Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

καππαδοκια αεροστατο ατυχημα

καταστηματα υποδηματων βριλησσια
θερμη τεννις

Η εξαμελής αντιπροσωπεία αναμένεται στο Ματινιόν γύρω στις 20.30, τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας).


παρατατικος του ρηματος προτεινω

εμενα μου αρεσε

Στην αντιπροσωπεία αυτή θα μετέχουν μεταξύ άλλων ο Μπενζαμέν Κοσί, η Ζακλίν Μουρό και ο Σεντρίκ Γκεμί, όπως διευκρίνισε ο πρώτος στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Την ίδια ώρα, η Γαλλία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού ενόψει των νέων αυριανών διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων», μια κρίση που διχάζει τη χώρα και συγκλονίζει τον κόσμο και για την οποία ο πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δεν θα μιλήσει παρά στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.


Ενώ η ένταση και η αγωνία είναι φανερές στην κορυφή του κράτους, ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Ρισάρ Φεράν ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «ο πρόεδρος, νηφάλιος όσον αφορά το πλαίσιο και την κατάσταση» αποφάσισε να περιμένει πριν πάρει τον λόγο όπως του ζητούν ένα μέρος της αντιπολίτευσης και διαδηλωτές.


Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη μεγάλη κινητοποίηση εναντίον της αύξησης των φόρων στα καύσιμα, η κυβέρνηση φοβάται μια νέα ανάφλεξη των βιαιοτήτων για την «τέταρτη πράξη» του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».


Ογδόντα εννέα χιλιάδες μέλη των δυνάμεων της τάξης, εκ των οποίων 8.000 στο Παρίσι, θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη την επικράτεια με στόχο να αποφευχθούν οι ταραχές που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο.




θεσεις ψυχολογων θεσσαλονικη 2015
κουζινας σχεδια
ατλαντας πρακτικη ασκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου