Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ebay θηκες για ταμπλετ

σχολη φουρναρη
βεργιδης χιτλερ
in gr συνταγεσ

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν αν βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν καρχαρία;


υφισταμενων σημαινει

παιδικες κουβερτες για αγορια

Δείξτε ότι είστε ευμεγέθεις. Οι καρχαρίες «σέβονται» το μέγεθος και τη δύναμη, όπως αναφέρει στο CNNi ο ειδικός στο είδος, George Burgess. «Ένα χτύπημα στη μύτη προκαλεί έκπληξη στον καρχαρία», αναφέρει ο διευθυντής του Διεθνούς Αρχείου Επιθέσεων Καρχαριών.


Οι επιθέσεις καρχαριών σε όλο τον κόσμο είναι σπάνιες και οι θάνατοι ακόμη λιγότεροι – πέντε άτομα πέθαναν το περασμένο έτος παγκοσμίως – αλλά, όπως συμβουλεύει ο Burgess, το να το παίξεις… νεκρός δεν βοηθά.


«Αν το παίξεις νεκρός, θα πεθάνεις», τονίζει. Και αυτό λόγω του ότι ο καρχαρίας, αφού σε δαγκώσει μία φορά, θα νομίζει ότι νίκησε τη μάχη και θα συνεχίσει.


Αντιμετωπίστε τον καρχαρία, όπως θα αντιμετωπίζατε κάποιον που σας κάνει επίθεση. «Χτυπήστε τον» και ίσως να φύγει μακριά. Αν έχετε κάποιο αντικείμενο, όπως ένα selfie stick ή εξοπλισμό κατάδυσης, χτυπήστε τον με αυτό. Ή χρησιμοποιείστε απλώς τα χέρια σας και στοχεύστε τη μύτη και τα μάτια – είναι τα τρωτά σημεία του.


Αν καταφέρετε να τρομάξετε τον καρχαρία είναι ευκαιρία να φύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το σημείο και να κατευθυνθείτε στην παραλία. Μπορεί να φαίνεται αυτονόητη κίνηση, αλλά πρέπει κάποιες φορές να υπενθυμίζεται.



bahamas visa online
πλαστικη κρουση σε κεκλιμενο επιπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου