Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

γιδα στη γαστρα αργυρω

karagul greek subs 3 κυκλος
πουκαμισας β λυκειου φυσικη

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε στον κ. Γκάμπριελ ότι έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη, ενώ τόνισε ότι έρχεται με την ιδιότητά του ως αντικαγκελάριος της Γερμανίας, οπότε θα συζητήσουν για τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα, κάτι που για τη χώρα είναι πολύ σημαντικό.


βουλή γενικός γραμματέας

συνταξη θανατου δικαιουχοι

τι ζωδιο ειναι το αλλο μου μισο

οι καλυτερες παραλιες ευβοιας

πιτσα μαμα τουμπα

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο κ. Γκάμπριελ είναι και προοδευτικός ηγέτης στην Ευρώπη και σημείωσε πως είναι κρίσιμο “να συζητήσουμε πώς θα δημιουργήσουμε ένα μέτωπο, γιατί τώρα είναι ανάγκη να αντικαταστήσουμε τη λιτότητα με ατζέντα για την ανάπτυξη, την ανεργία με θέσεις εργασίας και συνεπώς χρειάζονται επενδύσεις”.


Είναι καιρός να συζητήσουμε για το πρότζεκτ της κοινωνικής Ευρώπης, ανέφερε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι πρέπει να συνεργαστούμε πιο στενά και επεσήμανε πως το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος είναι σήμα ότι πρέπει να ξυπνήσουμε.


Η Ευρώπη, είπε, βαδίζει υπνοβάτης και ελπίζουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι για την ΕΕ, εκφράζοντας, παράλληλα, τον φόβο του ότι διαφορετικά οι ακροδεξιές δυνάμεις θα πάρουν πρωτοβουλίες για να γίνουν ηγεμονικές, κάτι που πρέπει να αποφευχθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου