Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ρήξη του επιχείλιου χόνδρου

κρι κρι παγωτα τιμες 2017
τίτος λίτινας μαρια ηλιακη

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης από τον Ολυμπιακό, Τσάβι Πασκουάλ και Νικ Καλάθης από τον Παναθηναϊκό Superfoods, Σωτήρης Μανωλόπουλος και Ντούσαν Σάκοτα από την ΑΕΚ, Δημήτρης Πρίφτης και Σπύρος Μούρτος για τον Άρη, έκαναν τις εκτιμήσεις τους για τα ζευγάρια των ημιτελικών και την έκβαση της μάχης του πρωταθλήματος.


ψηστηρι καστορια τηλεφωνο

συρταριερες για παιδικο δωματιο

Όλοι αναγνώρισαν ότι οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods έχουν και εφέτος το προβάδισμα για τον τίτλο, αναγνώρισαν όμως ότι το επίπεδο του Άρη και της ΑΕΚ έχει ανεβεί και θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.


4127641
(Η κοινή συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά των Playoffs - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Άλλο πρωτάθλημα, άλλο Final 4


Ξεχωριστές περιπτώσεις είναι για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο το πρωτάθλημα και η Euroleague: «οι παίκτες μας είναι έμπειροι και γνωρίζουν πως η πρόκριση στο Final Four δεν επηρεάζει σε κάτι τους αγώνες με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τόσο πνευματικά όσο και αγωνιστικά για να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να συνδυάζεται η πρόκριση στο Final Four με την ημιτελική σειρά των playoffs, γιατί λειτουργούμε απομονώνοντας κάθε παιχνίδι. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα παιχνίδια αυτά είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικά. Αν δεν είσαι σοβαρός και έτοιμος, κινδυνεύεις να χάσεις, έχουμε κι οι ίδιοι κάποια τέτοια παραδείγματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί, γιατί ο Άρης είναι μια πάρα πολύ ικανή ομάδα».


4127743
(Βασίλης Σπανούλης (αρ.) και Γιάννης Σφαιρόπουλος (δ.) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές. Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τον Άρη, οι προπονητές μας έχουν ετοιμάσει εξαιρετικά για μία ακόμη φορά. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια και με την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων» υπογράμμισε ο Βασίλης Σπανούλης.


Σεβασμός για τον αντίπαλο


Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι σέβεται κάθε αντίπαλο, που θα βρει στο δρόμο του ο Παναθηναϊκός Superfoods. «Θα ήθελα να συγχαρώ τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται εδώ, αλλά και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος. Είμαστε σε αυτό το σημείο της σεζόν με τη φιλοδοξία που έχουμε δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, ξεκινώντας από τον μεγάλο σεβασμό για την ΑΕΚ και τον προπονητή της, για την προσπάθεια που έκαναν φέτος. Με βάση αυτό τον σεβασμό θα προσεγγίσουμε τα παιχνίδια».


4127710
(Τσάβι Πασκουάλ (αρ.) και Νικ Καλάθης (δ.) στο πάνελ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα ματς με τη Φενέρ τονίζοντας ότι η πρώτη ήττα στο ΟΑΚΑ δημιούργησε πνευματικό πρόβλημα στην ομάδα, που δεν το ξεπέρασε στην σειρά. «Πιστεύω πως γυρίσαμε σελίδα, αφήσαμε τα πάντα πίσω μας. Τώρα έχουμε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και αφοσίωση ώστε να κάνουμε κάτι για να επανορθώσουμε για τον πόνο που φέραμε στους οπαδούς μας, παίζοντας καλά και νικώντας, που στην τελική ανάλυση είναι το πιο σημαντικό».


4127749
(Σπανούλης (αρ.) και Καλάθης (δ.) ποζάρουν μαζί - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας να κατακτήσει το τρόπαιο. «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εφέτος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, τελειώσαμε άσχημα την Euroleague, αλλά θέλουμε να έχουμε καλύτερο τέλος στο πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα που θέλουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι τις επόμενες ημέρες σε προπονήσεις και αγώνες προκειμένου να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται».



παράσταση πολιτικής αγωγής μεταφραση
χοιρινα λουκανικα με πρασο
ελληνικος ζακυνθινος γυρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου