Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

πλαισιο εθνικης αντιστασεως πειραια

μπορουμε να τυπωσουμε χρηματα
πορτοκαλοπιτα πουτιγκα με σιροπι και κρεμα πορτοκαλιου
σουπερ λιγκ εισιτηρια
γυναικεια φανελακια μπλουζακια

Σημειώνεται πως οι 6.000 θέσεις εργασίας αφορούν αποκλειστικά εγγεγραμμένους ανέργους, πτυχιούχους ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα και οι υπόλοιπες 4.000 θέσεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους των υπόλοιπων εκπαιδευτικών βαθμίδων.


άρθρο 120 του συντάγματος των ελλήνων

σταθερα του rydberg

Ειδικότερα, ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ αλλά και μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών μέχρι την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν και άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον μιας ημέρας πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης του ΟΑΕΔ, να διαθέτουν συμπληρωμένο Ατομικό Σχέδιο Δράσης, να είναι έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους - µέλους της ΕΕ ή ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα µας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα.


Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι καλούνται να συμπληρώσουν ή να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, είτε ως πιστοποιημένοι χρήστες µε τη χρήση κλειδαρίθμου µέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, είτε µε τη συνεργασία εργασιακού συμβούλου στα ΚΠΑ2 ΟΑΕ∆.



τκε & δεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου