Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

οικοπεδο φλωρινα

θεατρο καρμεν ρουγγερη οδυσσεια
κατεχομενη κωμοπολη της κυπρου

Για μια ακόμα φορά η Σάρα Βάγκενκνεχτ επέκρινε τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στην ευρωζώνη αλλά και τη διαδικασία χορήγησης βοήθειας στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, τονίζοντας:


hk octopus card price

μεταχειρισμενο rolex


Ο πυρήνας της διάσωσης του ευρώ ήταν να εξασφαλιστούν τα κέρδη των τραπεζών με χρήματα φορολογουμένων. Δεν διασώσαμε την Ελλάδα, διασώσαμε τις τράπεζες. Η πολιτική των χαμηλών επιτοκίων είναι απαραίτητη γιατί οι διάφορες κυβερνήσεις δεν έχουν το απαραίτητο θάρρος για να επιβαρύνουν περισσότερο τους πολύ πλούσιους, που υπάρχουν στην Ελλάδα, την Ιταλία ή και αλλού.



Στην παρέμβαση του Τζεμ Έτσντεμιρ ότι στην Ελλάδα κυβερνά το αδερφό κόμμα της γερμανικής Αριστεράς η Σάρα Βάγκενκνεχτ απάντησε προφανώς εκνευρισμένη:



Γνωρίζετε πολύ καλά ποια περιθώρια ελιγμών έχει η ελληνική κυβέρνηση. Τους έχουμε πει να φορολογήσουν περισσότερο τους πλουσίους και εκείνοι απαντούν ότι τους έχει βάλει στενό κορσέ η Κομισιόν. Δεν μπορώ να το αξιολογήσω, αλλά πιστεύω ότι η μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση των ευπόρων αποτελεί εναλλακτική λύση στην πολιτική των μηδενικών επιτοκίων.




εχει δοθει παραταση για φορολογικες δηλωσεις
περιβαλλον χωρος
ταβερνα γουρουνακια χανια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου