Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ξυπνησα με πρησμενο χερι

Την επιστολή του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος χαρακτηρίζει «έγκλημα» τη Συμφωνία, διάβασε σε εκατοντάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους ο Μιχάλης Πατσίκας από την οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου.


συνταγες καρμποναρα στο φουρνο

κατερινα χαραλαμπους facebook

συσκευαστηριο πορτοκαλιων αργοσ

Ο Μίκης Θεοδωράκης, μέσω της επιστολής του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ζητά να διεξαχθεί δημοψήφισμα, ενώ κάνει λόγο για μεγάλους κινδύνους για το μέλλον της χώρας.



«Απευθύνω έκκληση προς όλους τους βουλευτές: μην προχωρήσετε σε αυτό το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Η ζημιά που θα προκαλέσετε στον τόπο μας θα είναι ανεπανόρθωτη».



Live το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα (liveblog)


Δείτε αναλυτικά την επιστολή του κ. Θεοδωράκη:


«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, ενώθηκαν στο Σύνταγμα απαιτώντας να μην προχωρήσουν οι εθνικές παραχωρήσεις εις βάρος της Ελλάδας στο Μακεδονικό.


Τότε μίλησα σε εκείνους όπως και σε όλους τους Έλληνες για τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει για την πατρίδα μας αυτή η αναίτια υπαναχώρηση. Η κυβέρνηση αγνόησε τους κινδύνους και τον ελληνικό λαό και χωρίς καμία λογική, αποφάσισε να προχωρήσει με κάθε κόστος. Για ένα θέμα στο οποίο δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να κάνουμε πίσω , ένα θέμα που δεν χρειάζεται να "λυθεί" γιατί για την Ελλάδα είναι λυμένο. Για να μας επιβληθεί μια συμφωνία που μόνο δεινά επιφυλάσσει για τη χώρα μας αλλά και για τα Βαλκάνια στο σύνολό τους. Και μάλιστα την ώρα που τα ίδια τα Σκόπια δεν έχουν ποτέ μέχρι σήμερα σταματήσει επισήμως να μιλούν για "μακεδονικό" έθνος, "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονική" ταυτότητα, παραβιάζοντας καθημερινά ακόμα και τη Συμφωνία των Πρεσπών. ΟΛΟΙ, Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους και την αντιπολίτευση μέχρι και των "καλών προθέσεων" υπουργό Εξωτερικών τους που τον ακούσαμε και προχθές ακόμα στην επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία.




κρητικα προιοντα θεσσαλονικη 2014
απογραφή συνταξιούχων
σφηνα εξωλεμβιας
ατυχημα κηφισιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου