Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ασχημη αναπνοη τι φταιει

ναουσα αποσταση απο θεσσαλονικη
υγιεινή διατροφή για δίαιτα

Με 81 ψήφους υπέρ και καμία κατά η Βουλή της πΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος και το συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


βαριοπουλα 5 κιλα

διεθνεις τιμες μεταλλων

Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας (από Δημοκρατίας της Μακεδονίας που είναι σήμερα σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και το σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.


«Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα»


«Η Βουλή έχει λάβει μέχρι στιγμής δύσκολες αποφάσεις. Και σήμερα δεν είναι εύκολο», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στους βουλευτές. Μάλιστα, ο Ζάεφ εξαπέλυσε επίθεση κατά του VMRO-DPMNE, που απείχε από τη συνεδρίαση και υπεραμύνθηκε της συμφωνίας των Πρεσπών. «Το κόμμα σας ξέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα και ότι δεν μπορούμε χωρίς συμφωνία να διαπραγματευτούμε την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε.


Στη συνέχεια, συνεχάρη τους πολίτες και τους βουλευτές της χώρας του που «ανέλαβαν την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με τις οποίες, άνοιξαν τις πόρτες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χώρα του», μέσω μηνύματός του στο Twitter.



Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност за уставните измени со којашто заедно ги отворивме вратите на #НАТО и #ЕУ за Република #Македонија. ??

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 11 Ιανουαρίου 2019


πως να φλερταρεις με τα ματια
τα ματια σου γιωργοσ κοινουσησ
εργασια σε αστρολογικο κεντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου