Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

στρατηγοι εν αποστρατεια

παπουτσια migato θεσσαλονικη

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, ο Ερντογάν τόνισε πως ο τουρκικός στρατός ενδέχεται να πλήξει το Καντίλ «ανά πάσα στιγμή ένα βράδυ».


πωλησεις εξοχικων λευκαδα

ζώα απο δ

πωληση γουρουνας

πεζουλι

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν συχνά επιχειρήσεις στην άλλη πλευρά των συνόρων, στο βόρειο Ιράκ, εναντίον μελών της εκτός νόμου αυτονομιστικής κουρδικής οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK). Η οργάνωση, η οποία διεξάγει ανταρτοπόλεμο στη νοτιοανατολική Τουρκία από το 1984, διαθέτει βάσεις στο Καντίλ. Η Άγκυρα έχει επίσης απειλήσει να εξαπολύσει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή Σίντζαρ.


Εξάλλου, ο Ερντογάν είπε στο CNN Türk ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία επιβλήθηκε στην Τουρκία μερικές ημέρες μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, την 20ή Ιουλίου του 2016, «θα μπορούσε» να αρθεί μετά τις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου.


Ο Ερντογάν δήλωσε πως το θέμα θα «συζητηθεί λεπτομερώς» αφού διεξαχθούν οι πρόωρες βουλευτικές και προεδρικές εκλογές αυτού του μήνα.


Μέχρι την Τετάρτη, ο πρόεδρος Ερντογάν επέμενε ότι τα μέτρα εξαίρεσης δεν θα αρθούν έως ότου να εξαλειφθεί τελείως η «τρομοκρατική» απειλή στην Τουρκία.



δωρα περιοδικων φεβρουαριου 2014
αποκριατικες εκδηλωσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου