Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

γιλεκα ανδρικα δερματινα

πιθανα θεματα αεππ 2016
τηλεφωνικοι θαλαμοι αριθμοι
διαδικασια μεταβιβασης μηχανης
βαρβάρα λάρμου ανδρεας γεωργιου

Ήδη, ο εκθεσιακός χώρος έχει τετραπλασιαστεί, ενώ αναμένεται η συμμετοχή 40 ακόμα εταιρειών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για παρουσία στην έκθεση με δικό τους περίπτερο.


καφετεριες με επιτραπεζια χανια

Η εμπιστοσύνη στη διοργάνωση μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών - όπως το eBay, η PayPal και πολλές άλλες - έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών, εκτοξεύοντας τις εγγραφές στις 1500 αυτή τη στιγμή, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η κύρια διαφημιστική προβολή της διοργάνωσης…


Η πιο σημαντική εκδήλωση της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα, η έκθεση και συνέδριο eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018 θα πραγματοποιηθεί τα τέλη Νοεμβρίου (24-25 Νοεμβρίου, 2018) στο ιστορικό Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.


Περισσότερες από 100 εταιρείες-εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σ’ ό, τι αφορά προϊόντα, υπηρεσίες και κυρίως λύσεις για τις ανάγκες της αγοράς του eCommerce, που συμβαδίζουν απόλυτα με τις διεθνείς τάσεις και μπορούν - αν εφαρμοστούν - να φέρουν το πολυπόθητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τα κέρδη, από τις αυξημένες διαδικτυακές πωλήσεις.


Στους εκθέτες περιλαμβάνονται digital agencies, εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν εφαρμογές ηλεκτρονικών καταστημάτων, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που ειδικεύονται στη διαφήμιση στο διαδίκτυο, επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτιστοποίηση των online πωλήσεων.


Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου διήμερο συνέδριο. Στη διάρκειά του, 40+ διακεκριμένοι ομιλητές (οι περισσότεροι από το εξωτερικό - πληροφορίες γι’ αυτούς, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ecommerceexpo.gr/index. php/component/sppagebuilder/35-ecommerce-expo-2018-conference κι ενώ η διαμόρφωση του προγράμματος συνεχίζεται) απ’ όλο το φάσμα των σχετικών με το ηλεκτρονικό εμπόριο υπηρεσιών θα παρουσιάσουν τις σημαντικότερες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σε τομείς όπως: eCommerce Trends, Regulating the eCommerce Landscape, Development & Marketing, Logistics make the world go round, Payments - I did it my way, Talking about the future, Advertising – and the living isn’t easy.



εικονες evo 9
φιλοκαλια περιβολι τησ παναγιασ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου