Κυριακή 5 Μαΐου 2019

θεματα εσδι 2013

αξιοθεατα στο μποντρουμ

Σημείωσε μάλιστα ότι «ο ελληνικός λαός πλήρωσε και για λάθη που δεν ήταν δικά του».


εθνική στατιστική υπηρεσία απογραφή 2001

νοσοκομεια θεσσαλονικη οφθαλμολογικο

προσφορες θεσσαλονικη θεατρο

«Χωρίς αμφιβολία θα σταθούμε στο πλευρό της Ελλάδας διότι είναι και δικό μας ενδιαφέρον η Ελλάδα να αναπτυχθεί και αυτό στο τέλος θα σημαίνει σταθερότητα για όλους και για την ευρωζώνη», απάντησε ο κ. Βάιντμαν, προσθέτοντας ότι μετά τη μακρά φάση προσαρμογής, «τώρα η Ελλάδα πραγματικά πρέπει να ψάξει και να βρει εμπιστοσύνη».


Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε λίγο πριν με εκπροσώπους της Ένωσης Τραπεζών, επεσήμανε ότι «οι επενδύσεις είναι αυτό το οποίο θα πρέπει να τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον επόμενο χρόνο».


«Ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας, θα τις τηρήσουμε στο ακέραιο», είπε ο κ. Παυλόπουλος αναφερόμενος στη νέα περίοδο μετά τα μνημόνια, «αλλά πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη και οι εταίροι μας να στηρίξουν την Ελλάδα σ' αυτή την προσπάθεια που κάνει τώρα προς δύο κατευθύνσεις».


«Η πρώτη αφορά τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, διότι αυτά τα χρόνια δοκιμάσθηκε η κοινωνική συνοχή, από την εφαρμογή των μνημονίων και μάλιστα ο ελληνικός λαός πλήρωσε λάθη, τα οποία δεν ήταν πάντα δικά του».


Στο σημείο αυτό επικαλέστηκε δήλωση του πρώην Προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του «αναγνώρισε αυτά τα σφάλματα που έγιναν και δεν ήταν δικά μας».


Ως δεύτερο σκέλος της προσπάθειας ανέφερε την ανάπτυξη. «Είναι γνωστό, ότι η ανάπτυξη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στην πορεία μας προς το μέλλον», δήλωσε για να υπογραμμίσει ότι «ας μην αυταπατώμεθα, η μείωση του δημόσιου χρέους, ουσιαστική μείωση του δημόσιου χρέους, μόνο μέσα από την ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί».



voo orlando barato
μετακίνηση πληθυσμών
αστυνομος σαινης το μεγαλο κολπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου