Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

κατι μου κρυβεις τραγουδι

Οι επισκέψεις αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Γερμανίας στη χώρα μας αποτελούν, πλέον, ρουτίνα καθώς αναζητούν ασφαλές καταφύγιο για τα μαχητικά τους αεροπλάνα.


κουκουρουκου γκοφρετα

τσουλος βασιλης συνεργειο

αιγλη στη θεσσαλονικη

Έγκυρες πληροφορίες του CNN Greece, αναφέρουν πως αμερικανοί αξιωματούχοι, συνοδευόμενοι από τον πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, επισκέφτηκαν το Πεντάγωνο και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες μετεγκατάστασης των αμερικανικών μαχητικών από τη βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας, στη Λάρισα.


Την ίδια ώρα και ο αρχηγός των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, Βόλκερ Βίκερ, συναντιόταν με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευ. Αποστολάκη, με το ίδιο αίτημα: την μετεγκατάσταση των γερμανικών μαχητικών στη Λάρισα! Να σημειωθεί ότι ήδη τα γερμανικά μαχητικά έχουν μεταφερθεί στην Ιορδανία με τον Γερμανό ΥΠΕΞ κ. Γκάμπριελ να δηλώνει ότι η γερμανική απόφαση οφείλεται σε "λόγους εσωτερικής πολιτικής"...


Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση "πολιορκείται" από τους αμερικανούς προκειμένου να συμφωνήσει να παραχωρήσει για πέντε χρόνια τη βάση της Σούδας. Για την ώρα, πάντως, το Μαξίμου συζητά μόνο για ένα χρόνο.


Ο ρόλος Κυπριακού και πΓΔΜ


Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διπλή πρέσα για να βρεθεί λύση σε Κυπριακό και Σκοπιανό καθώς στόχος των αμερικανών είναι η άμεση ένταξη της γείτονας στο ΝΑΤΟ υπό τον κίνδυνο να ενταχθεί στη σφαίρα επιρροής της Μόσχας!



χρήστος χατζησάββα
η ελληνικη σικελια
abercrombie and fitch αντικαταβολη
εξωλεμβια yamaha 4hp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου