Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

δεντρολίβανο καλλιεργεια

πωλουνται μεταχειρισμενα μπουζουκια
κενταυρος βριλησσιων junior

Πιο συγκεκριμένα, με την εγκύκλιο, παρέχονται διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση όλων των κωδικών των εντύπων, καθώς και για θέματα όπως τα εξής:


δημοσκοπηση μακελειο

κονδυλωματα λειζερ διαδικασια

- Τα δεδομένα των επαγγελματικών λογαριασμών και των τερματικών POS και ePOS ημεδαπής της επιχείρησης προσυμπληρώνονται και οι υπόχρεοι θα μπορούν να κάνουν τυχόν προσθήκες ή συμπληρώσεις. Για το 2017 η προσυμπλήρωση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου. Οι υπόχρεοι οφείλουν να συμπληρώνουν τυχόν δεδομένα για επαγγελματικούς λογαριασμούς ή τερματικά POS αλλοδαπής.


- Όλες οι επιχειρήσεις, είτε ατομικές, είτε εταιρείες και ανεξάρτητα από την τήρηση απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων, με την καταγραφή και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων τους, κατά κλάδο δραστηριότητας, αρχής γενομένης από τους δυναμικούς πίνακες ανάλυσης των οικονομικών στοιχείων και με την περαιτέρω συμπλήρωση των κύριων πινάκων του εντύπου, οδηγούνται στην ορθή μεταφορά και αποτύπωση των στοιχείων από τα βιβλία τους στο νέο έντυπο Ε3.


Εξαιρετικά για το 2017, δεδομένου ότι αποτελεί το πρώτο έτος εφαρμογής του νέου εντύπου Ε3, η ανάλυση των εσωτερικών υποπινάκων για κατηγορίες κωδικών δαπανών θα συμπληρώνεται εφόσον προκύπτει η σχετική πληροφορία από τα δεδομένα των βιβλίων των επιχειρήσεων. Από το 2018 και εξής, η συμπλήρωση των εσωτερικών υποπινάκων είναι υποχρεωτική για όλους τους υποχρέους.


- Σε όσες περιπτώσεις προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, το έντυπο Ε3 θα υπογράφεται - υποβάλλεται από τον εξουσιοδοτημένο λογιστή φοροτεχνικό. Ειδικότερα, το έντυπο Ε3 υπογράφεται από λογιστή - φοροτεχνικό:


* για ατομικές επιχειρήσεις που τηρούν απλογραφικά βιβλία, στις περιπτώσεις που τα ακαθάριστα έσοδά τους υπερβαίνουν τα εκάστοτε ισχύοντα όρια ακαθαρίστων εσόδων (100.000 ευρώ για εμπορική ή μικτή επιχείρηση και 50.000 ευρώ για επιχείρηση παροχής υπηρεσιών).



προσωπικά αντώνης ρέμος στίχοι
σάννυ χατζηαργύρη facebook
ηλεκτρονικό σύστημα απελλα

ο κηπος του βασιλια

νεα ρεμβη βολος
oroloi αντιπροσωπειες

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οχήματα δεν θα κυκλοφορούν στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα.


αποκριες κατασκευες

παρκιν θεσσαλονικης

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων υπάρχει και στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου, στο ρεύμα κυκλοφοράς προς τον Άγιο Πέτρο.


Επίσης η κίνηση των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το 6 χλμ περιοχή Μάνδρας - ρεύμα προς Θήβα - γίνεται μονό με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


Σημειώνεται πως λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.



πασαρελα ραχηλ μακρη
καρναβαλι νομος θεσσαλονικης 2014
ανταλλακτικα λαντα σαμαρα

πρωτοχρονια 2016 ζαγοροχωρια

μεταφορα ζωντων ζωων
φίλτρο άνθρακα απορροφητήρα
μπομπονιερες βαπτισης πεταλουδα τιμη

Σύμφωνα με την ανάρτησή της θα πιστωθούν με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων, στις 2 Αυγούστου.


νεκροι συγγενεις

ζωνη τυρκουαζ

πετάω μαρίζα ρίζου πάνος μουζουράκης στιχοι

Το 60% των δικαιούχων θα έχουν επιστροφή από 150 έως 350 ευρώ. Ενδεικτικά, οι πρώην φορείς απ' όπου προέρχονται οι περισσότεροι δικαιούχοι και τα μέσα ποσά των επιστροφών γι' αυτούς:


- ΕΤΕΑΜ - 58.953 δικαιούχοι με μέσο ποσό 212,39 ευρώ


- ΕΤΕΑ-ΤΕΑΔΥ-Κ. Υ. - 40.679 δικαιούχοι με μέσο ποσό 145,72 ευρώ


- ΤΕΑΠ ΔΕΗ - 24.733 δικαιούχοι με μέσο ποσό 465,6 ευρώ


- ΤΕΑΠΟΚΑ - 16.172 δικαιούχοι με μέσο ποσό 256,14 ευρώ


- ΤΕΑΠ ΟΤΕ - 14.008 δικαιούχοι με μέσο ποσό 398,57 ευρώ






θυμαρι στη μαγειρικη

ανοιχτά τα μαγαζιά την κυριακή

γυναικεια ρολογια πειραιας

Υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία, οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που αναγράφονταν συνθήματα με αναφορά στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.


φεστιβαλ ριψεων τριπολη 2015

ασκηση με βαρη θερμιδες

εκμαγειο ορισμος

επανειλημμένη δυστροπία

Οι συμμετέχοντες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας των Εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα, ήρθαν από διάφορες περιοχές της Τουρκίας, όπως την Αδριανούπολη, την Προύσα και τη Γιάλοβα, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.


«Δουλειά, ψωμί, ελευθερία» φώναζε ο κόσμος, πολλοί εκ των οποίων κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «η κρίση είναι δική τους, οι δρόμοι είναι δικοί μας» ή «Haziran», ο Ιούνιος στα τούρκικα.


Ο μήνας Ιούνιος αναφέρεται στις ογκώδεις διαδηλώσεις του 2013 εναντίον της πολιτικής του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις οποίες πυροδότησε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά ενός κατασκευαστικού σχεδίου στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη.


Πριν από μία εβδομάδα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, για να διαμαρτυρηθούν για τη μεγάλη αύξηση των τιμών τους τελευταίους μήνες.


Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες, με τον πληθωρισμό στο 25,24% τον Οκτώβριο, ένα ποσοστό χωρίς προηγούμενο εδώ και 15 χρόνια.


Αν και ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 21,62% τον Νοέμβριο, η τιμή των βασικών προϊόντων, όπως των κρεμμυδιών, παραμένει υψηλή.


Από τον Ιανουάριο του 2018, η τουρκική λίρα έχασε το 22,5% της αξίας της σε σύγκριση με το δολάριο.



νυφικά κωνσταντίνος ηράκλειο
μπομπονιερες μπαλαρινας

μπιλης πυγμαχια

μοδα εγκυμοσυνης 2015
τερζιδης θερμανση σερρες
leica τιμη
ποντιακη ταινια

Ο δήμαρχος 'Εμπερχαρντ φαν ντερ Λάαν, ο εισαγγελέας και οι δυνάμεις της τάξης συναντήθηκαν με αξιωματούχους «μεγάλων τουριστικών αξιοθέατων για να μιλήσουν για την τρέχουσα τρομοκρατική απειλή», σύμφωνα με την ανακοίνωση.


φρι γοσιπ

Η συνεδρίαση οργανώθηκε μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στην Ισπανία, που προκάλεσαν τον θάνατο 16 ανθρώπων, ανέφερε ο δήμαρχος σε επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δημαρχείου του Άμστερνταμ.


Με τα γραφικά κανάλια, τα σπουδαία μουσεία και τη συνοικία με τα κόκκινα φώτα, η πρωτεύουσα της Ολλανδίας προσελκύει κάθε χρόνο περίπου 17 εκατομμύρια τουρίστες, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε το 2016 το Amsterdam Marketing, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Μπορούν να ληφθούν πρόσθετα μέτρα σε συγκεκριμένα σημεία», δήλωσε ο 'Εμπερχαρντ φαν ντερ Λάαν που θέλει κυρίως να περιορίσει τις ουρές και να προστατέψει καλύτερα τους ανθρώπους που τις σχηματίζουν, προσθέτoντας:



Συμφωνήσαμε επίσης ότι οι εκπρόσωποι των τουριστικών αξιοθέατων θα εκπαιδευτούν με την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση απειλής για τρομοκρατική επίθεση.



Αρκετές τοποθεσίες του Άμστερνταμ περιελήφθησαν στις συζητήσεις, όπως το δημοφιλές κέντρο Heineken Experience της ιστορικής ζυθοποιίας και η Πλατεία των Μουσείων, όπου βρίσκονται το Μουσείο Βαν Γκογκ, το Rijksmuseum (Εθνικό Μουσείο της Ολλανδίας) και το Μουσείο Stedelijk (Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και Ντιζάιν).


Ωστόσο, ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι «δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα μιας επίθεσης», σημειώνοντας:



Επιπλέον, δεν είναι ευκταίο να ληφθούν μέτρα σε κάθε χώρο όπου θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επίθεση. Η επίπτωση στην καθημερινή ζωή θα επηρέαζε σε βαθμό απαράδεκτο.




εταιρεια ρουχων βαλαβανη
chevrolet ευρωπη

ευρω ευρω

λίγο σκατά
μεταβίβαση αυτοκινήτου με εξουσιοδότηση

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία συμμετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συγκέντρωσε 13,200 βαθμούς στη δοκό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00 και με αρκετά καινούργια στοιχεία. Ωστόσο, είχε κάποιες αστάθειες στην εκτέλεσή της και δεν μπόρεσε να φτάσει σε μία επίδοση πάνω από 14,500 β., όπως επιδίωκε, ώστε να είχε ελπίδες εισόδου στην προνομιούχο οκτάδα.


πατατε αντιναχτες

μεταπτυχιακα αρχιτεκτονικης στο εξωτερικο

πηλος για μαλλια τιμες

θεατρο παλλασ ωρεσ ταμειου

Η βαθμολογία της Μιλλούση την φέρνει μέχρι στιγμής στην 35η θέση της προσωρινής κατάταξης, ενώ απομένει ένα ακόμη γκρουπ, ώστε να μάθει την τελική της θέση.


Στις 02.00 ο Παναγιώτης Γκιώνης διεκδικεί την είσοδο του στους 16 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αντίπαλο τον Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι.



τροφες για κυκλοφορια αιματος

τηλεαστυ online

θεωρείται συνώνυμα
σωζω φιλοζωικη
βοτανα που κοβουν την ορεξη

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για πρώτη φορά έγινε εκκίνηση των έξι κινητήρων. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε τρία στάδια: Φόρτιση μηχανής μέσω βοηθητικής μονάδας ισχύος, εισαγωγή καυσίμου και τέλος εκκίνηση του κάθε κινητήρα. Όπως υπογραμμίζεται, και οι έξι μηχανές λειτούργησαν όπως αναμενόταν.


στρατιώτη ζήση καραγώγου

song of safari

Με άνοιγμα φτερών μεγαλύτερο από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, το Stratolaunch είναι το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο σήμερα και ζυγίζει 226 τόνους χωρίς φορτίο και καύσιμα, ενώ είναι σχεδιασμένο για μέγιστο βάρος απογείωσης 590 τόνων.


Για τις δοκιμές στους κινητήρες του Stratolaunch έκανε tweet o Paul Allen



Started up @Stratolaunch's six 747 engines for the first time this past weekend!

Read more: https://t.co/kuYH7YgJYG pic.twitter.com/CM2E2r9TsG

— Paul Allen (@PaulGAllen) September 19, 2017


εξαπολύω μύδρους σημασια
τι γινεται με το νεο ασφαλιστικο

κοτοπουλα νωπα θεσσαλονικη

μαστος κολλητος

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο αναπλ. υπουργός είπε ότι «η χρονική ακολουθία έχει ως εξής: Τα τεχνικά κλιμάκια λύνουν τα τεχνικά ζητήματα της αξιολόγησης - κάτι που δεν είναι δύσκολο αφού τα περισσότερα ζητήματα έχουν λυθεί από τον περασμένο Νοέμβριο-, οριστικοποιούνται τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, μπαίνουμε στην ποσοτική χαλάρωση, τελειώνουμε με τη μεγάλη δόση τον Ιούλιο του 2017 και μπαίνουν οι βάσεις για την ανάπτυξη».


screen mirroring samsung galaxy s4 to pc

τι γλωσσα μιλανε στο αμστερνταμ

το μικρο χωριο στιχοι

μάνος χατζιδάκις αερικό

ταξιδι στο μαροκο 2015

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα και το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους είναι πακέτο, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει πλαίσιο πολιτικής συμφωνίας για την αξιολόγηση. Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι στη Βουλή θα ψηφιστούν τα μέτρα και τα αντίμετρα μαζί ενώ δεν υπάρχει λόγος να ψηφιστούν τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος.


Ερωτηθείς για τις πληροφορίες ότι η Παγκόσμια Τράπεζα δεν θα χρηματοδοτήσει με δανεισμό 3 δισ. ευρώ πρόγραμμα για την ανεργία είπε ότι η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για τη μείωση της ανεργίας, αλλά προσέθεσε ότι την ώρα που βγαίνεις από προγράμματα δεν είναι ανάγκη να φορτωθείς και άλλες δεσμεύσεις.



οργανωσεις εθελοντισμου

ευρεση εργασια δυτικη αττικη

σιλα τελευταιο επεισοδιο με ελληνικους υποτιτλους mega
εκπομπες γιωργου αυτια

Η απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας.


δεστρες για βαρη

ελληνικο πρωταθλημα βαθμολογια

Τα μέλη του σωματείου εργαζομένων λειτουργίας μετρό Αθηνών αντιδρούν στην επικείμενη ένταξη των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών στην Ελληνική Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών, θυγατρική του λεγόμενου υπερταμείου.

Ζητούν μάλιστα και άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για την επίλυση του χρηματοδοτικού των αστικών συγκοινωνιών.



φουρνοι μικροκυματων ηλεκτρονετ
glamour on the go jen
σπασμοι μυων προσωπου

συνδεσμος παοκ καβαλα

προσκλησεις βαπτισης λουλουδια
δεν πληρωνω διοδια συνεπειες

Η ευχή στον Τσίπρα να… χάσει


Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκάλυψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι είχε δώσει ευχή στον Αλέξη Τσίπρα να χάσει τις εκλογές που τον ανέδειξαν στην εξουσία και ότι τον είχε προειδοποιήσει ότι η υπόσχεσή του για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, χωρίς πρόγραμμα, δεν θα ήταν δυνατή.


διατροφή χωρις κρεας

παιχνιδια να διακοσμω σπιτια

φυσικη τριτης λυκειου θεωρια

Ήταν το 2014 όταν, σύμφωνα με τον Σόιμπλε, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι σχεδίαζε «προεκλογική εκστρατεία υποσχόμενος ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ αλλά χωρίς πρόγραμμα διάσωσης».


«Του απάντησα ότι του εύχομαι προς το δικό του συμφέρον να μην κερδίσει αυτές τις εκλογές γιατί δεν θα μπορούσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Εάν η Ελλάδα επρόκειτο να παραμείνει στην ευρωζώνη θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει μεταρρυθμίσεις», ανέφερε.


«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσα λέει ο Βαρουφάκης»


Ερωτηθείς για την περίοδο του 2015 και συγκεκριμένα για τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι «αυτά που λέει απέχουν τόσο από την πραγματικότητα ώστε δεν μπορώ να ασχοληθώ πραγματικά μαζί τους».


Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η Ελλάδα προσπαθούσε επί έξι μήνες να παραμείνει στην Ευρωζώνη χωρίς πρόγραμμα, ωστόσο υπογράμμισε ότι «σεβάστηκε το ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να τηρήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει προεκλογικά και όταν αναγνώρισε ότι δεν μπορούσε να το καταφέρει ακολούθησε τον δρόμο των εκλογών».


rtr4oc3e


(Πηγή: Reuters/Fabrizio Bensch)


«Εγώ αυτό το κατάλαβα πολύ καλύτερα από ό, τι οι άλλοι. Ό, τι δηλαδή είπε "είμαι αναγκασμένος να κάνω τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκα, θα κάνω εκλογές, χρειάζομαι νέα εντολή από τους Έλληνες ψηφοφόρους". Την εντολή αυτή την έλαβε και τώρα με όλες τις δυσκολίες - και δεν είναι εύκολος δρόμος αυτός - η χώρα πάει καλύτερα», σημείωσε.


Grexit: «Είχαμε πει ότι καλύτερο θα ήταν να πάρει ένα time out η Ελλάδα»


Συνεχίζοντας για την περίοδο του 2015 και απαντώντας για την επαναφορά του Grexit, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ανέφερε ότι ήταν μία επικρατούσα άποψη αλλά όχι προσωπική του. Ωστόσο τόνισε ότι το σκηνικό άλλαξε έπειτα από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να «δεχθεί κάτι που προηγουμένως απέκλειε».


«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την κρίσιμη περίοδο κατά την οποία ο πρωθυπουργός Τσίπρας αποδέχτηκε τους όρους και προχώρησε σε εκλογές, η μεγάλη πλειονότητα των Υπουργών Οικονομικών, ουσιαστικά όλοι, ήταν της άποψης ότι το καλύτερο για την Ελλάδα θα ήταν να πάρει ένα time-out με τη στήριξη της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Βέβαια ήταν πάντα σαφές ότι κανείς δεν μπορούσε να πιέσει την Ελλάδα. Πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα ήταν αυτή που αποφάσιζε», επεσήμανε ενώ διέψευσε και τις φήμες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο για διαφωνία με την Άνγκελα Μέρκελ αναφορικά με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.


«Είναι γνωστό ότι μεταξύ των Υπουργών της Ευρωζώνης όλοι ήταν της ίδιας άποψης. Ο Ιταλός συνάδελφος Παντοάν το δήλωσε άλλωστε και επίσημα. Επίσης είναι γνωστό ότι η απόφαση που ελήφθη στο Συμβούλιο ήταν διαφορετική. Αλλά αυτή η απόφαση ήταν εντάξει διότι έτσι ο Τσίπρας δέχτηκε κάτι που προηγουμένως απέκλειε. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο κατέβηκε σε εκλογές», συνέχισε.


«Η Ελλάδα τελικά έμεινε στην ευρωζώνη διότι ήταν ξεκάθαρο πως αυτή ήταν που αποφάσιζε, και τελικά η κυβέρνηση Τσίπρα αποφάσισε να υπογράψει νέο Μνημόνιο και να προσφύγει σε εκλογές για να επικυρωθεί η στροφή στην πολιτική της» υπογράμμισε και πρόσθεσε:



Ο όρος Grexit αναφέρεται πάντοτε σε εκείνες τις εποχές κατά τις οποίες η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε λάβει τη σχετική απόφαση. Εφόσον δεν την έλαβε και εφόσον στην παρούσα κατάσταση, χάρη στις θετικές εξελίξεις δεν είναι αναγκαίο να το πράξει, το ζήτημα δεν τίθεται.



«Δεν τίθεται θέμα ελάφρυνσης του χρέους – Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία»




με αυτή τη μπάλα παίζουμε όλοι
ολυμπικ κοσμας χανιωτη

περαστικοι ονειρου γεννα

τουρκικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση
βγαλμενο απο παραμυθι

Ειδικότερα, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα) και Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος).


καλλας παπαδοπουλος α ε

συγχρονεσ υποδομεσ επιχειρησεων

ματσουκα μαρια

κορη υπουργου θεσσαλονικη

Σημειώνεται, ότι η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Επίσης, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες, στην ύπαιθρο, που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, ενώ υπενθυμίζει, για ακόμη μία φορά, ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.



μπισκοτα με ζαχαρουχο και αλευρι

σωσε τα μαλλια σου

παραλαβη κλειδαριθμου απο κατοικο εξωτερικου
εσωτερική κεραία για τηλεόραση

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, οι 8.412 αιτήσεις αφορούσαν περιπτώσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, ενώ 83 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης και 87 από φοιτητές που δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του Ν.4332/2015 (αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές, φοιτητές με αναπηρία, κ. ά.).


υφαλοχρωματα τιταν

το αλατι της γης χασαπικο

σχολη θεατρου καρολου κουν

Στις περιπτώσεις έγκρισης της μετεγγραφής, οι 82 αφορούν δικαιούχους της παρ. 8 του άρθρου 21 του 4332/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι 49 αφορούν Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης.


Το συνολικό ποσοστό επιτυχίας ανήλθε στο 56% του συνόλου των αιτήσεων.


Επιπλέον, υποβλήθηκαν 42 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων 9 υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους με την κατηγορία αυτή και εν τέλει επιτυχόντες κρίθηκαν 33.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer. it. minedu. gov.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, https://www.minedu. gov.gr.


Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής εφαρμογής από σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018.



φαινομενική πυκνότητα εδάφους
ελένη τσολάκη υψος

χαρουμενες εικονες για φοντο

στοιχειο αμφισσα 2014

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, η διαδικασία για τη νομοθέτηση της αύξησης του κατώτατου μισθού είναι αυστηρά προσδιορισμένη, ενώ έχει ξεκινήσει η διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους για το που μπορεί να φτάσει η αύξηση, με τις ενδιαφερόμενες πλευρές να καταθέτουν τις προτάσεις τους.


μαντσεστερ αγγλια

επιθυμιες δωρα αγαπης

ανέκδοτα ποντιακά

Ο υφυπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι, μέχρι το τέλος του χρόνου η κυβέρνηση «θα νομοθετήσει και η αύξηση του κατώτατου μισθού θα ισχύσει από 1 Ιανουαρίου 2019». Αυτό που ξεκαθάρισε, είναι ότι στην εφαρμογή του μέτρου «δεν πρόκειται να υπάρξουν ηλικιακές διακρίσεις κάτι που ίσχυσε στην εφαρμογή του κατώτατου μισθού το 2012».


Στον επόμενο ένα μήνα αναμένεται να προκηρυχθούν προγράμματα απασχόλησης για 5.500 νέους επιστήμονες στο δημόσιο τομέα, καθώς και «ο πρώτος κύκλος του προγράμματος για τους 10.000 νέους επιστήμονες στον τομέα της αγροτοδιατροφης, στον τομέα της μεταποίησης, στην βιομηχανία και στις νέες τεχνολογίες».


Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στη σημασία της εφαρμογής των κλαδικών συμβάσεων στους χώρους εργασίας αναφέροντας ως παράδειγμα τους ξενοδοχοϋπάλληλους, όπου με την εφαρμογή του μέτρου, 112.000 εργαζόμενοι που απασχολούνται στον συγκεκριμένο χώρο θα δουν διαφορά στις μισθολογικές τους απολαβές.


«Για παράδειγμα, ένας ανειδίκευτος, όπου αμειβόταν με 512 ευρώ το μήνα, τώρα, με την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης, θα αμείβεται με 770 ευρώ το μήνα» σημείωσε. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, με βάση τον κατώτατο μισθό αμείβεται το 10% των εργαζομένων, ενώ το μείγμα πλήρους έναντι μερικής απασχόλησης, σήμερα, βρίσκεται στην σχέση 70-30.


Απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη, Θόδωρο Καρυπίδη, τόνισε, ότι η περιοχή της δυτικής Μακεδονίας έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας και ότι από το 2015 έως σήμερα έχουν ωφεληθεί από προγράμματα ενίσχυσης, ή κατάρτισης, 4189 άνεργοι. Επεσήμανε, ότι σήμερα με έναν προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ, «τρέχουν» δράσεις και προγράμματα 6,7 εκ. και οι συνολικά ωφελούμενοι από την κοινωφελή εργασία η κατάρτιση στην περιοχή 2783 πολίτες.


«Δικαίωμα στην εργασία αλλά και εργασία με δικαιώματα είναι μια σημαντική μάχη που την δώσαμε σε τρία επίπεδα και από το μπορώ να συμπεράνω αυτή η μάχη έχει φέρει αποτέλεσμα», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος, θυμίζοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την επαναφορά του κατωτάτου μισθού και την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.



ταμπα πλατφορμες χαμηλες
συμπεριφορικη αυπνια
προστασια περιβαλλοντος τροποι

αποσκοπούν συνώνυμα

θα μεταφερθει η πρωτομαγια 2016
ατμοσφαιρικές γεννήτριες παραγωγής νερού
burger delivery oshawa

Ο Ευρωπαίος επίτροπος απηύθυνε έκκληση στο αίσθημα ευθύνης του προέδρου της πΓΔΜ, ο οποίος δεν προτίθεται να υπογράψει τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των κυβερνήσεων των Σκοπίων και της Αθήνας για το νέο όνομα της πΓΔΜ και αρνήθηκε να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.


πως στελνω συνοδευτικη επιστολη

τρακαρισμενα αυτοκινητα ανταλλακτικα

«Είναι σωστό να έχει κανείς γνώμη, είναι μέρος της δημοκρατίας», αλλά «οι πολίτες βλέπουν την πρώτη του αντίδραση» και «το να μην ακούει και να μην συζητάει δεν είναι καλό», δήλωσε ο Χαν.


«Πρόκειται για μια συμφωνία που οδηγεί σε εξομάλυνση μεταξύ των δύο χωρών, βελτιώνοντας το εμπόριο, τις συνθήκες διαβίωσης και τις μελλοντικές δυνατότητες των πολιτών, αναμένω από τον πρόεδρο των Σκοπίων τουλάχιστον να ακούσει τους υπουργούς του», επανέλαβε ο επίτροπος.



ποιες τροφες εχουν βιταμινη ε
αναπληρωτες τε16 2015

πως ξεπερνας το θανατο

πλημμυρα στην λαρισα
πως φτιαχνω γιαουρτι απο αγελαδινο γαλα

Η φράση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι «για πρώτη φορά η σημερινή κυβέρνηση έκανε αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων», εξόργισε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Χαρακτήρισε «κόλαφο» για την κυβέρνηση, που παρασύρθηκε από τον Παύλο Πολάκη, την απόφαση αυτή του ΣτΕ και πρόσθεσε ότι «γεννά τεράστιο πρόβλημα για το δημόσιο, καθώς οι διοικητές που απολύθηκαν θα πρέπει να πληρωθούν εντόκως όλους τους μισθούς, αλλά και να λάβουν αποζημίωση για όποια ηθική βλάβη υπέστησαν».


καλωδιο με μπλενταζ

ασκησεις με αρκτικόλεξα

συνταγες με κοτοπουλο και μακαρονια

Αναρωτήθηκε δε, αν θα πληρώσει από την τσέπη του την αποζημίωση αυτή ο κ. Πολάκης. «Στενοχωριέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γιατί το αριστερό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανασύστασης του ΕΣΥ δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από ανθρώπους της προηγούμενης κυβέρνησης», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας ότι όταν υπάρξουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, αυτές θα υλοποιηθούν «γιατί θα έχουν μαζευτεί τα χρήματα που διαχέατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στις φαρμακευτικές εταιρείες».


Οι αρχικές αναφορές Πολάκη προκάλεσαν και την αντίδραση της Εύης Χριστοφιλοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που ανέφερε ότι η κυβέρνηση που γνωρίζει μόνον ψέματα και προπαγάνδα, τους αποκαλεί σήμερα «ψεύτες».


Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε και στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ, χαρακτηρίζοντας τις κατευθυνόμενες απο παλαιούς συνδικαλιστές. Όπως είπε, μόνον εργαζόμενους δεν είχε η σημερινή κινητοποίηση, μόνον μουλάρια - καρότσες και τα κανάλια που κάνουν την τρίχα τριχιά.








λεωφορος αμαλιας συνταγμα
παραβολη του ασωτου υιου περιληψη

δρομολογια πλοιων παρο πειραια

αγγελιεσ ευρεσησ εργασιασ ηρακλειο κρητησ
λαζοπουλος τι ειπε για σοιμπλε

Η αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνδρας έριξε εκ προθέσεως το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε πάνω σε πεζούς και ποδηλάτες, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους προτού πέσει πάνω στα κάγκελα του βρετανικού κοινοβουλίου.


θανατος παντελιδη καρρας

φ νικολαου

«Η απειλή στο Ηνωμένο Βασίλειο από την τρομοκρατία παραμένει ισχυρή. Καλώ τον κόσμο να παραμείνει σε επαγρύπνηση», ανέφερε σε δήλωσή της η Μέι, η οποία βρίσκεται σε διακοπές στο εξωτερικό.


Εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε πως ενημερωνόταν τακτικά από τους αξιωματούχους ασφαλείας καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.





At 0737hrs today, a car was in collision with barriers outside the Houses of Parliament. The male driver of the car was detained by officers at the scene. A number of pedestrians have been injured. Officers remain at the scene. We will issue further info when we have it.

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 14 Αυγούστου 2018


η πορεια του χρυσου
χανθ χορος ενηλικων
τηλεθεαση μενεγακη 2018

ταμειο χρηματοπιστωτικησ σταθεροτητασ wiki

μπιγκλ αγριογουρουνο
διακοπη ουδετερου δεη

Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για τα αεροσκάφη που συμμετείχαν στις επιδρομές αλλά και τους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν για να πληγούν εγκαταστάσεις όπλων των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ.


κηροπηγια ροζ

σεμινάριο εξυπηρέτηση πελατών

57 γενικο λυκειο αθηνων

Βρετανικά Tornado


Η Βρετανία ενίσχυσε την επιχείρηση με τέσσερα Tornado, οπλισμένα με πυραύλους cruise. Όπως αποκάλυψε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, τα μαχητικά απογειώθηκαν από το Ακρωτήρι της Κύπρου και «χτύπησαν» εγκαταστάσεις όπλων στην Χομς.




hotel ermou εισοδος
ραδιοταξι δημητρα τηλεφωνο

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

καραβιδες με μακαρονια λαζαρου

πορτο καρρας καιρος
δημοτική συγκοινωνία
μικρο φουρνακι με ματια
προιοντα τσιμεντου κορινθος
μανιταρια γεμιστα με φετα

Επικαλούμενος δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, που όφειλε να διενεργήσει τον έλεγχο της προέλευσης και του τρόπου ανάκτησης των οικονομικών μέσων, που θα διαθέσουν για την απόκτηση των αδειών, οι προσωρινοί υπερθεματιστές αρκέστηκε μόνο σε μια απλή δήλωση προέλευσης των περιουσιακών τους στοιχείων, καλεί τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:


δουλειες στην δραμα 2015

κηφισια φαγητο

1. Για ποιους λόγους δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών επιχειρηματιών από την αρμόδια Επιτροπή αλλά έγινε δεκτή μόνο δήλωση των περιουσιακών στοιχείων; Θα επανεξετάσει τη δήλωση «πόθεν έσχες» που, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, μόνο ουσιαστικά δεν έγινε ή θα επιτρέψει την αδιαφάνεια στη διαγωνιστική διαδικασία;


2. Η εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών που ανέλαβε να συνδράμει τη διαδικασία ελέγχου των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών των υποψηφίων έκανε τον απαιτούμενο έλεγχο, σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς; Με ποιο αντίτιμο;


πλαισιο εξαρχεια ωρες λειτουργιας

Τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσουν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Γαλλίας με έμφαση σε θέματα ενέργειας και άμυνας, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και περιφερειακά ζητήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την παραμονή του στο Παρίσι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει επίσης συνάντηση με στελέχη της εταιρείας TOTAL που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου για να ξεναγηθεί στον χώρο όπου εκτίθεται συλλογή κυπριακών αρχαιοτήτων, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης.


αμαν οτε full

σχολικες τσαντες πολο θεσσαλονικη

ιατρικη κρητης βασεις 2014

χριστουγεννιατικη στολη νανακι

γυναικα καρκινος με αντρα ζυγο


στόρια ξύλινα τιμές
καθαρισμος ψυγειου inox

ριμπ αι τιμη

λογαριθμοι θεωρια

Η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, το περιεχόμενο της οποίας γνωστοποιήθηκε στη διάρκεια της διαδικασίας, άλλαξε εντελώς τα πράγματα, με τον ΠΑΟΚ να ζητά αναβολή της εκδίκασης (ο Ολυμπιακός δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο), η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τη δικαστή, Μαρία Σκολαρίκη.


φουστες μπιλ κοστ

ραπ συριζα

σημύδα κοντρα πλακε θαλασσης

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και τους νομικούς, Αχιλλέα Μαυρομμάτη, Λάμπρο Μπίρδα, Νίκο Παπαδόπουλο, Χρήστο Παπαθωμά, και Άγγελο Κωνσταντινίδη. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Βασίλης Δημακόπουλος, Αργύρης Λίβας, ενώ το παρόν έδωσε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.


Η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ανέφερε ότι δεν ξεκίνησε τον αγώνα λόγω του τραυματισμού αξιωματούχου ομάδας (εν προκειμένω του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία), ο οποίος - όπως αναφέρεται - ήταν κανονικά δηλωμένος στο φύλλο αγώνα (αντικατέστησε τον Χρήστο Κόντη) εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων. Οπότε ορθώς βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο των δύο ομάδων, κάτι το οποίο δεν είχε αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα.


Οι αντιδράσεις των «ασπρόμαυρων» ήταν έντονες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η θέση του ΠΑΟΚ δια στόματος του Αχιλλέα Μαυρομμάτη υπήρξε η εξής:



Με έκπληξη πήραμε την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή. Αγνοούμε το πώς ζητήθηκε. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση.


Ζητούμε να αναβληθεί ή να διακοπεί η εκδίκαση για να κληθεί ο Αρετόπουλος και να εξεταστεί. Γιατί άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα λέει στη νέα έκθεση. Επίσης, ζητούμε να κληθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού. Να κληθεί και ο ιατρός του αγώνα. Είναι ύπουλη η συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου.



Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέφερε:



Το γεγονός είναι, τουλάχιστον, ύποπτο. Έκανε τέσσερις ώρες για να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Έρχεται μετά από πέντε ημέρες με συμπληρωματική έκθεση που αντικρούεται με την αρχική. Είναι ύποπτο. Υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε η συμπληρωματική; Πώς ζητήθηκε; Δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια συμπληρωματική έκθεση διαιτητή.



Περίπου για μισή ώρα διεκόπη η διαδικασία μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή της, προκειμένου να προετοιμαστούν οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Τόσο ο Μάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης ζήτησαν να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ αμφισβήτησαν έντονα τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.


«Έπεσαν κάποια χαρτάκια. Σε όλα τα γήπεδα πέφτουν ρολά ταμειακών μηχανών. Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης, είπαν ότι θα φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελαν να παίξουν. Είναι όλο μεθοδευμένο. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Το οίδημα μπορεί να δημιουργήθηκε μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού! Στον αγωνιστικό χώρο η χαρτοταινία δεν φαίνεται με σαφήνεια σε ποιο σημείο έρχεται σε επαφή. Ο Καραπαπάς φώναζε... "να μείνει κάτω, να μείνει κάτω?,» υποστήριξε ο Μάκης Γκαγκάτσης.


Τι υποστήριξε ο Ολυμπιακός


Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν «αβάσιμη την ένσταση του ΠΑΟΚ» συμπληρώνοντας πως «η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα.


Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή.


Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν υπαίτιος, θα έπρεπε να εμφανιστεί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει να ξεκινήσει τι ματς. Και ο Ολυμπιακός να μην εμφανιστεί. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο ο διαιτητής».


Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.



η γιορτη της μητερας στο σχολειο
mbs college ψυχολογια
τεε λιστα μηχανικων

το κειμενο του ζολωτα

αναβαθμιση διπλωματος μηχανης κεπ
φρασεις απο την ταινια το ημερολογιο
εκπροθεσμο μισθωτηριο 2014 προστιμο

Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω Τούρκο αξιωματικό είχε χορηγηθεί μεν άσυλο αλλά μετά από αίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, η πρόεδρος Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών Ευγενία Μυλωνοπούλου «πάγωσε» την απόφαση χορήγησης ασύλου.


Αναλυτικότερα, ο Τούρκος αξιωματικός, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μετήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως είχε ζητήσει την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣτΕ, Νικόλαος Σακελλαρίου.


Κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας, ο Suleyman Ozkaynakcim απάντησε σε ερωτήσεις των δικαστών και ειδικά του Νικολάου Σακελλαρίου ο οποίος υπέβαλε και το μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων.


Διά μέσου μεταφράστριας, ο Τούρκος αξιωματικός περιέγραψε τις συνθήκες της φυγής του από τη γείτονα χώρα, δηλαδή ότι κλήθηκε να παρουσιαστεί στη στρατιωτική μονάδα του την στιγμή που είχε βγάλει το παιδί του βόλτα σε πάρκο, ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο πραξικόπημα, ότι το ελικόπτερο ήταν μεταφοράς τραυματιών, ότι η αποστολή του ίδιου και των άλλων επτά συναδέλφων του ήταν η περισυλλογή τραυματιών, κ. λπ. Δηλαδή περιέγραψε τα όσα έχει πει στην 3η Ανεξάρτητη Επιτροπή Ασύλου.


Η απόφαση του Τμήματος Αναστολών αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού-Αχαρνών.



tnt σπατα
αμορτισερ koni για peugeot 106
τιτλοι αστυνομικων ταινιων
η γυρη εχει πρωτεινη

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

μυστες της αρχαιοτητας

ηλεκτρονικα τσιγαρα μοναστηρακι

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας προσποιείται ότι δεν άκουσε το αίτημα της αντιπολίτευσης για τη σύσταση του Συμβουλίου, το οποίο αποσκοπεί στην αξιολόγηση της κατάστασης των εθνικών υποθέσεων και κυρίως τις προκλήσεις τον Τούρκων για το Κυπριακό, και οι προτάσεις του είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού.


κεντρο υγειασ δημου περιστεριου

διαστολη του συμπαντος

ps3 μεταχειρισμενο χρυση ευκαιρια

λαμπρινη καραθαναση

Ολόκληρη η ανακοίνωση


«Ενώ οι διαβουλεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού βρίσκονται, εδώ και καιρό στην κορύφωσή τους, όψιμα ο πρωθυπουργός θυμήθηκε χθες τις πολιτικές δυνάμεις και ζήτησε “το επόμενο διάστημα να διαμορφώσουμε την εθνική μας θέση για το κρίσιμο αυτό θέμα”.


Ακόμη και τώρα, ο κ. Τσίπρας προσποιείται πως δεν άκουσε το επίμονα επαναλαμβανόμενο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση από την Κυβέρνηση και νηφάλια αξιολόγηση της κατάστασης στο σύνολο των εθνικών μας υποθέσεων, με έμφαση στις προκλήσεις των γειτόνων μας και το Κυπριακό.


Είναι, όμως, ο ίδιος πίσω από την ακατανόητη άρνηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο αίτημά μας για σύγκληση του αρμόδιου θεσμικού οργάνου, με το έωλο επιχείρημα ότι “έχει πραγματοποιηθεί προ πολλού ο εκ του νόμου προβλεπόμενος αριθμός των ετήσιων συνεδριάσεων του ΕΣΕΠ’’. Διότι προφανώς δεν είναι - και δεν μπορεί να είναι - αυτονομημένο το αρμόδιο Υπουργείο. Και διότι βεβαίως μπορεί ο προβλεπόμενος υποχρεωτικός αριθμός συνεδριάσεων να συμπληρώθηκε, αλλά αυτό δεν μπορεί να εμποδίζει την σύγκληση του οργάνου, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και το επιβάλλουν οι καταστάσεις.


Μετά από όλα αυτά, είναι τουλάχιστον υποκριτικό τη μια ο κ. Τσίπρας να απορρίπτει το αίτημα ουσιαστικής θεσμικής ενημέρωσης και συζήτησης και την επομένη να προσποιείται ότι την επιδιώκει. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και οι όποιες επικοινωνιακές σκοπιμότητες, όχι μόνο δεν ωφελούν, αλλά και μπορεί να βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα.




ανοιγματα με αλτηρες ωμοι
δομη δοκιμιου πειθους

δρομολογια πλοιων κερκυρα ηγουμενιτσα αγιος νικολαος

σκελίδα αγγλικα
μαγιο ανοιξη καλοκαιρι 2015

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δεκάδες ανθρώπους που προσπάθησαν να κλέψουν σπίτια και καταστήματα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τον σεισμό, γύρω από την παραθαλάσσια πόλη Πάλου. Πολλοί επιζώντες λεηλάτησαν καταστήματα στην προσπάθειά τους να βρουν τρόφιμα και πόσιμο νερό.


βεατρικη ντοβα

προσωπικες σχεσεις αθηνα

πως κερδιζει το κινο


«Αν υπάρχουν νέες λεηλασίες, αρχικά θα πυροβολήσουμε προειδοποιητικά στον αέρα, κατόπιν θα πυροβολήσουμε για να εξουδετερώσουμε» τους δράστες, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο συνταγματάρχης Ίντα Ντέβα Αγκούνγκ Χαντισαπούτρα. «Μπορούσαμε να το ανεχθούμε την πρώτη ή την δεύτερη ημέρα επειδή οι άνθρωποι χρειάζονταν κάποια πράγματα (σ. σ. είδη πρώτης ανάγκης). Αλλά την τρίτη ημέρα, άρχισαν να κλέβουν αντικείμενα όπως ηλεκτρονικά είδη», πρόσθεσε.


Σύμφωνα με την πηγή αυτή, κάθε όχημα που μεταφέρει εφόδια θα συνοδεύεται από πέντε ένοπλους στρατιώτες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η αστυνομία απέφυγε γενικά να παρέμβει μέχρι τώρα στις πληγείσες περιοχές, όταν οι κάτοικοι έμπαιναν στα καταστήματα για να βρουν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 ανθρώπους. Περίπου 200.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δεκάδες χιλιάδες παιδιά, χρειάζονται κατεπειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια, όπως εκτιμά η υπηρεσία συντονισμού των ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ.





πλατωνος γοργίασ
επιθεωρηση εργασιας θεσσαλονικη μαρτιου τηλεφωνο

αρχή της αμεροληψίας

κράσπεδο πεζοδρομίου
αρτος παραγωγες λεξεις
vst or au for logic

Ο 36χρονος Ρόμπερτ Λόιντ Σέλενμπεργκ καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε θάνατο από κινεζικό δικαστήριο, το οποίο εκδίκαζε έφεση του Καναδού σε προηγούμενη καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη, η οποία στη νέα δίκη του κρίθηκε πολύ επιεικής.


ειδη αγωνων σκι

διαιρεση του μετρου

τουριστικων επιχειρησεων τει πειραια μαθηματα

Η καταδίκη αυτή έρχεται σε μια στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ του Πεκίνου και της Οτάβας είναι ήδη εξαιρετικά τεταμένες μετά τη σύλληψη στις αρχές του Δεκεμβρίου στο Βανκούβερ της Κινέζας οικονομικής διευθύντριας του κινεζικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Huawei Μενγκ Ουάνγκζου, έπειτα από αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών.


«Προκαλεί εξαιρετική ανησυχία σε εμάς ως κυβέρνηση, όπως θα πρέπει να προκαλεί και σε όλους τους διεθνείς φίλους και συμμάχους μας, το γεγονός ότι η Κίνα έχει επιλέξει να αρχίσει να εφαρμόζει αυθαίρετα τη θανατική ποινή... όπως στην περίπτωση αυτή», αντέδρασε ο Καναδός πρωθυπουργός.


«Καλούμε την καναδική πλευρά να σέβεται το κράτος δικαίου, να σέβεται την κυριαρχία του δικαστικού συστήματος της Κίνας, να διορθώσει τα λάθη της και να σταματήσει να κάνει ανεύθυνες δηλώσεις», αντέδρασε η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χουά Τσουνγίνγκ.


Η Χουά αντέδρασε επίσης στις κατηγορίες των διεθνών οργανώσεων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίες κατήγγειλαν ότι η Κίνα θέλει, με την καταδίκη σε θάνατο του Σέλενμπεργκ, να ασκήσει πιέσεις στον Καναδά για να αφήσει ελεύθερη τη Μενγκ Ουάνγκζου.


«Πιστεύω ότι οι δηλώσεις αυτού του είδους συνιστούν σαφώς κακόβουλες και παράλογες κατηγορίες», σημείωσε η Χουά.


Σημειώνεται πως η καναδική κυβέρνηση κάλεσε τους Καναδούς που μεταβαίνουν στην Κίνα να είναι «πολύ προσεκτικοί» καθώς υπάρχει «κίνδυνος αυθαίρετης εφαρμογής της τοπικής νομοθεσίας».



χτένι μοσχαρι

μεγαλο πευκο διαμονη

εφαγα τριχα γατας
οπλιτικη φαλαγγα πολη κρατος
πως οριζεται η διατροφη τεκνου
θεατρα διαγωνισμοι
ΣΟΚ στο Βόλο: Δέθηκε στο μηχανάκι, γκάζωσε και έπεσε στη θάλασσα

Άμεση κινητοποίηση των Αρχών αλλά, δεν πρόλαβαν…


γιώργος τζαβέλλας παοκ

Συναγερμός σήμανε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι στα κέντρα επιχειρήσεων των Αρχών στην Μαγνησία, μετά από ειδοποίησή ότι άνδρας έπεσε με το μηχανάκι του στη θάλασσα, στην περιοχή Πλάκες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις, με το Λιμενικό Σώμα να κινητοποιεί και δύτη, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό ενός άνδρα, 53 περίπου ετών, ο οποίος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δέθηκε στο μηχανάκι του, πάτησε γκάζι και «βούτηξε» στο κενό, για να καταλήξει στη θάλασσα, από ύψος 7 περίπου μέτρων.

Η σορός του άτυχου ανασύρθηκε στις 15.50 και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, για να αναγνωριστεί από τους οικείους του.

Με πληροφορίες από: e-volos.gr



δημητρα καπου
ακριβη ταουσιανη

ριξιμο χαρτιων σταυρος

βωμος στην αρχαια αθηνα αφιερωμενος στον αγνωστο θεο
φοιτητικο πακετο επιπλων
αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων χονδρικη
ευχες γαμου για φιλο

«Γεια! Βγήκα» από τη φυλακή, έγραψε ο ίδιος σε μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram, με μια φωτογραφία που τον δείχνει στον δρόμο, ενώ λέει στους ακόλουθούς του ότι στις αυτές ημέρες έβρισκε ενδιαφέροντες ασχολίες, όσο βρισκόταν υπό κράτηση.


εικονες για κρεπες

στρατιωτικο ποινικο δικαιο σημειωσεις

«Σε 20 μέρες διάβασα 20 βιβλία, έμαθα μερικές λέξεις στα κιργιζικά, ήπια 80 λίτρα τσάι και άκουσα περίπου 60 φορές το τραγούδι "Дай мне слово ведь я тамада" στο ραδιόφωνο. Είμαι έτοιμος να γυρίσω στη δουλειά», σημειώνει στο μήνυμά του.








βολει σωμα

στασης ρουχα

Κατά συνέπεια, το συνέδριο θα επιτύχει «αν συστρατευθούμε όλοι, χωρίς αστερίσκους, στην αναγκαία εθνική προσπάθεια για την προοδευτική αλλαγή της χώρας. Να αφήσουμε όλα τα άλλα στην άκρη. Να αφοσιωθούμε στη διαμόρφωση μιας οραματικής και μαζί ρεαλιστικής, αξιόπιστης και αποτελεσματικής πρότασης προοδευτικής διακυβέρνησης».


πιτα βικιλεξικο

κολλημενα δαχτυλα

τηλεφωνο για ραντεβου ικα

πινακας αναπληρωτων ειδικου βοηθητικου προσωπικου

υποψηφιοι νδ λασιθιου

Παραλλήλως, ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι μέσω της διαδικασίας ανάδειξης του επικεφαλής του, καταδείχθηκε ότι «το εγχείρημα έχει ρίζες στην κοινωνία, διαμορφώθηκε μια σημαντική δυναμική». Ταυτοχρόνως αναφέρει ότι «υπάρχουν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, που εγγυώνται ότι μπορούμε να απευθυνθούμε προς τους συμπολίτες μας με αξιοπιστία, απέναντι στις αδιέξοδες και καταστροφικές επιλογές της συντήρησης, είτε της Δεξιάς είτε της σημερινής εθνικολαϊκιστικής κυβερνητικής συμμαχίας».


Όσον αφορά, τέλος, τις συζητήσεις για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ, ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει τη διαφωνία του με τη θέση της ΝΔ και τούτο γιατί «σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και όχι να υπεκφεύγει βάζοντας ως όρο τη συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων. Είναι απαράδεκτο και ανεύθυνο - καταλήγει ο κ. Παπανδρέου - να κάνουν τον κ. Καμμένο ρυθμιστή αυτής της εθνικής υπόθεσης».



alfa romeo brera official website
κατερινα λεχου ρετρο

εμμονη ιδεα εισαι

ο κυριακατικος τυπος
Αττική: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ΤΩΡΑ σε εξέλιξη

Η επιχείρηση της Αστυνομίας διεξάγεται κυρίως στη δυτική Αττική.


εγχειρηση αλλαγης φυλου απο γυναικα σε αντρα φωτογραφιες

δουκισσα πρωινο

γεροντασ παστιτσιοσ facebook

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που εξαπατούσε πολίτες, μέσω αγοραπωλησίας αυτοκινήτων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν γίνει συλλήψεις δραστών, ενώ αναμένεται αργότερα αναλυτική ενημέρωση.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Δυνάμεις της Τουρκίας «περικυκλώνουν» τα Ίμια

Ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Παραλογίζεστε - Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα»



νορμα συνώνυμο
πωσ να γινουμε διασημοι by alx lightning
σιδερενια βεργα αγορα

κισσός πολλαπλασιασμός

κουραστικο γερμανικα
αποστειρωση μπιμπερο με κατσαρολα

Θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


τα αυτια του βασιλια ειναι γαιδουρινα

εγω θα ζω για σενα στιχοι

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



γραμμες που αφηνουν τα αεροπλανα
ανω καστριτσι δεηση 2015
τζενη μπαλατσινου μητερα

κεννεντυ 47

εχεις δικιο στα γαλλικα

Αληθινός πρεσβευτής της γαλλικής κουλτούρας, ήταν ο πιο γνωστός Γάλλος τραγουδιστής στο εξωτερικό. Το αληθινό του όνομα ήταν Σανούρ Βαρινάγκ Αζναβουριάν και είχε γεννηθεί στο Παρίσι από Αρμένιους γονείς. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε 80 χώρες.


τεπακ νοσηλευτική μαθηματα

διπλωματικη εργασια πανεπιστημιο πατρων

επιτροπη κεφαλαιαγορας ανακοινωσεις

Είχε επιστρέψει από μια περιοδεία στην Ιαπωνία, αφού το καλοκαίρι είχε αναγκασθεί να ματαιώσει συναυλίες του εξαιτίας κατάγματος στον βραχίονα έπειτα από πτώση. Επρόκειτο να εμφανισθεί στις 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια θα έκανε μια μίνι περιοδεία στη Γαλλία.


Ο Σαρλ Αζναβούρ άρχισε τη σταδιοδρομία του στις δεκαετίες του 1940 και του 1950 δίνοντας τα τραγούδια του σε Γάλλους καλλιτέχνες, όπως η Εντίτ Πιάφ, ο Μορίς Σεβαλιέ και ο Σαρλ Τρενέ.


Ανακάλυψε το ταλέντο του να γράφει τραγούδια κάνοντας παραστάσεις σε καμπαρέ με τον Πιέρ Ρος. Ο Ρος έπαιζε πιάνο και ο Αζναβούρ τραγουδούσε.


Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Εντίτ Πιάφ ξεχώρισε το ντουέτο και τους πήρε μαζί της σε μια περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με τον Αζναβούρ να συνθέτει μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες της.


Ο νεαρός Αζναβούρ μεγάλωσε στο Παρίσι, στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα. Ο πατέρας του ήταν τραγουδιστής που εργαζόταν και ως μάγειρας και διευθυντής εστιατορίου, ενώ η μητέρα του ήταν ηθοποιός.


Οι πρώτες δημόσιες παραστάσεις του Αζναβούρ ήταν σε αρμενικές χοροεσπερίδες όπου τραγουδούσαν ο πατέρας του και η μεγαλύτερη αδελφή του, η Αΐντα, ενώ ο νεαρός Σαρλ χόρευε.


Γνωστός για τα μεγάλα τραγούδια του, όπως τα «La Boheme», «La Mamma» ή «Emmenez-moi», αλλά και για τη στράτευσή του υπέρ της Αρμενίας, έγραψε επίσης τραγούδια για τους μεγαλύτερους Γάλλους τραγουδιστές, την Ζιλιέτ Γκρεκό, τον Ζιλμπέρ Μπεκό, την Εντίτ Πιάφ, η οποία τον υποστήριζε θερμά και υπήρξε ένα από τα «τέσσερα σημεία του ορίζοντά (της), μαζί με τον Σαρλ Τρενέ, τον Κονσταντίν Στανισλάφσκι και τον Μορίς Σεβαλιέ».


Ο Σαρλ Αζναβούρ έκανε επίσης σταδιοδρομία στον κινηματογράφο: έπαιξε σε περίπου 80 ταινίες και τον σκηνοθέτησαν μεταξύ άλλων ο Φρανσουά Τριφό («Πυροβολήστε τον πιανίστα»), ο Φόλκερ Σλέντορφ («Το ταμπούρλο»), ο Κλοντ Σαμπρόλ («Τα φαντάσματα του καπελά»).


Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ήταν μέγας θαυμαστής του Αζναβούρ και τραγουδούσε πολλές από τις επιτυχίες του σε βραδιές καραόκε με φίλους όταν ήταν φοιτητής, σύμφωνα με πρώην συμφοιτητές του.



υπουργειο μεταφορων χιου
προγραμματικές συμβάσεις οτα
ανανέωση κάρτας ανεργίας οαεδ

λεξικό της κοινής νεοελληνικής ίδρυμα μανόλη τριανταφυλλίδη

σεληνιακη επιστροφη χαρτης
χολαργος ηλεκτρονικα

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Λαύριο, επέλεξε το «Ακριβές Σκορ» σε τρεις αγώνες από τη Μπουντεσλίγκα, την πρώτη κατηγορία της Αμερικής και το Κύπελλο Πορτογαλίας, έπαιξε το σύστημα 1-2-3 και με 1,75 ευρώ κέρδισε 30.751,75 ευρώ.


ανταλλακτικα τουοτα rn 25

σκουπα και σφουγγαριστρα

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε τέσσερις κούρσες) σε ιπποδρομία από το Vaal, ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 3.256 ευρώ. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.113 ευρώ και στο σύνθετο (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες) ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.881 ευρώ.


Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!


Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.


Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.


Εταιρικό προφίλ



αποψεις για την ελληνικη γλωσσα
τοξοτης με κριο ωροσκοπο
bio oil σχολια

τα καλυτερα τραγουδια για πρωινο ξυπνημα

καταδυσεις τηνος
catering θεσσαλονικη plaisir
τρακτορας με αδεια
αρχαιολογικες ανασκαφες εθελοντισμος 2015
Συναγερμός στο Μετρό του Αιγάλεω

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία έπειτα από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας στο Μετρό του Αιγάλεω.


σωληνα φ80

αγκιστρια μεγαλα

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε στις 10:50 το πρωί της Κυριακής (04/03/2018) όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα και προειδοποίησε πως στο σταθμό του Μετρό «Αιγάλεω» έχει τοποθετεί εκρηκτικός μηχανισμός. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνωστοποίησε ότι η βόμβα θα εκραγεί λίγο πριν από τις 11:30.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), με την Αστυνομία να προχωράει στην εκκένωση του σταθμού.

Ωστόσο, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φάρσα.



μεταναστες δουλεια

δον ζουάν για κλάματα

τροποποιηση νομισματων
ρωμη ιι
Κρήτη: Από την παραλία στα… κρατητήρια – Πλακώθηκαν για μία ξαπλώστρα

Λίγο η αφόρητη ζέστη, λίγο ο ανταγωνισμός η ... παρεξήγηση δεν άργησε να συμβεί!


τι προσεχω στην εγκυμοσυνη

καλυτερα παιχνιδια android 2014

ξαφνικο κλαμα μωρου τη νυχτα

ενεργειακοί επιθεωρητές καλλιθεα

ειδη αγιογραφιας χαλανδρι

Από την παραλία στα ... κρατητήρια κατέληξαν την Κυριακή (22/7) δυο επιχειρηματίες που ενοικιάζουν ξαπλώστρες στην περιοχή των Γουβών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Λίγο η αφόρητη ζέστη, λίγο ο ανταγωνισμός για τους πελάτες η ... παρεξήγηση δεν άργησε να συμβεί μεταξύ των δυο επιχειρηματιών - ενός Έλληνα και ενός Αλβανού - που ενοικιάζουν δυο όμορα κομμάτια παραλίας στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι τεταμένες σχέσεις τους ταράχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν ένας πελάτης του ενός επιχειρηματία έβαλε την ξαπλώστρα του στο χώρο που ενοικιάζει ο άλλος.

Το περιστατικό έφερε δημιούργησε παρεξήγηση ανάμεσα στους δυο άνδρες που λογόφεραν μεταξύ τους ενώ δεν άργησαν να πιαστούν και στα χέρια.

Οι δυο άνδρες κατέληξαν στο ΑΤ Χερσονήσου όπου αντάλλαξαν μηνύσεις και κρατήθηκαν.

Το πρωί της Δευτέρας (23/7) παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα όπου τους όρισε ρητή δικάσιμο τη 1η Οκτώβρη.


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ψηφιακη πλατφορμα υπουργειου παιδειασ

«Το άκουσα. Σκοτώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Ήταν σκόπιμη δολοφονία» είπε ο Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στη γερμανική Suddeutsche Zeitung.


ανταλλακτικα καρεκλας γραφειου σατο

τυχεροι αριθμοι για τα ζωδια

αυτοματη ταιστρα χρυσοψαρα

δυσαρμονία έννοια

προγραμμα κατεβασματος youtube

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποκάλυψε επίσης ότι άκουσε ένα γιατρό που μιλούσε στους δολοφόνους, συμβουλεύοντάς τους να ακούνε μουσική όσο τεμαχίζουν το σώμα του άτυχου δημοσιογράφου. Μάλιστα, ένας από αυτούς είπε ότι του αρέσει να κάνει κάτι τέτοιο.


«Είναι αηδιαστικό» σχολίασε ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το Russia Today.


Πολλές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Κασόγκι έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο οι αποκαλύψεις προέρχονταν κυρίως από διαρροές ανώτερων αξιωματούχων στον Τύπο.


Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η προτίμηση στη... μουσική προκειμένου να καλυφθούν οι κραυγές του θύματος, την ώρα που το τεμάχιζαν ζωντανό.


Το σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχει βρεθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται.



οτε αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου
νεφρικη ανεπαρκεια και φαρμακα

ντρεικ παιδικο

ταξιδι στη βροχη στιχοι κιθαρα
φιλοξενω στα γερμανικα
υγιεινη διατροφη φωτο
τηλεοραση samsung λευκη

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας και τα οποία παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στη χώρα μας θα γίνουν εφέτος 23% λιγότερες προσεγγίσεις (calls) κρουαζιερόπλοιων σε σχέση με το 2016. Σε αριθμό επιβατών η πτώση θα είναι μικρότερη, περίπου 14%, καθώς οι πληρότητες θα είναι υψηλές.


ελιζα χριστοπουλου κοσμηματα

βιβλιο συνταγων ακης πετρετζικης

εγγονια σκοτωσαν γιαγια

Η πτώση της κρουαζιέρας στο Αιγαίο οφείλεται στις αναταραχές σε Τουρκία και Αίγυπτο, αλλά και στο ότι δημοφιλείς προορισμοί σε Ισπανία, Γαλλία, τις απέναντι ακτές της Μεσογείου αλλά και νησιωτικά συγκροτήματα που ανήκουν στην ΕΕ πέραν των στενών του Γιβραλτάρ δημιουργούν κυκλικούς πλόες «διεξόδου» έναντι της ανατολικής Μεσογείου.


Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η κρουαζιέρα στο Αιγαίο διέρχεται καμπή δεν σημαίνει πως το ίδιο ισχύει διεθνώς. Δεν είναι τυχαίο πως ο στόχος δεκαετίας που έχει τεθεί από την παγκόσμια κρουαζιέρα, ο στόλος της οποίας αυτή τη στιγμή με τα νεότευκτα αριθμεί 365 πλοία αλλά σταδιακά θα φτάσει τα 435 πλοία, είναι τα 38 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Με βάση τα στοιχεία και υπολογισμούς ο στόχος δεν είναι ανέφικτος δεδομένης της αύξησης που καταγράφει αναφορικά με το ενδιαφέρον των επιβατών για κρουαζιέρες στην παγκόσμια αγορά.


εσείς δουλεύετε

κινουμενα σχεδια 2015 στα ελληνικα
εντμουντ μπερκ βιβλια

Η τραγουδίστρια περνάει τις ημέρες των εορτών στο σπίτι της στα Μπαρμπέιντος με την οικογένειά της και έμαθε εκεί το τραγικό νέο του θανάτου του Tavon Kaiseen Alleyne.


Ο 21χρονος έπεσε νεκρός την Τρίτη. Ένας ένοπλος τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε πολλές φορές – σκοτώνοντάς τον - και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ η οικογένεια του θύματος πενθεί για τον πρόωρο χαμό του.



«Ξάδερφε δεν μπορώ να πιστέψω πως το προηγούμενο βράδυ σε κρατούσα αγκαλιά. Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που ένιωθα τη ζεστασιά του κορμιού σου. Θα σ' αγαπώ για πάντα».






σχολη δημοσιογραφιασ καρατζαφερησ
αγάπη μου αγάπη μου
αη δημητρης
σελα για μοτο
εβδομη θυρα

weather bath on

οι ανεμοι στο αιγαιο
μασκαρα διατηρηση

Η τρίτη φάση της επιχείρησης διάσωσης, που αναμένεται να είναι και η τελευταία, ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, για τον απεγκλωβισμό των αγοριών και του προπονητή τους που παραμένουν για 17η μέρα μέσα στο πλημμυρισμένο σπήλαιο.


ζωη κατσαρη

«Και οι πέντε θα βγουν ταυτόχρονα σήμερα», είπε ο επικεφαλής της επιχείρησης, εν μέσω επευφημιών και κραυγών χαράς από τους δημοσιογράφους και μέλη της αποστολής διάσωσης.


Συνολικά 19 μέλη της αποστολής διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν στον δαίδαλο των πλημμυρισμένων σπηλαίων για να απεγκλωβίσουν τα εναπομείναντα παιδιά και τον προπονητή τους.



«Ελπίζουμε ότι σήμερα θα τελειώσουμε γρηγορότερα από ό, τι τις προηγούμενες φορές ή ότι θα τα καταφέρουμε στον ίδιο χρόνο», ανέφερε ο επικεφαλής της αποστολής.




τοξότης μάιος 2015
ελικοπτερο τιμη αγορα
εκπαιδευτικο ψηφιακο σχολειο
σαπουνι για ροδοχρους ακμη

μπωντεν παιδικος σταθμος φιλοθεη

γ μ σηφακησ ανωτατη παιδεια περιληψη
φυτα εσωτερικου χωρου μεσα στο νερο

Η καραμπόλα σημειώθηκε στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.


πορτο χελι σουβλακια

τελικος κυπελλου ελλαδος 2015 ημερομηνια

Στο σημείο επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.


Στο ατύχημα φαίνεται πως ενεπλάκησαν τέσσερα Ι. Χ. αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.


Μεγάλη είναι η ουρά των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο ρεύμα και η κίνηση διεξάγεται με δυσκολίες. Επί τόπου έφτασε η Τροχαία και ειδικός γερανός για την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων.


2 copy


Πηγή: thestival.gr


2 copy


Πηγή: thestival.gr



εκτελωνισμος αυτοκινητου απο ιταλια 2015
χαρτι κανσον πλαισιο
βροντη και αστραπη

ζωδιο ζυγος 2016

συνώνυμο του αμοιβαια
ξένη κωμωδία
παλιος παντελεημονας ξενοδοχεια
τεο διοδια

Όπως εξηγεί ο κ. Δεβλιώτης, πολλοί οδοντίατροι που είχαν ασφαλιστεί από 1-1-1993 και εξής, με βάση το άρθρο 39 του Ν. 4331/2015 με τίτλο "Διάταξη μείωσης ασφαλιστικών εισφορών", υπήχθησαν σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, με συνέπεια να καταβάλουν μικρότερες ασφαλιστικές εισφορές. Ο νόμος αυτός αφορά τους ασφαλισμένους στον κλάδο κύριας ασφάλισης του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ), Τομέα Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΤΑΝ) και του Τομέα Σύνταξης και Ασφάλισης Υγειονομικών (ΤΣΑΥ).


αλφα μπανκ πλειστηριασμοι

σχολειο ραπτου

λεβέντης σταλός

Όμως, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ύστερα από αυτή την ευνοϊκή ασφαλιστική υπαγωγή τους, εκδόθηκε η διάταξη του Άρθρου 21 παρ. 3 του Ν. 4337/2015, με την οποία ορίσθηκε ότι "οι διατάξεις των άρθρων 21, 28, 31, 39, 75 και 76 του ν.4331/2015 (Α' 69) καταργούνται από την ημερομηνία έναρξης ισχύος τους". Στη συνέχεια το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε ότι "η διοίκηση του ΕΤΑΑ δεν υποχρεούται να ανακαλέσει άμεσα όσες διοικητικές πράξεις εκδόθηκαν υπό την ισχύ του άρθρου 39 του Ν. 4331/2015". Μετά από αυτή την γνωμοδότηση οι ασφαλισμένοι όλων των κλάδων του ΕΤΑΑ, πλην του Τομέα Υγειονομικών (πρώην ΤΣΑΥ) που είχαν υπαχθεί στις ευνοϊκές διατάξεις του Άρθρου 39 του Ν. 4331/2015, εξακολούθησαν να καταβάλουν τις χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές της χαμηλότερης κατηγορίας, ταυτόχρονα δε, συμψηφίστηκαν ή επιστράφηκαν, τα αχρεωστήτως επιπλέον καταβληθέντα χρηματικά ποσά.


Ο λόγος για τον οποίο ο ΟΣΘ κατέθεσε μήνυση είναι πως παρά το ότι οι άλλοι ασφαλιστικοί κλάδοι του ΕΤΑΑ συμμορφώθηκαν άμεσα, ο Τομέας Ασφάλισης Υγειονομικών του ΤΣΑΥ δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα, δηλαδή δεν έχει επιστρέψει, ούτε έχει συμψηφίσει τα αχρεωστήτως επιπλέον καταβληθέντα χρηματικά ποσά, που είχαν καταβληθεί μέχρι την έκδοση της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και αφορούσαν χρέωση ασφαλιστικών εισφορών ανώτερης κατηγορίας από αυτήν που είχαν υπαχθεί. Αντιθέτως, εστάλησαν έντυπα των εισφορών με ολόκληρες τις χρεώσεις των ασφαλιστικών εισφορών του Β΄ Εξαμήνου 2016, χωρίς δηλαδή να έχει συντελεσθεί ο οφειλόμενος συμψηφισμός, ο οποίος αφορά χρηματικό ποσό περίπου 2.400 ευρώ ανά ασφαλισμένο Οδοντίατρο.


"Εκτός από την χωρίς όρια και αναστολές εξακολουθητική συρρίκνωση των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, διαπιστώνουμε ότι από τους αρμόδιους φορείς δεν ενεργούνται ούτε όσα επιτάσσει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τον κλάδο μας να καταστραφεί και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε διαθέσιμα, προκειμένου να δικαιωθούμε" τονίζει ο κ. Δεβλιώτης.


μανικιούρ χολαργός

odeon ξενοδοχειο αθηνα
προγραμμα ευρωλιγκα 2013-14 τοπ 16
τι ειναι bachelor master
σιδερενιο διχτυ

Η συμφωνία για τις αυξήσεις επιτεύχθηκε αργά τη νύχτα της Πέμπτης, αποτελώντας έναν ακόμα από τους πολλούς κλάδους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας που δίνει φέτος στους εργαζόμενους μια καλή αύξηση στις αποδοχές τους.


κινεζικα προιοντα νυχιων

Η συμφωνία, που ισχύει έως τα τέλη του 2018, επιτεύχθηκε για τους χαλυβουργούς στη βορειοδυτική Γερμανία ύστερα από έναν τρίτο γύρο διαπραγματεύσεων στο Ντίσελντορφ μεταξύ της ένωσης εργοδοτών Arbeitgeberverband Stahl και του εργατικού συνδικάτου IG Metall.


«Με αυτό το μισθολογικό αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ένα δίκαιο μερίδιο της οικονομικής επιτυχίας του κλάδου», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του IG Metall Γεργκ Χόφμαν.


Το IG Metall είχε ζητήσει οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις όπως η Thyssenkrupp και η Salzgitter να λάβουν αύξηση αποδοχών 4,5% για το επόμενο 12μηνο.


Οι εργοδότες είχαν συμφωνήσει σε αύξηση μόνο κατά 1,3% κατά τον τελευταίο γύρο των διαπραγματεύσεων, αλλά χιλιάδες χαλυβουργοί πραγματοποίησαν έκτοτε προειδοποιητικές απεργίες.



μνημεια χανιων
το τελευταιο αινιγμα κριτικες

παρουσιαση του νεου iphone

Θεσσαλονίκη: Κλειστά σήμερα (10/1) τα δικαστήρια

Λόγω κακοκαιρίας, αναστέλλονται οι συνεδριάσεις των δικαστηρίων και οι εργασίες των υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.


ροζ χρυσα σκουλαρικια

δάκρυα για έναν αλήτη

γραφιτης σε σκονη

rorc yacht of the year 2015

Μετά από συνεννόηση της διευθύνουσας, του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναστέλλονται με πράξη του υπουργού οι συνεδριάσεις των δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, αύριο 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.



κρεμα καστανο
χωρες της ευρωπης και πληθυσμος
τεχνητες λιμνες αλιακμονα

στοιχεια χαρακτηρα για βιογραφικο

φουρειρα τραν κιλα
βοηθημα στην ιλιαδα
πως ειναι η ιλαρα

"Ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται και εξετάζονται τροποποιήσεις, ο πρόεδρος στηρίζει τις προσπάθειες για να βελτιωθεί το ομοσπονδιακό σύστημα ελέγχου" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.


βιογραφικο θοδωρη μαραντινη

"Ο πρόεδρος μίλησε την Παρασκευή με τον (Ρεπουμπλικάνο) γερουσιαστή (Τζον) Κόρνιν για το θέμα του νομοσχεδίου που παρουσίασε μαζί με τον (Δημοκρατικό) γερουσιαστή Κρις Μέρφι και αφορούσε τη βελτίωση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας" στον τομέα των ελέγχων του ποινικού μητρώου εκείνων που επιθυμούν να αγοράσουν ένα όπλο, εξήγησε.


Υπενθυμίζεται πως ο Νίκολας Κρουζ, πρώην μαθητής στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας, στην πόλη Πάρκλαντ, άνοιξε πυρ με μια ημιαυτόματη καραμπίνα την περασμένη Τετάρτη μέσα στο σχολείο, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους. Ο 19χρονος είχε αγοράσει νόμιμα το όπλο, παρά τις ενδείξεις που υπήρχαν για τη βίαιη συμπεριφορά του.




α.π.σ. ναυαρχοσ βοτσησ
σκρουτζ σιδερο ατμου tefal
βελτιωση ατμοσφαιρικου αυτοκινητου

μυλος πλεξιματος prym

γυρισε η τριχα στη μασχαλη
plt oil
επιστολη λεμπιδακη
κιουνεφε εκμεκτσιογλου
Νέα ντοκουμέντα – σοκ περιπλέκουν το μυστήριο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα της Ειρήνης Λαγούδη λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο, ενισχύουν, σύμφωνα με τους συγγενείς της, το σενάριο της δολοφονίας.


κατευθυνομενο παιχνιδι

τιμες εισιτηριων οσε αθηνα λαρισα

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της 44χρονης μητέρας


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα νέα ντοκουμέντα με την Ειρήνη Λαγούδη

Είναι η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει, χαμόγελα μπροστά στο φωτογραφικό φακό και δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων. Οι πόζες της σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν μια θλιμμένη γυναίκα, ισχυρίζονται οι συγγενείς της. Και όμως λίγες ημέρες μετά βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο μισοκαμμένο αυτοκίνητό της.

lag

«Από την πρώτη στιγμή ο τόπος και ο τρόπος που βρέθηκε νεκρή οδήγησε όχι μόνο εμάς αλλά και όλο το πανελλήνιο στη διαμόρφωση της σκέψης ότι πρόκειται για δόλια ενέργεια, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο των ερευνών που συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας.

lag2

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη δηλώνει οργισμένος στο Star καθώς όπως λέει, αν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε του είχε αποκαλύψει την αλήθεια σήμερα η άτυχη μητέρα θα ζούσε:

«Γιατί δεν πήγε αμέσως το περιπολικό την Κυριακή το απόγευμα στο σημείο θανάτου όπως είχε την πληροφορία η αστυνομία; Και άφησε να περάσουν 24 ώρες ολόκληρες και πήγε Δευτέρα απόγευμα; Τι έχει κάνει με αυτούς τους μάρτυρες που της είπαν ψέματα; Τίποτα; Μήπως κάποια σύλληψη; Να μας το διαρρεύσουν οι κύκλοι», αναφέρει ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης.

«Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα για κανέναν και δεν θέλω να αποδώσω την ευθύνη οποιουδήποτε ανθρώπου από τη στιγμή που δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Απλά οι πηγές είναι οι ίδιες, οι οποίες διαρρέουν αυτά που διαρρέουν», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Τα ευρήματα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης που προβληματίζουν

Τις επόμενες ημέρες οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσουν τις εκθέσεις τους μετά την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό της. Προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι βρέθηκε αποτύπωμα σόλας παπουτσιού που δείχνει ότι η 44χρονη προσπάθησε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Επίσης στο πορτ μπακαζ υπάρχει σχοινί το οποίο δεν αναφέρεται σε καμία έκθεση. Η δικογραφία παραμένει στην ασφάλεια Αγρινίου καθώς δεν έχουν βγει ακόμα οι ιστολογικές εξετάσεις.



βιντεο ρουβα

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

νεκροταφειο ζωγραφου πωσ παω

καλαμι απικο tica
καταργηση βαρεων ανθυγιεινων

Στην εγκύκλιο ορίζεται ότι το συνολικό ποσοστό εισφοράς κύριας σύνταξης ασφαλισμένου μισθωτού και εργοδότη ορίζεται σε 20% επί των πάσης φύσεως αποδοχών των εργαζομένων, με εξαίρεση τις κοινωνικού χαρακτήρα έκτακτες παροχές, λόγω γάμου, γεννήσεως τέκνων, θανάτου και βαριάς αναπηρίας και κατανέμεται κατά 6,67% σε βάρος των ασφαλισμένων και κατά 13,33% σε βάρος των εργοδοτών.


τρομοκρατικα χτυπηματα στην ελλαδα

ετοιμο βιογραφικο σημειωμα με φωτογραφια

συνταγη για κρεμα καστερ

θερμοπομποι πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα

Επιπλέον, προβλέπεται ότι τυχόν υψηλότερα ή χαμηλότερα των οριζομένων, ως ανωτέρω, ποσοστών ασφαλιστικών εισφορών κλάδου κύριας σύνταξης αναπροσαρμόζονται, ετησίως, ισόποσα και σταδιακά, από 01/01/2017 και εφεξής, ώστε από 01/01/2020 να διαμορφωθούν, ως εξής: 13,33% για τον εργοδότη και 6,67% για τον ασφαλισμένο.


Αναπροσαρμογή ασφαλιστικών εισφορών κλάδου σύνταξης


Από 01/01/2017, τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών κλάδου σύνταξης αναπροσαρμόζονται, ως εξής:


1. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ


ΟΤΕ
Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
8,29% από 01/01/2017 17,70% 25,99%
έως 31/12/2017
7,75% από 01/01/2018 16,25% 24%
έως 31/12/2018
7,22% από 01/01/2019 14,79% 22,01%
έως 31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


2. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ


ΟΣΕ-ΕΛΤΑ
Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
8,29% από 01/01/2017 17,33% 25,62%
έως 31/12/2017
7,75% από 01/01/2018 15,99% 23,74%
έως 31/12/2018
7,22% από 01/01/2019 14,67% 21,89%
έως 31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


3. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ


Υπάλληλοι του τ. ΤΑΠΟΤΕ


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
17,33% από 01/01/2017 έως 31/12/2017 24%
6,67% 15,99% από 01/01/2018 έως 31/12/2018 22,66%
14,67% από 01/01/2019 έως 31/12/2019 21,34%
13,33% από 01/01/2020 20%


4. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΣΠ-ΗΣΑΠ


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
8,29% από 01/01/2017 17,70% 25,99%
έως 31/12/2017
7,75% από 01/01/2018 16,25% 24%
έως 31/12/2018
7,22% από 01/01/2019 14,79% 22,01%
έως 31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


5. τ. Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Ασφαλιστικής Εταιρείας Η Εθνική (ΤΑΠΑΕ «Η Εθνική»)


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
15,83% από 01/01/2017 22,5%
έως 31/12/2017
6,67% 15% από 01/01/2018 21,67%
έως 31/12/2018
14,16% από 01/01/2019 20,83%
έως 31/12/2019
13,33% από 01/01/2020 20%


6. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΣΠ-ΕΤΕ


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο


8,29% από 01/01/2017 18,27% 26,56%
έως 31/12/2017
7,75% από 01/01/2018 16,66% 24,41%
έως 31/12/2018
7,22% από 01/01/2019 14,98% 22,2%
έως 31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


7. τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/τ. ΤΑΠ-ΕΤΒΑ


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο


8,29% από 01/01/2017 18,08% 26,37%
έως 31/12/2017
7,75% από 01/01/2018 16,5% 24,25%
έως 31/12/2018
7,22% από 01/01/2019 έως 14,9% 22,12%
31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


8. Πρώην Ταμείο Συντάξεων και Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων (πρώην ΤΣΕΑΠΓΣΟ)


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
7,67% από 01/01/2017 έως 14,58% 22,25%
31/12/2017
7,34% από 01/01/2018 έως 14,17% 21,51%
31/12/2018
7% από 01/01/2019 έως 13,75% 20,75%
31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%


9. Πρώην Ταμείο Συντάξεων και Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων (πρώην ΤΣΕΑΠΓΣΟ)


Εισφορά ασφαλισμένου Εισφορά εργοδότη Σύνολο
7,67% από 01/01/2017 έως 14,58% 22,25%
31/12/2017
7,34% από 01/01/2018 έως 14,17% 21,51%
31/12/2018
7% από 01/01/2019 έως 13,75% 20,75%
31/12/2019
6,67% από 01/01/2020 13,33% 20%



αρωμα ετυμολογια

γαλλικό νόμισμα

κρητικος αγροτης μπρουσκο
αη γιωργης κουταλας
ονοματα διασωθεντων ανεκ

Εργαζόμενοι σε ΟΤΑ και δημοτικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιούσαν νωρίτερα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από αυτό, μπήκαν στην αίθουσα κατά την έναρξη των εργασιών της διημερίδας και ζήτησαν την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.


εικονες για τρεξιμο

καλυτερο ινδικο εστιατοριο αθηνα

lego city αρκτικη βαση

Στους εργαζόμενους μίλησε η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, η οποία διευκρίνισε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν νομοθετεί, υπογράμμισε ότι ο ρόλος του είναι να ελέγχει τη συνταγματικότητα των νόμων, σημείωσε ότι οι επίτροποί του έχουν τη δυνατότητα να αποφαίνονται με βάση τη συνείδησή τους, τους νόμους και το Σύνταγμα, και επισήμανε ότι τα υπόλοιπα είναι ζήτημα πολιτικής τοποθέτησης που η ίδια δεν μπορεί να κάνει.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην αίθουσα οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα, ενώ αργότερα αποχώρησαν λέγοντας ότι αν δεν λυθούν τα ζητήματα που έθεσαν θα επιστρέψουν αύριο στο ίδιο σημείο, κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών της διημερίδας.



τι ιντερνετ να βαλω 2015

garmin ρανταρ

«Πιστεύουμε ότι είναι απλώς άλλο ένα πολύ μικρό βήμα, δεν είναι κάτι σημαντικό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στις κυρώσεις που εγκρίθηκαν από το 15μελές Σ. Α. του ΟΗΕ.


μουριες ταβερνα σταματα

γλυκο σταφυλι της γιαγιας

«Δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση αλλά σίγουρα ήταν ωραίο να έχουμε μια ψηφοφορία 15-0. Αλλά αυτές οι κυρώσεις δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το τι θα συμβεί τελικά», τόνισε.


Σε «πολιτικό διάλογο» κάλεσε η Φ. Μογκερίνι


Από το Στρασβούργο, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εφαρμόσει τις νέες κυρώσεις και συνεχίζει να εξετάζει επιπρόσθετα μέτρα σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ για τις πυρηνικές και βαλλιστικές δοκιμές της.




ακαταστατο σπιτι ονειροκριτης
τρωαδες καραμπετη περιοδεια
κουλουρακια πασχαλινα thermomix
μαρμελαδα σταφυλι στο φουρνο
γ μ σηφακησ ανωτατη παιδεια περιληψη

παπαστρατοσ ανωνυμη βιομηχανικη εταιρεια σιγαρεττων

ori dori nori family tree
ακης κουλουρακια πορτοκαλιου

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2018, παρουσιάζεται πλεόνασμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 408 εκατ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 816 εκατ. ευρώ που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2018, για το αντίστοιχο διάστημα του 2018 και ελλείμματος 1.364 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2017.


εκεί που χτυπά η καρδιά μου (2011)

μουδιασμα και μυρμηγκιασμα στα ακρα

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 12.112 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 889 εκατ. ευρώ ή 7,9% έναντι του στόχου. Η ακριβής κατανομή μεταξύ των κατηγοριών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση του οριστικού δελτίου.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 11.052 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 361 εκατ. ευρώ ή 3,4% έναντι του στόχου.


Οι επιστροφές εσόδων (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) ανήλθαν σε 1.079 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 227 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (852 εκατ. ευρώ).


Τα έσοδα του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ανήλθαν σε 1.060 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 529 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.


Ειδικότερα, τον Μάρτιο 2018 το σύνολο των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε στα 3.138 εκατ. ευρώ μειωμένο κατά 244 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον μηνιαίο στόχο.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 2.753 εκατ. ευρώ, μειωμένα έναντι του μηναίου στόχου κατά 315 εκατ. ευρώ.



κοινοχρηστοι χωροι οικοδομης
φωνη τησ αμερικησ ροδοσ
δεν πανα λεει το μυαλο

πασχαλια τραυλου φτερα απο μεταξι

περπατω στην πολη στιχοι

H πρώτη φάση έχει έναν διπλό αγώνα (19-20/8/2017 (1ος) και 29-30/8/2017 (2ος)) στον οποίο θα αγωνιστούν ο Αιγινιακός με τη Βέροια. Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού αυτού θα προκριθεί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, όπου ήδη είχαν περάσει χωρίς κλήρωση οι υπόλοιπες 15 ομάδες Football League που έχουν δηλώσει συμμετοχή, όπως και οι ομάδες της Super League.


τιμες μετοχης alpha bank

χορτοκοπτικα kawasaki τετραχρονο

προξενειο κυπρου αθηνα

ασυγκράτητος στα αγγλικά

χαρτοπετσετες με σχεδια τζαμπο

1 Greek Cup 2017 18


Στη δεύτερη φάση, λοιπόν, οι 31 ομάδες που πέρασαν άνευ κλήρωσης και η νικήτρια του Αιγινιακός-Βέροια κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους των 4 ομάδων. Οι αγώνες θα είναι μονοί και οι ομάδες της Super League θα δώσουν δύο αγώνες εκτός και έναν αγώνα εντός έδρας και οι ομάδες της Football League το ακριβώς αντίστροφο. Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής των τριών αγωνιστικών είναι 19-21/9/2017, 24-26/10/2017 και 28-30/11/2017.


Οι όμιλοι του Κυπέλλου


1ος: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής
2ος: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός ή Βέροια
3ος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα
4ος: Ατρόμητος, Κασσιόπη, Τρίκαλα, Σπάρτη
5ος: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός
6ος: Ξάνθη, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός
7ος: Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Παναγιάλειος
8ος: Παναθηναϊκός, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή



οσον αφορα το η στο

κεικ μηλου σοκολατα

Η κηδεία του μαθητή είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.


βιβλιοπωλεια ηρακλειο 62 μαρτυρων

χωριο πηγη μανη

πυρετός σε σκύλο

Ο έφηβος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι της οικογένειας στην Αργυρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής.


Να σημειωθεί πως οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν τον 15χρονο στο απονενοημένο διάβημα, με το προσωπικό ημερολόγιο να έχει μπει στο επίκεντρο της έρευνας.





παγκόσμια κατάταξη tennis 2015
ζουγκλα θεμος αναστασιαδης
εξελιξη του πληθυσμου τησ γησ στη μειωση του ποσοστου θνησιμοτητασ
μιντι φορεματα πλεκτα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

πονοσ στο στηθοσ το πρωι

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, βρέθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία».


barbie κολλημενος μαζι σου

αποξεση αποκατασταση

καιρος γλυφαδα μεσσηνιας

ανίτα βλόνταρτσικ

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε την κ. Γεννηματά ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και πως η «Πρωτοβουλία» θα ακολουθήσει τακτική ανάλογη με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 και του 2014, συζητώντας με όλους.






σκυλος ορμαει
αθως δημουλας δημοσιογραφος
συλλογος καρκινοπαθων μαγνησιας

τραχεια στα αγγλικα

προγραμμα ομιλων ευρωλιγκα

Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά πέταξαν στον διεθνή εναέριο χώρο επάνω από τη θάλασσα ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέας σε μία επίδειξη δύναμης για την οποία το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δείχνει το εύρος των στρατιωτικών επιλογών που διαθετει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


μαγεμενο δασος χιλιομοδι

οτι τι συροσ

lyrics of σ εβλεπα στα ματια

«Πρόκειται για το βορειότερο σημείο της αποστρατικοποιημένης ζώνης όπου έχει πετάξει μαχητικό ή βομβαρδιστικό των ΗΠΑ ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας κατά τον 21ο αιώνα και δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την απερίσκεπτη συμπεριφορά (της Βόρειας Κορέας)», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Dana White.



τι σημαινει η λεξη δικτυακη πλοηγηση
μοναδες ταχυτητας ανεμου
αθλητικη ταυτοτητα μαθητη

πρωινο παιδικο παρτυ

σχολιασμος αγωνων
πώληση ατομικής επιχείρησης
σημα ολυμπιακων αγωνων 2004

Η απόφαση για την 29χρονη, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 13 χρόνων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, ελήφθη κατά πλειοψηφία 3 έναντι 2. Οι δύο δικαστές που μειοψήφησαν είχαν την άποψη ότι η 29χρονη και ο συγκατηγορούμενος της θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.


ανεξιτηλα λιπ γκλος

Όταν έγινε γνωστή η απόφαση αλληλέγγυοι που βρίσκονταν στην αίθουσα, άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντας και πετώντας μπουκάλια προς κάθε κατεύθυνση.


4183365


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Την ίδια ώρα έξω από τον Άρειο Πάγο ξέσπασαν επεισόδια με τους διαμαρτυρόμενους να πετούν πέτρες, μπουκάλια και να βάζουν φωτιές σε κάδους. «Ο Τζοχατζόπουλος είναι έξω. Όλοι είναι έξω και βάζετε μέσα δύο παιδιά», φώναζαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο.


Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα είναι κλειστή η κάθοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.



πάνος κιάμος - σκοτώνεις πάνος κιάμος - σκοτώνεις
άστεγοι νέα υόρκη
κοντολαζος εγω δεν ημουνα αλητης lyrics

φρυδι στα αρχαια

συγχρονο αγγλικα μενιδι
ακτινοβολιες τι ειναι
νομος για χρηστες ναρκωτικων
ο κανονας του εσωρουχου νικη
turbo-x πρίζα ασφαλείας μονή απλή

Η Ένωση εάν και εφόσον προκριθεί από τις μάχες του γ' προκριματικού γύρου με την Σέλτικ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μάλμε-Βιντεοτόν.


αστεια βιντεο ελληνικα και κυπριακα ζωα

Οι Θεσσαλονικείς που καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας στον τρίτο προκριματικό θα κοντραριστούν με τον νικητή του Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε στα play offs.


Ο ΠΑΟΚ, που ήταν γνωστό ότι θα πέσει είτε με τους Πορτογάλους είτε με τους Τούρκους, εάν περάσει τους Ρώσους, θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας.


Οι αγώνες των play off θα διεξαχθούν στις 21 -22 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 28 -29 του ίδιου μήνα για να γίνει στη συνέχεια η κλήρωση της φάσης των ομίλων.


Τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ως εξής:


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) ή Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία) - Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) ή Σκεντίγια (ΠΓΔΜ)


Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) - Αϊντχόφεν (Ολλανδία)


Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) - Αστάνα (Καζακστάν) ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)


Μάλμε (Σουηδία) ή Βίντι (Ουγγαρία) - Σέλτικ (Σκωτία) ή ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)


ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


Μπενφίκα (Πορτογαλία) ή Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) - ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) ή Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)


Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) ή Άγιαξ (Ολλανδία) - Σλάβια Πράγας (Τσεχία) ή Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)




νεοχωρι τρικαλα δρομολογια

μαθηματα ιταλικων γλυφαδα

σηματα μορς αλφαβητο
νίκος κοτζιάς οικογενειακη κατασταση

Ο Λούλα διανυκτέρευσε στην έδρα του συνδικάτου των εργαζόμενων στη βιομηχανία του μετάλλου, στο Σάο Πάουλο, όπου είχε συναντήσεις με ηγέτες του κόμματος, σύμφωνα με την πηγή.


μαγνητικο καλωδιο φορτισης θεσσαλονικη

παπε μασε

σιγανά συνώνυμα

live αποδοσεις παμε στοιχημα

Ο δικαστής Σέρζιο Μούρο - ορκισμένος εχθρός του - κάλεσε τον Λούλα να παραδοθεί μέχρι τις 2000 GMT (23:00 ώρα Ελλάδος) σήμερα για να ξεκινήσει να εκτίει την 12ετή ποινή κάθειρξης αφού δεν έγινε δεκτή η έφεση που είχε ασκήσει κατά της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του για δωροληψία.


Ο δικαστής του έδωσε χθες διορία ως σήμερα το απόγευμα για να παραδοθεί, εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Η εξέλιξη αποτελεί βαρύ πλήγμα για τον δημοφιλέστερο πολιτικό στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής και, κατά τις δημοσκοπήσεις, το αδιαφιλονίκητο φαβορί ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου.


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας απέρριψε το αίτημα του Λούλα να παραμείνει ελεύθερος ώσπου να εξαντληθούν τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή του για να πολεμήσει την καταδίκη του σε ποινή 12 χρόνων και ενός μήνα κάθειρξης για δωροληψία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.


Ο 72χρονος Λούλα έχει τονίσει πως η πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του και από τη φυλακή. Θεωρητικά ο νόμος του απαγορεύει να είναι υποψήφιος, αφού καταδικάστηκε από εφετείο, αλλά την τελεσίδικη απόφαση για την υποψηφιότητά του θα λάβει το εκλογοδικείο τον Σεπτέμβριο, ενώ οι δικηγόροι του έχουν καταστήσει σαφές ότι θα πολλαπλασιάσουν τις προσφυγές τους μέχρι τότε.



hpv 39

προστατευτικα καγκελα για κουνιες

τρουφακια συνταγη της παρεας

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε:


κολιε με αλυσιδα και κλωστη

δεν άλλαξε τίποτα στο μενίδι καταγγέλλουν οι γονείς στο σχολείο του αδικοχαμένου μάριου

«Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».


Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει:


«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές υ να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.


Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».





καιρος 25 μαρτιου 2016 χαλκιδα
επιστροφη πινακιδων λογω πασχα 2015
διαγωνισμα παραγωγοι επαλ
αποδειξε το αν με αγαπας

εμπορική επωνυμία vs εταιρεια

εδε υποδειγμα

Για τον σκοπό αυτό, η ESA υπέγραψε ετήσιας διάρκειας συμβόλαιο με την αεροδιαστημική ευρωπαϊκή εταιρεία ArianeGroup, με έδρα το Παρίσι, η οποία κατασκευάζει τους πυραύλους Ariane της Ευρώπης, προκειμένου η δεύτερη να κάνει μια προκαταρκτική μελέτη για τη δυνατότητας μιας αποστολής εξόρυξης ρεγόλιθου στη σεληνιακή επιφάνεια.


plots available on moon

αγγελικη γεωργιου λοτσαρη

θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής

Ο ρεγόλιθος αποτελεί ένα στρώμα που καλύπτει την επιφάνεια του δορυφόρου της Γης σε βάθος τουλάχιστον τεσσάρων μέτρων και αποτελείται από ένα μίγμα διαφόρων υλικών και χημικών ουσιών. Στόχος της ESA είναι να εξάγει οξυγόνο, νερό και καύσιμα από τον ρεγόλιθο.


Όλες οι διαστημικές υπηρεσίες εκτιμούν πλέον ότι είναι ζωτική η επί τόπου εξόρυξη και παραγωγή πρώτων υλών, αν πρόκειται να δημιουργηθεί μια μόνιμη σεληνιακή βάση στο μέλλον.


Αν το σχέδιο προχωρήσει, η ArianeGroup θα συνεργασθεί με τη νεοσύστατη γερμανική εταιρεία PTScientists που θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει τη σεληνιακή άκατο της ευρωπαϊκής ρομποτικής (μη επανδρωμένης) αποστολής, καθώς και με τη βελγική εταιρεία Space Applications Services που θα αναπτύξει τις σεληνιακές εγκαταστάσεις ελέγχου και επικοινωνιών.




υγεια ετυμολογια
παρακληση της παναγιας προσευχη
number one for me скачать

λυσεις εργασιων γλωσσας δ δημοτικου

οικοσυστηματα στην ελλαδα

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ταυτόχρονα ότι αυτή η συμφωνία διαμορφώνει μια νέα σελίδα για τη συνεργασία, ανοίγει εμπορικούς δρόμους δημιουργεί νέο πεδίο δράσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις και επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή.

Η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στο επιχείρημα του Μάκη Βορίδη (ΝΔ) ότι η συμφωνία με την υπογραφή της παράγει έννομα αποτελέσματα και δεσμεύει τη χώρα πριν από την κύρωση της στη Βουλή.

«Κατανοώ την πολιτική σκοπιμότητα της επιχειρηματολογίας του κ. Βορίδη αλλά δεν μπορεί να ξεχνάμε βασικές αρχές του δικαίου, εκτός αν δεν το κάνει εσκεμμένα, οπότε θα πρέπει να ξεσκονίσει τις γνώσεις του στο διεθνές δίκαιο», είπε η Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι «η σύμβαση της Βιέννης, που ορίζει το δίκαιο των διεθνών συνθηκών, ορίζει ότι διεθνής σύμβαση που προβλέπει διαδικασία κύρωσης καθίσταται διεθνώς δεσμευτική μόνο από την κύρωσή της σε διεθνές επίπεδο. Η σύμβαση μπορεί να περιέχει επιπλέον βήματα τα οποία πρέπει να εκπληρωθούν ώστε η διεθνής σύμβαση να τεθεί σε ισχύ και να παράγει έννομα αποτελέσματα. Μόνη η υπογραφή διεθνούς σύμβασης προ της κύρωσης της και της θέσης σε ισχύ, καθόλου δεν δεσμεύει τα μέρη ούτε δημιουργεί διεθνή ευθύνη σε περίπτωση μη τήρησης των όρων».


δικαιωση σαουντρακ


«Η ίδια η συμφωνία προβλέπει τα βήματα που πρέπει να τηρηθούν προκειμένου αυτή να τεθεί σε ισχύ και να παράξει έννομα αποτελέσματα διεθνώς. Προβλέπει ότι πρέπει να κυρωθεί στο κοινοβούλιο της γείτονας χώρας, προβλέπει ότι πρέπει στη συνέχεια να γίνει συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα χώρα και μετά να έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο και στη συνέχεια να γνωστοποιηθεί η αλληλουχία αυτή των πράξεων στον θεματοφύλακα της συμφωνίας, τον ΓΓ του ΟΗΕ. Μόνο τότε λέει ξεκάθαρα η συμφωνία στο άρθρο 20, παράγει έννομα αποτελέσματα και δεσμεύει τη χώρα μας διεθνώς», είπε η κ. Αχτσιόγλου.






ειδη ορειβασιας λαρισα
αποτελεσματα βουλευτων χρυσης αυγης
βρεθηκε μαριος παπαγεωργιου
επεφτε βαθια σιωπη μεραντζας
η κοινωνία του θεάματος ελευθερος τυπος

αντιμισθια συμπαραστατη του δημοτη

νοσοκομειο αγιος ανδρεας πατρα αιμοδοσια

Οι επιβάτες ταξίδευαν με αεροπλάνο από το Λονδίνο με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.


σπιτικο μπιφτεκι λαχανικων

μικρός ευκλείδης 2012

τριανταφυλλοπουλος δικηγορος πειραια

ο πατηρ ευμενιος

πανιωνιος μπασκετ υποβιβασμος

Ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας, η πτήση προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της δυτικής Ρουμανίας.


Λύση για την επιστροφή των 201 επιβατών δόθηκε με μέριμνα του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.


Ο κ. Σπίρτζης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κινητοποιήθηκε αμέσως μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Θάνο Βούρδα και έστειλαν πτήση άλλης αεροπορικής εταιρείας (Aegean) να τους παραλάβει.


Η πτήση θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 12:30 μετά το μεσημέρι για να παραλάβει τους επιβάτες από το ρουμανικό αεροδρόμιο, και αναμένεται να αναχωρήσει από την Τιμισοάρα στις 15:00 ώρα Ελλάδας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.



σταθμος τρενων αθηνα τηλεφωνο