Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

εκδοσεις αγρα παζαρι

ιταλικα αγοριστικα ονοματα
υπέρ μαντιθέου κείμενο
ευαισθησια στη γλουτενη συμπτωματα
γοογλε μαπ ληψη οδηγιων

Με την σειρά της η συντηρητική, γερμανική εφημερίδα Die Welt διαπιστώνει πως «καμία επιθυμία για αλλαγή. Οι Γερμανοί τα πάνε πολύ καλά για να εκδηλωθεί μια πραγματική δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση».


εναλλαγη των εποχων

Η Μέρκελ, που μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου θα έχει πραγματοποιήσει περιοδεία σε περίπου 50 πόλεις διεκδικώντας την τέταρτη της θητεία στην καγκελαρία, φαίνεται να έχει σχηματίσει την ίδια άποψη και γι’ αυτό, πιστή στη φήμη της, αποφεύγει να πάρει ρίσκα, αποφεύγει τις συγκεκριμένες υποσχέσεις και παρουσιάζεται ως αυτή που θα εγγυηθεί την παγκόσμια σταθερότητα απέναντι στις κρίσεις και τα εκλογικά σοκ που προκάλεσε το Brexit και η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.


Αντίθετα επαναλαμβάνει ότι παρά τα 12 χρόνια που βρίσκεται στην καγκελαρία το κίνητρό της παραμένει η νίκη της, «η νίκη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU)».


Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Ειδικότερα, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) του Μάρτιν Σουλτς, με 22-25% στην πρόθεση ψήφου, βρίσκονται 14 με 18 μονάδες πίσω από το CDU (38-40%). Ποσοστά που μοιάζουν με αυτά του 2013.



αχ και να γινομουν η αγαπη σου στιχοι
αργα σ αργω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου