Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

πιτυρίδα θεραπεία

χρησεις δυοσμου
ψαλιδια για αριστεροχειρες

Η σχέση κοινωνικής απομόνωσης και μεγαλύτερης δημιουργικότητας δεν ισχύει, όμως, εξίσου για άλλες κατηγορίες ανθρώπων που, επίσης, αποφεύγουν τους άλλους αλλά για ψυχολογικούς λόγους, κυρίως επειδή τους φοβούνται, όπως όσοι είναι πολύ ντροπαλοί, έχουν κοινωνική φοβία (κοινωνική αγχώδη διαταραχή) ή πάσχουν από αποφευκτική διαταραχή προσωπικότητας.


συσκευή εντοπισμού κυψέλης

τι μου συμβαινει στιχοι καρρας

εθνικη ασφαλιστικη υπολογισμος ασφαλιστρων

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Τζούλι Μπάουκερ του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ψυχολογίας «Personality and Individual Differences», μελέτησαν περίπου 300 νεαρά άτομα με μέση ηλικία 19,5 ετών.


Οι συμμετέχοντες εξετάσθηκαν πόσο δημιουργικοί είναι και πόση τάση έχουν να μείνουν μόνοι, καθώς επίσης κατά πόσο έχουν τάση για άγχος, κατάθλιψη, επιθετικότητα, ανηδονία κ. α.


Διαπιστώθηκε ότι οι πιο ακοινώνητοι ήταν - κατά μέσο όρο - και οι πιο δημιουργικοί. Αντίθετα, η ντροπαλότητα σχετίζεται αρνητικά με τη δημιουργικότητα. Τα άτομα με αυτό το χαρακτηριστικό είχαν δημιουργικότητα κάτω του μέσου όρου.




διακοσμητικα στολιδια για βασιλοπιτα
υποψηφιοι κκε αχαια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου