Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

μίλαν γκούροβιτς

πως πληρωνεται η αποζημιωση απολυσης
κουκουλι σε πευκο
ευχες γενεθλιων για νυφη

Τα Διεθνή Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επικοινωνίας του ECI καλύπτουν δύο διεπιστημονικά πεδία.


ρουχα anel on line

ζέσταμα μητρικού γάλακτος

πλακα για ποτο

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies) εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους που αριστοποιούν το λειτούργημα της Επικοινωνίας / Δημοσιογραφίας με έμφαση στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας. (www.qjnt.gr).


Το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» (CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy) δίνει έμφαση στις τεχνολογίες παραγωγής περιεχομένου και την Διαχείριση Ψηφιακών – ή ψηφιοποιημένων - ΜΜΕ (www.cmcs. edu.gr )


master2


Το ECI είναι Συνέργεια Ευρωπαϊκών Δημοσίων Φορέων. Μεταξύ τους το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση και το Εργαστήριο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, διάρκειας από Δεκέμβριο του 2017 έως Δεκέμβριο 2019, απευθύνονται σε δημοσιογράφους , στελέχη Επικοινωνίας καθώς και αποφοίτους σχολών ΜΜΕ/κοινωνικών επιστημών. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ ελάχιστον για 2 εβδομάδες, Ιούνιο 2018 και Ιούνιο 2019.



χρεωση ειδ.εκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου