθεση ως αφετηρία: Μία νύχτα αγρύπνιας για ένα μαθητή προκειμένου να μελετήσει. Ή υπερβάλλοντα ζήλο για έναν «δουλευτερά». Ως εκ τούτου, τόσο ο δάσκαλος όσο και το αφεντικό δεν μπορούν παρά να… συγχωρήσουν τη στιγμή αυτή ανθρώπινης ανάγκης. Όσο δεν παραβιάζει, παρεμποδίζει ή παρενοχλεί με κάποιον τρόπο τον συνάνθρωπο, συμμαθητή, συνάδελφο, το Ινεμούρι είναι απολύτως θεμιτό κι αποδεκτό για αυτόν που το ασκεί.




    γαλλικες κωμωδιες 2008

    breakfast sta fm μαρια

    σταυροσ σαραφησ βιντεο

    Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) με θέμα τα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης».


    μητροπολη κασσανδρας

    θεση αμερικης για την ελλαδα

    το βανακι του κυριου αλεπουδη

    τροχόσπιτο

    Όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός, με την πιστοποίηση «θεωρούμε ότι θα υπάρχει νομοθετική κατοχύρωση του ελληνικού γύρου που θα είναι το πρώτο προϊόν ΕΠΙΠ της Ελλάδος στην Ε. Ε. Έτσι, θα πιστοποιηθεί η διαδικασία της παρασκευής, και η συνταγή του».


    Παράλληλα, ο κ. Αραχωβίτης ανέφερε ότι «ο τομέας του κρέατος, αλλά και ευρύτερα των τροφίμων είναι από τους πιο δυναμικούς της Οικονομίας» προσθέτοντας ότι «ο ΣΕΒΕΚ προσφέρει προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα».


    Υπογράμμισε ότι το υπουργείο, σε συνεργεία με τον ΕΦΕΤ, διενεργούν αυστηρούς ελέγχους για τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων προκειμένου να προστατεύεται ο καταναλωτής.


    Σημείωσε πως από τον Απρίλιο είναι υποχρεωτική η αναγραφή προέλευσης κρέατος από το σφαγείο μέχρι τα σημεία πώλησης του κρέατος, καθώς και η υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στην απόδειξη της ταμειακής μηχανής των κρεοπωλείων.


    «Στόχος μας», δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, «είναι να αντιμετωπιστούν δυναμικά οι ελληνοποιήσεις, υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για τον κλάδο με εντατικούς ελέγχους επιστρατεύοντας όλο το επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει η χώρα (ΕΦΕΤ, ΕΛΓΟ, Περιφέρειες)».



    φτιαχνω μονος ξυλινο σπιτι
    ηλιος εσωρουχα καταλογος

    λαρισα γοαλ

    τουρτα πορτοκαλι αργυρω
    ιδεες για τοιχο κουζινας

    Ο διαιτητής της αναμέτρησης έπειτα από την ένταση έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει τραύμα στο κεφάλι από το αντικείμενο που δέχτηκε και αισθάνεται ζαλάδες και κρίθηκε σκόπιμο από τον γιατρό της ομάδας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.


    Στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Twitter, ανέβηκαν φωτογραφίες με τον Ίβιτς να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.



    Οι οπαδοί του @paofc_ χτύπησαν στο κεφάλι τον Βλάνταν Ίβιτς pic.twitter.com/Z18HwHayM0

    — PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 17 Μαΐου 2017


    απαντα σερλοκ χολμς public
    νησια αργεντινης
    πακετα ταξιδιων βαρκελωνη
    απορριψη μετεγγραφης
    κρασια χανια

    Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

    ρεματιας bmw

    ξενοδοχειο ποσειδων καβαλα
    γραμμη παραγωγης εμφιαλωσης νερου
    αντλια πετρελαιου καυστηρα suntec τιμη
    τι ειναι τοπικο επιρρημα

    «Απομονώθηκε μια φράση υπό ένα σύνολο προβληματισμών που εξέφρασα και αποδόθηκε παντελώς λανθασμένα. Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς εάν δει ολόκληρη την ομιλία μου» τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης, και συμπλήρωσε:


    εμπορικός σύλλογος

    «Δεν ζήτησα ούτε ζητώ την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου, ούτε για τίποτε άλλο που φέρει το όνομα Μακεδονία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα για το Νίκος Γκάλης ρωτήθηκα και απάντησα για την περίπτωση που τεθεί τέτοιο ζήτημα. Είναι γνωστό ότι είμαι Αρειανός, εξάλλου δεν είναι κακό να τιμούμε τους θρύλους εν ζωή».


    Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέμεινε, όμως, ότι το «ζήτημα το έχουμε χάσει προ πολλού».


    «Αυτό που είπα και δεν παίρνω πίσω είναι ότι στο ζήτημα αυτό έχουμε χάσει προ πολλού, αφού ήδη 140 κράτη έχουν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας. Είμαι ο μόνος που έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τούς και όλοι οι εθνολαϊκιστές που σήμερα βγαίνουν και με κατηγορούν είναι αυτοί που ευθύνονται για την ήττα αυτή» επεσήμανε, και συνέχισε: «Ας το σκεφτούν αυτό όλοι όσοι συνήθισαν να λένε άλλα μέσα κι άλλα έξω φοβούμενοι το πολιτικό κόστος και την απώλεια της θέσης τους στο κοινοβούλιο. Και παρά τις συνέπειες που υφίσταται η χώρα συνεχίζουν να ομφαλοσκοπούν».


    Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι αυτοί που επιμένουν να μη βρεθεί συμβιβαστική λύση βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας.


    «Το κλίμα είναι σήμερα φορτισμένο και πρέπει να το αποφορτίστουμε» τόνισε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αφήσουμε τους διχασμούς και να δούμε νηφάλια την κατάσταση ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια».




    empoli outlet νεα ιωνια τηλ
    αργυρος κωνσταντινος μιχ

    φεριτινη τιμες για παιδια

    ευκολη τουρτα κεικ

    Χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί, όλα ξεκίνησαν από μια ανόητη φάρσα πιτσιρικά στην κεντρική πλατεία του San Carlo, όπου ήταν συγκεντρωμένοι χιλιάδες οπαδοί της Γιουβέντους για να δουν τον τελικό από γιγαντοοθόνη.


    θοδωρης καν

    η ζωη στην μινωικη κρητη

    κρητικοι γαμοι

    2017 06 03T205350Z 4204709 UP1ED631M1PJH RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL
    (Πανικός στην πλατεία San Carlo του Τορίνο - Πηγή: Reuters / Giorgio Perottino)


    Μετά το 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, ο νεαρός φαίνεται ότι άναψε δύο πυροτεχνήματα φωνάζοντας "βόμβα" και πυροδοτώντας μαζική υστερία. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η πτώση μια σκαλωσιάς σε υπόγειο γκαράζ ήταν η υπεύθυνη για την πρόκληση του πανικού.



    Panico e gente in fuga in piazza San Carlo a Torino. Non si capisce cosa stia succedendo... pic.twitter.com/R4U5OIScpt

    — calciomercato. it (@calciomercatoit) June 3, 2017


    δώρα για νεογέννητα θεσσαλονίκη
    δημος θεσσαλονικης β δημοτικο διαμερισμα
    εκλογες γερμανια ποσοστα

    συζυγος φερεντινου

    το νησι ψαροταβερνα αιγαλεω
    ναος λυκαιου απολλωνα

    Το καμπανάκι χτύπησε τους τελευταίους μήνες όταν το ηλεκτρονικό σύστημα της ΔΕΗ έδειξε αφύσικα μεγάλη αύξηση των υπερβολικών καταναλώσεων ρεύματος. Επελέγησαν οφειλέτες - δικαιούχοι του ΚΟΤ που, παρότι χρωστούσαν μεγάλα ληξιπρόθεσμα ποσά, προστατεύονταν από το ευνοϊκό καθεστώς που απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά.

    Σε πολλές περιπτώσεις, εύποροι καταναλωτές είχαν βρει, χάρη σε ένα διάτρητο σύστημα, «παράθυρα» ένταξης στο ΚΟΤ, όπου και παρέμεναν για χρόνια χρεώνοντας τη ΔΕΗ αλλά και αποκρύπτοντας, απ’ ό, τι φαίνεται, εισοδήματα και από την εφορία.

    Είχαν όλοι δηλώσει ότι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ, κάτι μάλιστα που η εφορία είχε επιβεβαιώσει στη ΔΕΗ, όταν η τελευταία της το είχε ζητήσει, όπως είθισται, προκειμένου να χορηγήσει στους αιτούντες τη σχετική έκπτωση.



    thor on netflix australia

    ζαχαρη και αλατι ηλιουπολη delivery


    κλεμμενα ονειρα ρωσος
    προσφορα τσεκ απ
    ερτ live ραδιοφωνο

    πολυ δεμενο σιροπι

    το πιστευω στα θρησκευτικα
    spa ottawa xxl avis

    Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν τηλεφωνικά και συμφώνησαν, επίσης, να εργαστούν για να βελτιωθούν οι διμερείς σχέσεις, μετά τον σχηματισμό της νέας γερμανικής κυβέρνησης, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.


    τατιανα live καλεσμενοι

    κρατησεις εισιτηριων κτελ λιοσιων

    σουιτες με τζακουζι στα τρικαλα κορινθιας

    Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, Ερντογάν και Μέρκελ συμφώνησαν να «δώσουν μια νέα ώθηση στις διμερείς επαφές σε ανώτερο επίπεδο» μεταξύ των δύο χωρών, μόλις σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση.


    Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε ενώ οι ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών συμμάχων στο ΝΑΤΟ επιδεινώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας κυρίως των επικρίσεων του Βερολίνου σχετικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.


    Το Βερολίνο κατήγγειλε με δριμύτητα τη σύλληψη Γερμανών πολιτών στο πλαίσιο του κύματος εκκαθαρίσεων που εξαπέλυσε η Άγκυρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016.


    Εντούτοις, η τουρκική κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες έστειλε μηνύματα αποκλιμάκωσης, ιδίως με την αποφυλάκιση υπό όρους των δύο Γερμανών υπηκόων που κρατούνταν στην Τουρκία.


    Η σημερινή συζήτηση πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Ερντογάν με τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ, σύμφωνα με το Ανατολή.


    Κατά τη διάρκεια της συνδιάλεξής τους σήμερα, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν επίσης τη συμφωνία του περασμένου χρόνου που συνάφθηκε μεταξύ της Άγκυρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό.


    Επιπλέον, ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους ενημέρωσε την καγκελάριο για τη σύνοδο Τουρκίας - Ιράν - Ρωσίας με θέμα τη Συρία η οποία διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Σότσι, μετέδωσε το Anadolu.



    φυλλα εργασιας γλωσσας α δημοτικου
    δελφινι ξενοδοχειο κυθνος

    τροπικο κλιμα χαρακτηριστικα

    αισιοδοξια παραγωγα
    αγονες γραμμες ακτοπλοικες
    αλεξανδρα και αχιλλεας μπρουσκο
    Φθιώτιδα: Έκλεψαν καμπάνα 150 ετών από ξωκλήσι

    Στο στόχαστρο κλεφτών μπήκε το εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Καρυές Δομοκού.


    μελινα κανα τι μου ζητας

    Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το εκκλησάκι την καμπάνα του, η οποία στηριζόταν σε δέντρο στον προαύλιο χώρο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το βάρος της καμπάνας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο ενώ οι ιερόσυλοι δεν πρόκειται να αποκομίσουν σημαντικό κέρδος σε όποιον κλεπταποδόχο την αφήσουν. Έκλεψαν όμως την ιστορία 150 ετών του τόπου, όσο χρονολογείται η συγκεκριμένη καμπάνα και για τους κατοίκους έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

    Για αυτό και όλο το χωριό παρακαλεί αν κάποιος έχει δει ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία, προκειμένου η καμπάνα να επιστρέψει στο φυσικό της χώρο.


    Φθιώτιδα: Έκλεψαν καμπάνα 150 ετών από ξωκλήσι
    01
    Φθιώτιδα: Έκλεψαν καμπάνα 150 ετών από ξωκλήσι

    πράξη νομοθετικού περιεχομένου 2015 τραπεζες
    εικονες για κοκκινοσκουφιτσα
    βιβλιο κανακη για τον πατερα του

    φουρνος με τα ξυλα

    σουηδική γραμματική στα ελληνικά
    ηρωικοι αντιλαλοι του μορια
    τζορτζ χάλακ

    Με ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ τόνισε το αεροσκάφος ανήκε στην Εθνική Φρουρά του Πουέρτο Ρίκο.


    νικολο μακιαβελι

    ειδικότητες διεκ

    ο βασιλιας του ντο

    Η εκπρόσωπος της Εθνικής Φρουράς, η Ντερίς Μπάμπα δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πέντε άνθρωποι.


    Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Savannah Morning News, η συντριβή συνέβη στις 11:30, τοπική ώρα, 18:30 ώρα Ελλάδας.


    2018 05 02T172042Z 1398763166 RC18313FD0E0 RTRMADP 3 USA GEORGIA CRASH


    INSTAGRAM/@PILOTGABE/via REUTERS


    Δεν μπορούσε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, αλλά πλάνα που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν το αεροσκάφος τυλιγμένο στις φλόγες, με μαύρα σύννεφα καπνού.


    Πυροσβέστες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το αεροσκάφος συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του. Είχε προορισμό την αεροπορική βάση στην Αριζόνα.


    Το C-130 «συνετρίβη στη διασταύρωση» δύο οδών κοντά στο αεροδρόμιο Σαβάνα, επισήμανε με tweet η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών CEMA.




    αυτοκρατορας λοθαρ

    thunder okc players

    ολυμπος σουβλακια κερατσινι
    μεντικαλ φιλντ
    η καταρα των ατρειδων

    Η καθηγήτρια γεωλογίας του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, Mona Sirbescu, για χρόνια εξετάζει πέτρες που της φέρνουν πολίτες αλλά ποτέ δεν έχει βρει έναν αληθινό μετεωρίτη.


    ανοιξη εντομα νηπιαγωγειο

    Αυτό, όμως, άλλαξε όταν της ζητήθηκε να εξετάσει μια περίεργη πέτρα που ένας άνδρας, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί, είχε στην κατοχή του τα τελευταία 30 χρόνια.


    «Αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο», αναφέρει η ίδια.


    Αφού εξέτασε την πέτρα, διαπίστωσε πως πρόκειται για μετεωρίτη που περιείχε 88,5% σίδηρο και 11,5% νικέλιο και είναι το έκτο μεγαλύτερο κομμάτι ουράνιου σώματος που έχει βρεθεί στην πόλη και η αξία του εκτιμάται στα 100.000 δολάρια.


    «Είναι το πιο πολύτιμο δείγμα που έχω κρατήσει ποτέ στα χέρια μου, τόσο σε χρηματική αξία όσο και από επιστημονικής άποψης», συνέχισε η καθηγήτρια.





    καλυτερες ταινιες ενηλικων
    μπομπ στα ελληνικά
    ηγεσια ελας

    ψάχνω την αλήθεια έλενα παπαρίζου

    βαση μηχανης για σμαρτ
    τα 10 πιο δυνατά σκυλιά του κόσμου (βίντεο)
    σταύρος αρναουτάκης περιφερειάρχης

    Η Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, γνωστή δημοσιογράφος και σφοδρή επικρίτρια της κυβέρνησης, σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε μια έκρηξη που κατέστρεψε το όχημά της, μόλις είχε φύγει από το σπίτι της.


    ποιοι πληρωνουν τους φορους στην ελλαδα

    συλλεκτικα περιοδικα

    Η δολοφονία προκάλεσε σοκ στο νησί της Μεσογείου και ο πρωθυπουργός Τζόζεφ Μούσκατ υποσχέθηκε να ανταμείψει οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Ωστόσο, οι τρεις γιοι της δημοσιογράφου απέρριψαν την προσφορά και αξίωσαν την παραίτησή του.


    malta 2


    Πηγή: Reuters


    Ο Μαλτέζος πρωθυπουργός αρνήθηκε το ενδεχόμενο αυτό και μετέβη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, όπου η εκπρόσωπος Τύπου του ανέφερε ότι οι ερευνητές καταγράφουν πρόοδο.


    «Τα στοιχεία που προέκυψαν μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η βόμβα τοποθετήθηκε κάτω από το όχημα και πυροδοτήθηκε από μακριά» τόνισε η ίδια, προσθέτοντας ότι ειδικοί από άλλες χώρες θα κληθούν ώστε να βοηθήσουν στο να ταυτοποιηθεί το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιήθηκε για την πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού.



    δρομολογια κτελ ρεθυμνο αεροδρομιο χανιων
    στοματικα ελκη-αφθεσ

    μαης παροιμιες

    αγγέλω αρχαία κλίση
    ναυτικος ομιλος βουλιαγμενης εστιατοριο τιμες
    φπα κινητα τηλεφωνα
    σοκολατενια γλειφιτζουρια για βαπτιση
    βασιλοπουλος ερυθραιας

    Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξέτασε πολλούς μάρτυρες και σήμερα, μεταξύ άλλων, έχει κληθεί ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.


    χαιρω πολυ ζορμπαλα στιχοι

    Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας έχει ορίσει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα Πυραγό, ενώ έχει ζητήσει και την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την Πυροσβεστική, με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.


    Αύριο, στο πλαίσιο της εισαγγελικής ερευνας έχει κληθεί να καταθέσει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.



    ζιργκόν ανθοπωλειο

    λαθρομεταναστες στην λημνο

    παγωμενο γιαουρτι συνταγη χωρις παγωτομηχανη
    παλιες ιστορικες ταινιες ξενες

    Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ίσχυαν έως τώρα, η στέρηση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας επιβαλλόταν για συνολικές οφειλές άνω των 293,47 ευρώ, βάσει κοινής υπουργικής απόφασης του 1997.


    το ωραιοτερο παιδικο δωματιο

    εφουμαραμε ενα βραδυ

    είδη ρατσισμου

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, όπως αναφέρεται σε εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών που θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου, το όριο της βασικής οφειλής προτείνεται να πέσει στα 150 ευρώ και «το μέτρο αυτό εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην είσπραξη μεγάλου μέρους των οφειλών» από την πολυπληθέστατη κατηγορία των «μικρών» οφειλετών.


    Οι οφειλές αυτές μπορεί να προέρχονται από κάθε μορφής πηγή που ποικίλλει από ανεξόφλητες κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ στα μικρότερα ποσά μέχρι τέλη που αποδίδονται στο δήμο για χρήση κοινόχρηστων χώρων, ανταποδοτικά τέλη, αποχέτευση, οδοποιία, ακίνητη περιουσία, διαφήμιση κ. ο.κ.


    Με βάση τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ο δήμος δικαιούται να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα, δηλαδή κατάσχεση κινητών εις χείρας του οφειλέτη ή «εις χείρας τρίτου» και κατάσχεση ακινήτων. Ο δήμος προτείνει τροποποίηση στον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων «δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας και λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική εικόνα των οφειλετών του δήμου», «προκειμένου να διευκολυνθούν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ώστε να υπερβούν τα δεδομένα της κρίσης και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους».


    Έτσι, προτείνεται η δέσμευση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας για οφειλή άνω των 150 ευρώ (αντί για άνω των 293,47 ευρώ που ίσχυε) ενώ ως αντιστάθμισμα προτείνεται:


    -Η απαλλαγή από το μέτρο της κατάσχεσης ακινήτου και του πλειστηριασμού για ποσά μέχρι 293,47 ευρώ εφόσον αφορά την κύρια και μοναδική κατοικία που καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες στέγασης.


    -Η εξαίρεση από την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό λοιπών ακινήτων για οφειλόμενα ποσά μέχρι 2.000 ευρώ αντί της οφειλής των 500 ευρώ που ίσχυε ως σήμερα.


    Υπενθυμίζεται ότι έχει πολλές φορές καταγγελθεί ο Δήμος Αθηναίων για εκκίνηση διαδικασίας κατάσχεσης πρώτης κατοικίας για μικροποσά οφειλών. Στις περιπτώσεις αυτές, η διοίκηση Καμίνη έχει απαντήσει ότι η διαδικασία εκκινείται υπηρεσιακά αλλά η εκτέλεσή της «παγώνει» στη συνέχεια και δεν υλοποιείται.



    ανατομια φυσιολογια μαστου
    αποτελεσματα αγωνων β εθνικης ποδοσφαιρου

    υδρευση ωρωπου

    κφ
    εκποιηση βιβλιων

    Σε μήνυμά του με αφορμή τη μεγάλη μουσουλμανική γιορτή που ξεκινά την Τρίτη, ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε σε υψηλούς τόνους τη ρητορική του κατά των ΗΠΑ, λέγοντας πως η επίθεση στην οικονομία της Τουρκίας δεν διαφέρει από μια επίθεση εναντίον της σημαίας της, ή στο ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή, ενώ υποστήριξε πως ο στόχος της νομισματική κρίσης δεν είναι άλλος από το να αναγκαστούν «η Τουρκία και ο λαός της να γονατίσουν».


    ποντος φωτογραφιες

    πονοι στο στηθος κατα την ασκηση

    συζυγος ψαλτη κατια

    η ιταλικη αλφαβητος


    «Η επίθεση στην οικονομία μας δεν έχει απολύτως καμία διαφορά από τις επιθέσεις στο κάλεσμα για προσευχή και στη σημαία μας. Ο στόχος είναι ο ίδιος. Ο στόχος είναι να γονατίσουν η Τουρκία και ο τουρκικός λαός, να σκλαβωθούμε», ανέφερε ο Ερντογάν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ενόψει της έναρξης του φεστιβάλ της θυσίας, το Eid al-Adha.



    Διεμήνυσε μάλιστα πως «εκείνοι που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν την Τουρκία να υποκύψει στην συναλλαγματική ισοτιμία, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι κάνουν λάθος», χωρίς αυτή τη φορά να τους κατονομάσει, αν και στο παρελθόν έχει αναφερθεί με όχι και τόσο τιμητικά λόγια σε χώρες, θεσμικά όργανα και οίκους αξιολόγησης της Δύσης, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει πως η κρίση της λίρας είναι αποτέλεσμα «οικονομικού πολέμου»...


    Γεγονός πάντως είναι πως η κλιμάκωση της διπλωματικής διένεξης, μεταξύ Ουάσινγκτον και Άγκυρας, σαν να έδωσε στη λίρα τη «χαριστική βολή», συμβάλλοντας στην περαιτέρω υποτίμηση του τουρκικού νομίσματος. Η λίρα έχει ήδη υποχωρήσει σχεδόν κατά 40%, σε μια αντίδραση των αγορών στις ανησυχίες που προκαλεί τόσο η επιρροή του Ερντογάν στη νομισματική πολιτική της Τουρκίας, όσο και η διπλωματική ρήξη με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα σε αυτό το δυσοίωνο κλίμα, οι οίκοι αξιολόγησης Standard & Poor's και Moody's υποβάθμισαν το περασμένο Σάββατο το αξιόχρεο της Τουρκίας, επικαλούμενοι την αστάθεια της λίρας και προβλέποντας ύφεση στην οικονομία της χώρας για το επόμενο έτος.


    Το θερμόμετρο της έντασης μεταξύ των δύο χωρών χτύπησε εκ νέου «κόκκινο» τη Δευτέρα, όταν σημειώθηκε επίθεση με πυροβολισμούς κατά του κτηρίου που στεγάζει την Αμερικανική Πρεσβεία στην Άγκυρα. Από τα πυρά δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος (AKP), Ομέρ Τσελίκ χαρακτήρισε το περιστατικό προβοκάτσια.


    Η διπλωματική ρήξη με την Ουάσινγκτον, εταίρο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την υπόθεση του αμερικανού ευαγγελιστή πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατείται στην Τουρκία με την κατηγορία της τρομοκρατίας, την οποία ο ίδιος αρνείται.





    νησια στην αγγλια

    Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

    ενεστωτα παρατατικος αοριστος

    υποβραχιόνιο οδηγού
    στατιστικα για οβερ

    «Αυτή την ελεύθερη και υπερήφανη πατρίδα που μας παρέδωσαν όσοι πολέμησαν τους φασίστες και τους Ναζί, έχουμε χρέος να τη διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα και για οποιονδήποτε λόγο να αμφισβητήσει σπιθαμή ελληνικής γης», είπε ο πρωθυπουργός.


    λιλή ζωγράφου οι μάζες φοβούνται τη λευτεριά

    ηπειρος μεγαρο μουσικης


    Συνέχισε δε λέγοντας πως «επειδή ακούω διάφορες δηλώσεις αμφισβήτησης του διεθνούς δικαίου και των συνόρων μας, κάποιοι τώρα τελευταία, δείχνουν με προκλητικό τρόπο την πρόθεσή τους να ξαναγράψουν την ιστορία αλλά και να ξαναχαράξουν τα σύνορα, ας το ξεχάσουν μια για πάντα».


    Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι θα πρότεινε στούς γείτονες αν θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία να τη γράψουμε μαζί θετικά και έκανε λόγο για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, υπογραμμίζοντας ότι είναι ζήτημα εισβολής και κατοχής.


    2622975


    EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI


    Κάλεσε επίσης τη γείτονα χώρα να μην αμφισβητεί το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες.


    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, επισκέφθηκε το ακριτικό νησί για τον εορτασμό της επετείου της28ης Οκτωβρίου καικατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, ενώ παρακολούθησε και την επιμνημόσυνη δέηση που προηγήθηκε.


    2622976


    EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI






    τυποι υπολογισμου ταχυτητας
    νυχια προσφορα μαρουσι
    η νεα μαγειρικη ζαχαροπλαστικη του ελληνικου σπιτιου

    μοτσαρέλα τομάτα

    μοσχαρισιο κρεας στη γαστρα
    προσφορες ξενοδοχειων λουτρακι κορινθιας

    Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιο του προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες βάζει «φρένο» στους ηλικιωμένους που κυκλοφορούν στους δρόμους και έχουν... χάσει τα αντανακλαστικά τους αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος.


    ωραρια εργοστασιων

    task one

    riccardo obuwie opinie

    Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε τρία χρόνια, εκτός από τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα προσκομίζουν. Όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια.


    Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων (σήματα οδήγησης). Ανανέωση διπλώματος υποχρεούνται και οι οδηγοί άλλων χωρών που ζουν και κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.


    Επίσης, όσοι απορρίπτονται σε θεωρητικές εξετάσεις πάνω από τέσσερις φορές έχουν δικαίωμα επανεξέτασης µε την παρέλευση δεκατεσσάρων ημερών.


    Όπως δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, το υπουργείο εξειδικεύοντας τις αλλαγές που έγιναν στον ΚΟΚ με τον πρόσφατο νόμο 4530/18, προχώρησε στον καθορισμό της διαδικασίας για την επανεξέταση της ικανότητας οδήγησης των πολιτών άνω των 74 ετών. «Στόχος μας είναι να λαμβάνεται κάθε αναγκαίο μέτρο που εγγυάται μεγαλύτερη οδική ασφάλεια αλλά και προστασία των οδηγών» τόνισε και πρόσθεσε πως οι διαδικασίες που προβλέπονται εισάγουν και την πρακτική άσκηση, εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα, προκειμένου να είναι έμπρακτη η απόδειξη της ικανότητας. «Η εξασφάλιση της Οδικής Ασφάλειας είναι ευθύνη όλων μας και η λήψη δοκιμασμένων αποτελεσματικών πρακτικών και μέτρων είναι απαραίτητη» επισήμανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών.


    «Είμαστε υπέρ της επιμόρφωσης των ηλικιωμένων οδηγών, είναι αναγκαία η κατάρτιση και γι αυτή την ηλικία αλλά πιστεύουμε ότι ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Θανάσης Καλύβας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιου είδους εκπαίδευση, σεμινάρια σε βασικά θέματα οδήγησης (πχ βασικά σήματα που έχουν ξεχάσει ή δεν τα γνωρίζουν).


    Επίσης, ο κ. Καλύβας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον τρόπο εξέτασης θέτοντας θέμα ασφάλειας αφού οι εξετάσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή και με όχημα του ηλικιωμένου ή κάποιου άλλου ιδιοκτήτη. «Είναι βασικά ζητήματα που νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους αρμόδιους» ανέφερε.


    Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών προβλέπεται:


    Κάτοχος άδειας οδήγησης οποιασδήποτε κατηγορίας που την ανανεώνει μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των 74 ετών, στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνει την/τις κατηγορία/ες που επιθυμεί να ανανεώσει και υποβάλλει:


    α) Μία πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, για κάθε ΔΕΕ που εκδίδεται προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για την αντίστοιχη κατηγορία που επιθυμεί να ανανεώσει.


    Για κάθε κατηγορία που ο ενδιαφερόμενος θα εξεταστεί εκδίδεται και αντίστοιχο ΔΕΕ.


    β) Αποδεικτικό, για την καταβολή του προβλεπόμενου ποσού για κάθε προγραμματισμό δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς οδηγού κάθε κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει.


    Μετά την έκδοση του ΔΕΕ η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών προγραμματίζει τη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς του ενδιαφερομένου κατ' αναλογία της παραγράφου 3 του άρθρου 24.


    Ο ενδιαφερόμενος σύμφωνα µε τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του π. δ.51/2012, υποχρεούται και σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


    Η παραπάνω διαδικασία διενεργείται µε οποιοδήποτε όχημα της αντίστοιχης κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει ο ενδιαφερόμενος, το οποίο πληροί τα κριτήρια των διατάξεων του άρθρου 3 του π. δ.51/2012.


    Για το όχημα αυτό πρέπει να διατίθενται όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία του (Άδεια κυκλοφορίας, Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτα Καυσαερίων, Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο ή ειδικό σήμα ασφάλισης, Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας).


    Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Σε περίπτωση που το όχημα που χρησιμοποιείται στη δοκιμασία δεν ανήκει στον ενδιαφερόμενο, απαιτείται παραχώρηση του οχήματος από τον ιδιοκτήτη του στον ενδιαφερόμενο µε υπεύθυνη δήλωση.



    lenovo tablet επανεκκινηση
    λεξικο ανεπιτηδευτη

    οι ομορφοτερες γυναικες του κοσμου 2014

    βλητο ζιζανιο
    συμβολο φτερο

    Πότε ένα παιδί εμφανίζει υψηλές τιμές χοληστερίνης, ποιες βλάβες προκαλεί και σε ποια ηλικία εμφανίζονται, πότε πρέπει να γίνεται η πρώτη μέτρηση της χοληστερίνης, μπορούν να μεταβληθούν οι τιμές και από τι εξαρτάται, πότε πρέπει να χορηγείται φαρμακευτική αγωγή στα παιδιά με υψηλή χοληστερίνη;


    ημερομηνιες βαφτισης 2015

    Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ηλίας Τσούγκος.



    «Η χοληστερίνη υπάρχει σε κάθε κύτταρο του οργανισμού και είναι απαραίτητη για φυσιολογικές διαδικασίες μέσα στον οργανισμό, όπως η πέψη του φαγητού, η παραγωγή ορμονών και βιταμίνης D. Χρειάζονται μόλις 30-50 mg% κακής χοληστερίνης (LDL) για να λειτουργήσουν σωστά όλα τα συστήματα και τα κύτταρα του οργανισμού. Όμως εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα πόσο πρέπει να είναι η ανώτερη φυσιολογική τιμή χοληστερίνης στα παιδιά που να μη τους δημιουργεί βλάβες στις αρτηρίες τους».



    Σε ποια ηλικία μπορούν να εμφανιστούν βλάβες στις αρτηρίες;


    Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τσούγκος «στο μέσο άνθρωπο οι ορατές βλάβες στις αρτηρίες αρχίζουν να εμφανίζονται από την εφηβική ηλικία υπό μορφή γραμμώσεων που εξελίσσονται σε αθηρωματικές πλάκες. Οι πλάκες αυτές μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπάσουν και να δημιουργήσουν συνθήκες για έμφραγμα του μυοκαρδίου ή εγκεφαλικό αγγειακό επεισόδιο, ακόμα και σε ηλικίες κάτω των 40 ετών».


    Ποιο είναι το όριο της παθολογικής χοληστερίνης στα παιδιά;


    «Είναι σήμερα ευρέως αποδεκτό ότι ως παθολογικές ορίζονται οι τιμές στα παιδιά που ξεπερνούν το όριο των 200mg% για την ολική χοληστερίνη».



    μπουμ μπουμ ηρακλειο
    ντολτσε βιτα επεισοδιο 38
    δερματολογοι πευκα θεσσαλονικης
    μια χαρα θυτης κανον

    παιδια ρουχα για κοριτσια

    πομερανιαν γκριφον

    «Η αστυνομία αναζητεί την οικογένειά του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει», δήλωσε ο Αμπούλ Χάιρ Νάντιμ, επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης της Τσιταγκόνγκ, όπου ζούσε η οικογένεια του Ούλαχ.


    καγιοπουλος στρατος

    χοιρινο στα καρβουνα

    σταφυλος βολος εστιατοριο

    μαρκοσ αγια φωτια

    Η αστυνομία του Μπανγκλαντές δήλωσε στο Reuters ότι ο 27χρονος Ούλαχ δεν είχε ποινικό μητρώο στη χώρα, την οποία επισκέφθηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο.


    Ο Ούλαχ ζούσε με τη μητέρα του, την αδελφή του και τους δύο αδελφούς του στο Μπρούκλιν και είχε πράσινη κάρτα, εξήγησε ο Σαμίμ Άχανα, γενικός πρόξενος του Μπανγκλαντές στη Νέα Υόρκη.



    #BREAKING: Suicide bomber in Manhattan named as Bangladeshi man AKAYED ULLAH, 27 pic.twitter.com/RP9DJ7Wm2H

    — Amichai Stein (@AmichaiStein1) 11 Δεκεμβρίου 2017


    χρονος προθρομβινης εγκυμοσυνη
    ουσιαστικα αρχαιας ελληνικης β κλισης

    διαφανο ειδη σπιτιου καταλογος

    με επιασε σχιζοφρενεια
    θεσσαλονικη αξιοθεατα μουσεια
    sym orbit 125 parts
    ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις

    Έτοιμοι είναι 8 διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο. Θα αποσχοληθούν περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι σε υπουργεία και Δήμους και δημόσιους οργανισμού.


    Μετά την 20 Αυγούστου και έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου το Δημόσιο θα ανοίξει τις «πύλες» του για 1.384 εργαζόμενους οι οποίοι θα καταλάβουν αντίστοιχες μόνιμες θέσεις.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Με συμπληρωματική της 3Κ/2018 θα προκηρυχθούν οι 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός κλπ). Οι θέσεις θα αφορούν τόσο σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, όσο όμως και σε υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (οδηγοί τεχνικοί) αλλά και υποχρεωτικής εκπαίδευσης (εργάτες).

    Αποκλειστικά σε νησιωτικούς δήμους θα προκηρυχθούν 118 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για την κάλυψη κενών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του Αιγαίου.

    Στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας θα προκηρυχθούν 58 θέσεις εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισές αφορούν σε ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα απαιτηθεί και πτυχίο Νομικής. Ταυτόχρονα ζητούνται ειδικότητες όπως μηχανικοί ΠΕ και ΤΕ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

    Σε συνέχεια των 548 μόνιμων υπαλλήλων η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη ακόμη 100 ατόμων με πτυχίο πληροφορικής, ενώ υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν επιπλέον 20 θέσεις με ξεχωριστό διαγωνισμό και θα αφορούν σε ειδικότητα χημικού.

    Ακόμη, 137 θέσεις θα προκηρυχθούν σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, σε δήμους και περιφέρειες, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, την Ιερά Μονή Τριφυλίας και Ολυμπίας, αλλά και στην ΕΥΑΘ και τα επιμελητήρια Θεσσαλονίκης και Λακωνίας όπου ζητούνται άτομα ΠΕ και ΤΕ για διοικητικές θέσεις με πτυχία ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογιστικού, διοικητικού κλπ

    Επιπλέον, 79 θέσεις θα «ανοίξουν» στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία αναζητά 9 δικηγόρους, 52 πτυχιούχους οικονομικού, διοικητικού και πληροφορικής, 7 ΔΕ διοικητικών γραμματέων και 2 ΥΕ κλητήρες.

    Τέλος αναμένεται να προσληφθούν 120 άτομα στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για τη θέση του ελεγκτή κομίστρου.


    ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις
    01
    ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις









    σεχραζατ νυφη
    χειροποιητα κοσμηματα ροδος
    online trade сокол
    ειδη θερμανσης λαμια

    αδιαβροχη καμερα για ψαροντουφεκο

    μπουμπου δαφνη

    Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης θεωρεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα διπλό ορόσημο, το οποίο εκ των πραγμάτων έχει επίσης μια ιστορική σημασία: «Από τη μια, η χώρα καλείται να πορευτεί μετά την τυπική έξοδο από την οκτάχρονη περίοδο της χρεοκοπίας και των μνημονιακών δεσμεύσεων αυτόνομα και να ανταποκριθεί τόσο στις δραματικές ανάγκες που υπάρχουν για την επούλωση των κοινωνικών πληγών όσο και στη διαμόρφωση της οντότητάς της στον διεθνή και ευρωπαϊκό περίγυρο. Από την άλλη, η συζήτηση η οποία εξελίσσεται με πάρα πολύ σοβαρές αντιπαραθέσεις στο "μεγάλο κάδρο" της Ευρώπης καταδεικνύει τη σημασία αυτού του ορόσημου και για τη χώρα μας και για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


    μαστερ χαι παιχνιδια ντυσιμο

    εκπαιδευση κουταβιων για λαγο

    ζωδια παρθενος με ζυγο

    τηλεορασεις φορτηγων

    επαφη με αμιαντο

    Καταληκτικά, ο πρόεδρος της Βουλής συμπεραίνει πως παρόλο που και στο παρελθόν αρκετές φορές χρησιμοποιήθηκε η έννοια της νέας Μεταπολίτευσης, «τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε ουσιαστικά και ποιοτικά για μια νέα περίοδο Μεταπολίτευσης μέσα στη συνέχεια των χρόνων αλλά και μέσα στο δραματικό διάστημα της οκτάχρονης κρίσης, που ελπίζουμε στις 20 Αυγούστου να πάρει οριστικά τέλος».



    αποσταση εστιας απορροφητηρα

    δημοσ αλεξανδρουπολησ τεχνικη υπηρεσια

    brunch oakland eater
    μιλαμε πολυεθνικα στιχοι

    Οι δύο πρόεδροι, μαζί με άλλους ηγέτες, βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να τιμήσουν την 100η επέτειο της Ανακωχής που σήμανε το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.


    η νεραιδα της αθηνας

    νεκροταφειο αγ βασιλειου περιστερι

    Οι Τραμπ και Πούτιν έφθασαν στην Αψίδα του Θριάμβου χωριστά από τους άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, όπως φάνηκε στις τηλεοπτικές εικόνες.


    Ο Τραμπ χαιρέτισε τον ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ο.


    Ο Πούτιν, ο οποίος έφθασε τελευταίος, χαιρέτισε επίσης δια χειραψίας τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας.




    pizza hut ωρες διανομης
    nike mall τηλεφωνο
    modified plank on knees

    ο παλιος υμνος της αελ

    λαρισα ωδη στη χαρα
    καμουφλαζ κυτταριτιδας
    παραμυθουπολη εισοδος
    laser φυσικοθεραπειας χριστοφιλοπουλος

    Αυτά τα λόγια ανήκουν στον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε εταιρία στην επαρχία της Σιένα, η οποία ανήκε σε έναν επιχειρηματία-μέλος της Κόζα Νόστρα πριν κατασχεθεί το 2007.


    καρδιεσ αγαπησ εικονεσ

    Παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών, δεν δίστασε να απολαύσει και το μπάνιο του στην πισίνα που βρίσκεται στην κατασχεμένη έκταση, λέγοντας μάλιστα: «τι καλύτερο από το να κολυμπήσει κανείς στην πισίνα που κατασχέθηκε από το “αφεντικό”».


    Λίγο αργότερα τόνισε πως «πρέπει να αφήσουμε αυτούς τους κυρίους μόνο με τα εσώρουχα», εξηγώντας πως ο μόνος τρόπος «να πολεμήσουμε τη μαφία, είναι να πάρουμε τα πάντα».





    κρουστικο δραπανο μεταχειρισμενο
    λογοι εγκληματικοτητας

    Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

    συναντηση τσιπρα με νταισελμπλουμ

    παπαδουλακης παπουτσια χανια

    Η διαδικασία της παράδοσης έγινε παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, του δήμαρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, του υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, του γγ Ναυτιλίας Διονύση Χαράλαμπου Καλαματιανού και του γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη. Επίσης, παρίστανται ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και στελέχη του Λιμενικού Σώματος.


    δημος αγιου βασιλειου σπηλι

    καθαριστης σπορων διαστασεις

    Η διαδικασία παράδοσης έγινε στις ακτές, στην περιοχή του Φλοίσβου. Στη συνέχεια, όλοι μαζί μετέβησαν στο δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της εταιρίας που έχει αναλάβει την απορρύπανση του Σαρωνικού Κόλπου υπέγραψαν Πρωτόκολλο Επιθεώρησης Ολοκλήρωσης Καθαρισμού και Παράδοσης των Ακτών.


    18601861
    ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


    «Μια εικόνα, όπως λέμε, 1000 λέξεις. Με συλλογική προσπάθεια, με δουλειά και μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο που δεσμευτήκαμε, έχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Είναι μια εικόνα που αποκαθιστά τα πράγματα. Με βάση και τα στοιχεία που θα έρθουν από της επιστημονικές μετρήσεις θα αποδειχθεί ότι προλάβαμε παρά πολλά πράγματα» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, κατά τη διαδικασία παράδοσης των ακτών.


    Στην ερώτηση τι απαντά σε αυτούς που στην αρχή εξαπέλυσαν εναντίον του επίθεση, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Ο καθένας κρίνεται με βάση τα λόγια που λέει, τι εξυπηρετεί, που στοχεύει. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές όλοι στο υπουργείο - και εγώ προσωπικά - αλλά νομίζω ότι η προσπάθεια που κάνουμε όλοι και οι δήμαρχοι, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, το Λιμενικό, οι εταιρείες, αποδείξαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να δουλεύει αποτελεσματικά και δεν υποκύπτει στο μοιραίο».


    Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης σε δηλώσεις του επεσήμανε πως το ζήτημα αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πολύ άμεσα. «Το θέμα ήταν περισσότερο επιχειρησιακό για να μαζέψουμε την κατάσταση. Από τις πρώτες μέρες απορροφήσαμε 35 κυβικά πετρέλαιο και νερό. Αυτό δείχνει ότι στις αστοχίες πρέπει να πέφτουμε πάνω ψυχή τε και σώματι» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος ευχαρίστησε το Λιμενικό για την τεράστια συμβολή του αλλά και τις εταιρείες καθαρισμού οι οποίες, όπως ανέφερε, δούλεψαν νυχθημερόν για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα.


    «Είναι μια σημαντική μέρα, διότι σήμερα παραδίδουμε την πρώτη παραλία σε έναν μήνα περίπου από τότε που έγινε το συμβάν. Ήδη οι εργασίες είχαν σταματήσει εδώ και αρκετές μέρες να γίνονται στο Φάληρο γιατί είχαν ολοκληρωθεί. Αυτό έγινε μέσα από έναν πραγματικό συντονισμό με τους δήμους, με το υπουργείο, το Λιμενικό, μέχρι τις υπηρεσίες που είχαν αναλάβει την απορρύπανση. Και αυτός ο συντονισμός ήταν καθημερινός και γινόταν κάθε βράδυ στο υπουργείο για να μπορέσουμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα», τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.


    Σε ερώτηση σχετικά με τις επικαθήσεις στον βυθό της θάλασσας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανέφερε πως την χώρα μας έχουν επισκεφθεί εκπρόσωποι από την πολιτική προστασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διδάκτορες ωκεανολόγοι, από εξειδικευμένα ινστιτούτα που ασχολούνται με τέτοια συμβάντα και βάσει των μετρήσεων δεν προκύπτει κάποια ανησυχία. Επικαθήσεις δεν υπάρχουν, ξεκαθάρισε ο κ. Σαντορινιός, με εξαίρεση, όπως είπε, την περιοχή της Σαλαμίνας, όπου εκεί υπήρχαν, όμως οι περισσότερες έχουν μαζευτεί από δύτες.


    4257684
    EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


    «Ο κίνδυνος ότι θα μας έρθει πετρέλαιο δεν προκύπτει. Επιπλέον οι μετρήσεις που έχουν γίνει στα ανοικτά από το ΕΛΚΕΘΕ δείχνουν ότι είναι παρά πολύ χαμηλή η συγκέντρωση των πετρελαιοειδών, στα όρια όχι απλά του ανεκτού, αλλά του φυσιολογικού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο κίνδυνος κατά 99.9% έχει εξαλειφθεί» εκτίμησε ο υφυπουργός.


    Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα παραδοθεί και το δεύτερο τμήμα στην περιοχή της Πειραϊκής, αφού και εκεί έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού της ακτογραμμής.



    τσετινης και ενω το ηξερα
    τυποι αιδοιων
    φέλιξ αμποάγκουε
    μηνιαιο μενου φαγητου

    με ειπε ανωριμο και

    παιδικες κουρτινες με κρικους
    ελληνικο ορθοδοξο πασχα 2015
    ομιλια μωρου 10 μηνων
    παλαιο φαληρο αγγελιες

    Οι δράστες, προκάλεσαν εκρήξεις στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης δύο τραπεζών, που είναι τοποθετημένα έξω από σούπερ μάρκετ, στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα αυτά να υποστούν εκτεταμένες ζημιές, ενώ έσπασε και ο υαλοπίνακας του καταστήματος.


    δημος συκεων κινηματογραφος

    μεσαιου μεγεθους παπαγαλος

    Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:20 τα ξημερώματα.


    Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν χρήματα και πόσα. Απο την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.



    φορτιστης μπαταριας μοτοσυκλετας

    μπετσης δροσια

    ομιλος ελληνικα χρηματιστηρια
    ορθοδοξια και γιογκα

    Το Ινστιτούτο επισημαίνει ότι συνήθως η γρίπη πρωτοεμφανίζεται στην Ελλάδα προς τα μέσα Δεκεμβρίου ή αργότερα, ενώ δεν μπορεί να προβλεφθεί εκ των προτέρων η έκταση και η βαρύτητα της γρίπης, ούτε ποιος τύπος ιού γρίπης θα επικρατήσει.


    radio cd z mikrofonem dla dzieci

    american horror story rated r

    Από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου ξεκίνησε η επιδημιολογική επιτήρηση της εποχικής γρίπης της χειμερινής περιόδου 2018-2019 στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νοτίου Ελλάδος, που εδρεύει στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, έχει προετοιμασθεί κατάλληλα για τη συμμετοχή του στην εργαστηριακή επιτήρηση της εποχικής γρίπης στην Νότια Ελλάδα, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νοτίου Ελλάδος ελέγχεται και έχει αναγνωρισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.


    Η εργαστηριακή διερεύνηση περιλαμβάνει τη διάγνωση του ιού της γρίπης σε ασθενείς με συμπτώματα γριπώδους συνδρομής, καθώς επίσης την ανάλυση του ιού γρίπης Α σε υπότυπους Α(Η1Ν1) pdm09 και Α(Η3Ν2) και του ιού γρίπης Β. Από τα κύρια καθήκοντα του Εργαστηρίου είναι η διερεύνηση εάν οι ιοί γρίπης που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, είναι όμοιοι με τους ιούς που περιλαμβάνονται στο εμβόλιο της εποχικής γρίπης ή έχουν υποστεί γενετική τροποποίηση, γεγονός που λαμβάνεται υπόψη στην επιλογή των κατάλληλων στελεχών του ιού για το εμβόλιο της επόμενης χρονιάς.


    Για να μειωθούν οι συνέπειες της γρίπης στον ελληνικό πληθυσμό, το Ινστιτούτο συνιστά τον εμβολιασμό. Το εμβόλιο της εποχικής γρίπης διακρίνεται σε τριδύναμο, το οποίο περιλαμβάνει τους υπότυπους Α(Η1Ν1)pdm09 και A(H3N2) του ιού γρίπης Α και ένα στέλεχος ιού γρίπης Β, καθώς και στο τετραδύναμο, που έχει την ίδια σύνθεση, αλλά περιέχει ένα επιπλέον στέλεχος του ιού γρίπης Β.


    Το Ινστιτούτο υπογραμμίζει ότι «το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές και χωρίς παρενέργειες, όπως έχει αποδειχθεί από την μέχρι σήμερα μεγάλη χρήση του. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη μείωση των περιστατικών γρίπης, αλλά και στην αποφυγή της ανάγκης για νοσηλεία σε νοσοκομείο ή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βεβαίως στη μείωση των θανατηφόρων περιστατικών».


    Παιδιά, άτομα μεγάλης ηλικίας και άτομα με χρόνια νοσήματα του αναπνευστικού και καρδιαγγειακού συστήματος έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό έναντι της εποχικής γρίπης.



    υλικα για μπομπονιερες γαμου
    δεν κρατησα κατι για μενα
    olia φυτικη βαφη

    εκδρομές με γκρουπ

    καν το οπως ο ακης μαγειριτσα
    μπετυ εβανς ψυχολογος

    Το δημοσίευμα, το οποίο υπογράφει ανταποκριτής της Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν θεωρεί πως η Μέι έχει "στιγματιστεί" από την υπόθεση του Brexit και την μάχη με τους ίδιους τους υπουργούς της καθώς ζήτησε την βοήθεια της ΕΕ για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για ελιγμούς στη χώρα της.


    τελευταιες προσληψεις δασκαλων

    ειδη κυτταρινη

    θέματα θαλή 2011

    Το γραφείο του Γιούνκερ, το οποίο δεν συνηθίζει να σχολιάζει δημοσιεύματα και συναντήσεις, δεν σχολίασε ούτε αυτή τη φορά.


    Η FAZ έγραψε ότι η πρωθυπουργός της Βρετανίας, η οποία ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για δείπνο με τον Γιούνκερ που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή την περασμένη Δευτέρα, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, του φάνηκε "αγχωμένη, μελαγχολική και αποκαρδιωμένη", "μια γυναίκα που δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν, αλλά και που δεν είναι έτοιμη να αποχωρήσει για να απεμπλακεί".


    GIOYNKER 2


    (REUTERS/Virginia Mayo/Pool)


    Όπως έκανε αργότερα στη διάρκεια του δείπνου την Πέμπτη με τους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ, η Μέι ζήτησε βοήθεια για να ξεπεράσει την πόλωση στη χώρα της. "Επισήμανε ότι στην πατρίδα της φίλοι και εχθροί συνωμοτούν πίσω από την πλάτη της για να την ανατρέψουν. Η Μέι είπε ότι δεν έχει χώρο για ελιγμούς. Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να της δημιουργήσουν χώρο", γράφει η εφημερίδα.


    "Η όψη της Μέι έλεγε τα πάντα", είπε αργότερα στους συνεργάτες του ο Γιούνκερ, σύμφωνα με την εφημερίδα. "Έχει σακούλες κάτω από τα μάτια της, μοιάζει σα να μην μπορεί να κλείσει μάτι".


    "Χαμογελάει στις κάμερες, αλλά φαίνεται να πιέζεται", σε αντίθεση με το παρελθόν που μπορεί και να τρανταζόταν από το γέλιο. "Τώρα χρειάζεται να βάλει τα δυνατά της για να μη χάσει την αυτοκυριαρχία της".



    φασολακι γιαχνι με κοτοπουλο θερμιδες
    μπακαλιαρος τηγανητος με κουρκουτι πετρετζικης

    οβαλ σεμεν

    αναλωσιμος μεταφραση αγγλικα
    νεο φροντιστηριο ημερα καριερας

    Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τα στελέχη της DIGEA δήλωσαν ότι ο πάροχος είναι τεχνολογικά έτοιμος να υποστηρίξει την αποκλειστική εκπομπή καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια, σε ολόκληρη τη χώρα, και να προχωρήσει στην υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στο φάσμα.


    νησι ψαροταβερνα μπουρναζι

    Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αντιπρόεδρος της DIGEA Πάνος Κυριακόπουλος γνωστοποίησε ότι ο ψηφιακός πάροχος δεν πρόκειται να ανανεώσει τη σύμβαση με την ΕΡΤ η οποία λήγει τον επόμενο Οκτώβριο, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν ευθύνες της διοίκησης της ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια πομπών επίγειας ψηφιακής εκπομπής. Ο Π. Κυριακόπουλος πρόσθεσε ότι η DIGEA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο πολυπλέκτη για την καλύτερη εκμετάλλευση του φάσματος.


    Όπως ειδικότερα υποστήριξαν ο Πρόεδρος της Digea Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Πάνος Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Μαστοράκης, στο πλαίσιο της απόδοσης τμήματος του τηλεοπτικού φάσματος στις τηλεπικοινωνίες (2ο ψηφιακό μέρισμα) η μετάβαση στην τεχνολογία DVB-T2 αποτελεί πρακτική όλων των Ευρωπαϊκών χωρών αλλά και προτροπή της Ε. Ε. για τη βέλτιστη αξιοποίηση του τηλεοπτικού φάσματος.


    Πρόσθεσαν ότι η Digea καλύπτει στο 100% αυτό που η Πολιτεία καθόρισε ότι πρέπει να καλύπτεται, μέσω του Χάρτη Συχνοτήτων, και βάσει μετρήσεων της ΕΕΤΤ το 97% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα. Ο Πρόεδρος της DIGEA σημείωσε ότι η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να γίνει με τις σωστές προδιαγραφές «για να μη βρεθούμε και πάλι σε αδιέξοδο» υποστηρίζοντας ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με την απόφασή του για τις επτά άδειες γενικού περιεχομένου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για θεματικές.



    διαφορα ηλεκτρονικου τσιγαρου
    πολιτη διονυσια
    τηλεφωνο κτελ ιωαννινων αθηνα
    πανεπιστημιακο νοσοκομειο ιωαννινων δερματολογικη κλινικη

    κοψιμο φλεβας σε ποση ωρα πεθαινεις

    τζαμπο βρεφικα ρουχα

    Τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός έχει συζητήσει με στενούς του συνεργάτες και συμβούλους που σήμερα δεν ανήκουν στο υπουργικό συμβούλιο την πιθανότητα να μπουν στην κυβέρνηση ανταλλάσσοντας μάλιστα μαζί τους ιδέες για τα πόστα στα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.


    χαράματα η ώρα τρεις

    κωνσταντίνος σκορδάλης

    και στα λατινικα

    υπες δημοτικες εκλογες 2014

    πολεοδομια δημου σπαρτης

    Οι κινήσεις αυτές του πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν την αίσθηση πως ο ανασχηματισμός βρίσκεται στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού κι όχι το αντίθετο όπως διατείνεται το Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα ενισχύουν την άποψη Tβρισκόμαστε πλέον προ των πυλών.


    Μέλη της κυβέρνησης και συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν πως ο ανασχηματισμός μπορεί να γίνει αμέσως μετά την ψήφιση της διάταξης που αναστέλλει το 2α άρθρο του νόμου 4339/15 για τις τηλεοπτικές άδειες ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ίσως μετά την νέα προγραμματισμένη για την Δευτέρα συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων για την εκλογή ΕΣΡ .


    Στο κυβερνητικό επιτελείο πιστεύουν πως μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στα υπουργεία από το ΣτΕ δεν μπορεί να σύρεται για μεγάλο διάστημα ο ανασχηματισμός και μάλιστα κάποιοι υπουργοί να αισθάνονται ότι βρίσκονται στον αέρα αφού τα υπουργεία στα οποία προΪστανται πολιτικά πρόκειται να σπάσουν στα δύο ή να χάσουν κάποιες από τις αρμοδιότητές τους. Επίσης, το Μαξίμου θέλει να γίνει ο ανασχηματισμός πριν από την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου καθώς θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο το τοπίο για το ποιοι υπουργοί θα μπουν στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης.



    πεθανε ο χατζησαββας μηνας

    Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

    επικεφαλιδα σημασια

    ελτα μεγαλου αλεξανδρου περιστερι
    αλέξανδρο γρηγορόπουλο

    Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συμβατά με πρόσφατη κοπρανώδη επιμόλυνση του νερού (λύματα). Για την απόλυτη διασφάλιση της δημόσιας υγείας διενεργείται και επιπρόσθετος μοριακός έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη Τρίτη».


    απο καταβολησ κοσμου βικιπαιδεια

    αποσπασεις στο σωμα επιθεωρητων υγειας

    θαυμα χριστου στην καλυμνο

    Το ΚΕΕΛΠΝΟ καταλήγει τονίζοντας πως η έως τώρα αρνητική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων αποτελεί ηχηρή επισήμανση προς όλους τους αρμόδιους φορείς για υπεύθυνη συμπεριφορά σε θέματα δημόσιας υγείας.



    μεταγραφη ολυμπιακος μπασκετ
    χαρτησ ευβοιασ πευκι

    λυσαρια ε δημοτικου μαθηματικα

    πωλειται μελι καστανιας
    πωσ να αλλαξω τον κωδικο του router cyta

    Τα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν μπει λίγο νωρίτερα ένα-ένα στην εκδήλωση για να μην κινήσουν υποψίες, και όταν στο βήμα ήταν ο υπουργός Οικονομικών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν τρικάκια.


    πως να κανω τελειες μπουκλες

    ims health careers

    Αστυνομικοί ήταν μέσα στην εκδήλωση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ρουβίκωνας θα επιχειρήσει να κάνει παρέμβαση στη συγκεκριμένη εκδήλωση και αυτή την ώρα τα άτομα έχουν εγκλωβιστεί και θα μεταφερθούν στην ασφάλεια.


    Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:



    Τα τελευταία δέκα χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση στην μεταπολεμική της ιστορία με συνέπειες που είναι δύσκολο να αναλυθούν η ακόμη και να περιγραφούν, τουλάχιστο για όσο θα βρισκόμαστε μέσα σε αυτήν. Στο πολιτικό επίπεδο δυο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη περίοδο αυτή. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και της ακροδεξιάς στη κοινωνία. Στην οικονομία αυτό που άλλαξε ήταν το σκάσιμο της φούσκας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η συνεπακόλουθη κρίση χρέους που οδήγησε στα μνημόνια.




    coco mat καταστηματα
    κατασκευαστικες εταιρειες στην ελλαδα
    μητρωο φορεων δια βιου μαθησησ

    ενεργος πολιτης διονυσου

    ευθυμια λαττα
    πανδωρα δαχτυλιδια τιμες
    σποτακια βιδωτα
    αγια γλυκερια γαλατσιου τηλεφωνο
    ψαλμος 22 δαυιδ

    Με το Νίκο Καρέλη βασικό στην 11άδα η Γκενκ ήθελε τουλάχιστον 1 βαθμό στην έδρα της Σασουόλο για να πάρει την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο από την Μπιλμπάο, καθώς υπερτερούσε στην ισοβαθμία με τους Βάσκους. Η Βελγική ομάδα έφυγε τελικά με το τρίποντο χάρις σε δύο γκολ από τους Χέινεν (58) και Τροσάρ (80) στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι, αφού η ομίχλη εχθές βράδυ δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του αγώνα.


    ξυλινη σκαλα τοιχου

    6ος όμιλος


    Σασουόλο-Γκενκ (10/12 13.30)
    Ραπίντ Β.-Μπιλμπάο 1-1


    Η βαθμολογία


    1.Γκενκ 12
    2.Μπιλμπάο 10
    3.Ραπίντ Β. 6
    4.Σασουόλο 5


    Έτσι ο Νίκος Καρέλης αλλά και ο Μπερνάρ Κουμόρτζι (έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου) μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, ενώ ο Βαλβέρδε δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα (τουλάχιστον σε αυτή την φάση) καθώς η Μπιλμπάο θα είναι στους "αδύναμους". Η πλήρης λίστα των 32 και τα δύο γκρουπ:


    ΙΣΧΥΡΟΙ


    1.Φενέρ
    2.ΑΠΟΕΛ
    3.Σεντ Ετιέν
    4.Ζένιτ
    5.Ρόμα
    6.Γκενκ
    7.Άγιαξ
    8.Σαχτάρ
    9.Σάλκε
    10.Φιορεντίνα
    11.Σπάρτα Πρ.
    12.Οσμανλίσπορ


    Και οι Κοπεγχάγη, Λυόν, Τότεναμ, Μπεσίκτας από το Champions League


    ΑΔΥΝΑΜΟΙ


    1.Μάντσεστερ Γ.
    2.Ολυμπιακός
    3.Άντερλεχτ
    4.ΑΖ
    5.Αστρα
    6.Μπιλμπάο
    7.Θέλτα
    8.Γάνδη
    9.Κράσνονταρ
    10.ΠΑΟΚ
    11.Χαποέλ Μπερ Σεβά
    12.Βιγιαρεάλ


    Και οι Γκλάντμπαχ, Ροστόφ, Λέγκια Β., Λουντογκόρετς από το Champions League.


    Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στις 14.00 στη Νυόν.




    καπλανιδης γιαννης

    εισαγγελέας του αρείου πάγου

    συροσ βυ ναιτ
    εισπνοες οινοπνευμα
    λουτρα ποζαρ συσταση νερου
    διασημοι με προβληματα ακοης

    Κατά τη διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής περιόδου, ο Τραμπ ισχυρίστηκε αρκετές φορές ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν είχε τη «σωματική αντοχή» που απαιτείται να έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Στη συνέχεια, ο τότε υποψήφιος έδωσε στη δημοσιότητα τη γνωμάτευση του γιατρού του για την εξαιρετική κατάσταση της υγείας του…


    ενωση της ροδου με την ελλαδα

    «Η σωματική του δύναμη και οι αντοχές του είναι αξιοσημείωτες» έγραφε χαρακτηριστικά, και συνέχιζε: «Εάν εκλεγεί, μπορώ να πω μετά πεποιθήσεως ότι ο κ. Τραμπ θα είναι ο υγιέστερος άνθρωπος που έχει εκλεγεί ποτέ στο αξίωμα».


    Ο γιατρός δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις εξετάσεις του Τραμπ. Αναφέρθηκε μόνο στην πίεση του τότε υποψήφιου, λέγοντας ότι είναι «εντυπωσιακά άριστη». Υπογράμμιζε, επίσης, ότι ο ασθενής του είχε χάσει κιλά την περασμένη χρονιά.





    τηλεφωνο wind γλυφαδας
    συνεργεια καθαρισμου μυκονος

    Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

    θυριδες γραμματοκιβωτιων

    στ δημοτικου φυσικη τεστ

    «Μόλις έμαθα από τον πελάτη μου ότι το ένταλμα έχει εκδοθεί», δήλωσε ο Πολ Μπέκερτ, σημειώνοντας πως ο Πουτζντεμόν θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα συνεργαστεί πλήρως με τις βελγικές Αρχές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.


    παντρευω τους γονεις μου

    σερβια λετονια live

    Νωρίτερα, επικρατούσε σύγχυση καθώς, ενώ αρχικά είχε μεταδοθεί, - από διεθνή πρακτορεία και την καταλανική εφημερίδα La Vanguardia - πως το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, η Ισπανίδα δικαστής που έχει επιφορτιστεί με την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος των αυτονομιστών ηγετών της Καταλονίας έκανε γνωστό πως δεν θα το εκδώσει πριν την Παρασκευή, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. «Το ένταλμα πιθανότατα θα εκδοθεί την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά η πηγή αυτή που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.


    Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο και όπως προβλέπεται από το νόμο, εφόσον ο Πουτζντεμόν παραμένει στο Βέλγιο, την υπόθεση θα αναλάβει ένας Βέλγος δικαστής που θα έχει στη διάθεσή του 60 ημέρες για να εξετάσει το αίτημα της Μαδρίτης.


    Νωρίτερα, η ισπανική εισαγγελία ζήτησε να προφυλακτιστούν οκτώ από τα 14 μέλη της καθαιρεθείσας καταλανικής κυβέρνησης. Ζήτησε επίσης να τεθούν υπό προσωρινή κράτηση ο πρώην αντιπρόεδρος Οριόλ Ζουνκέρας και επτά από τους οκτώ συμβούλους (υπουργούς) που εμφανίστηκαν την Πέμπτη ενώπιον δικαστή στη Μαδρίτη. Για τον όγδοο, τον Σάντι Βίλα, πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ. Ο Βίλα είχε παραιτηθεί μία ημέρα πριν από την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, στις 27 Οκτωβρίου. Ήταν επίσης ο μόνος που απάντησε σήμερα στις ερωτήσεις του δικαστή.


    Από τις Βρυξέλλες, πάντως, ο Πουτζντεμόν κατήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης πως μια «πολιτική δίκη», εξηγώντας την άρνησή του να ανταποκριθεί στην κλήτευση του δικαστηρίου. Όσον αφορά τους πρώην υπουργούς που τον συνόδευσαν στο Βέλγιο, εξήγησε ότι ορισμένοι θα επιστρέψουν στην Ισπανία αλλά άλλοι θα παραμείνουν στο Βέλγιο «για να καταγγείλουν ενώπιον της διεθνούς κοινότητας αυτήν την πολιτική δίκη».



    ελληνικα ψυχαγωγικα παρκα α.ε
    ματωσε η μυτη μου στον υπνο
    θρακη σπορ μπασκετ
    μαγειριτσα παραδοσιακη

    εφαρμογες νανοσωληνων ανθρακα

    ενοικιασεις σπιτιων ναυπλιο
    Συλλαλητήριο: Όλοι οι Έλληνες μονιασμένοι για τη Μακεδονία μας

    Συλλαλητήριο Αθήνα: Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά για τη Μακεδονία μας


    γραμματα α β

    ελκε ρεθυμνο

    πως να ντυθω τιγρης τις αποκριες

    γλωσσα κιτρινη

    Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ Η 4Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η σημερινή μέρα θα μείνει στην ιστορία. Την 4η Φεβρουαρίου θα τη θυμόμαστε ως τη μέρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μόνιασαν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τη Μακεδονία.

    Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ήρθαν από κάθε περιοχή της Ελλάδας, από κάθε μεριά του πλανήτη. Από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, από την Αμερική, ακόμα και από τη μακρινή Αυστραλία. Ήρθαν στην Αθήνα για να φωνάξουν ότι η Μακεδονία μας δεν χαρίζεται, η ελληνικότητά της δεν αμφισβητείται.

    Οι διαδηλωτές κατέκλυσαν όλο το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Πλατεία Συντάγματος, λεωφόρος Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Γεωργίου, Ακαδημίας, Συγγρού, Ερμού… όλες οι κεντρικές λεωφόροι «ντυμένες» στα γαλανόλευκα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΛΗΤΗΡΙΟ

    Το κέντρο της Αθήνας έκλεισε από νωρίς το πρωί, όπως και οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στο κέντρο, για να φωνάξουν για τη Μακεδονία μας.

    shmaia3shmaia4

    Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στο Σύνταγμα και ο Μίκης Θεοδωράκης, που ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές του συλλαλητηρίου.

    4361962

    Μία γιγαντιαία σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας ακριβώς στο κέντρο κρατούσαν δεκάδες διαδηλωτές μπροστά στη Βουλή.

    Μία εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με φόντο το σύνθημα που αναγραφόταν στο πανό για τη Μακεδονία και τους Σκοπιανούς.

    flag

    τρεισ ιεραρχεσ υμνοι
    παραμυθι να αρχινίσει μπομπονιερες

    δολωματα γαριδα

    τελευταιο φυλλαδιο avon
    ο υπέροχος γκάτσμπυ ταινια online

    Η μετεωρολογική, σεισμολογική και ηφαιστειολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας προειδοποίησε νωρίτερα σήμερα ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να σημειωθεί ισχυρή ηφαιστειακή έκρηξη στο Κουτσίνοεραμποτζίμα.


    στατικο ποδηλατο αγγλικα

    πρατηρια τσιγαρων θεσσαλονικη

    ηλεκτροστατικη βαφη αλουμινιου τιμη

    Το επίπεδο κινδύνου αυξήθηκε από το δεύτερο στο τέταρτο, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοικοι πρέπει να προετοιμαστούν για να εγκαταλείψουν άμεσα το νησί.


    Σύμφωνα με την υπηρεσία, η σεισμική δραστηριότητα στο ηφαίστειο και οι εκλύσεις θειαφιού έχουν αυξηθεί σε μια από τις κορυφές του ηφαιστείου, περίπου 1.000 χλμ. νοτιοδυτικά του Τόκιο, κάτι που την εξώθησε να ανεβάσει το επίπεδο του κινδύνου στο τέταρτο της πεντάβαθμης κλίμακας.


    Στο ηφαίστειο είχε σημειωθεί έκρηξη το 2015, με αποτέλεσμα τέφρα και αέρια να εκτοξευθούν σε ύψος χιλιάδων μέτρων και να εκλυθούν δυνητικά θανατηφόρες πυροκλαστικές ροές. Τότε, όλος ο πληθυσμός του νησιού είχε απομακρυνθεί, αλλά σταδιακά επέστρεψε.


    Στην Ιαπωνία υπάρχουν 110 ενεργά ηφαίστεια και παρακολουθούνται στενά 47. Όταν είχαν χάσει τη ζωή τους 63 άνθρωποι στην ηφαιστειακή έκρηξη στο όρος Οντάκε, τον Σεπτέμβριο του 2014, επρόκειτο για τη χειρότερη καταστροφή του είδους τα τελευταία σχεδόν 90 χρόνια.


    Τον Ιανουάριο, ένας ιάπωνας στρατιωτικός σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε από βράχια που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια ηφαιστειακής έκρηξης σε χιονοδρομικό κέντρο.



    τοκετος στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο λαρισας
    βολος ζωντανη μουσικη

    πλημμυρα στην βενετια

    ρίξε κόκκινο στη νύχτα διασκευή

    Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


    ισοπεδωση ετυμολογια

    ελλαδα-τσεχια 1-0 2004

    εμαγιε σπρει

    in gr συνταγεσ

    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.


    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.


    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.


    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


    Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.




    αρκας τσιπρας αμερικη
    νομικα φροντιστηρια σολωνος

    λεωνίδιο ελλάδα ξενοδοχεία

    ζουζουνια χριστουγεννα στον κοσμο dvd download
    το ντουμπάι ετοιμάζει την πόλη του αλαντίν
    καραφες για λικερ

    Ειδικότερα, οι δράστες έβαλαν φωτιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Σουρμελή στην πλατεία Βάθης, στη λεωφόρο Κύπρου στην Αργυρούπολη, στην Γ. Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση και στη λεωφόρο Ηρακλείου στη Νέα Ιωνία.


    αντιπροσωπεια πανασονικ θεσσαλονικη

    ταρώ κάρτες ερμηνεία

    Από τους εμπρησμούς τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ για την κατάσβεση των πυρκαγιών επιχείρησαν συνολικά 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.


    Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



    #Πυρκαγιά σε οχήματα ιδιωτικής εταιρίας σε τέσσερα σημεία της Αττικής (Αθήνα-Σουρμελή, Αργυρούπολη-Λ. Κύπρου, Μεταμόρφωση - Γ. Παπανδρέου, Ν. Ιώνια-Λ. Ηρακλείου ) . Επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 15 Ιουνίου 2018


    general electric ψυγεια
    νικελοντεον αβαταρ κορρα

    επιτόκιο οφειλών δημοσίου

    Σύμφωνα με το πόρισμα της Εισαγγελίας της Βιέννης, που διέρρευσε απόψε, οι «κοριοί» στο γραφείο του Στράχε, στο πρώην ανάκτορο Ντίτριχσταϊν, αποδείχθηκε πως δεν είναι παρά μεγάφωνα – τμήμα μιας καλωδιακής γραμμής σύνδεσης με την αυστριακή Βουλή, για να ακούγονται εκεί οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας της.


    συλλογοι τριαθλου

    wind βενιζελου 5 θεσσαλονικη

    συνταγη πουτιγκα παραδοσιακη

    στοα νουση ξανθη

    Στις τότε καταγγελίες του, ο Στράχε έκανε λόγο για «βαθύτατες ανησυχίες που προκαλεί στο δημοκρατικό πολίτευμα το αποκαλυφθέν σκάνδαλο κατασκοπείας και παρακολουθήσεων, ενώ προκύπτει το ερώτημα για το ποιος κρύβεται πίσω από τέτοιες παράνομες και αξιοκατάκριτες μεθόδους».


    Οι καταγγελίες του αντικαγκελάριου και αρχηγού των Ελευθέρων, φέρεται να μην ήταν τυχαίο ότι συνέπιπταν τότε με τον διεθνή σάλο που είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για ανάμιξη σε σκάνδαλο ναζιστικού περιεχομένου του κορυφαίου στελέχους των Ελευθέρων και επικεφαλής των υποψηφίων τους στις τότε περιφερειακές εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Κάτω Αυστρίας, Ούντο Λαντμπάουερ.


    Παρά την αρχική στήριξή του από τον ίδιο τον Στράχε, ο Λαντμπάουερ, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής και επρόκειτο να συμμετάσχει στην τοπική κυβέρνηση, αναγκάστηκε τελικά σε παραίτηση εξαιτίας της διάστασης του σκανδάλου και των συνεπειών που θα είχε για την ίδια την κυβέρνηση του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς.


    Την εκδοχή των μεγαφώνων και της καλωδιακής γραμμής είχε διατυπώσει από την αρχή ο πρώην, επί δεκαετίες, γενικός διευθυντής της Αυστριακής Καγκελαρίας Μάνφρεντ Μάτσκα, που όμως είχε απορριφθεί κατηγορηματικά από το υπουργείο Άμυνας του οποίου προΐσταται ο προερχόμενος από το Κόμμα των Ελευθέρων, υπουργός Μάριο Κούναζεκ, που έκανε λόγο για την ανακάλυψη ενός «πλήρως λειτουργούντος συστήματος παρακολούθησης».


    Οι υπάλληλοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος και Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, οι οποίοι ερεύνησαν το «σκάνδαλο των κοριών», ακολουθώντας χιλιοστό με χιλιοστό τις γραμμές του υποτιθέμενου «συστήματος παρακολούθησης», βρέθηκαν στο τέλος στα υπόγεια του πρώην ανακτόρου μπροστά σε πίνακα διακλάδωσης με την από δεκαετιών επιγραφή «Γραμμή Βουλής».




    ζωη κατσαρη
    αιολοσ τρικαλων καε
    κράτα τα μάτια σου κλειστά youtube