Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

καλε λιμανι

νελλη λαβδα
μπαλος αιγαιου

Ο Παντελής Αργζόγλου, αντιπρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού Αθήνας και υποψήφιος με την Πανσπουδαστική τονίζει πως η «συμμετοχή από ότι φαίνεται μεγαλώνει τις τελευταίες ώρες».


βομβιστικη επιθεση στη βηρυτο

μπουφαν ανδρικο με πουπουλο

«Ακόμη και τώρα καλούμε κάθε φοιτητή να ξεπεράσει κάθε ενδοιασμό και να έρθει γιατί κάθε ψήφος μετράει για να δυναμώσουμε το μεγάλο μήνυμα που στέλνουμε στην κυβέρνηση για τα μέτρα που πέρασαν και ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που έρχεται την Πέμπτη», είπε στο CNN Greece o κ. Αργζόγλου ερωτώμενος γιατί θα πρέπει οι φοιτητές να συμμετέχουν στην διαδικασία.


Όσον αφορά την κομματικοποίηση στα Πανεπιστήμια της χώρας, που πολλοί κατακρίνουν και ορίζουν ως τον λόγο που απέχουν από τις εκλογές, ο ίδιος επισημαίνει πως: «Η ίδια πολιτική που εφαρμόζεται από ένα κόμμα εφαρμόζεται και από την κυβέρνηση. Άρα τα κόμματα είναι αντικειμενικά στα Πανεπιστήμια».


4140831


(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


«Σήμερα καλούμε κάθε φοιτητή να σκεφτεί με βάση την πείρα που έχει τόσα χρόνια... όλοι μας παρά τις διαφωνίες μας στο ίδιο καζάνι βράζουμε, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και καλούμε τους φοιτητές αυτή την ανησυχία και την αγανάκτηση για το μέλλον να την εκφράσουν και με ψήφο», ανέφερε ολοκληρώνοντας.





κοινωνικο φαρμακειο πειραια τηλεφωνο
ημιπολυτιμα κολιε
τα 10 καλυτερα βιβλια επιστημονικης φαντασιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου