Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ερωτηματολόγιο αξιολόγησης εαπ

εθνικο και καποδιστριακο πανεπιστημιο αθηνων αφμ
κοινωνικοσ οργανισμοσ δημου πατρεων τηλεφωνα
public βιβλια λενα μαντα
verona παπουτσια βριλησσια

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από την κάμερα ελικοπτέρου διακρίνεται ένας άνδρας να επιχειρεί να κρατηθεί πάνω σε έναν βράχο στη θάλασσα κοντά στο Μπάντε, σε απόσταση 321,87 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Λονδίνου, έχοντας εγκλωβιστεί στο σημείο εξαιτίας της παλίρροιας.


Ο Μαρκ Χιουζ, μέλος της ακτοφυλακής, γνωστός με το προσωνύμιο "Spike", κατεβαίνει στο σημείο, κρεμασμένος με σκοινί από το ελικόπτερο προκειμένου να σώσει τον άνδρα όταν αιφνιδιάζεται από ένα μεγάλο κύμα.


Ο Χιουζ καταφέρνει να προσεγγίσει τον άνδρα που κινδυνεύει και τον δένει με το σκοινί προκειμένου να τον ανεβάσει πάνω στο ελικόπτερο όταν και οι δύο καταλήγουν στη θάλασσα, καθώς τους χτυπά ένα δεύτερο κύμα. Σύντομα βγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ κι άλλοι δύο άνθρωποι διασώζονται από μια κοντινή παραλία.


«Το βίντεο αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι άνθρωποι εγκλωβίζονται από την παλίρροια όπως επίσης την εξαιρετική δουλειά που ο Spike κάνει σε τόσο σκληρές συνθήκες και πώς γρήγορα αλλάζει τα δεδομένα, από το ενδεχόμενο να υπάρχουν θύματα σε μια επιτυχημένη διάσωση» δήλωσε ο σμηναγός Γκράχαμ Φιν.



INCREDIBLE scenes of Coastguard Winchman battered by waves during dramatic rescue on Sunday #allsafe #Cornwall #Bude https://t.co/ItQ7QEpRWj pic.twitter.com/kwLwFW5wfl

— Maritime&Coastguard (@MCA_media) 15 Αυγούστου 2017


νικολετα καρρα τουιτερ
ουτε σποντα σκακι
αγια ειρηνη χρυσοβαλαντω ευκαρπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου