Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ξενοδοχεια oslo

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής περνώντας στην αντεπίθεση, επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αντιδρά σπασμωδικά στις δημοσκοπήσεις, καθώς κάποιοι της είχαν υποσχεθεί ότι τα γκάλοπ του φθινοπώρου θα δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται με 25 μονάδες διαφορά».


ρολερ πατινια σκρουτζ

ανδρικα χερια

διαγωνισμος υπα 2014

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει μερίδιο ευθύνης στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλήρωμα του «Αγία Ζώνη II» ή για επικοινωνία του Τριντό και του Μακρόν με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να παρέμβουν στο ζήτημα της Eldorado. «Για κάθε 10 ψευδείς ειδήσεις να καταθέτατε και μια δημιουργική πρόταση», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, προτείνοντας τη δημιουργία ενός μηχανισμού που να ελέγχει με όρους αυτορρύθμισης τα fake news στα social media.


Από την πλευρά της η Άννα Ασημακοπούλου επεσήμανε ότι τα αποτελέσματα της εταιρίας δημοσκοπήσεων που δεν υπάρχει στα μητρώα προβλήθηκαν στην δημόσια τηλεόραση, ενώ επέκρινε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για τα τηλεγραφήματα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, του οποίου προΐσταται πολιτικά, αναφορικά με την Σύνοδο στην Εσθονία.



οδικος χαρτης ευρωπη
τροφες κατα της γυναικομαστιας
μετατροπη κουπας σε γραμμαρια
τσιζκεικ παρλιαρος στο ποτηρι

κανονες τονισμου αρχαια διφθογγοι

τοστιερεσ χωρισ τεφλον

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες εμφανίζεται η «ομάδα κρούσης» της συμμορίας την ώρα που αδειάζει τις τσάντες των πολιτών μέσα στο πλήθος και τον συνωστισμό, και μετά εξαφανίζει τα χρήματα αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των πολιτών.


βιντεο μπει μπλειντ στα ελληνικα

σιδηροδρομικος σταθμος μιλανου

κατασκευη μετεωρολογικων οργανων

διακοσμηση παιδικου δωματιου αγορι

ρευματοειδης αρθριτιδα και ψωριαση

Η ΕΛ. ΑΣ. παρακολουθούσε πάνω από έξι μήνες τη σπείρα ενώ άκουγε και τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν και την ώρα που ήταν στους συρμούς και τα λεωφορεία, για να συνεννοούνται καλύτερα τα μέλη μεταξύ τους.


Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που υπάρχει ανάμεσα σε δυο μέλη, όταν την προηγούμενη ημέρα μια Βουλγάρα είχε γίνει αντιληπτή από θύμα από το οποίο είχε αρπάξει πορτοφόλι και υπήρξε επεισόδιο στο σταθμό του μετρό, που κατέληξε σε ξυλοδαρμό. Το ένα μέλος της σπείρας συμβουλεύει το άλλο τι να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.


Κατηγορούμενη Α: «Καλημέρα, τι κάνεις;»


Κατηγορούμενος Β: «Καλά, εσύ; Έμαθες τι έπαθε η Βουλγάρα χθες; Έφαγε ξύλο από το θύμα».


Κατηγορούμενη Α: «Ναι, το έμαθα»


Κατηγορούμενος Β: «Ευτυχώς που δεν ανακατεύτηκες εσύ. Σε κάτι τέτοια θα κάνεις ότι είσαι και εσύ με το θύμα. Θα λες: ‘ντροπή ρε’ και κάτι τέτοια θα λες.... Χθες ήταν 10 άτομα εκεί μαζί με το θύμα. Θα σε έπιαναν και σένα και θα πήγαινες μέσα...»



διαμερισμα για αγορα καβαλα

μπουλντογκ κουταβακια

ανορθωση ερμης αποτελεσμα
γιατροι εοπυυ περιστερι ενδοκρινολογοι

Αναφερόμενος στους συμβιβασμούς που γίνονται όσον αφορά στο θέμα της Συρίας, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι «αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τα εθνικά συμφέροντα του τουρκικού λαού σ' αυτήν την κατεύθυνση, βλέπουμε ότι οι Τούρκοι εταίροι μας είναι επίσης έτοιμοι να κάνουν αυτούς τους συμβιβασμούς και καταλήγουν σε συνεργασία μαζί μας, προς όφελος των εξελίξεων στη Συρία, προς όφελος της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της ενίσχυσης των σχέσεων μας».


βιζα εργασιας για αμερικη

πωσ να εκδικηθω τουσ γειτονεσ

έφορο ασφαλίσεων της κύπρου

Επισημαίνοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ενισχύονται, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι «η Τουρκία παρότι είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της ως μέλος τη συμμαχίας, ταυτόχρονα διεξάγει ανεξάρτητη πολιτική» και προσέθεσε ότι «αυτό το εκτιμούμε, καθώς δημιουργεί όρους προβλεψιμότητας και σταθερότητας στις σχέσεις μας».


Ο Ρώσος πρόεδρος εξήρε τέλος το ρόλο του Τούρκου προέδρου στην ενίσχυση των ρωσο-τουρκικών σχέσεων, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «η τάση αυτή θα συνεχισθεί υπό την ηγεσία του κυρίου Ερντογάν», αλλά και τον ιστορικό ρόλο του Κεμάλ Ατατούρκ λέγοντας ότι «ήταν μεγάλος φίλος της Ρωσίας, συνεργάζονταν με τη Ρωσία, εργάζονταν μαζί της και αυτό το εκτιμούμε».



αριστοτελικη τελεολογια
τα συντριμια κιθαρα

μαθηματα κλασικης κιθαρας μεσω ιντερνετ

απλη αρμονικη ταλαντωση τυποι
αυτοκινητα με πινακιδες ευρωπαικης ενωσης
κυριακοσ παπαδοπουλοσ λεβερκουζεν
οσια χριστινα
μεθοδοι αναπλασης δερματος
Συγκλονιστικό μήνυμα ψυχής από Έλληνα πιλότο μαχητικού αεροσκάφους! «Για ποιους πετάω εγώ» (video)

Δείτε την εξομολόγηση-μήνυμα του Έλληνα πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους, που συγκινεί τους πάντες με τα λόγια του...


εν πλω ρεβεγιον

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο iellada.gr.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



ομαλος χανια χριστουγεννα

お を 発音 愛媛

λαδι στα μαλλια καθε ποτε
πονοσ στο γονατο στο πλαι
καιρος για αυριο αττικη
Τραγωδία στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε πέφτοντας από το υδραγωγείο του χωριού

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του σε χωριό του δήμου Κιλελέρ, λίγα χιλόμετρα έξω από τη Λάρισα, ένας 75χρονος το βράδυ της Τετάρτης (23/5).


ο πρωτος ανθρωπος που πατησε στο φεγγαρι

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο άντρας μετά τη συνταξιοδότησή του από μεταποιητική επιχείρηση στην περιοχή, ζούσε στο συγκεκριμένο χωριό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα: Ανέβηκε στο υδραγωγείο του χωριού και έπεσε στο κενό από ύψος σχεδόν 50 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το άψυχο σώμα του 75χρονου εντόπισε περαστικός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος, με παιδιά και εγγόνια.



σαββοπουλος δισκογραφια download
ελενα ναθαναηλ εκεινο το καλοκαιρι ηθοποιοί
θεματα μαθηματικων β γυμν 2017

σε αγαπαει οπως εγω

παιχνιδια διαφορα για κοριτσια
σχολικα κουπονια ογα

«Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει κυρίαρχο ρόλο στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην παράνομη χρηματοδότηση και οι εγκληματίες δεν θα πρέπει να αμφιβάλλουν ότι θα καταδιώξουμε τους ίδιους, τις περιουσίες και τα χρήματά τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους.


η κληρονομια του μπορν ηθοποιοι

δωρεαν εξεταση προστατη 2015

παγωτα λουτρακι

πανεπιστημιο κυπρου κεντρο γλωσσων

«Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε το βρώμικο χρήμα και αυτούς που ξεπλένουν χρήματα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε… για να πατάξουμε αυτούς που απειλούν την ασφάλειά μας», δήλωσε.


Περισσότερα μέτρα στον πόλεμο κατά του «βρώμικου» ρωσικού χρήματος ζητούνται από τη Μέι



1 κουπα δημητριακα θερμιδες

βαφή δερμάτινου καναπέ

ζωντανο ραδιοφωνο δρομοσ

Θα αφορούν κυρίως την επιχορήγηση ανέργων που έκλεισαν την επιχείρησή τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ακόμη κι αν έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ, την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την κοινωφελή εργασία σε 51 δήμους και πέντε περιφέρειες.


συμπερασμα εφελκυσμου

στρατιωτικες σχολες εισακτεοι 2015

δερματινα παπουτσια σε προσφορα

Συγκεκριμένα, η κ. Καραμεσίνη, σε συνέντευξή της στην «F&M Voice», σημειώνει ότι από μέρα σε μέρα θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα δεύτερης Επιχειρηματικής Ευκαιρίας το οποίο «θα δώσει τη δυνατότητα σε πρώην εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κρίσης αναγκάστηκαν να κλείσουν την επιχείρησή τους, να δραστηριοποιηθούν ξανά επιχειρηματικά, με επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ».


Σύμφωνα με την κ. Καραμεσίνη, η επιχορήγηση θα ανέρχεται από 12.000 ευρώ έως 36.000 ευρώ «ανάλογα με το αν κάποιος ανοίξει μόνος του μία επιχείρηση ή αν το κάνει συνεταιρικά» και θα αφορά 5.000 ανέργους. Αρχικά, θα επιχορηγούνται για 12 μήνες και στη συνέχεια, «θα ελεγχθούν για τη διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας για ένα τρίμηνο και μετά θα μπορούν να αιτηθούν επιχορήγησης για άλλους 12 μήνες».


Δυνατότητα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχουν και σε όσοι δεν προχώρησαν έως τώρα σε διακανονισμό των οφειλών τους με τον ΕΦΚΑ. «Θα υπάρξει συμψηφισμός μέχρι το 25% του ποσού της επιχορήγησης, που θα δίνεται απευθείας από τον ΟΑΕΔ στον ΕΦΚΑ, για να καλυφθούν οι οφειλές. Άρα, δεν θα έχουν πρόβλημα για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα», διευκρινίζει η διοικήτρια του ΟΑΕΔ.


Η κ. Καραμεσίνη τονίζει επίσης ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι επιχορηγήσεις του ΟΑΕΔ είναι ακατάσχετες. «Ακόμη κι αν έχουν τραπεζικά δάνεια και οφειλές στις τράπεζες, οι πρώην επιχειρηματίες μπορούν να εισπράττουν την επιχορήγησή τους χωρίς να έχουν το φόβο αν θα έρθει η τράπεζα και θα την τραβήξει από το λογαριασμό τους», τονίζει.


Ένα άλλο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει προς το τέλος του Φεβρουαρίου, θα αφορά την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη στήριξη νέων έως 29 ετών, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Σύμφωνα με την κ. Καραμεσίνη «ωφελούμενοι θα είναι 5.000 άνεργοι και θα ενισχυθούν 2.500 επιχειρηματικά σχέδια». Το πόσο της ενίσχυσης μπορεί να φτάσει και τα 18.000 ευρώ.


Όσον αφορά το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε 51 δήμους και πέντε περιφέρειες, που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας, η κ. Καραμεσίνη αναφέρει: «Είναι η συνέχεια του περσινού προγράμματος, μόνο που έχουν προστεθεί θέσεις απασχόλησης και στα κέντρα πρόνοιας. Συνολικά, έχουν προβλεφθεί περίπου 9.000 θέσεις [...] Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο μήνα».


Τέλος, η κ. Καραμεσίνη αναφέρεται και στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης το οποίο αφορά νέους, που δεν έχουν επαγγελματική εκπαίδευση, δηλαδή, αποφοίτους γυμνασίου και ενιαίου λυκείου. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, από το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να ωφεληθούν 5.000 άτομα και, σύμφωνα με την κ. Καραμεσίνη το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το β’ τρίμηνο του 2019.



htc one mini 2 цена
ταξι για ζωα αθηνα
βοηθος λογιστης ευβοια

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

εξοπλισμος για κρεοπωλειο

φιλιππιδης ρεκορ
χημεια α λυκειου
Θεσσαλονίκη: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μία ακόμα ημέρα ταλαιπωρίας η σημερινή (17/01) για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», της Θεσσαλονίκης.


οδυσσεας ζαφειρατος

last man on the earth movie

Η πυκνή ομίχλη που «σκέπασε» από το πρωί της Τετάρτης, περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, προκαλεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ήδη, ακυρώθηκαν οι πτήσεις που επρόκειτο να γίνουν από και προς την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται σε προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται για τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αεροδρομίου (skg-airport.gr) ή να απευθύνονται στις αεροπορικές εταιρείες.

Στο μεταξύ, λόγω της περιορισμένης ορατότητας, η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Μέχρι στιγμής πάντως δεν αναφέρθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα από την Τροχαία.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφίας: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Eurokinissi



gamato online ταινιες σειρες
10 αντρικα περιοδικα
ισραηλ γιουροβιζιον 2015 θεση

επιτευγματα εσσδ

μαρινος ψιμουλης τριπολη
Κοτζιάς για Σκοπιανό: Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα (pics+vid)

«Είμαστε έτοιμοι, στην επόμενη συνάντησή μας, να κάνουμε το μεγάλο βήμα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά το πέρας της Τριμερούς για το Σκοπιανό στη Βιέννη.


παπαρουνόσπορος ιδιοτητες

«Έχουμε καταγράψει τις λεπτομέρειές τους, ποια είναι αυτά που συμφωνούμε και ποια είναι αυτά που διαφωνούμε. Έχουμε εντοπίσει τα κύρια θέματα για κάθε πλευρά και ελπίζω στην επόμενη συνάντησή μας να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα», ήταν η δήλωση του κ. Κοτζιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε το βίντεο:



Από την πλευρά του, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος εμφανίστηκε επιφυλακτικός, με ανάρτησή του στο twitter, διέψευσε ότι προχώρησε σε οποιαδήποτρε άλλη άτυπη ενημέρωση πέραν της δήλωσης που έκανε μετά το τέλος του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για το θέμα του ονόματος.

«Η διαδικασία για το θέμα του ονόματος βρίσκεται σε μια λεπτή φάση και οι εικασίες ορισμένων μέσων ενημέρωσης προκαλούν ζημιά. Παραμένω σε όσα έχω πει στη δημόσια δήλωσή μου και πληροφορώ την κοινή γνώμη ότι δεν έχω κάνει κάποια περαιτέρω ενημέρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ν. Ντιμιτρόφ.

«Έχει γίνει μία σχετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό» είχε αναφέρει νωρίτερα, συμπληρώνοντας: «Διότι όσο προχωράμε μπροστά, τόσο συναντάμε πιο δύσκολα θέματα».

Παράλληλα, τόνισε ότι η σκοπιανή πλευρά έχει πολλά θέματα να εξετάσει και πολλά να ζυγίσει. «…Όπως και η άλλη πλευρά έχει πολλά πράγματα να σκεφτεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Νίμιτς: «Μεγάλη βελτίωση» στις συνομιλίες, αλλά...

Για μεγάλη βελτίωση στις συνομιλίες, αλλά και για δύσκολα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, έκανε λόγο, από την πλευρά του, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς.

19317588

Αναλυτικά, στη δήλωσή του, ο κ. Νίμιτς ανέφερε:

«Εργαζόμαστε όλη τη μέρα πολύ εποικοδομητικά. Και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του μέλλοντος. Παράλληλα, υπήρχε μία παράλληλη συνάντηση διπλωματικών αντιπροσώπων των δύο χωρών, για να εξετάσουν τα πιο διφορούμενα ζητήματα. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Υπάρχουν δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζονται και πρέπει να επιλυθούν, αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε διάφορα ζητήματα και όλα αυτά θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση της περιοχής. Ελπίζω να εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε σε ένα τόσο εποικοδομητικό πλαίσιο».

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Διπλωματική πηγή, την οποία επικαλέστηκε η ΕΡΤ, ανέφερε ότι «έγιναν βήματα μπροστά και βρισκόμαστε πιο κοντά σε λύση. Η συζήτηση έγινε στη βάση των προτάσεων που έχουν τεθεί επί τάπητος και από τις δύο πλευρές, ενώ υπήρξε και προεργασία για τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων Αθήνας και Σκοπίων, σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία για το όνομα της γείτονος (σ. σ. διασυνοριακή συνεργασία, οικονομικές - εμπορικές σχέσεις κ. ά.)».

Στο ίδιο πλαίσιο, και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών με τον Μάθιου Νίμιτς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών.

19317583

«Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η σκοπιανή πλευρά δήλωσε διατεθειμένη για ορισμένες αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας»

«Ουδεμία διπλωματική ή άλλη ελληνική πηγή ισχυρίστηκε ότι η σκοπιανή πλευρά δήλωσε διατεθειμένη για ορισμένες αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας», ξεκαθαρίζει πάντως το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του, σημειώνει πως η «συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί σκόπιμη προβοκάτσια από την πλευρά όποιου μέσου διακίνησε τη συγκεκριμένη πληροφορία».

Θυμίζουμε ότι η σημερινή συνάντηση ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί στο υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας, το οποίο άνοιξε ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό, καθώς είναι μέρα αργίας στη χώρα (Μεγάλη Παρασκευή).

Χθες βράδυ, οι κ. κ. Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ είχαν μία αρχική συζήτηση σε δείπνο εργασίας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη σε καλό κλίμα και κράτησε τρεις ώρες.

Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, την ερχόμενη εβδομάδα ο Νίκος Κοτζιάς θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Διαβάστε επίσης:

Στοιχεία – σοκ από το νέο πόρισμα: «Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη»

Ραγδαίες εξελίξεις: O Μακρόν στέλνει στρατό στη Συρία για να μπλοκάρει την εισβολή της Τουρκίας


Κοτζιάς για Σκοπιανό: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα
01
Κοτζιάς για Σκοπιανό: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα












τι δεν πρεπει να τρωμε το βραδυ
αντιθετο του σαφήνεια
περιοδικεσ εκδοσεισ για την αμυνα
θλιμμενη παναγια
αξιζεις πολλα μεταφραση

μελι μανης εκλεκτο

εστιατοριο φιλοξενο σπιτι
πως υπολογιζω τις θερμιδες που καιω
οιστρογονα ανδρογονα

Η κυρία Wang έδωσε περίπου 160 ευρώ (140 δολάρια) για να αγοράσει ένα Ιαπωνικό Σπιτς. Η συγκεκριμένη ράτσα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την αλεπού. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το αγαπημένο της κατοικίδιό σταμάτησε να τρώει σκυλοτροφή και η ουρά του ξεκίνησε να μεγαλώνει αρκετά μετά τους τρεις μήνες.


η καχεκτική δημοκρατία νικολακόπουλος ηλίας

Προσφάτως, κτηνίατρος διαβεβαίωσε την κ. Wang πως το κατοικίδιό της είναι… μία εξημερωμένη αλεπού.


Η γυναίκα έχει δηλώσει σε τοπικό μέσο ότι αγόρασε την αλεπού τον περασμένο Ιούλιο από ένα pet shop, όπου της είπαν πως πρόκειται για ιαπωνικό Σπιτς. Συνήθιζε να το ταΐζει φρούτα, κοτόπουλο και σκυλοτροφή. Όμως, όταν το «κουτάβι» έγινε τριών μηνών, σταμάτησε να τρώει την τροφή για σκύλους.





πονος στο θωρακα δεξια
κατοικοι εξωτερικου φορολογια εισοδηματος
ανταγωνιστής των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ιι

ποσα γραμμαρια ειναι μια μεριδα καρπουζι

13ο νηπιαγωγειο νικαιας

«Το tweet ότι ο κ. Σπίρτζης αποφάσισε ότι "μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί", δεν ισχύει και το διαγράψαμε. Η "είδηση" προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ που το δημοσίευσαν σαν γεγονός» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει:


τριγωνα ακης

διατροφικη αξια κοκκινης πιπεριας

«Όμως, στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κάνουν ένα λάθος μιλώντας για "το παιδί της διαπλοκής". Έχουν μπερδευτεί. Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό».



καιρος πηλιο αυγουστος
μαγαζια κυριακη 3 μαιου
μπαγκαζιερα givi
πασχαλινα γλυκα παρλιαρος

μεταχειρισμενα κλιματιστικα χαιδαρι

ασπαρταμη κινδυνοι
θανατος κορης βεφας αλεξιαδου
δρισκας σκαι καριοκες
φονικά μυστικά δρούζα
Καρδίτσα: Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με... δύο ρόδες (pics)

Όπως πριν από μερικές δεκαετίες, όταν το ποδήλατο πρωταγωνιστούσε στην καθημερινότητά τους, ήταν βασικό μέσο μετακίνησης και συνάμα αναψυχής, οι Καρδιτσιώτες πραγματοποίησαν ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, με ορθοπεταλιές.


εθνικη ελλαδος μεγα επεισοδιο 1

Μια εκδήλωση που είχε έντονα τον χαρακτήρα της νοσταλγίας και που ανέδειξε για μια ακόμα φορά την πολυετή και βαθιά σχέση της πόλης της Καρδίτσας και των Καρδιτσιωτών με το ποδήλατο και με την οποία γιόρτασε ο δήμος Καρδίτσας την Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, όπως καθιερώθηκε η 3η Ιουνίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


podhlata3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Η πλατεία Πλαστήρα αποτέλεσε χώρο συνάντησης και έκθεσης παλιών ποδηλάτων που αγοράστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους πριν από σχεδόν μισό αιώνα και συνεχίζουν ακόμη να τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι σε μεγάλη πλέον ηλικία, τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, ποδήλατα στα οποία η κάθε οικογένεια έχει βάλει τη δική της σφραγίδα.

Πολλοί Καρδιτσιώτες δεν έχασαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα ποδήλατα αυτά και να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και με επαγγελματίες επισκευαστές και πωλητές ποδηλάτων της πόλης, που με την μεγάλη εμπειρία και τη γνώση τους συντηρούν για δεκαετίες αυτά τα οχήματα. Κάποιοι από αυτούς με πολλή αγάπη και μεράκι αναπαλαιώνουν παλιά ποδήλατα με γνήσια ανταλλακτικά που φέρνουν από τις χώρες κατασκευής τους, δίνοντάς τους μια «δεύτερη ζωή».

Έτσι, πολλά από αυτά, όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και οι επισκέπτες της υπαίθριας έκθεσης, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, έχουν χειρόφρενο και κόντρα και μερικά από αυτά διαθέτουν καρεκλάκι στο πάνω μέρος του σκελετού για να μπορούν να μεταφέρουν μικρά παιδιά.

Τα μεγάλα και βαριά αυτά ποδήλατα, γνωστά ως «νταλίκες» ή «ματρακάδες» και τα οποία πριν κάποιες δεκαετίες διαφημιζόταν στις σελίδες των εφημερίδων, χρησιμοποιήθηκαν από το 1960 και μετά ως μεταφορικό μέσο για τη μετάβαση των κατοίκων στην εργασία τους. Καθημερινά διένυαν μεγάλες αποστάσεις, δεκάδων χιλιομέτρων, τόσο με κρύο όσο και με ζέστη. Τα ίδια αυτά ποδήλατα χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι για τους καθημερινούς περιπάτους και τη μετάβαση ζευγαριών από τα γύρω χωριά στην Καρδίτσα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα παλιά αυτά ποδήλατα είχαν άδεια κυκλοφορίας και έφεραν στο πίσω μέρος τον απαραίτητο αριθμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε οπτικοακουστικό από παλιότερες δράσεις του δήμου Καρδίτσας για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, καθώς και φωτογραφίες από τις δεκαετίες όπου τα ποδήλατα αυτά κυκλοφορούσαν μαζικά στους δρόμους της Καρδίτσας, που δίκαια φέρει τον χαρακτηρισμό «η πόλη του ποδηλάτου».

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος σημείωσε:

«Η Καρδίτσα είναι η πόλη του ποδηλάτου και με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργανώσαμε αυτή τη εκδήλωση για να γιορτάσουμε θαυμάζοντας τα ποδήλατα του παρελθόντος, τα οποία κυκλοφορούν ακόμα και μας θυμίζουν καθημερινά ότι το ποδήλατο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον της πόλης, είναι κομμάτι της ζωής κάθε Καρδιτσιώτη. Ως δημοτική Αρχή είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο της προώθησης της χρήσης του ποδηλάτου υλοποιώντας δράσεις και πολιτικές και προωθώντας έργα και παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή! Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτούς τους αριθμούς


Καρδίτσα: Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με... δύο ρόδες (pics)
01
Καρδίτσα: Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με... δύο ρόδες (pics)




















παυλος φυσσας ηλικια
αμοργος καταλυματα τιμες

ανεργια χημικων μηχανικων

θεση ισορροπιας επιχειρησης
ανταλλακτικα καρεκλας κουζινας
παιδικα ποδηλατα με μπαταρια
αιτια εθνικισμου στην ελλαδα

«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για “πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της Ν. Δ.” που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν και προσθέτουν:



Ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη Ν. Δ. 'Αλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το “παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”. Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας.



Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ. Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ. Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.



πορσελανινη κουκλα μπομπονιερα
εθνοσημο εγγραφων
μοναδες καυσης βιομαζας

βεβαιωση αποδοχων δικηγορων

στοκ ρουχα για λαικη
προϊούσα οστεοποιός ινοδυσπλασία
Κρήτη: Δίωξη σε βάρος του 30χρονου για τον βιασμό της ανήλικης - Απολογείται τη Δευτέρα

Δίωξη ασκήθηκε στον Βούλγαρο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά ούτε και τα 14, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.


θα πεθανουμε εραστες

νησια αιγαιου για διασκεδαση

Η ιατροδικαστική εξέταση, πάντως, έδειξε ότι τελέστηκε ερωτική πράξη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 30χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα (26/2) προκειμένου να απολογηθεί.

Ωστόσο, κατέθεσε η σύζυγος του, η οποία τον στηρίζει απόλυτα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ήταν συνεχώς με τον άνδρα της και πως είναι σίγουρη για την αθωότητα του, ενώ πρόσθεσε ότι τον στηρίζει όλη η οικογένεια αλλά και πολλοί Έλληνες συγχωριανοί τους.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε λαθραίος καπνός.



οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον ιορδανό πιλότο video
εικαστικα δρωμενα
βιβλια β δημοτικου αγγλικα

εκτρωσεις τροποι

μωρο 4 μηνων απασχοληση
φυσικο αεριο υγραεριο διαφορες

«Ούτε οι πιο επικίνδυνοι κατά συρροήν δολοφόνοι δεν έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα» τόνισε η εισαγγελική λειτουργός για τον κατηγορούμενο γεωλόγο και πρόσθεσε: «Σκότωσε όχι μόνο μία φορά τη γυναίκα του, αλλά τόσες φορές όσες χορήγησε το δηλητήριο. Την έβλεπε να λιώνει, να παραλύει, άντεξε σ' αυτό το θέαμα. Ήθελε να το βλέπει. Έμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος. Στέρησε από μία μάνα να αγκαλιάσει το παιδί της, πριν φύγει από τη ζωή. Πήρε έναν ακόμη άνθρωπο (τη γιαγιά) για να συσχετιστούν οι δύο πράξεις».


ψαρονεφρι με πεστο βασιλικου


Αξιολογώντας κατά την μαραθώνια αγόρευσή της - η οποία ξεπέρασε τις 7 ώρες - το αποδεικτικό υλικό και ανατρέχοντας μία προς μία όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων που εξετάστηκαν από το δικαστήριο, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες δηλητηριάστηκαν με αρσενικό το οποίο έριξε ο κατηγορούμενος στο νερό που ήπιαν.


«Η ενεργώς αιτία θανάτου ήταν η οξεία δηλητηρίαση από αρσενικό» είπε, ενώ σχολίασε ότι θα «είχαμε το τέλειο έγκλημα» εάν δεν νοσηλευόταν η 34χρονη σύζυγός του στην ΜΕΘ του Παπανικολάου - νοσηλευτικό ίδρυμα όπου η νεαρή γυναίκα κατέληξε τον Αύγουστο του 2013 με διαφορά λίγων ημερών από την 85χρονη γιαγιά της - όπως επίσης εάν δεν είχαν φυλαχθεί δείγματα τοξικολογικών εξετάσεων. «Αυτά τα δύο γεγονότα απέτρεψαν το τέλειο έγκλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Επικαλούμενη δε τις μαρτυρικές καταθέσεις ειδικών, η κα. Κετσιατζή αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι οι δίδυμοι θάνατοι οφείλονται στην επιβάρυνση των οργανισμών των δύο γυναικών από το νερό που είχε περιεκτικότητα σε αρσενικό στο εξοχικό της οικογενείας στη Χαλκιδική και στην κατανάλωση μολυσμένων τροφών. Ειδικά για τις τροφές, είπε ότι θα έπρεπε να είχαν καταναλώσει τεράστιες ποσότητες για να ενοχοποιηθούν αυτές για τους θανάτους.


Η εισαγγελέας περιέγραψε ως προβληματικές τις σχέσεις του 46χρονου τόσο με τα πεθερικά του όσο και με τη γυναίκα του, μίλησε για έναν άνθρωπο που ήταν προσηλωμένος στην πανεπιστημιακή του καριέρα, ενώ αναφέρθηκε στην εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει με φοιτήτριά του και με την οποία απέκτησε αργότερα παιδί.



συμπληρωση αιτησης για παιδικους σταθμους
μαρία χούκλη φοράει περούκα
τα ωραιοτερα μπισκοτα σοκολατας αργυρω
лига ставок

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

δυσκολα φεγγαρια στιχοι μαζωνακης

χαλαρες βαλβιδες καρδιας
liebherr ψυγεια χειρολαβη

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε σήμερα να αφαιρέσει 3 βαθμούς από τον Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη: στα τέλη Ιανουαρίου είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί για χρέος προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, που όμως επεστράφηκαν στην ομάδα μετά από διακανονισμο, που έκανε με την πλευρά του παίκτη.


αρκαδια παραδοσιακα τραγουδια

ενδυναμωση ποδιων με λαστιχο

εθνική τράπεζα web banking

φτιαχνω δισκο σερβιρισματος

μάξιμος μουμούρης θεατρο 2014

Το χρέος όμως πληρώθηκε εκπρόθεσμα και πλέον με νέα απόφαση αφαιρούνται και πάλι οι βαθμοί από τον Ηρακλή. Έτσι ο "γηραιός" ισοβαθμεί στους 26 πόντους με το Λεβαδειακό, που έχει καλύτερα αποτελέσματα (νίκη 3-0 έναντι του 1-0 του "γηραιού") και η ομάδα της Λιβαδειάς μένει στην κατηγορία.


Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πλατανιάς ήταν οι τρεις απόντες, ενώ τα λευκά ήταν η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και η ΕΠΟ. Όλοι οι υπόλοιποι (και ανάμεσά τους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) ψήφισαν υπέρ του Λεβαδειακού.


Ο Ηρακλής θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ακόμη όμως και αν δικαιωθεί, είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς θα πρέπει να πάρει άδεια στον δευτεροβάθμιο έλεγχο αδειοδότησης της ΕΠΟ.


τζινι ρουχα

λατσωνα τι σημαινει

Με αφορμή την αλλαγή έτους σε λίγες ημέρες, κάνει τις δικές του προβλέψεις και μοιράζεται όλα τα «μυστικά», ώστε η ανθρωπότητα να είναι, όπως λέει, προετοιμασμένη για ό, τι συμβεί το 2019.


βλητο ζιζανιο

Ο άνθρωπος από το 2030, πιστεύει πως για έναν ανεξήγητο λόγο έπεσε σε μία… χρονοδείνη και ξαφνικά από εκεί που ζούσε 12 χρόνια μπροστά, ξύπνησε στο σήμερα!


Έτσι, μετά από αυτή τη… συναρπαστική εμπειρία του, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τις γνώσεις του και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, για όλα όσα έχει ζήσει στο δικό του, πρόσφατο, παρελθόν.


Τι θα συμβεί λοιπόν το καινούριο έτος;



  • Μαζικές εισβολές UFO στον ουρανό της Γης.

  • Τεράστιο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ: «Θα είναι η μεγαλύτερη χιονοθύελλα του αιώνα» αναφέρει ο ταξιδιώτης του χρόνου.

  • Λανσάρισμα ενός ρομποτικού ματιού τον Απρίλιο, ενώ τον Ιούνιο θα παρουσιαστεί ένα σύστημα που θα βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρία να περπατήσουν ξανά.

  • Το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκλεχθεί ξανά στην προεδρία των ΗΠΑ: «Παιδιά δεν είναι γνώμη μου αυτό. Είναι γεγονότα».


Ο Noah, ισχυρίζεται μάλιστα πως στο - μέχρι πριν λίγο καιρό - παρόν του, εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του, σύμφωνα με τον ίδιο, γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να του κάνουν!


Και για του λόγου το αληθές…





αθλητικος νομος 2017
γαστρεντερολογοι ιπποκρατειου θεσσαλονικης
ι μ λαγκαδα
φαρμακο για καμπιες πευκου
προγνωστικα ελληνικων ιπποδρομιων

μνημη γενικη ψυχολογια

γύρνα πίσω αποστόλη
πώς ανεβάζω βίντεο στο youtube
παραλια καστρι πηλιο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 678,83 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,66 %.


καρναβαλι χαλκιδας 2016

φουντουκι ανταυγειες

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 68,375 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 36,625.105 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,39%%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,31%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Coca Cola (+0,84% ), της Motor Oil (+0,74%) και της Μυτιληναίος (+0,71%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Eurobank -7,03%, της Alpha Bank -6,51%,της Πειραιώς -6,47% και της Εθνικής -5,89%.


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε ο δείκτης των Τροφίμων +0,84%, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών -6,65% και των ΠρώτωνΥλών -2,19%,


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Alpha διακινώντας 10.566.373 και 8.341.555 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 10,48 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 8,831 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 39 μετοχές, 70 πτωτικά και 16 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Δομική Κρήτης +19,64% και Γ. Ε.Δημητρίου +18,18%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Aκρίτας -19,14% και Μπουτάρης -19,05%.



o εξαψαλμος
ικαρια χωρα

δεν φοβαμαι το σκοταδι παραμυθι

τουράν
νουτελα γλυκο

Συγκεκριμένα, ενώ η πορεία ολοκληρωνόταν στη Βουλή, ένα μπλοκ φοιτητών κατευθύνθηκε προς το πλάι του κοινοβουλίου επί της Βασιλίσσης Σοφίας και συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι «απάντησαν» με ρίψη χημικών.


ξυλουργικα εξαρτηματα

κλημης ζωκαρης τηλεφωνο

εστιατοριο στον αερα γκαζι τιμες

Την πορεία οργάνωσαν στο κέντρο της Αθήνας φοιτητικοί σύλλογοι, με κύριο αίτημα «κανένας φοιτητής χωρίς συγγράμματα». Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.


Όπως ανέφεραν στο κάλεσμά τους:



Δεν υποχωρούν «από το αυτονόητο δικαίωμα για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, αντιτάσσονται στην ιδιωτικοποίηση των σχολών και διεκδικούν δικαίωμα στη μόρφωση για όλους, ανατροπή του νόμου Διαμαντοπούλου, πλήρη επαναφορά του ασύλου, άμεση ανέγερση νέων εστιών.



Κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των φοιτητών, διακόπηκε η κυκλοφορία σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Όθωνος και Αμαλίας.



συνταγη για μεσογειακη τυροπιτα
χρυση αυγη προθεση ψηφου

πλαισιο εθνικης αντιστασεως πειραια

μπορουμε να τυπωσουμε χρηματα
πορτοκαλοπιτα πουτιγκα με σιροπι και κρεμα πορτοκαλιου
σουπερ λιγκ εισιτηρια
γυναικεια φανελακια μπλουζακια

Σημειώνεται πως οι 6.000 θέσεις εργασίας αφορούν αποκλειστικά εγγεγραμμένους ανέργους, πτυχιούχους ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα και οι υπόλοιπες 4.000 θέσεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους των υπόλοιπων εκπαιδευτικών βαθμίδων.


άρθρο 120 του συντάγματος των ελλήνων

σταθερα του rydberg

Ειδικότερα, ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ αλλά και μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών μέχρι την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν και άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον μιας ημέρας πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης του ΟΑΕΔ, να διαθέτουν συμπληρωμένο Ατομικό Σχέδιο Δράσης, να είναι έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους - µέλους της ΕΕ ή ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα µας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα.


Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι καλούνται να συμπληρώσουν ή να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, είτε ως πιστοποιημένοι χρήστες µε τη χρήση κλειδαρίθμου µέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, είτε µε τη συνεργασία εργασιακού συμβούλου στα ΚΠΑ2 ΟΑΕ∆.



τκε & δεκ

μισθοι μηχανικων δημοσιου

σαλατα ρεβυθια με ταχινι
χανα κεντ

Όσοι μείνουν ξύπνιοι, θα έχουν την ευκαιρία - εάν ο ουρανός δεν έχει σύννεφα - να δουν το φαινόμενο. Όμως η λάμψη από το 19 ημερών φεγγάρι, που θα είναι φωτεινό κατά περίπου 80%, θα εμποδίσει σε ένα βαθμό την παρατήρηση των μετεώρων, με συνέπεια να γίνουν ορατά μόνο τα πιο φωτεινά από αυτά.


κοριτσιστικα κοκαλακια

οι απαραδεκτοι τραγουδι

ελβετια πληροφοριες

Η NASA διέψευσε φήμες στο διαδίκτυο ότι οι φετινές Περσείδες «θα είναι οι πιο φωτεινές στην ιστορία», ενώ εκτιμά ότι μπορεί να φθάσουν τα 150 μετέωρα την ώρα, αλλά δεν θα είναι όλα ορατά λόγω της λάμψης του φεγγαριού. Ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Ιωάννης Σειραδάκης δήλωσε προ ημερών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αναμένει περίπου έναν ορατό διάττοντα αστέρα κάθε ενάμισι έως δύο λεπτά, άρα 30 έως 40 ανά λεπτό.


Οι Περσείδες είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές βροχές διαττόντων του έτους, καθώς τα «πεφταστέρια» τους είναι γρήγορα και φωτεινά, διαθέτοντας συνήθως μακριές πύρινες «ουρές». Σύμφωνα με τη NASA, το ρεκόρ τους ήταν το 1993, όταν είχαν καταγραφεί περίπου 300 μετέωρα την ώρα, ενώ και πέρυσι έφθασαν κατά τόπους έως τα 200 μετέωρα την ώρα.


169566691
Πηγή: EPA/PEDRO PUENTE HOYOS


Εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα σημεία του ουρανού και όχι σε ένα συγκεκριμένο, μολονότι φαίνεται να προέρχονται κυρίως από τα βόρεια-βορειοανατολικά, από την περιοχή του αστερισμού του Περσέα, από όπου πήραν και το όνομά τους.


Τα μετέωρα αρχίζουν να πέφτουν αραιά από τις 17 Ιουλίου περίπου, πυκνώνουν σταδιακά και διαρκούν έως τις 24 Αυγούστου. Όσο πιο κοντά στην ώρα που χαράζει, τόσο πιθανότερο είναι να δει κανείς με γυμνά μάτια τα συγκεκριμένα «πεφταστέρια» οπουδήποτε στον ουρανό.



κορυφώνεται συνώνυμο
γυναικειο μπασκετ μεντ

ωδειο κλασσικη

440 hz νοτα
ανοιγμα νεου λογαριασμου τραπεζης
δεν σου κανω τον αγιο εφη θωδη
τρεις στρατιώτες νεκροί

Με βάση το δελτίο δημοσίου χρέους το χρέος της κεντρικής διοίκησης έφτασε στα 343,7 δισ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου έναντι 328,7 δισ. ευρώ στα τέλη του 2017, ενώ ταυτόχρονα τα ταμειακά διαθέσιμα από 934 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν στα 12,3 δισ. ευρώ.


αντωνυμα του αποξενωση

Σημαντική αύξηση σημειώνει το ενδοκυβερνητικό χρέος μέσω repos για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Συγκεκριμένα ενώ στα τέλη του 2017 το δημόσιο είχε δανειστεί με αυτή τη διαδικασία 14,9 δισ. ευρώ, τρεις μήνες αργότερα το ποσό είχε ανέλθει στα 22,5 δισ. ευρώ.


Σε κάθε περίπτωση το δημόσιο χρέος αναμένεται να ξεπεράσει τα 360 δισ. ευρώ μέσα στο επόμενο δίμηνο δεδομένου ότι η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη mega-δόση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας προκειμένου να σχηματίσει το ταμειακό μαξιλάρι ασφαλείας αλλά και να επαναγοράσει μέρος των δανείων του ΔΝΤ και των ομολόγων που έχει η ΕΚΤ.



σχολη παρουσιαστων star
πονοι περιοδου ερχονται και φευγουν

στοκας νεα τραγουδια

αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου
ηλεκτρικος βραχιονας
κολπο με αριθμους

Με απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα επιστρέφει τις πινακίδες και τις άδειες των οχημάτων που είχε πάρει για παραβάσεις του Κ. Ο.Κ.


σπαγγετι λαχανικα

legea ελλαδα

κατοικοι ελλαδας 2016

delonghi μηχανή espresso icona eco 311.r

Η απόφαση τίθεται σε ισχύ από την Παρασκευή (21.12.2018) και αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, για τις ακόλουθες παραβάσεις:


– του άρθρου 34 Κ. Ο.Κ. (στάση και στάθμευση) και
– της παραγράφου 3 του άρθρου 4 Κ. Ο.Κ. (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας – και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ. Ο.Κ., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με την παράγραφο 3 του άρθρου 31 του Ν.4530/2018.


Εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στην στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (άρθρο 29 παρ. 1 εδ. β’ του Ν.4530/2018).


Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.


Σημειώνεται ότι η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές εφαρμόζεται κανονικά, καθώς δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω διαδικασία επιστροφής των στοιχείων.


λογοτυπο λαικη ενοτητα

αλαμπαμα βαρναλης
πως κατεβαζω υποτιτλους σε ταινιες
παναγιώτη φασούλα

Ο αρμόδιος υπουργός, ενημέρωσε για την σχετική τροπολογία την Επιτροπή - στην οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα και τα μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου.


κυτταρο πυρηνας

συγχρονοι γλυπτες ελληνες

κυστη χοριοειδους πλεγματος σε εμβρυο

Το ποσό των 64 εκατ. ευρώ, με το οποίο θα επιχορηγηθούν οι δήμοι, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες οφειλές, εκταμιεύεται από τον λογαριασμό του προγράμματος ΑΞΙΑ - που προορίζονταν για δήμους, με οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν απορροφήθηκαν. Ακόμη, ποσό έως 30 εκατ. ευρώ, το οποίο θα προκύψει από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα προστεθεί για την κάλυψη των ίδιων υποχρεώσεων.


Όπως επίσης ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, φέτος έχουν αποδοθεί 364 εκατ. ευρώ για κάλυψη των ληξιπρόθεσμων αναγκών των Δήμων και διευκρίνισε ότι για να απορροφηθούν τα χρήματα αυτά, απαιτούνται τα σχετικά παραστατικά από τους δήμους.


Αναφερόμενος γενικότερα στο θέμα των πόρων των ΟΤΑ, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Επιτροπή για την αναθεώρηση του Καλλικράτη, όπως και το θέμα των αρμοδιοτήτων. «Δεν ξέρω αν θα πάμε σε μια ολισθική αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου, υπάρχει όμως η εμπειρία ώστε να καταλήξουμε σε ορισμένες μεταρρυθμίσεις και στο θέμα των πόρων και στο θέμα των αρμοδιοτήτων. Μέσα στη χρονιά - αφού υπάρξει ευρύς διάλογος - θα μπορέσουμε να κάνουμε τα αναγκαία βήματα που θα μας εισάγουν σε μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση» κατέληξε.


Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια, την Πέμπτη και να ψηφιστεί την ίδια ημέρα αργά το βράδυ.



πλούτος του αριστοφάνη

υπογεια ρευματα μ αρεσει να μη λεω πολλα κιθαρα

ροδον μεσαια τρικαλα
πλοιο χιος δρομολογια
προιοντα vichy σε προσφορα

«Με το αποτέλεσμα και της σημερινής ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα. Τώρα είναι η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών. Είναι η σειρά τους να τηρήσουν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους, στο ακέραιο όπως κάναμε κι εμείς. Αναμένουμε και δικαιούμαστε , από τη συνεδρίαση του Eurogoup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού», δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



ηλεκτρονικός φάκελος ασθενών
αρχαια σκουρια ηθοποιοι
φιλανδοι συγγραφεις
εισητηρια για χιος

μεταχειρισμενος επαγγελματικος εξοπλισμος καφετεριας θεσσαλονικη

η εκδρομη λιλη παπαγιαννη
ριτσος αιγαλεω
πανσιον μουρια επιδαυρος
ψχ και θα με τρωω ζωντανο

Ορισμένες περιοχές των μεσοδυτικών και νοτιοανατολικών Πολιτειών υφίστανται ήδη το πρώτο κύμα της σφοδρής χιονόπτωσης ενώ οι βροχές αναμένεται ότι θα πλήξουν τις κεντρικές ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) προειδοποίησε σήμερα ότι οι μετακινήσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες.


σταυρος δημας ψηφοφορια

πιστα καρτ αγιος στεφανος

Για τα μεσοδυτικά έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για ισχυρούς ανέμους και χιονοθύελλες που αναμένεται να πλήξουν το Κάνσας, τη Νεμπράσκα, τη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, καθώς και τη Μινεσότα, όπως είπε ο μετεωρολόγος Μαρκ Τσέναρντ.


«Σήμερα το πρωί είχαμε ήδη χιόνι ύψους 6-10 ίντσες (περίπου 25 εκατοστά) σε αυτές τις περιοχές και είναι πιθανόν να πέσει άλλο τόσο χιόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας και απόψε το βράδυ», πρόσθεσε. «Τα ταξίδια θα είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιοχές», τόνισε.



Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ (Τέξας, Λουιζιάνα, Μισισίπι και Αλαμπάμα) αναμένονται σφοδρές βροχές και υπάρχει κίνδυνος αιφνίδιων πλημμυρών.


Η θύελλα ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης και ως αποτέλεσμα ακυρώθηκαν 509 πτήσεις ενώ παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις και προβλήματα σε άλλες 2.300. Μόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φορτ Γουόρθ του Ντάλας, στο Τέξας, ματαιώθηκαν 320 πτήσεις.


Ο κυβερνήτης του Κάνσας Τζεφ Κολίερ έχει κηρύξει την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι όταν πλησιάζει ένα τέτοιο φαινόμενο. Ελπίζουμε ότι οι ταξιδιώτες θα έχουν τη σύνεση να προσέχουν τις προειδοποιήσεις και να μην θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο», τόνισε ο Κολίερ.




μαθηματα κεραμικης τεχνης αθηνα

πανεπιστημιακο νοσοκομειο ζωων θεσσαλονικη

zoo planet γερακας
ελαστικα dayton προελευση
υοθτθβε το μπ3 ηδ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η κυρία Λουτ δεν θα έχει άλλες συναντήσεις και δεν αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις, αλλά θα ενημερώσει απευθείας τον γ. γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Κύπρο, Αθήνα, 'Αγκυρα, Λονδίνο και Βρυξέλλες.

Ο κ. Σιντίκ πρόσθεσε ότι οι ημερομηνίες των επισκέψεων της κ. Λουτ στις πρωτεύουσες των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων μερών στο Κυπριακό, δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.


λιμνες και ποταμια της πελοποννησου με αρχαιο ονομα

ευτυχισμενοι μαζι το παιδι γεννηθηκε μαιο



πολωνια κλεινει συνορα
greece october weather

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

τηλεφωνο τραπεζα πειραιωσ ξανθη

πρακτικό λύσης σωματείου
νοσοκομεια αμβουργου

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να αποτελέσει η υπόθεση αυτή σκάνδαλο, ενώ όπως είπε, έχει καταρρεύσει η σκευωρία των δύο κομμάτων, τα οποία επειδή βαρύνονται τα ίδια με σκάνδαλα, θέλουν να εμφανίσουν άλλα κόμματα με τέτοιες ευθύνες.


ζενίθ πάροχος και φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος

χριστουγεννιατικο χωριο καστορια

τρωγονται τα ψαρονια


«Το μοναδικό νομικό ζήτημα της υπόθεσης που αναιρεί ενδεχόμενο μίζας εξαρτάται από το εάν υπήρχε πληρεξουσιότητα. Εφόσον υπήρχε, είναι φαιδρές δικαιολογίες η απάντηση της ΝΔ ότι τα έγγραφα είναι ανορθόγραφα», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας στην κριτική ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης.



Νωρίτερα, δε, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει νέα έγγραφα, που αποδεικνύουν κατά τον ίδιο, ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον Βασίλη Παπαδόπουλο οκτώ φορές την κατάθεση Ανέκκλητης Ενέγγυας Πίστωσης, η οποία όμως δεν κατατέθηκε ποτέ.


Σε ότι αφορά στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Νίκο Κοτζιά από τον Σεπτέμβριο για τη διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων και ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν.


Για τον πρέσβη μας στο Ριαντ χαρακτήρισε αντιφατικό τον ισχυρισμό βουλευτών της ΝΔ που ζητούν από τη μια πλευρά να ανακληθεί και από την άλλη προτρέπουν την κυβέρνηση να μην τον πειράξει.



μπαρμπαρόσα αστυπάλαια
επσ πελλασ β κατηγορια

στοχοποιώ μετάφραση

η γερμανία χρωστά στην ελλάδα χρήματα για τον πόλεμο

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) είχε συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για να εξετάσει περαιτέρω την "επαφή Φέτελ-Χάμιλτον" στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν και να αποφασίσει εάν θα επέβαλε περαιτέρω ποινή στο Γερμανό οδηγό της Ferrari (είχε τιμωρηθεί στη διάρκεια του αγώνα με ποινή στοπ στα πιτς).


σαιξπηρ ταινιες

ειναι η ωρα που ξυπνανε τα φαντασματα

μπαρες κλειστες

Τελικά οι άνθρωποι της Formula 1 αποφάσισαν ότι δεν θα επιβάλουν κάποια άλλη ποινή στο Φέτελ, τον οποίο όμως θεωρούν υπεύθυνο για το συμβάν και τον υποχρέωσαν να ζητήσει συγγνώμη για την οδηγική συμπεριφορά του.



Full statement from the @FIA after investigation into Sebastian Vettel's collision with Lewis Hamilton in Baku ⬇️ https://t.co/o5GU0SG00B

— Formula 1 (@F1) 3 Ιουλίου 2017


γραφεια ταξιδιων νικαια
παγωτα παρλοτ
τη θεωρία της σχετικότητας

ο σερραίος εξολοθρευτής φιδιών

τραπέζι σαλονιού palmira
κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας β γυμν καλλιπατειρα
νεα χρυση ακτη παροσ ξενοδοχεια

Με 2.958 ψήφους υπέρ, δύο κατά και τρεις αποχές, οι βουλευτές της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης αποφάσισαν την κατάργηση του ορίου των δύο πενταετών θητειών για τον πρόεδρο. Δημοσιογράφοι ήταν στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.


πονοκεφαλος απο τα ματια

φουρνοι μικροκυματων συνταγες

πουλ πουλ

Η τροπολογία στο Σύνταγμα, για την οποία απαιτείτο η πλειοψηφία των δυο τρίτων, επιτρέπει στον πρόεδρο Σι Τζινπίγκ να παραμείνει στην εξουσία επ'αόριστον.


Το κυβερνών Κομμουνιστικό Κινεζικό Κόμμα εισηγήθηκε την τροποποίηση αυτή τον περασμένο μήνα και δεν υπήρξε αμφιβολία ότι η πρότασή του δεν θα εγκριθεί καθώς το κοινοβούλιο είναι γεμάτο από πιστά μέλη του κόμματος.



κορασιδες χαντμπολ

τωρινός συνώνυμα

καιρος ψαχνα αυριο
νατάσσα βαφειάδου
Τζόκερ κλήρωση [1884]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 2.300.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 2.300.000 ευρώ θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της αποψινής κλήρωσης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή και τις επόμενες κληρώσεις


Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή (1/2/2018) κληρωτίδα είναι οι: 3, 7, 9, 19, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 9.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 28/1/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ




menu card of mad over donuts
απο τον ενικο στον πληθυντικο
περιεργες ψυχιατρικες ασθενειες
μυθιστόρημα της κυρίας έρσης
φυσιολογικος ορχεις

αργυραμοιβός τι ειναι

μπλοκα εθνικη κορινθου
εξυπνεσ επενδυσεισ χρηματων

Η λίστα, που φέρεται να περιλαμβάνει δασμούς αξίας 18 δισεκ. δολαρίων, θα στοχεύει σε καταναλωτικά προϊόντα, όπως η κέτσαπ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας που επικαλείται Ευρωπαίους αξιωματούχους, οι οποίοι δεν κατονομάζονται.


ομορφες σαρανταρες

διατηρηση δυοσμου

αλεξανδρα

πραγματα που δεν ξερουμε για τα φιλαρακια

Η λίστα για τους νέους δασμούς πιθανόν να περιλαμβάνει τα κατεψυγμένα ψάρια, τις σταφίδες και τους αυτοκόλλητους επιδέσμους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Ο Τραμπ αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες εβδομάδες εάν θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς στις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες.



ιερα μονη αναστασεως λουτρακι

πωσ φορτιζει το iphone 5

«Το Ταμείο αναθεωρεί τις προβλέψεις του για κάθε χώρα στην έκθεσή του για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook) κάθε άνοιξη και στις ετήσιες συναντήσεις του το φθινόπωρο. Ενδιάμεσα κάνει και άλλες αναθεωρήσεις. Έτσι για ορισμένες χώρες μπορεί αν υπάρξουν 4 αναθεωρήσεις σε ένα χρόνο, αλλά για τις περισσότερες χώρες 2. Βεβαίως κάθε φορά που υπάρχει έκθεση του άρθρου 4 του ΔΝΤ οι προβλέψεις αναθεωρούνται και εκεί. Αυτή είναι η πρακτική σε γενικές γραμμές, δεν γίνονται ειδικές αναθεωρήσεις για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση», τόνισε σχετικά η πηγή.


ορφανοτροφειο κερκυρας τηλεφωνο

δρ. κωνσταντίνος φίλης

μονομελεσ πλημμελειοδικειο λαμιασ

προστιμα τροποποιητικων δηλωσεων 2014

παω συνωνυμο

καταθεσεις προθεσμιας στα αγγλικα

Με την αναφορά αυτή παρέπεμψε ευθέως στην έκθεση του άρθρου 4 του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία που εκδόθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες και στην οποία αποτυπώνονται οι τελευταίες εκτιμήσεις του Οργανισμού για την Ελλάδα, αλλά έδωσε να εννοηθεί πως οι όποιες αναπροσαρμογές δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν από τον Απρίλιο, όταν και θα δημοσιευθεί η επομένη έκθεση του ΔΝΤ για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές.


Η Κομισιόν στην έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα υιοθετεί την εκτίμηση του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών για πρωτογενές πλεόνασμα 2% του ΑΕΠ το 2016, όταν το ΔΝΤ το τοποθετεί στο 0,9% του ΑΕΠ. Ακόμη, η ΕΕ εκτιμά ότι το 2017 θα επιτευχθεί ο στόχος του προγράμματος για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ, δίνοντας επιπρόσθετα αυξημένες πιθανότητες για επίτευξη και του στόχου 3,5% για το 2018, χωρίς νέα μέτρα, κάτι που το Ταμείο αμφισβητεί.


Να σημειωθεί πως από χθες ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις έχει επικρίνει επανειλημμένα τις εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα ως υπερβολικά απαισιόδοξες, ενώ την ίδια κριτική άσκησαν δημοσίως και άλλοι Ευρωπαίοι και Έλληνες αξιωματούχοι.


Η προαναφερόμενη πηγή ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος ανέφερε σήμερα ότι η ελληνική πλευρά αναμένει να προχωρήσει το ΔΝΤ σε περισσότερο ρεαλιστικές θέσεις, ωστόσο δεν θέλησε να τις σχολιάσει. Τέλος, είπε πως δεν έχει υπάρξει ακόμη κάτι σχετικό με την ημερομηνία επιστροφής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Αθήνα.



προγραμματα υποτιτλων

ζαχαροπλαστεια χαιδαρι

roundup τι ειναι
Ρόδος: Αθώοι οι 7 Βρετανοί για τη δολοφονία 17χρονου

Το περιστατικό είχε γίνει το 2003 σε μπαρ στο Φαληράκι της Ρόδου και ήταν κατηγορούμενοι για συνέργεια


βαθμολογιες α εθνικης

αρωματα λαζαρακη γλυφαδα

εργα του παρθενη

περιοδικο αντιποινα

Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 17χρονου Βρετανού τουρίστα, το καλοκαίρι του 2003 από συμπατριώτη του που διασκέδαζαν στο ίδιο κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Φαληρακίου, αναβίωσε τη Δευτέρα (18/6) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατηγορούμενοι ήταν επτά αλλοδαποί από την Μεγάλη Βρετανία τους οποίους βάραιναν οι κατηγορίες της άμεσης συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, συμπλοκή από την οποία προκλήθηκε θάνατος ανθρώπου και προμήθεια προς ιδία χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αλλοδαποί δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ωστόσο η δίκη έγινε κανονικά ωσεί παρόντες και τελικά με πρόταση και του εισαγγελέα της έδρας, αθωώθηκαν για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ οι λοιπές κατηγορίες παραγράφηκαν.

Στην πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας τόνισε μεταξύ άλλων πως από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε ότι υπήρχε δόλος άμεσης συνέργειας από πλευράς κατηγορουμένων. Ο εισαγγελικός λειτουργός, είπε ότι πράγματι χτύπησαν το θύμα, συμμετείχαν στην συμπλοκή όμως δόλος ούτως ώστε να βοηθήσουν τον «βασικό» κατηγορούμενο να σκοτώσει το θύμα δεν προκύπτει και έτσι ζήτησε τη απαλλαγή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους επτά Άγγλους στην υπόθεση κατηγορούνταν 22χρονος – τότε - συμπατριώτης τους ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον νεαρό Rodan Paddy, σε κέντρο διασκέδασης στο Φαληράκι, τον Αύγουστο του 2003.

Η υπόθεση είχε δε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην Βρετανία κυρίως, όταν σε συμπλοκή 11 ατόμων που έγινε τα ξημερώματα της 13ης Αυγούστου 2003 σε κέντρο διασκέδασης στο Φαληράκι, μεταξύ Άγγλων θαμώνων, ο ένας από αυτούς, επιτέθηκε στον 17χρονο με σπασμένο μπουκάλι, καταφέρνοντας έτσι να τον χτυπήσει στον λαιμό, να του κόψει την καρωτίδα και να βρει τραγικό θάνατο, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Στην απολογία του ο νεαρός, που είχε προφυλακιστεί ήδη από τον Αύγουστο του 2003, παραδέχθηκε ότι στην συμπλοκή που έγινε, τραυμάτισε τον συμπατριώτη του (ο οποίος σημειωτέων ήταν ιδιαίτερα εύσωμος, 1.90 ύψος και 140 κιλά βάρος) κατά την πτώση του στην πίστα του κέντρου διασκέδασης, στο Φαληράκι.

Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 17χρονο Βρετανό και επανέλαβε ότι δεν είχε τον έλεγχο της κατάστασης καθώς προηγουμένως είχε κάνει αυξημένη χρήση αλκοόλ.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρωτόδικα πάντως είχε προτείνει την ενοχή και καταδίκη του 22χρονου, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, αλλά ωστόσο το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, με ψήφους 5 έναντι 2, αναγνώρισε στον 22χρονο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, καταδικάζοντάς τον έτσι για την ανθρωποκτονία σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών ο καθένας καταδικάστηκαν επίσης και δύο Βρετανοί, φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού, οι οποίοι πήγαν στην μοιραία συμπλοκή εκείνο το βράδυ (κατηγορούμενοι για συμπλοκή) και σε φυλάκιση 6 μηνών, ένας ακόμη Βρετανός τουρίστας, ο οποίος συνελήφθη να έχει στην κατοχή του μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Και οι τρεις, καταδικάστηκαν ερήμην από το αρμόδιο δικαστήριο καθώς δεν παρουσιάστηκαν και μάλιστα η ποινή τους καθορίστηκε να μην έχει αναστέλουσα δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, πρωτόδικα κάθισε μόνο ο 22χρονος που ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή, ήταν 11 άτομα. Οι τρεις που κατηγορούνταν για συμπλοκή και κατοχή ναρκωτικών, καταδικάστηκαν ερήμην, ενώ οι υπόλοιποι 8 Βρετανοί, που ήταν κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια, σε βαθμό πλημμελήματος, κρίθηκαν από το δικαστήριο ως αδικαιολογήτως απόντες και αποφασίστηκε η αναστολή της ποινικής διαδικασίας έως χθες οπότε και δικάστηκαν κανονικά.

Σε ό, τι αφορά τον 22χρονο Βρετανό, τον Μάιο του 2006 δικάστηκε για αυτή την υπόθεση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου όπου και κατάφερε να μειώσει κατά πέντε χρόνια, την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης των 20 ετών που του είχε επιβληθεί, καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών.

Πηγή: rodiaki.gr



περι θεου
γαμος διπλα στη θαλασσα θεσσαλονικη

αποσταση θεσσαλονικη ρεντινα

αλεξάντρα λαμί
σχολη πολεμικων τεχνων χολαργος

Ξεκίνησε σήμερα στην πόλη Όλντενμπουργκ της βόρειας Γερμανίας η δίκη ενός πρώην νοσηλευτή με στόχο να «διαλευκανθούν» οι φόνοι τουλάχιστον εκατό ασθενών, για τους οποίους κατηγορείται, μια άνευ προηγουμένου υπόθεση στη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


ψυχολογια και νοημοσυνη

καιρος αγρινιο τριτη

pc online banking phone number

Για πρώτη φορά ο κατηγορούμενος Νιλς Χέγκελ παραδέχθηκε ότι διέπραξε τους 100 φόνους για τους οποίους κατηγορείται. Όταν το δικαστήριο τον ρώτησε αν οι κατηγορίες εναντίον του είναι δίκαιες, ο πρώην νοσηλευτής απάντησε «ναι».


Λίγο νωρίτερα, κατά την είσοδό του στη δικαστική αίθουσα προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό του από τους δημοσιογράφους πίσω από ένα μπλε φάκελο.


Στη συνέχεια, και αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, άκουσε με το κεφάλι σκυμμένο και ανέκφραστος το κατηγορητήριο καθώς και τα ονόματα των 100 ασθενών που φέρεται να δολοφόνησε από την εισαγγελέα Ντανιέλ Σίρεκ - Μπόλμαν.


Ο 41χρονος που εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για έξι παρόμοιες υποθέσεις, ήρθε αντιμέτωπος στη δικαστική αίθουσα με τους συγγενείς πολλών από τους ασθενείς τους οποίους κατηγορείται ότι σκότωσε σε δύο νοσοκομεία.


Όλοι επιθυμούν να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και να κατανοήσουν πώς ο νοσηλευτής κατάφερε να σκοτώσει τόσους ασθενείς από το 2000 ως το 2005 στα νοσοκομεία που εργαζόταν χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους εργοδότες του και χωρίς να αντιδράσει η αστυνομία ή η δικαιοσύνη.


«Όλα τα στοιχεία ήταν εκεί, όλα ήταν γνωστά. Δεν ήταν ανάγκη να είναι κανείς ο Σέρλοκ Χολμς» για να κατανοήσει ότι γίνονταν δολοφονίες, κατήγγειλε ο Κρίστιαν Μάρμπαχ, ο εγγονός ενός από τους δολοφονημένους ασθενείς.


Επί πέντε χρόνια, πρώτα στο νοσοκομείο της Όλντενμπουργκ και στη συνέχεια σε αυτό της γειτονικής πόλης Ντέλμενχορστ, ο Χέγκελ έδινε σκόπιμα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θανατηφόρες δόσεις φαρμάκων στους ασθενείς που φρόντιζε προκειμένου να τους προκαλέσει ανακοπή προτού προσπαθήσει να τους επαναφέρει στη ζωή, τις περισσότερες φορές μάταια.


Κίνητρά του: η επιθυμία του να κάνει επίδειξη στους συναδέλφους του δείχνοντας τις ικανότητές του στην ανάνηψη ασθενών και «η βαρεμάρα», όπως ανέφερε η εισαγγελία. Επέλεξε τυχαία τα θύματά του, τα οποία ήταν 34 με 96 ετών.


Ο Χέγκελ δεν έχει εκφράσει πραγματική μεταμέλεια. Και σύμφωνα με τους συγκρατούμενούς του, δηλώνει με ικανοποίηση ότι είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας της Γερμανίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Ο δικαστής Σεμπάστιαν Μπούρμαν έχει υποσχεθεί ότι στη διάρκεια της δίκης, η οποία ενδέχεται να διαρκέσει τουλάχιστον ως τον Μάιο, θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.


«Είναι σαν ένα σπίτι, τα δωμάτια του οποίου είναι βυθισμένα στο σκοτάδι. Θέλουμε να ρίξουμε φως στο σκοτάδι», τόνισε.


Αν και η δίκη αφορά 100 φόνους –64 στο Ντέλμενχορστ και 36 στο Όλντενμπουργκ—ο Χέγκελ δεν έχει ομολογήσει τα πάντα και κρατά καλά τα μυστικά του. Για τον λόγο αυτό οι εισαγγελείς εκτιμούν τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων του σε περισσότερα από 200, κάτι που όμως είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί διότι πολλοί από τους ασθενείς έχουν αποτεφρωθεί.


Ευθύνη των νοσοκομείων



Ο δρόμος ήταν μακρύς μέχρι αυτή την πρωτόγνωρη δίκη. Το 2005 ο Χέγκελ πιάστηκε να δίνει ενδοφλεβίως ένα μη συνταγογραφημένο φάρμακο σε ασθενή στο Ντέλμενχορστ. Το 2008 καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οδηγήθηκε στη φυλακή το 2009 όπου παραμένει έκτοτε.


Από το 2014 ως το 2015 ακολούθησε δεύτερη δίκη, έπειτα από πίεση των συγγενών των θυμάτων. Δήλωσε ένοχος για τον φόνο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον συνολικά πέντε ανθρώπων και τότε καταδικάστηκε σε ισόβια.


Την περίοδο εκείνη παραδέχθηκε σε ψυχολόγο ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον ακόμη 30 ανθρώπους στο Ντέλμενχορστ. Στη συνέχεια οι ερευνητές επέκτειναν την έρευνά τους στο νοσοκομείο του Όλντενμπουργκ και προχώρησαν στην εκταφή περισσότερων από 134 ασθενών.


Τότε ήρθε στο φως το εύρος της δράσης του, προκαλώντας σοκ στη Γερμανία.


Η υπόθεση έφερε στο φως και τις ευθύνες των νοσοκομείων, τα οποία δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, παρά τη συχνότητα των ανανήψεων και τον μεγάλο αριθμό θανάτων που καταγράφονταν όταν ο Χέγκελ εργαζόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.


Πρώην συνάδελφοί του, αλλά και ανώτεροί του θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, μόλις ολοκληρωθεί η δίκη του πρώην νοσηλευτή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



σε περιπτωση μεθης τι κανουμε
προσφατο γαλλικο τραγουδι

δικαστικος επιμελητης σπαρτη

τα χαδια μου τα πεταξα στης ληθης
παοκ θεσσαλονικης
το μαγικο ταξιδι της ευγενιας κριτικες

Πρόκειται για μία έκθεση που ταξιδεύει στα λιμάνια της "Γαληνοτάτης" (όπως χαρακτηρίζουν την Αδριατική θάλασσα οι καλλιτέχνες), με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής από τον κόσμο τεσσάρων γνωστών καλλιτεχνών που απαντούν σε μια κοινή ταυτότητα, στο βαθύ παρελθόν και την οποία διατηρούν ζωντανή με τις σχέσεις τους, αλλά και τις ανταλλαγές ιδεών κι εμπειριών.


ενοριες αμαρουσιου

σχεδια για πλεκτες τσαντες

ρυθμιση εφορια φορολογικη ενημεροτητα

Η έκθεση "Oltremare" είναι το κοινό ταξίδι τους, όπως συνέβαινε και παλιά, όταν η κοινή θάλασσα η Αδριατική, ήταν ο σύνδεσμος της βενετσιάνικης ζωής. Η "Oltremare" ξεκίνησε στις 10 Μαΐου, παραμονή της Biennale της Βενετίας στο Lazzaretto Nuovo, σαν μια παράλληλη έκθεση, συνεχίζεται στην Κέρκυρα στις "αλευραποθήκες" του Π. Φρουρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Πόρεκ της Κροατίας από τις 10 Σεπτεμβρίου, για να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της.


ergo2


πηγή: kerkyrasimera


«Η ιδέα γεννήθηκε από τη στιγμή που μπορούμε να σκεφτόμαστε τη θάλασσα μεταφορικά σαν την ίδια την ζωή, ένδειξη του ατελείωτου χώρου και οδό επικοινωνίας των λαών. Έξω από την θάλασσα είναι τα λιμάνια, σημεία συνάντησης και ανάμειξης των λαών. Σε αυτά τα λιμάνια βρίσκεται μέρος της πατρίδας μας που θεμελίωσαν οι προγονοί μας, για παράδειγμα είναι οι ελληνικές αποικίες ή οι πόλεις της "Γαληνοτάτης". Ακόμη και αν ο πολιτισμός μας έχει προσλάβει μια διεθνή διάσταση, κοσμοπολίτικη ή παγκοσμιοποιημένη, οι πολιτιστικές μας ρίζες παραμένουν ζωντανές. Ίσως, είναι και η ίδια η παγκοσμιοποίηση που δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν αυτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας των ανθρώπων, σε αντίθεση με οποιαδήποτε εθνικιστική απομόνωση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γνωστός καλλιτέχνης Andrea Valleri, εμπνευστής της έκθεσης.


Στην έκθεση "Oltremare" συμμετέχουν η Amina Konate Visintin, ο Andrea Valleri, η Sofia Valleri κι ο Ηλίας Βαλάρης.



εταιρειες που ζητουν συνεργασια

ιστοριες με εκτρωσεις

πρωτοτυπα κερια τουρτας

Η ίδια είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για την μάχη της λέγοντας: "Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα... Όχι, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια... Είναι εδώ και 7 χρόνια που το ξέρω. Του άρεσε, φαίνεται, το σώμα μου και έμεινε μέσα. Στην ουσία, πηγαινοέρχεται η αρρώστια μου. Η δική μου η αρρώστια είναι σε δύσκολα σημεία. Ασ' τα, μην τα ψάχνεις. Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά - το κυριότερο - βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία".


συμεων συμεωνιδης

υπνος ηλικιωμενων

mitsubishi zero fighter

Η Καίτη Παπανίκα γεννήθηκε στις Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής. Η ίδια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αποφοίτησε με Άριστα.


Διδάχτηκε την υποκριτική από σημαντικούς δασκάλους όπως την Κατίνα Παξινού, την Άννα Συνοδινού, τον Θάνο Κωτσόπουλο, τον Δημήτρη Μυράτ, τον Λυκούργο Καλλέργη, την Ελένη Χαλκούση και τον Αλέξη Σολωμό. Παράλληλα σπούδασε κλασσικό τραγούδι στο ωδείο Αθηνών. Μαθήτρια ακόμη πήρε μέρος σε φεστιβάλ απαγγελίας ποίησης στο Παρίσι, βραβεύτηκε και κηρύχθηκε επίτιμος δημότης.


Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1964 στο έργο "Υπόγειο Της Λέλας" του Β. Ιμπροχώρη στο Θέατρο Αττικόν. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με θιάσους γνωστών πρωταγωνιστών και διακρίθηκε στην πρόζα και την επιθεώρηση. Στον κινηματογράφο ξεκίνησε το 1963 με την ταινία "Μας Κρύβουν Τον Ήλιο" και το 1968 ήταν σταθμός για την καριέρα της όταν και εμφανίστηκε στην ταινία "Μια Ιταλίδα απο την Κυψέλη".





λαχανα και χαχανα ξ
mega bazaar πυργος ηλειας φυλλαδιο
βασιλιας ληρ τρελος

ο παρατηρητης κομοτηνη

εχω 2 φορεσ το μηνα περιοδο
αντιθεση συνωνυμα
γυαλι προστασιας οθονης κινητου

Οι άνεμοι κόπασαν περαιτέρω και οι ηπιότερες μετεωρολογικές συνθήκες βοήθησαν τις προσπάθειες των 11.000 πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, οι οποίες την περασμένη εβδομάδα κατέκαψαν περισσότερα από 862.000 στρέμματα στην πολιτεία, μεταξύ αυτών στις κομητείες Νάπα και Σονόμα.


δουκα καιτη

wittgenstein γλώσσα

«Η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σήμερα σε σύγκριση με πριν από αρκετές ημέρες» δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο δήμαρχος της Καλιστόγκας Κρις Κάνινγκ, περιγράφοντας την κατάσταση στην κοιλάδα της Νάπας.


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να γλυτώσουν από τι φλόγες στην κομητεία Σονόμα και σε άλλες περιοχές επέστρεψαν, αφού οι αρχές τους έδωσαν το πράσινο φως. Ωστόσο 34.000 άνθρωποι παραμένουν εκτοπισμένοι.




προιοντα μακιγιαζ για αποκριες
κατασκευη κοσμηματων απο το σπιτι

πιτυρίδα θεραπεία

χρησεις δυοσμου
ψαλιδια για αριστεροχειρες

Η σχέση κοινωνικής απομόνωσης και μεγαλύτερης δημιουργικότητας δεν ισχύει, όμως, εξίσου για άλλες κατηγορίες ανθρώπων που, επίσης, αποφεύγουν τους άλλους αλλά για ψυχολογικούς λόγους, κυρίως επειδή τους φοβούνται, όπως όσοι είναι πολύ ντροπαλοί, έχουν κοινωνική φοβία (κοινωνική αγχώδη διαταραχή) ή πάσχουν από αποφευκτική διαταραχή προσωπικότητας.


συσκευή εντοπισμού κυψέλης

τι μου συμβαινει στιχοι καρρας

εθνικη ασφαλιστικη υπολογισμος ασφαλιστρων

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Τζούλι Μπάουκερ του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ψυχολογίας «Personality and Individual Differences», μελέτησαν περίπου 300 νεαρά άτομα με μέση ηλικία 19,5 ετών.


Οι συμμετέχοντες εξετάσθηκαν πόσο δημιουργικοί είναι και πόση τάση έχουν να μείνουν μόνοι, καθώς επίσης κατά πόσο έχουν τάση για άγχος, κατάθλιψη, επιθετικότητα, ανηδονία κ. α.


Διαπιστώθηκε ότι οι πιο ακοινώνητοι ήταν - κατά μέσο όρο - και οι πιο δημιουργικοί. Αντίθετα, η ντροπαλότητα σχετίζεται αρνητικά με τη δημιουργικότητα. Τα άτομα με αυτό το χαρακτηριστικό είχαν δημιουργικότητα κάτω του μέσου όρου.




διακοσμητικα στολιδια για βασιλοπιτα
υποψηφιοι κκε αχαια

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

κασετες τζακιου πρισματικες

αρνητική μεταβίβαση
καφτανια πολυτελειας
ο καραγκιοζης κανει υγιεινη διατροφη
αντικατασταση ηλεκτροβανας
εξαγωγη ριζας δοντιου τιμη

Το ανεξάρτητο αμερικανικό ινστιτούτο δημοσίευσε τις προβολές του για μια περιοχή που περιλαμβάνει τις 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (της Βρετανίας περιλαμβανομένης) αλλά και τη Νορβηγία και την Ελβετία.


μου δινει δυναμη

Τρία σενάρια για τη μεταναστευτική ροή εξετάστηκαν από το Pew, το οποίο εκτιμά πως το ποσοστό των μουσουλμάνων μεταξύ των μεταναστών που έφθασαν στην Ευρώπη από το 2010 έως το 2016 ανέρχεται στο 53%.


Μηδενική μετανάστευση


Στο πρώτο (μηδενική μετανάστευση), που υποθέτει μια άμεση και μόνιμη διακοπή της μετανάστευσης, ακόμη και της τακτικής, προς τις χώρες αυτές, προβλέπεται πως ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα αυξηθεί από το 4,9% στα μέσα του 2016 στο 7,4% των κατοίκων των χωρών αυτών το 2050. Το Pew εξηγεί αυτή την εξέλιξη από το γεγονός πως «οι μουσουλμάνοι είναι πιο νέοι (13 ετών κατά μέσο όρο) και έχουν υψηλότερο δείκτη γεννητικότητας (περίπου ένα παιδί παραπάνω ανά γυναίκα) σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους».


Μεσαία μετανάστευση


Το δεύτερο σενάριο (μεσαία μετανάστευση) βασίζεται στη συνέχιση της νόμιμης μετανάστευσης που καταγράφεται στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αλλά προϋποθέτει ότι θα σταματήσει η άφιξη μεταναστών που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 11,2% του ευρωπαϊκού πληθυσμού το 2050.


Ισχυρή μετανάστευση




γειτονασ βαρη

μασονικα συμβολα στην ελλαδα

ακτη βουλιαγμενης επικοινωνια
τι μας δειχνει η αμυλαση
δεινόσαυρος 2000 ηθοποιοι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, σημείωσε ότι «η οικονομική μας αδυναμία αφήνει την Ελλάδα στο περιθώριο και ότι δεν είμαστε μέρος καμιάς λύσης» και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα θα ήταν μια ισχυρή ατμομηχανή ανάπτυξης αν δεν είχε αυτή τη θλιβερή κυβέρνηση».


προϊοντα ελληνικης γης

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει σήμερα περισσότερο από ποτέ ανάγκη μια ισχυρή και αξιόπιστη κυβέρνηση και την κατηγόρησε ότι υπερφορολογεί τους πολίτες με κάθε ευκαιρία και ευνοεί τους λίγους σε βάρος των πολλών.


Ειδική αναφορά έκανε και στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση λέγοντας ότι «η 5η Δεκεμβρίου θα παρέλθει και δεν θα υπάρχει καμιά συμφωνία, και δεν θα μπορούν να γίνουν πληρωμές», ενώ συμπλήρωσε ότι όλα τα ζητήματα της δεύτερης αξιολόγησης θα έπρεπε να είχαν κλείσει εδώ και μήνες.


«Η διευθέτηση του χρέους χρειάζεται αλλά δεν αποτελεί από μόνη της συνθήκη εξόδου από την κρίση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης διευκρινίζοντας ότι πρώτη η Νέα Δημοκρατία πρότεινε μείωση του στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη επιθυμία του για εκλογές. «Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πλειοψηφικό σήμερα, όχι γιατί το θέλουμε εμείς, αλλά γιατί η κοινωνία δεν αντέχει μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η τάση για πολιτική αλλαγή αποτυπώνεται ξεκάθαρα. Το τελευταίο διάστημα η ΝΔ έχει πετύχει μία σειρά από μικρές και μεγάλες νίκες» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας ότι εμπόδισαν την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ακύρωσαν τον νόμο Παππά και πέτυχαν μεγαλύτερο αριθμό αδειών και έλεγχο της διαδικασίας της αδειοδότησης από ένα αναβαθμισμένο ΕΣΡ.


Την ίδια ώρα, όπου γίνονται εκλογές σε επιμελητήρια, επαγγελματικές οργανώσεις, οι δυνάμεις της ΝΔ επικρατούν, ενώ της κυβέρνησης καταποντίζονται. Αυτό είναι προάγγελος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα γίνει στις εκλογές, σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ.


«Δεν θα αποδεχόμουν το όρο "σκιώδης κυβέρνηση". Κυβέρνηση θα γίνουμε όταν μας ψηφίσει ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας σαφές άνοιγμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.


«Είμαστε όλοι μας μπροστά στην πρόκληση μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε όλα όσα μας χωρίζουν» και συμπλήρωσε: «το διακύβευμα ξεπερνά τον καθένα μας προσωπικά. Το θέμα είναι να μην μας ξεπεράσει και συλλογικά».




βιργινια λεουση τιμες
χριστουγεννιατικο θεατρικο για παιδικο σταθμο
παιχνιδια ζωγραφικης με την barbie

ους ωτος

βαθμολογια σουηδιας 2017

Υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017 (φορολογική δήλωση 2018). Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ μέχρι την 30ή Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30 Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές).


νατουραλισμος εννοια

δραστηριοτητες για ζευγαρια στην αθηνα

στρατόπεδο φερες

η εξεγερση των κρεμασμενων

και βγάλε το κραγιόν σου

Δηλαδή, μετά και την παράταση μέχρι την 30ή Οκτωβρίου 2018 για τις πυρόπληκτες περιοχές, εάν και μέχρι 30/11/2018 δεν έχετε υποβάλει εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα απεντάσσεσθε από το ΚΟΤ (από 01/12/2018) ακόμη και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) και μετά την 30ή Νοεμβρίου 2018.


Δείτε αν είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) σε 6 βήματα


Βήμα 1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας)


Βήμα 2. Μετά την συναίνεσή σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Επιλέξτε για ποιο ΚΟΤ θέλετε να κάνετε αίτηση


Βήμα 3. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων


Για αιτήσεις ΚΟΤ-Β σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την ΑΑΔΕ Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς


Βήμα 4. Για αιτήσεις ΚΟΤ-Α απαιτείται να έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ που να έχει εγκριθεί εντός του τελευταίου διμήνου. Αν είστε δικαιούχος ΚΕΑ αλλά η αίτησης σας έχει εγκριθεί πριν από τους τελευταίους 2 μήνες, πρέπει να κάνετε τροποποιητική αίτηση ΚΕΑ. Για ΚΟΤ-Α δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ


Βήμα 5. Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, και έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαιτούμενα πεδία, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι


Βήμα 6. Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Υποβολή Αίτησης]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του ΚΟΤ, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης



πλατος μηκος υψος

τραγουδια πολυτεχνειου 1973

φορμα βεβαιωσης εργασιας
πεταλο ποδηλατου τιμες

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες και γι' αυτό δεν θεωρώ δεοντολογικά σωστό το σχόλιο του Φίλη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


τμημα σπουδαστικης μεριμνας τει ηπειρου

διαιτα ντουκαν τι επιτρεπεται

υπαρχει μισο ενσημο

Ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση» και τόνισε πως «το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι θετικό και πολύ σύντομα θα πετύχουμε και την ποσοτική χαλάρωση».


Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσόκας υπογράμμισε πως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκφράζει τους πιο σκληρούς και συντηρητικούς στην Ευρώπη και προσέθεσε πως προκαλεί απορία που κάποιοι εντός Ελλάδας όπως ο κ. Μητσοτάκης είναι οι κυριότεροι σύμμαχοι της πολιτικής Σόιμπλε.


Σχολιάζοντας την υπερ-δημοσκόπηση που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοκοπικών εταιρειών και δίνει μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία τόνισε πως τα αποτελέσματά τους δεν είναι τόσο σίγουρα.




ινστιτουτο αισθητικης πτολεμαιδα
εθνος προσφορες σαββατου

μεταφορικη θεσσαλονικη για μυκονο

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το CNN Greece δείχνει τον τρόπο δράσης της σπείρας που είχε γίνει φόβος και τρόμος στη δυτική Αττική με πάνω από 50 ληστείες και διαρρήξεις. Όπως αποκαλύφτηκε, συνολικά 10 άτομα ήταν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αφού εναλλάσσονταν κάθε φορά για να προκαλούν σύγχυση στις Αρχές, εισέβαλαν σε σπίτια, καταστήματα, περίπτερα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν σιδερόβεργες για να φοβηθούν τα θύματά τους και να τους παραδώσουν τα χρήματά τους.


επιπλα ιωαννινα ιστικμπαλ

διενεξη υπογραφων με αλλο δισκο

lidl διαφημιση 2017 χριστουγεννιατικη

φουρειρα 2015 στο θεο με παει

Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες, τα έκαιγαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ πολλές φορές δεν δίσταζαν να ληστέψουν και ανυποψίαστους πολίτες, ακόμα και στη μέση του δρόμου. Οι περιοχές που δρούσε κυρίως η σπείρα ήταν ο Ασπρόπυργος, η Μάνδρα, η Ελευσίνα, η Μαγούλα, αλλά και περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής και του Πειραιά.


Σε συντονισμένη επιχείρηση του τμήματος ασφάλειας Ελευσίνας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ συνελήφθησαν τρία μέλη και αναζητούνται άλλα επτά.


Στα σπίτια τους βρέθηκαν κλοπιμαία, αλλά και δυο κυνηγετικά όπλα.


picture



παραλια σχοινια ξενοδοχεια
πατατες γεμιστες με μπεικον
aristo developers συλληψη

τζαβαρας επιπλα

κατανεμητης φρενων nissan d21
πατατες στο φουρνο πετρετζικης
μεταμορφωση σωτηρος χανια
τραγουδια ξενες μπαλαντες

Στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο πόθεν έσχες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατέθεσε το σχετικό αίτημα, με το οποίο συμφώνησε και ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.


δοκώ αρχικοι χρονοι

μπισον φριζε εκπαιδευση

μπαλα κολπα

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει κινητοποιήσει και την ελληνική δικαιοσύνη και την Κομισιόν», ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.


Ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος επιφυλάχθηκε να απαντήσει τις επόμενες ημέρες.


δευτεροβαθμια λαμιας τηλ

αλεξανδρακη στελλα παιδιατρος
ατρομητος πειραια προγραμμα
ομαδικα παιχνιδια με νερο

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της πολιτείας Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.


τόνι μαυριδης ηλικια

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν εικόνες με δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στο σημείο της διαρροής και να παίρνουν το καύσιμο που έρρεε συνεχώς.


Λίγες ώρες αργότερα, μεταδόθηκαν εικόνες από τη φωτιά, με ανθρώπους τρομαγμένους να τρέχουν μακριά και να ουρλιάζουν ζητώντας βοήθεια. Άλλες εικόνες έδειχναν καμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος ενώ είχε γίνει νύχτα.


Ο Μεξικανός πρόεδρος, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, έχει ξεκινήσει να λαμβάνει δραστικά μέτρα ενάντια στην ανεξέλεγκτη κλοπή καυσίμων, που η κυβέρνηση εκτιμά ότι κόστισε πέρσι στην χώρα περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια δολάρια.



BREAKING NEWS: Explosion of clandestine take leaves 20 dead and 54 injured in Hidalgo. #Mexico #Hidalgo pic.twitter.com/wa5gGrDMwx

— Breaking News (@of_BreakingNews) January 19, 2019


ομορφη μου αθηνα στιχοι
σουφλερη λαμπρινη νευρολογος βιογραφικο
κόστος ασφαλτόστρωσης

πλει ντο κατασκευες

κατανάλωση ρεύματος στα αγγλικά
δημος αχαρνων σχολεια
ιδρυμα νιαρχοσ θεατρο
ανρι βερνειγ
Ζάεφ για Σκοπιανό: Συμφωνία πιθανότατα αύριο

Βέβαιος ότι αύριο θα υπάρξει συμφωνία για το ονοματολογικό εμφανίστηκε ο Ζόραν Ζάεφ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.


ευλογητόσ ο θεόσ ημών

το πρωινο μου σημερα μαγειρικη

Όπως είπε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, ήταν εξαρχής αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να φτάσουν σε συμφωνία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



συνεργασία συνώνυμο

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

φιλουμενα στο εθνικο

κλιση μετοχης στα αρχαια
δρακουλινια συστατικα
email υπουργειο πολιτισμου
Εικόνες - σοκ: Κρατούσαν αιχμαλώτους τρεις αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους


πικρο πεπονι ιδιοτητες

στοιχημα στην ελλαδα

λαβύρινθος ταινία

Συνελήφθη έπειτα από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (05-02-2018), εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν από αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Σίνδου, τρεις αλλοδαποί, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης, εντοπίστηκε ο παραπάνω 23χρονος που είχε αναλάβει το ρόλο του “φύλακα” και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στην παραπάνω αποθήκη.

Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από έτερο συνεργό που αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Εικόνες - σοκ: Κρατούσαν αιχμαλώτους τρεις αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη
01
Εικόνες - σοκ: Κρατούσαν αιχμαλώτους τρεις αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη












για μπουκλες ψαλιδι

σολο του φιγκαρο

σοφία βέμπο σ'αγαπώ και μ'αρέσει η ζωή
μεταφορα χρονου ομιλιας

«Σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία την οποία θα υπογράψει αύριο ο κ. Κοτζιάς. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ όταν περάσει μία ολόκληρη διαδικασία», σημείωσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας πως «η συμφωνία που θα υπογραφεί αύριο δεν έχει καμία ισχύ», έως ότου η άλλη πλευρά εκπληρώσει όλους τους όρους που έχουν τεθεί.


φιλανθρωπικες οργανωσεις κυπρου

εκτελωνισμος αυτοκινητων απο γερμανια 2015

σκρουτζ ηλεκτρικο σκαπτικο

«Η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουν δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας πως το κόμμα δεν θα ψηφίσει.


«Αν οι ΑΝΕΛ ψήφιζαν σήμερα την πρόταση δυσπιστίας, τι θα γινόταν;», διερωτήθηκε.


Ακόμη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η ΝΔ προωθεί πολιτική προσωπικών συμφερόντων. Στο ίδιο πλαίσιο κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά γιατί καταφέρθηκε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «εφιάλτη».


«Ο κ. Μητσοτάκης δεν στοχεύει στην κυβέρνηση, στοχεύει στους ΑΝΕΛ», υποστήριξε και σημείωσε: «Η ΝΔ είναι αυτή που δέχεται τη σύνθετη ονομασία και παραχωρεί τη Μακεδονία, γι’ αυτό δεν λέει κουβέντα για το τι θα έκανε αν ήταν αύριο κυβέρνηση».


«Η Ντόρα Μπακογιάννη το 2009 δεν επέμεινε στο erga omnes και πρότεινε τον όρο "Μακεντόνσκι"», είπε χαρακτηριστικά επί του θέματος.


«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην πολιτική μας και θα παραμείνουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος από το κίνημα. (Το κόμμα) δεν δέχεται το κείμενο της συμφωνίας, δεν θα το ψηφίσουμε όταν έρθει στη Βουλή, θα κάνουμε τα πάντα για να μην ψηφιστεί. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα βάλουν το όνομά τους κάτω απ΄ αυτό το κείμενο».





γκαζι πτολεμαιδα
συντομογραφία σσ

βασεις 2017 με 10

παλιο δημαρχειο λευκωσιας χαρτης
ζαρζαβατικα βικιπαιδεια
υπερπλασία του προστάτη αντιμετώπιση
τραπεζια φτιαξτο μονος σου
κοφτες πλακιδιων ηλεκτρικοι

Η υπουργός διευκρίνισε ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε τεχνικά θέματα, τα οποία αποκαθίστανται. Η κ. Φωτίου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι από τον Φεβρουάριο θα ισχύσει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το οποίο καλύπτει περίπου 300.000 οικογένειες.


Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της:



Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, εκτός του χρηματικού ποσού που τους πιστώνεται, γίνονται αμέσως δικαιούχοι ελεύθερης πρόσβασης στο σύστημα υγείας, στα κοινωνικά παντοπωλεία, σε όλες τις κοινωνικές δομές του ΕΣΠΑ, ενώ τα παιδιά τους γίνονται δεκτά σε παιδικούς σταθμούς και στα σχολικά γεύματα.



«Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία μέσω του ΚΕΑ προχώρησε το υπουργείο Εργασίας» είπε η κ. Φωτίου, διευκρινίζοντας πως το πρόγραμμα υποχρεούται να βρει εργασία μέσα στο 2017 για το 10% των άνεργων δικαιούχων. Καταλήγοντας, τόνισε:



Να μην ανησυχεί κανείς. Όπως δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ακάλυπτο τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε κανέναν.




μελιτζανες με ντοματα και σκορδο
ρουμανικη τηλεοραση