Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

αντισυλληπτικα χαπια ποτε ενεργουν

νερο ονειρο
σταρ ειδησεις ζαχαρεα

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, ο υπουργός αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της πΓΔΜ που έγινε στη Θεσσαλονίκη κάνοντας λόγο για μία μεγάλη, όχι όμως θηριώδη συγκέντρωση.


σκοτεινοι κωδικες

«Βεβαίως επί της ουσίας θα έλεγα ότι ακούσαμε πράγματα, τα οποία ακούγαμε και πριν 25 χρόνια και είναι σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα. Αυτό δείχνει ότι αυτοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους, οι ομιλητές, οι εκφραστές αυτού του κόσμου ότι δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτή την 25ετή πορεία και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό», είπε.


Αναφέρθηκε στο αντικείμενο το διαπραγματεύσεων των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας πως «δεν έχουμε εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις. Το πλαίσιο της θέσης της κυβέρνησης είναι σαφές, δημόσιο και γνωστό. Χαρακτηρίζει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον μια διαχρονική συνέπεια, γιατί αυτά τα έλεγε και όταν ήταν ένα κόμμα του 3% και όχι μόνο τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Το πλαίσιο το είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο Έθνος, εάν κανείς έχει την απαίτηση να ενημερώνει με δελτία τύπου, μέρα παρά μέρα για το τι λέγεται στις διαπραγματεύσεις, είναι αστεία πράγματα».


Μιλώντας για τη θέση του Πάνου Καμμένου που επιμένει στη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της γείτονος χώρας, επεσήμανε πως «εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση. Δεν υπάρχει διγλωσσία, δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση, απλώς διαφωνεί».



κοχ χολαργου
αυτογκολ στιχοι
ασετον απο ρουχα
δηλωση ποθεν εσχεσ υποχρεοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου