Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

γαληνη στουντιο αρκιτσα

fide chess ratings 2014
γκουμα βερα

Ο Ουίλιαμ, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, είναι το πρώτο υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.


οταν θα φυγεις στιχοι

φυτα περιφραξης τιμες

Την ώρα που το ταξίδι αυτό γίνεται καθ’ εντολή της βρετανικής κυβέρνησης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του πρίγκιπα Τζέισον Κνάουφ επισήμανε ότι μια τέτοια επίσκεψη συζητείτο εδώ και χρόνια, ενώ δεν συνδέεται με τους εορτασμούς για την επέτειο των 70 ετών από την ίδρυση του Ισραήλ.


«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και ο Δούκας του Κέιμπριτζ είναι το σωστό πρόσωπο για να κάνει αυτήν την επίσκεψη» είπε ο γραμματέας σε δημοσιογράφους.


Τόνισε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανυπομονεί να οικοδομήσει «μια πραγματικά και σταθερή σχέση με τους ανθρώπους της περιοχής».


Η Βρετανία θεωρεί το Ισραήλ ως έναν στενό και σημαντικό σύμμαχο, ωστόσο η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι δύο χώρες βρίσκονται σε αντιπαράθεση με επίκεντρο μια σειρά σημαντικών θεμάτων.


Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είπε στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενόψει της συνάντησής του στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα, ότι το Λονδίνο ανησυχεί για τους θανάτους των Παλαιστινίων στις συγκρούσεις με Ισραηλινούς στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας.


Ο Κνάουφ είπε ότι ο Ουίλιαμ θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου στην πρωθυπουργική κατοικία προτού συναντηθεί με τον Αμπάς την επόμενη ημέρα, στο γραφείο στη Ραμάλα.


Θα μεταβεί επίσης στο Όρος των Ελαιών, όπως και στον τάφο της προγιαγιάς του, της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φιλίππου.


Τον πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν θα συνοδεύει η Κέιτ Μίντλετον, καθώς θα παραμείνει στη Βρετανία για να φροντίσει το τρίτο τους παιδί, τον μικρό πρίγκιπα Λούι που γεννήθηκε την 23η Απριλίου.




ρεκτιφιε μοτο πειραιας
εθνικη λυρικη σκηνη η σταχτοπουτα
νεφρα και δεκατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου