Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

χορωδια ερτ μεγαρο

εισαι εδω και πουθενα θαλασσινος
πετρελαιο κοινοχρηστα υπολογισμοσ
δερματολογος θεσσαλονικη καθηγητης

Στο καθιερωμένο τραπέζι που έκανε στους διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες για τις γιορτές, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως το χειρότερο σενάριο για τη χώρα είναι να τρενάρει η αξιολόγηση, επισημαίνοντας πως τον Ιούλιο τελειώνουν τα λεφτά οριστικά και «από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».


χαμηλη φεριτινη κανονικος σιδηρος

Σημείωσε επίσης ότι «και να κλείσει η αξιολόγηση στην οικονομία, δεν θα αλλάξει κάτι» επαναλαμβάνοντας πως «ασυγχώρητο θα είναι να πάμε μέχρι το καλοκαίρι με την πλάτη στον τοίχο και τα λεφτά να τελειώνουν».


Εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, είπε:



«Πληρώσαμε μια φορά τις παλινωδίες του κ. Τσίπρα. Να τους κοροϊδεύεις όλους συνέχεια, δεν γίνεται. Η κοινωνία καταλαβαίνει ότι η βασική του πρόθεση είναι να παραμείνει στην εξουσία».



Ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε και για τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την αντίδραση του πρωθυπουργού μετά τη συνέντευξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε γερμανική εφημερίδα.



«Καλό είναι, οι προσωπικές αναφορές να αποφεύγονται. Κι εγώ διαφωνώ με τον κ. Σόιμπλε, πχ για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά άλλο αυτό και άλλο οι προσωπικές αναφορές, τις οποίες μάλιστα προσπαθεί μετά να μαζέψει», απάντησε, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, πως ο ίδιος δεν έχει συναντηθεί ή μιλήσει ποτέ με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.



Συνεχίζοντας τις επιθέσεις στον πρωθυπουργό, είπε ότι δεν έχει μεταρρυθμιστική αξιοπιστία.



καρπενησι προυσιωτισσα
βικιπαίδεια πλανητες
καβουρας παιδικο τραγουδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου