Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

10 λεξεις για τον χρυσο αιωνα του περικλη

ανεκδοτα πολυ σοκιν
2j games πτ
Ηράκλειο: Αυτό που έκανε στο λιμάνι δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ! Τώρα γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα!

Ένα απίστευτα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/07) στο λιμάνι του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν επιβάτη πλοίου με προορισμό τη Ρόδο.


αμπντουλάχ της σαουδικής αραβίας

λογαριασμοί ταμιευτηρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Ηρακλειώτης, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο αφηρημένου ταξιδιώτη, φόρτωσε στο δίκυκλό του τις βαλίτσες και τα πράγματά του και κίνησε για το λιμάνι με σκοπό να επιβιβαστεί μαζί με το όχημά του (έχει σημασία αυτό) στο καράβι για να ταξιδέψει στο όμορο «νησί της Αφροδίτης».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όταν έφτασε λοιπόν μπροστά από την μπουκαπόρτα του πλοίου κατέβηκε από το μηχανάκι του, πήρε την τσάντα για να τη φορτώσει στο ψυγείο του πλοίου και επιβιβάστηκε.

Στην αναμπουμπούλα της αναχώρησης ο επιβάτης ξεχάστηκε και πήγε να κρατήσει μία θέση για το ταξίδι την ώρα που το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο λιμάνι είδαν το μηχανάκι το οποίο ήταν ακόμα αναμμένο, αλλά και φορτωμένο με πράγματα, χωρίς ωστόσο να έρχεται κανείς να το πάρει. Καθώς περνούσε έτσι η ώρα και δεν έβλεπαν τον οδηγό, ειδοποίησαν το λιμεναρχείο.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος, μην γνωρίζοντας ποιανού ήταν το δίκυκλο και θέλοντας να καλύψουν όλα τα ενδεχόμενα, έστησαν μάλιστα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, τόσο στον χερσαίο χώρο του λιμανιού όσο και στη θάλασσα!

Όταν οι αρχές βρήκαν τα στοιχεία του οδηγού τον κάλεσαν στο τηλέφωνο. Εκείνος το σήκωσε και εξέφρασε την απορία για ποιον λόγο τον αναζητούν οι αρχές…

Οι άνδρες του λιμενικού ρώτησαν πού είναι το δίκυκλό του κι εκείνος, με απόλυτη βεβαιότητα τους απάντησε πως βρισκόταν μέσα στο πλοίο!
Μόλις οι αρχές τού ανέφεραν ότι βρήκαν το δίκυκλό του στο λιμάνι, με αναμμένη τη μηχανή και φορτωμένο με πράγματα ο άνδρας τα… έχασε.

Ο οδηγός αναμένεται να αποβιβαστεί πλέον στη Σητεία όπου κάνει στάση το πλοίο και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο απ’ όπου θα πάρει το δίκυκλό του από το λιμάνι και στη συνέχεια θα περιμένει το επόμενο δρομολόγιο του πλοίου για να φύγει ξανά για Ρόδο…

Το σίγουρο είναι πως στο επόμενο ταξίδι του, ο αφηρημένος οδηγός θα ελέγξει πολλές φορές αν έχει πάρα όλα τα πράγματά του μαζί!

Πηγή: cretapost.gr



ησυχος υπνος μωρου
διαγωνισμος συγγραφης κειμενου
μπρίκι για ελληνικό καφέ

ταση χρωμα μαλλιων 2016

ποταμος νεδα πως θα παω
το χαραμα κουκα
Αποκλειστικό Cnn.gr: Εισβολή ξένων ειδών στις ελληνικές θάλασσες-Πόσο επικίνδυνο είναι το φαινόμενο;

Τα ξενικά είδη που «εισβάλλουν» στις ελληνικές θάλασσες και το πώς επηρεάζουν το οικοσύστημα και τον ίδιο τον άνθρωπο επιχειρεί να «χαρτογραφήσει» για το CNN Greece η Αναστασία Μήλιου, Διευθύντρια Έρευνας του Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος». Παράλληλα, δίνει μία άλλη διάσταση στο ζήτημα, προτείνοντας λύσεις που μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση προς όφελος και του περιβάλλοντος αλλά και της οικονομίας, ενώ απαντά και για το φαινόμενο «έξαρσης» των μεδουσών.


αζωτο πωληση

φουστες δεκαετιας 60

Η εισβολή των ξένων ειδών στα ελληνικά θαλάσσια νερά είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και πολλές δεκαετίες και συμβαίνει κυρίως από φυσικές διεργασίες αλλά και λόγω της ανθρώπινης αμέλειας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το πρόβλημα έγινε εντονότερο όταν έγινε η διαπλάτυνση της Διώρυγας του Σουέζ, το 2015. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινείται πιο πολύ νερό, γεγονός που έκανε πιο εύκολο τον δρόμο για τα είδη να «μεταναστεύουν». Ενδεικτικά, 1000 ξενικά είδη έχουν καταγραφεί στη Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



νακου φωτεινη
λογο ημερων
σετ πιατα τετραγωνα μαυρα

ark one menu

λιστα μασονων καβαλα
συνταγμα ελλαδας
icon αγγλοελληνικο
μεξικανος γουδι τηλεφωνο
περιοδικο επιθεωρηση κοινωνικων ερευνων

Οι καταιγίδες από το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία πιθανόν την ανατολική Στερεά και πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο.


online μετατροπη video σε mp3

ταινιες για σχεση απο αποσταση

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 5 με 7 και στα πελάγη 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν στα δυτικά και βόρεια θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και σταδιακά στα ανατολικά και νοτιά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες .
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά. Σταδιακά από το μεσημέρι νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες αρχικά στα δυτικά και πιθανόν έως τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές και κυρίως την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



εξεταση αιματος πονος

μεταφορα ζωων με πλοιο
χρέωσης προμηθευτή

Γεννήθηκε το 1957 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει:


ats mods money

μνημονιο νομος του κρατους


  • από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

  • από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ)

  • από όλα τα σταδιοδρομικά Σχολεία εσωτερικού

  • από το Amphibious Warfare School (ΗΠΑ)

  • από το Advanced Mine Warfare School (Βέλγιο)

  • από τη Ναυτική Σχολή Πολέμου


Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες του Αρχηγείου Στόλου, μεταξύ των οποίων Αντιτορπιλικά (Α/Τ), Ναρκαλιευτικά (Ν/Α) καθώς και πλοία της Διοίκησης Πλοίων Αποβάσεως (ΔΠΑ) ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων και Ύπαρχος. Επιπρόσθετα, έχει υπηρετήσει στη ΔΥΚ ως Επιστολέας και Διοικητής.


Τοποθετήθηκε ως Κυβερνήτης στο Ν/Α ΑΤΑΛΑΝΤΗ από το 1990 έως 1991, στο Ν/Α ΚΙΣΣΑ από το 1992 έως το 1993, καθώς και στη Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ από το 2003 έως το 2004.


Έχει υπηρετήσει επίσης στο ΣΓ/Υ. ΕΘ. Α, στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ) ως Αρχιεπιστολέας, στο Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ) ως Υποδιοικητής, στο STRIKEFORNATO ως Deputy COS, στο ΓΕΝ ως Διευθυντής Β' Κλάδου, στο Αρχηγείο Στόλου ως Υπαρχηγός Στόλου, καθώς και στο ΓΕΕΘΑ ως Επιτελάρχης και Υπαρχηγός. Σε εκτέλεση απόφασης του ΚΥΣΕΑ από 7 Μαρτίου 2013, παρέλαβε καθήκοντα Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Σε εκτέλεση απόφασης του ΚΥΣΕΑ από 15 Σεπτεμβρίου 2015, προήχθη στο βαθμό του Ναυάρχου και παρέλαβε τα καθήκοντα Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.


Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.



φωτογραφιες απο το παλατι στο τατοι
σεβεν ξανθη
φτιαχνω σαπουνι χαμομηλιου

ελληνικο φαγητο

οργανογραμμα εταιρειας μελισσα
περιληψη βιβλιου το νουμερο 31328

«Εγώ θα συγχαρώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία σκληρή, αδίστακτη ομάδα κακοποιών. Πολεμάω σκληρά, τον μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%.Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.


πενσα facom

ξενοδοχειο δαιος κρητη

οδηγος ηρακλειο κρητης

ειδη καπνιστου στη θεσσαλονικη

βενζιναδικο με υγραεριο κερκυρα

«Πολύ καλό να σεβόμαστε τη πλειοψηφία και εγώ την σέβομαι», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:


«Δεν ζητάω να παραιτηθεί η κυβέρνηση, όσο έχει την πλειοψηφία. Συγχαίρω την ηγεσία αυτής της ομάδας κακοποιών, η οποία κατάφερε να κερδίσει καταρχήν την λαϊκή πλειοψηφία - 18% είχε πάρει επί των εγγεγραμμένων, δεν είναι ακριβώς λαϊκή πλειοψηφία και 25 % επί των ψηφισάντων. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι κέρδισε, ότι ήρθε πρώτη και πήρε το μπόνους των 50 εδρών του μεγαλοφυούς νομοθέτη Σκανδαλίδη που έκανε το μπόνους των 50 εδρών».


πιεσμένο κεφάλι

γκρειντερ ελλαδα
χελωνονιντζακια τρειλερ

Όπως αναφέρει, αν μια περιφερειακή κυβέρνηση «ενεργεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απειλείται σοβαρά το γενικό συμφέρον της Ισπανίας», η Μαδρίτη «μπορεί να αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να την υποχρεώσει να συμμορφωθεί δια της βίας».


τι εγινε με το γεφυρι τησ αρτασ

ορθοδοντικοι εοπυυ κατερινη

ξενοδοχεια ενοικιαζομενα δωματια κυθηρα

Το άρθρο υποδιαιρείται σε δύο παραγράφους και έχει ως εξής:


  • «Εάν μία αυτόνομη κοινότητα δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που της επιβάλλονται από το σύνταγμα ή άλλους νόμους ή πράττει με τρόπο ο οποίος ζημιώνει το γενικό συμφέρον της Ισπανίας, η κυβέρνηση, αφού υποβάλει επίσημη διαμαρτυρία στον Πρόεδρο της Αυτόνομης Κοινότητας και στο βαθμό που δεν θα ικανοποιηθεί από την απάντησή του, μπορεί, με την απόλυτη πλειοψηφία της Γερουσίας, να υιοθετήσει μέσα τα οποία η ίδια κρίνει απαραίτητα ώστε να επιβάλει την εκπλήρωση αυτών των υποχρεώσεων και τον σεβασμό του προαναφερθέντος γενικού συμφέροντος».

  • «Σε ό, τι αφορά την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται στην προηγούμενη παράγραφο, η κυβέρνηση μπορεί να δίνει οδηγίες προς όλες τις αρχές των Αυτόνομων Κοινοτήτων».

  • Η Ισπανία υποδιαιρείται σε 17 Αυτόνομες Κοινότητες (Περιφέρειες), οι οποίες διαθέτουν τοπικά κοινοβούλια και τοπικές κυβερνήσεις - διοικήσεις οι οποίες λογοδοτούν σε αυτά. Ορισμένες από αυτές, όπως η Γαλικία, η Χώρα των Βάσκων και η Καταλονία, απολαμβάνουν ευρύτερα επίπεδα αυτονομίας, λόγω εθνικών - πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων.




    ηλεκτρονικη εγγραφη τει λαρισας
    ανω πατησια ησαπ

    ιππασια σε ραντζο

    εκπομπη σμαραγδας καρυδη
    ασκησεις βιολογιας α γυμν για εξετασεις
    μπαλονια ειδη παρτυ
    τερματισμος μαραθωνιου 2004

    Από τον συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 2.174.319 ευρώ, για τις νέες εγκριθείσες αιτήσεις των ωφελούμενων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τα 1.316.387 θα αποδοθούν ως «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους, που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 60,5%, ενώ μέρος του συνολικού προϋπολογισμού, το ποσό των 670.004 ευρώ, αφορά σε δάνειο.


    Οι παραπάνω εγκρίσεις/υπαγωγές κατανέμονται και χρηματοδοτούνται τόσο από το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ): 115 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 1.885.108 ευρώ όσο και από το Ε. Π. Ιόνια Νησιά (ΠΕΠ): 18 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 289.210 ευρώ. Οι υπαγωγές αυτές προστίθενται σε εκείνες της προηγούμενης φάσης που ήταν 220 με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 3.140.947 ευρώ, εκ των οποίων τα 2.021.735 ευρώ αποτελούσαν την «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους.


    Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Υπαγωγής ενώ, σε επόμενη φάση, αναμένεται να εγκριθεί η χρηματοδότηση και νέων ωφελούμενων.


    Επισημαίνεται δε ότι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το αρχικώς ορισθέν προς διάθεση ποσό των 6,178 εκατ. ευρώ Δημόσια Δαπάνη (μέσω του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 και του Ταμειακού Προγράμματος «ΕΠΑΝΕΚ») αναμένεται προσεχώς να αυξηθεί κατά 4,072 εκατ., με αποτέλεσμα να διατεθούν 10.250.000 ευρώ, για το σύνολο του προγράμματος, από την ΠΙΝ.



    fsb 14 october 2014
    πως να βαψεις τα μαλλια σας φυσικα
    αυγη κριση

    Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

    queen ρουχα χαλανδρι

    θαλασσα καρατζης

    «Πληροφορήθηκαν οι ειδικοί του ΟΑΧΟ [του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων] ότι τώρα έξυπνοι πύραυλοι θα καταστρέψουν όλα τα στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων στο πεδίο; Ή μήπως η όλη ιδέα είναι να καλύψουμε γρήγορα την πρόκληση με έξυπνους πυραύλους ώστε οι διεθνείς ειδικοί να μην έχουν τίποτα να εξετάσουν ως στοιχεία;» έγραψε η Ζαχάροβα στο Facebook.


    σημαδια οτι ζηλευει

    τζορντι αλμπα


    Παράλληλα τόνισε πως «οι έξυπνοι πύραυλοι πρέπει να πλήττουν τρομοκράτες, όχι τη νόμιμη κυβέρνηση που πολεμά τη διεθνή τρομοκρατία στο έδαφός της επί πολλά χρόνια»





    υποδειγμα βιβλιου επενδυσεων
    αμορε μιο ταινια download
    αν δεν πληρωσω την πρωτη δοση στην εφορια
    security or safety

    ας παιξουμε lol

    ενισχυτικο ριζας
    Καθαρά Δευτέρα – Έτσι θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο η Βαρβάκειος και η Αγορά του Ρέντη

    Ανοιχτά θα είναι τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ) σήμερα, Κυριακή (18/02) και έως αύριο το μεσημέρι, Καθαρά Δευτέρα.


    φάρσα στον ντελιβερά

    walkman цена

    αλμπερτος μονακο

    Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει απόψε πριν τα μεσάνυχτα και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι αύριο το μεσημέρι ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ανοιχτά θα είναι όμως αύριο Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

    Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό της προς τις ομοσπονδίες μέλη της η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές - υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο - επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι. Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.

    Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



    αστερία γκρίλλα
    ονειροκριτης μαυρο φουστανι
    avenue one apartments cape town

    διαμερίσματα αγλαντζιά

    elco ordo classico lyreco
    τραπεζα θεματων α λυκειου φυσικη ταξινομηση
    Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (pics&vid)

    Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ του Σαββάτου (7/7) σε κατάστημα επίπλων, στην οδό Καλλιθέας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.


    ιωάννα τριανταφυλλίδου στυλος

    λελι κελι σκρουτζ

    Στο σημείο μετέβησαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα και έσβησαν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις. Από τις φλόγες προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εμπορεύματα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί καθώς και περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο στην gallery του άρθρου.



    Πηγή: thestival.gr


    Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (pics&vid)
    01
    Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (pics&vid)












    σαρκοειδωση υπερασβεστιαιμια
    περασαν σχεδον δυο χρονια chords
    παπλωμα τιγρε

    φιλανδοι συγγραφεις

    οαεδ ανανεωση καρτα ανεργιασ ηλεκτρονικα
    μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον για ξανθιες
    μη μου ξαναφυγεις πια καλημερη

    Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 261 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 31 (αυξημένες κατά μία) δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.


    hol φοιτητικο ιντερνετ

    Συγκεκριμένα χθες, Πέμπτη, καταγράφηκαν 29.279 άτομα έναντι 29.018 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.


    Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 δομών αυξήθηκε στα 24.495 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Μυτιλήνης, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς .


    Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.285 μερίδες φαγητού από τις οποίες 501 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.


    Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.



    κοκκινα αυγα κοτας
    πωλειται πλαστικη δεξαμενη
    pants on fire online latino

    ζακαρ βικιπαιδεια

    Σύμφωνα με το seleo.gr το τροχαίο έγινε στη συμβολή της παράκαμψης των Ιωαννίνων με την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, πριν από την είσοδο της σήραγγας προς το αεροδρόμιο.


    εξετασεις τεε αποτελεσματα

    ρητα για καλους φιλους

    υδρα χωρις αυτοκινητα

    τι ειναι η μορα

    Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα ΙΧ. πιθανότατα παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη.


    tr4


    Νεκρός ο συνοδηγός ,73χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκόοτητας.


    tr3


    Τραυματίες οι οδηγοί των 2 οχημάτων, ένας 43χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκόοτητας και ένας 51χρονος Έλληνας.


    55c7b66be7653cbbb9eb98c043042d7a L



    σολωμος πανε στο φουρνο
    λουκα κατσελη γραφειο
    σερσε λα φαμ θεσσαλονικη

    αργυρω σοκολατα πουτιγκα

    που χρησιμευει το ροδι
    δημος θεσσαλονικης β δημοτικο διαμερισμα

    Με στοιχεία Ιουνίου 2017, το ύψος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων των τραπεζών μειώθηκε κατά 2% και 3,2% συγκριτικά με το τέλος του Μαρτίου 2017 και του Δεκεμβρίου 2016 αντίστοιχα, αγγίζοντας τα 102,9 δισ. ευρώ ή το 44,9% των συνολικών ανοιγμάτων. Σε σχέση με το Μάρτιο του 2016, όπου τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδο, παρατηρείται μείωση κατά 5,2% ή 5,7 δισ. ευρώ.


    Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος συνολικά το πρώτο εξάμηνο του 2017, οι τράπεζες κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιουνίου του 2017 αγγίζουν τα 101,8 δισ. ευρώ ή 1,6 δισ. ευρώ χαμηλότερα από το ποσό - στόχο. Ωστόσο, οι τράπεζες έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο το στόχο για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τα οποία έφτασαν τα 72,8 δισ. ευρώ ή περίπου 0,4 δισ. ευρώ υψηλότερα από το στόχο.


    Ο τριμηνιαίος δείκτης αθέτησης (default rate) παρέμεινε σε επίπεδα άνω του 2%, ξεπερνώντας το ρυθμό αποκατάστασης της τακτικής εξυπηρέτησης δανείων (cure rate) και καθιστώντας τις εκτεταμένες διαγραφές δανείων το σημαντικότερο μέσο μείωσης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων. Οι διαγραφές δανείων ανήλθαν σε 1,9 δισ. ευρώ. για το δεύτερο τρίμηνο, αγγίζοντας τα 3,3 δισ. ευρώ για το πρώτο μισό του έτους.


    Οι σημαντικότερες εισροές μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων για το δεύτερο τρίμηνο παρατηρήθηκαν στο στεγαστικό χαρτοφυλάκιο, αλλά αντισταθμίστηκαν από τον υψηλό ρυθμό αποκατάστασης της τακτικής εξυπηρέτησης δανείων στο εν λόγω χαρτοφυλάκιο. Η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που προήλθε από εισπράξεις, ρευστοποιήσεις και πωλήσεις ήταν περιορισμένη.


    Αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που τελεί σε καθεστώς αίτησης για υπαγωγή σε νομική προστασία. Στο σύνολο των χαρτοφυλακίων το 15% των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τελεί υπό καθεστώς αίτησης για υπαγωγή σε νομική προστασία, ενώ στο στεγαστικό το ποσοστό ξεπερνά το 30%.


    Ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων παραμένει υψηλός στα περισσότερα χαρτοφυλάκια. Στο τέλος του Ιουνίου του 2017, ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων άγγιζε το 42,7% για το στεγαστικό, το 53,6% για το καταναλωτικό και το 44,4% για το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο. Στο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, η μεγαλύτερη συγκέντρωση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων παρατηρείται στο χαρτοφυλάκιο των ελεύθερων επαγγελματιών και πολύ μικρών επιχειρήσεων (δείκτης ΜΕΑ: 67,8%), καθώς και στο χαρτοφυλάκιο των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ - δείκτης ΜΕΑ: 59,8%).


    Σταθερά καλύτερες επιδόσεις παρατηρούνται στο χαρτοφυλάκιο των μεγάλων επιχειρήσεων (δείκτης ΜΕΑ: 25,0%) και στα ναυτιλιακά δάνεια (δείκτης ΜΕΑ: 36,8%). Η κάλυψη από προβλέψεις σε επίπεδο συστήματος έχει μειωθεί περαιτέρω, αγγίζοντας το 48,3% τον Ιούνιο του 2017, από 49,1% το Μάρτιο, κυρίως λόγω των εκτεταμένων διαγραφών της περιόδου. Εφόσον συμπεριληφθεί στις προβλέψεις και η αξία των εξασφαλίσεων (με ανώτατη αξία το υπόλοιπο του δανείου προ προβλέψεων απομείωσης), η κάλυψη των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που επιτυγχάνεται είναι σχεδόν πλήρης.


    Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων βρίσκεται στο 50,6%, υψηλότερα από την πρόβλεψη του 50% για το εν λόγω τρίμηνο, ενώ ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 36,1% συγκριτικά με την πρόβλεψη του 35,0%. Παρά την επίτευξη του στόχου για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, ο μειωμένος όγκος συνολικών δανείων συνέβαλε στα υψηλότερα των προβλεπομένων επίπεδα για το δείκτη μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.



    νιλς χολγκερσον επεισοδιο 1
    γιωτης χαρτουπαλλος
    best hotels in vegas
    τιμη βαμβακιου σημερα
    υποβρυχιο εκα

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

    motor fiat punto t jet

    ονειροκριτης ασπρο σπιτι
    γιωτας car

    Με ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Εξωτερικών 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλειοψηφία τους μέλη της ομάδας των "53+" με επικεφαλής την Αννέτα Καββαδία, τονίζουν ότι η απόφαση του ΕΔΑΔ έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία και σε διεθνές επίπεδο, καθώς αποτελεί νομικό δεδικασμένο που οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους τα εθνικά δικαστήρια, γεγονός που θα έχει θετικές επιπτώσεις στην πρόληψη, στη διερεύνηση και στην καταστολή του φαινομένου της παράνομης εργασίας και της εμπορίας ανθρώπων στην ευρωπαϊκή ήπειρο.


    εμπλουτισμος χωματος κηπου

    ταρτα σπανακι ψυχουλη

    καινουργια διαμέρισμα αθηνα

    Με δεδομένες τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Δικαιοσύνης και Εξωτερικών ότι η κατάθεση του αιτήματος επανεξέτασης της απόφασης του (ΕΔΑΔ σχετικά με τους μετανάστες της Νέας Μανωλάδας έγινε εν αγνοία τους), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν στα ακόλουθα ερωτήματα:



    • Με ποια διαδικασία κατατέθηκε το αίτημα επανεξέτασης της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΑΔ) σχετικά με τους μετανάστες της Νέας Μανωλάδας; Θα υπάρξουν διοικητικοί έλεγχοι για τον καταλογισμό ευθυνών για την κατάθεση του αιτήματος, εν αγνοία του αρμόδιου Μηχανισμού Παρακολούθησης Αποφάσεων του ΕΔΑΔ και της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Εξωτερικών;

    • Έχει αποσταλεί έγγραφο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προς την πρόεδρο του Αρείου Πάγου και την Επιθεώρηση των Δικαστηρίων, προκειμένου να διερευνηθεί η αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της Μανωλάδας η οποία οδήγησε στην καταδίκη της Ελλάδας;



    αμεση δραση απο κινητο
    καταστηματα ηλεκτρονικων νοτια προαστια

    πομολο ταχυτητων fiat grande punto

    εξιχνίαση εγκλημάτων

    Όμως το Μαξίμου τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την προεργασία για δύο κορυφαία πολιτικά γεγονότα του επόμενου δεκαήμερου: την Σύνοδο των ηγετών του Νότου στην Αθήνα και τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό.


    wind συνταγμα τηλ

    νεκταριος μαλλας μακρια μου να φυγεις

    Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωθυπουργικό επιτελείο κρατάει ανοιχτή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε αρκετά σημεία της θεωρώντας ότι αναλόγως με την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης θα μπορούσαν να προστεθούν αναφορές που θα ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


    Ο πρωθυπουργός οπωσδήποτε δεν έχει πολιτικά την δυνατότητα να μιλήσει για παροχές στην ΔΕΘ, ωστόσο επιθυμεί να εστιάσει την οικονομική του παρέμβαση στην ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν υποστεί σε μεγαλύτερο βαθμό της συνέπειες της κρίσης.


    Γι’ αυτό αφενός ανέθεσε στο οικονομικό επιτελείο κατά την πρόσφατη αποστολή του στις Βρυξέλλες να καταλάβει πόσο ελαστικοί θα μπορούσαν να εμφανιστούν οι θεσμοί στην απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσει κάποιες κοινωνικές πολιτικές και αφετέρου παρήγγειλε την όσο το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση των προαπαιτούμενων για να μην υπάρξουν εμπλοκές.


    Βαρύτητα στην περιφέρεια


    Ο Αλέξης Τσίπρας αύριο θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά τους και να ενσωματώσει στην παρέμβασή του απαντήσεις που θα ικανοποιήσουν και το τοπικό ακροατήριο στην Θεσσαλονίκη.




    μαγειρευτο φαγητο δραμα
    προγραμμα εμπορικου συλλογου θεσσαλονικης
    τζωρας σημαινει
    αριελ κωνσταντινιδη τροχαιο

    υπεκα ενεργειακοι επιθεωρητες

    Είδηση - βόμβα: Συνελήφθη Έλληνας εκπρόσωπος μεγάλης κατασκευαστικής για ξέπλυμα χρήματος

    Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου στα ξένα ΜΜΕ, όχι όμως και στα ελληνικά - Η σύλληψη έγινε πριν από 3 μέρες στα σύνορα Ελβετίας - Αυστρίας


    ηλεκτρονικη αιτηση για ανοιχτο πανεπιστημιο

    γιαννης αναγνωστατος λολεκ

    ιρακινο πρακτορειο ειδησεων αρχικα

    ευκολο γλυκο για διαιτα

    Ένας εκπρόσωπος μιας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών συνελήφθη στα σύνορα της Αυστρίας και της Ελβετίας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Την είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το sputniknews.com και αναφέρει ότι ο Έλληνας συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μια από τις βαλίτσες του που είχε μέσα στο αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αρχές.

    syllipsi

    Τα χρήματα κατασχέθηκαν και ο Έλληνας κρατήθηκε, αφού υπάρχει εύλογη υποψία ότι συμμετείχε σε ξέπλυμα χρήματος.

    Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν μιλήσει ακόμη για την υπόθεση, δεν έχουν δώσει το όνομα του συλληφθέντα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στις έρευνες αυτές συμμετέχει και η ελληνική αστυνομία.



    σπυρος φωτης τατιανα
    γιώργος νταλάρας τραγούδια
    μεγάλωσα στίχοι

    ασχημη αναπνοη τι φταιει

    ναουσα αποσταση απο θεσσαλονικη
    υγιεινή διατροφή για δίαιτα

    Με 81 ψήφους υπέρ και καμία κατά η Βουλή της πΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος και το συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


    βαριοπουλα 5 κιλα

    διεθνεις τιμες μεταλλων

    Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας (από Δημοκρατίας της Μακεδονίας που είναι σήμερα σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και το σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.


    «Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα»


    «Η Βουλή έχει λάβει μέχρι στιγμής δύσκολες αποφάσεις. Και σήμερα δεν είναι εύκολο», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στους βουλευτές. Μάλιστα, ο Ζάεφ εξαπέλυσε επίθεση κατά του VMRO-DPMNE, που απείχε από τη συνεδρίαση και υπεραμύνθηκε της συμφωνίας των Πρεσπών. «Το κόμμα σας ξέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα και ότι δεν μπορούμε χωρίς συμφωνία να διαπραγματευτούμε την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε.


    Στη συνέχεια, συνεχάρη τους πολίτες και τους βουλευτές της χώρας του που «ανέλαβαν την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με τις οποίες, άνοιξαν τις πόρτες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χώρα του», μέσω μηνύματός του στο Twitter.



    Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност за уставните измени со којашто заедно ги отворивме вратите на #НАТО и #ЕУ за Република #Македонија. ??

    — Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 11 Ιανουαρίου 2019


    πως να φλερταρεις με τα ματια
    τα ματια σου γιωργοσ κοινουσησ
    εργασια σε αστρολογικο κεντρο

    ταττοο στο βε

    εφορια λαμιας επικοινωνια
    αιαντος μανδρα

    Ο δράστης ήταν συνταξιούχος και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.


    σοβιετικοι αθλητες

    二階堂 ふみ 映画

    Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η σύζυγος έμενε στο σπίτι της οικογενείας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό και τον περιποιούνταν και μερικές φορές έμενε εκεί και το βράδυ.


    Όπως μεταδίδει το alithianews.gr, το συμβάν έγινε στις 10 το βράδυ όταν το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε και ο σύζυγος πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.


    Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του, την οποία ζήλευε και της ζητούσε επανασύνδεση.


    Οι φήμες στο χωριό λένε ότι όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα ήταν κάποιος φίλος της συζύγου του.



    μετρηση αποστασεων με λειζερ
    ροδακια σκειτ
    καβαλαρης των fm

    ζυγος χειμωνας 2018

    ο δικεφαλος αετος της ορθοδοξιας

    Τον σύζυγό της, πρώην τενόρο Μπερναμπέ Μαρτί, την κόρη της, υψίφωνο Μονσερά Μαρτί, και τους υπόλοιπους συγγενείς συνόδευσαν η σύζυγος του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, Σοφία, καθώς και ο νέος επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ και ο αυτονομιστής πρόεδρος της Καταλονίας, Κιμ Τόρα.


    κουλουρακια κρασιου χωρις ζαχαρη

    εικονες για ολυμπιακο

    disney infinity 3.0

    ιερος ναος αγιας τριαδας ανω γλυφαδα

    «Για εμένα, η Μονσερά ήταν η πιο σημαντική υψίφωνος του 20ού αιώνα, ήταν, αν μπορεί κάποιος να το πει, η Μαρία Κάλας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο λυρικός καλλιτέχνης Χοσέ Καρέρας, 71 ετών, κάνοντας λόγο για ένα «εξαιρετικό χάρισμα προσαρμογής και μια εξαιρετική αγάπη».


    Έτσι, η Μονσερά Καμπαγιέ μπορούσε να ηχογραφεί ένα άλμπουμ με τον τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Queen, τον Βρετανό Φρέντι Μέρκιουρι, και να ερμηνεύει έξοχα το τραγούδι “Hijo de la luna” του ισπανικού ποπ συγκροτήματος Mecano.


    Προερχόμενη από μια φτωχή οικογένεια που είχε γνωρίσει πολλές εξώσεις την περίοδο μετά τον Ισπανικό Εμφύλιο, η Μονσερά Καμπαγιέ τάφηκε πλάι στους γονείς της στο κοιμητήριο του Σαντ Αντρέου, μιας λαϊκής συνοικίας στο βόρειο τμήμα της Βαρκελώνης.




    αυτοκινητοδρομος αιγαιου διοδια
    τα πιο εξυπνα ζωα

    πρωτοτυπες ιδεες για γαμο και βαπτιση

    φορμα αμπερ αλερτ

    Επίσης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει γενετική σχέση ανάμεσα στην αϋπνία και σε ψυχιατρικές διαταραχές όπως η σοβαρή κατάθλιψη, αλλά επίσης ανάμεσα στην αϋπνία και σε σωματικές παθήσεις, ιδίως τον διαβήτη τύπου 2.


    κοντρα τηλεοπτικος σταθμος

    αγγελιες εργασιας οδηγος φορτηγου

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μάρεϊ Στάιν του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογικής ψυχιατρικής "Molecular Psychiatry", πήραν δείγματα DNA από περισσότερους από 33.000 στρατιώτες και στη συνέχεια έκαναν ανάλυση του γονιδιώματός τους.


    Η χρόνια αϋπνία πάει χέρι-χέρι με διάφορα χρόνια προβλήματα υγείας όπως η καρδιοπάθεια, ο διαβήτης και οι ψυχικές παθήσεις. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι η καλύτερη κατανόηση του γενετικού υπόβαθρου της αϋπνίας θα οδηγήσει σε καλύτερες φαρμακευτικές θεραπείες στο μέλλον.



    προβατα ονειροκριτης
    γερμανος ερετρια ωραριο
    κουταβι λουτρακι
    σλουκας αδερφη

    Τρίτη 28 Μαΐου 2019

    σιμπσον

    φωτεινος γεωργιος
    Σοκ στην Κέρκυρα: 51χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη για ναρκωτικά και έπαθε ανακοπή καρδιάς

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης 1,1 kg κοκαΐνης στην Κέρκυρα.


    εμπορικό κέντρο μουδανιά

    ψυχολογια και μεταπτυχιακα

    πρωτ ανατ αττ

    αλέξανδρος αντωνόπουλος ζωδιο

    οδηγιες διδασκαλιας αλγεβρας α λυκειου

    Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, όπου εντοπίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθησαν διαδοχικά οι δύο άνδρες, ένας 51χρονος και ένας 41χρονος




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Corfu Tv News



    ελευθερη εισοδος νοσοκομεια

    βολλευ παιδες

    αστεια βιντεο ελληνικα και κυπριακα ζωα

    Συνολικά, η εκτιμώμενη δαπάνη για τα προγράμματα θα ανέλθει στα 13 εκατ. ευρώ. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κοινωνικό τουρισμό με εξαήμερες διακοπές, ιαματικό τουρισμό έως και έξι μέρες, παιδικές κατασκηνώσεις έως δεκάξι, τετραήμερες εκδρομές, βιβλία και βοήθημα σε επιδοτούμενες μητέρες.


    απολλων λεμεσου μπουτικ

    κωτσοβολος σομπες kerosun

    παιδικα παραμυθια στα ελληνικα κοκκινοσκουφιτσα

    Ο κοινωνικός τουρισμός συνολικά θα έχει 60.000 δικαιούχους, το εκδρομικό πρόγραμμα 12.500 δικαιούχους, ενώ θα δοθούν 150.000 βιβλία, ενώ το χρηματικό βοήθημα θα χορηγηθεί σε 1.250 πολύτεκνες μητέρες. Στα προγράμματα συμμετοχής έχουν οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι του πρώην ΟΓΑ, καθώς και οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του ΟΠΕΚΑ. Προϋπόθεση να έχουν καταβληθεί κανονικά οι εισφορές, όπου χρειάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση και οι τελικοί δικαιούχοι θα προκύψουν μετά από κλήρωση.


    Πιο αναλυτικά, η απόφαση κατ’ άρθρο ορίζει τα ακόλουθα:


    Άρθρο 1


    Προγράμματα ΛΑΕ έτους 2018


    Τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας για το έτος 2018 είναι τα ακόλουθα:


  • Πρόγραμμα επιδοτούμενου κοινωνικού τουρισμού το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • α) διακοπές διάρκειας μέχρι έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα,


    β) πρόγραμμα επιδοτούμενου ιαματικού τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις) με παράλληλη δυνατότητα δωρεάν πραγματοποίησης έως πέντε απλών λούσεων σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας και


    γ) επιδοτούμενο παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε συμβεβλημένες με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ παιδικές κατασκηνώσεις, διάρκειας μέχρι και 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις).


  • Επιδοτούμενο εκδρομικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ημερών (τρεις διανυκτερεύσεις).

  • Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων.

  • Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες.


  • ειδικο σχολειο παμμακαριστος
    διαφανο στορεσ
    αιγυπτος εκδρομη

    τραπεζα πειραιως σεπολια

    αγριοχοιρος μεταφραση

    Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας – ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά τον ΟΗΕ - εξέδωσε σήμερα μια κοινή ανακοίνωση, τονίζοντας ότι θεωρούν την ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης ως «απόσυρση της χώρας από το ρόλο του διαμεσολαβητή της ειρήνης».


    κάπες γυναικείες 2014

    «Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε σθεναρά την ανεύθυνη, παράνομη και μονομερή απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως δήθεν πρωτεύουσα του Ισραήλ. Θεωρούμε αυτή την απόφαση άκυρη και μη γενόμενη», προσθέτουν.





    ξενοδοχεια που επιτρεπονται σκυλια
    el corte ingles v ohim
    αναπηρια απο καρκινο
    εξετάσεις για δικαστικό σώμα
    ομελετα με πρασα

    χειροποίητες κατασκευές

    συνταγές για χριστουγεννιάτικο κέικ
    τι εγινε κωστακη
    λευκη μιντι φουστα
    service πλυντηριου lg

    Το ποστάρισμα με την Ελληνική σημαία και τον Αντετοκούνμπο, είχε προκαλέσει αίσθηση τις προηγούμενες ημέρες, όμως οι Μπακς προχώρησαν ακόμη περισσότερο, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για αυτούς ο Έλληνας άσσος. Ανέβασαν το ίδιο tweet αλλά πλέον στα Ελληνικά καλούν τους φίλους της ομάδας να το αναπαράγουν, ώστε να μπορέσει ο Giannis να είναι ανάμεσα στους "εκλεκτούς" της γιορτής του NBA.


    βασιλης καρρας ολυμπιακος βολου

    μπυρα εζα τιμες

    Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι Μπακς γράφουν στα Ελληνικά για τον Αντετοκούνμπο, σίγουρα όμως προκαλεί μεγάλη αίσθηση η ενέργειά τους.



    Κάντε Retweet για να γίνει ο Γιάννης ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game του ΝΒΑ. Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE pic.twitter.com/Hkjkn72iQu

    — Milwaukee Bucks (@Bucks) December 31, 2016


    καπρεζε ντι μπουφαλα

    η υπομονη μας τελειωσε

    χεταφε γραναδα προγνωστικα
    mtn προσφορες κυπρος
    noodles σουπα συνταγη

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα.


    τσεστερφιλντ πολη

    «Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού» δήλωσε ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως «είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού» ανέφερε ο κ. Κικίλιας και κατέληξε:



    «Ζητάμε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής».



    "Ο Τσίπρας καταστρέφει τις επενδύσεις"


    Παράλληλα, για ψέματα και ανικανότητα όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Βασίλης Κικίλιας.


    Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «ο επικεφαλής της "task force για τις επενδύσεις" κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα» κάνοντας αναφορά στις Σκουριές και το Ελληνικό.


    «Στο Ελληνικό καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο, μια επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας. Ώς εδώ τα ψέματα και η ανικανότητά τους» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.



    νευρικο συστημα και διατροφη
    ηρακλης αεκ φωτο
    μαδαγασκάρη ωρα

    περιαγωγη βονταφον

    αστρολογια αση μπιλιου καφεσ με την ελενη
    ηρωων πολυτεχνειου πειραιας 19
    κοινωνικη ερευνα θεσεις εργασιας
    βιβλιογραφια για σχολη δημοσιασ διοικησησ
    φαντασου απλα βανδη στιχοι
    Λαύριο: Όλη η αλήθεια για τη 13χρονη που γέννησε στο «Αλεξάνδρα»

    Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η πρωτοφανής για τη χώρα μας είδηση ότι ένα κορίτσι έγινε μητέρα μόλις στα 13 της χρόνια!


    ανταρτικο γκιωνα

    Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Από εκεί, μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», όπου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

    Σε ανακοίνωσή του, το Κέντρο Υγείας Λαυρίου αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου, όταν «μία δεκατριάχρονη, μη αλλοδαπή, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας με προχωρημένες ωδίνες τοκετού. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού. Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, χαίρουν άκρας υγείας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη ζούσε στην Ξάνθη και είναι Πομάκα.

    Πατέρας του παιδιού είναι ένας 16χρονος, με τον οποίο «κλέφτηκαν» πριν λίγο καιρό.

    Η ανήλικη αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να γεννήσει, ώστε να είναι κοντά στη χήρα μητέρα της, για να τη φροντίσει και να της μάθει πώς να φροντίζει το μωρό της.

    Η γιαγιά του παιδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πουλάει λουλούδια στο Λαύριο, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

    Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Αττική και ο 16χρονος πατέρας του παιδιού ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Εμπλοκή το Πάσχα: Τρόμος για τους οκτώ Τούρκους και ανησυχία για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

    Survivor spoiler: Η πρώτη διαρροή «έσκασε» - Αυτός αποχωρεί σήμερα (29/03)



    εφημεριδα βιβλιο βαρουφακη

    κουμπαρας γατα κλεφτης

    ζευγαρια αντ1 επεισ 15
    γλυκος νοεμβρης κριτικη
    μάσα και η αρκούδα

    «Το προσφυγικό-μεταναστευτικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σε όλη την Ευρώπη κι αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποια νέα προσφυγική κρίση. Δεν υπάρχουν αυξημένες ροές, σε επίπεδο Ευρώπης, θα σημείωνα ότι το αντίθετο υπάρχει. Με βάση τα στοιχεία από το 2015-2018 έχουμε μία μείωση των ροών κατά 96%», σημείωσε ο υπουργός.


    ηγετες ρωσιας

    σε ειδα βιβλιοθηκη

    εκο πετρελαιο θερμανσης ατοκες δοσεις

    Ο υπουργός αναφερόμενος στα ξενοφοβικά κινήματα που έχουν αναδυθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση το τελευταίο διάστημα υπογράμμισε:



    Ξενοφοβικά κινήματα κι η ακροδεξιά επενδύουν σε μία αντιμεταναστευτική-αντιπροσφυγική ατζέντα. Αυτή η ατζέντα σε εκλογικές μάχες που έγιναν στην Ευρώπη κέρδισε πόντους, κέρδισε ποσοστά και προσπαθεί με βάση αυτό να επιβάλλει συνολικά μία ξενοφοβική τάση-ατζέντα, κυρίως μία αυταρχική κι ολιγαρχική ατζέντα, μία ατζέντα περιορισμού των κοινωνικών κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δραστικής περικοπής των κοινωνικών κατακτήσεων. Η ξενοφοβική ατζέντα πηγαίνει χέρι-χέρι με απόπειρες αύξησης ωραρίου εργασίας, με την αύξηση της παρέμβασης στην κοινωνική ζωή των δυνάμεων καταστολής, με τη λογική του ενός και μοναδικού πολιτιστικού προτύπου και προσανατολισμού. Στην ουσία αυτό που παλαιότερα το ονομάζαμε Ευρώπη-Φρούριο σήμερα το ονομάζουν προστασία των συνόρων. Αλλά και μέσα στα σύνορα, στη ζώνη Σένγκεν της Ευρώπης, επιχειρείται να επιβληθεί ένας και μοναδικός τρόπος κοινωνικής κι οικονομικής ζωής, ένα πρότυπο δήθεν επιτυχημένο.



    Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στις δυσκολίες των κοινωνικών στρωμάτων βρίσκουν εχθρούς. Ο εχθρός που προβάλλεται από τις ελίτ είναι ο πρόσφυγας κι ο μετανάστης. Όποτε τον χρειαζόμαστε γιατί είναι φθηνό εργατικό δυναμικό και συμβάλλει στα αναπτυξιακά προγράμματα τότε τον προσκαλούμε, όποτε υπάρχει κοινωνική διαμαρτυρία γίνεται ο δακτυλοδεικτούμενος κι ο ισχυρός. Υπάρχουν πολιτικά κόμματα και δυνάμεις που δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις ούτε ξενοφοβικές ούτε ρατσιστικές, μπορείς να τις χαρακτηρίσει συντηρητικές. Κοιτώντας τα εκλογικά αποτελέσματα βγάζουν ένα συμπέρασμα, ότι αν υιοθετήσουν αυτή την ατζέντα τότε κατ' ελάχιστο θα συγκρατήσουν ποσοστά ή θα κερδίσουν».


    Επιπλέον τόνισε: «Όταν έχεις μία αντίθεση πολιτική, αξιών, τρόπου ζωής, το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να υιοθετήσεις την ατζέντα της άλλης πλευράς. Αντίθετα πρέπει να επιμείνεις, στον δικό σου τρόπο, στην δική σου ατζέντα και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, το οποίο συντίθεται στις κοινές αξίες, δημοκρατία για παράδειγμα, στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους. Πρέπει να υπερασπιστούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο, το οποίο βασίζεται στην «αφοβία» να μην ενσωματώνει τον κοινωνικό φόβο. Σε αυτή τη μάχη θα νικήσουμε».


    Όσον αφορά τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Βίτσας σημείωσε: «Το προσφυγικό πρέπει να αντιμετωπιστεί σε όλες τις διαστάσεις του και τότε θα έχουμε ένα επιτυχές και σταθερό αποτέλεσμα. Πρώτη διάσταση η εξωτερική διάσταση. Τι κάνουμε σε όλες αυτές τις περιοχές του κόσμου όπου προκαλούνται προσφυγικές ή μεταναστευτικές ροές. Τι κάνει η ΕΕ για να προχωρήσουν οι ειρηνευτικές διαδικασίες στη Μ. Ανατολή. Δεύτερη διάσταση η διαχείριση των συνόρων. Διαχείριση των συνόρων σημαίνει ότι με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης και τους διεθνείς κανόνες πρέπει να εξετάζεται κάθε αίτημα ασύλου και να ολοκληρώνεται είτε με το ότι χρήζει διεθνούς προστασίας είτε όχι. Τρίτο σημείο, η εσωτερική διάσταση της ΕΕ, με βάση το δίκαιο σύστημα επιμερισμού της ευθύνης και της ανακατανομής του βάρους και συγχρόνως αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματά των ανθρώπων. Συζητώντας αυτές τις τρεις διαστάσεις στόχος είναι να φτιάξουμε ένα ενιαίο σύστημα ασύλου σε όλη την Ευρώπη, μία διαδικασία ανακατανομής με βάση ένα νέο Δουβλίνο, και με αυτόν τον τρόπο να ορίσουμε πράγματα όπως τι είναι κρίση και τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις χώρες υποδοχής, αλλά και με τις χώρες προορισμού».


    Επιπροσθέτως, ο κ. Βίτσας τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανθρώπινη διακίνηση καθώς όπως είπε πρέπει «να θεωρείται μείζον ζήτημα και σε αυτή τη βάση να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων πληροφοριών και καταστολής». «Κεντρικό ζήτημα για εμάς είναι η διαμόρφωση ενός νέου κοινού συστήματος. Στόχος είναι στα τέλη του 2018 να φτάσουμε σε κοινή συμφωνία», συμπλήρωσε.



    κορη παολα σημαιοφορος

    βιομηχανια ετυμολογια

    λουπα γλυκερια

    Σε άρθρο του στην εφημερίδα "Αυγή" με τίτλο "Δίκαιη ανάπτυξη, με ποιες συμμαχίες, σε ποια Ευρώπη", εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «μετά από αρκετά χρόνια δυσκολιών, μπορούμε ξανά αφενός να καθορίσουμε τη θετική πορεία της χώρας, αφετέρου να έχουμε τη φωνή που δικαιούμαστε ή μάλλον υποχρεούμαστε για την προοπτική συνολικά της Ευρώπης».


    εμπειριες ελληνων μεταναστων

    νομισματικο μουσειο jazz

    διευθυνση γεωργιας πειραια

    λαδι καρυδας βλεφαριδες

    Τονίζει ότι στο κέντρο μιας μεγάλης πολιτικής αντιπαράθεσης βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η εμβάθυνση της πολιτικής ένωσης, η ενίσχυση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα, ο κοινωνικός και αναπτυξιακός πυλώνας της ΕΕ, η σύγκλιση των οικονομιών μέσα από νέους κοινούς θεσμούς, ο αυξημένος προϋπολογισμός, η πανευρωπαϊκή εγγύηση καταθέσεων, η θέσπιση θέσεων υπουργών σε επίπεδο Ευρώπης για την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

    Εκτιμά ότι «οι Ευρωπαίοι πολίτες και κυρίως οι νέοι και νέες της Ευρώπης χρειάζονται ένα νέο δυναμικό όραμα που πρέπει να γίνει η σημαία του αγώνα των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων ενάντια στην άνοδο των εθνικισμών και την κοινωνική απόγνωση που προκάλεσε η ασυδοσία του νεοφιλελευθερισμού», ενώ, όπως σημειώνει, «την ίδια στιγμή η Ελλάδα ανακάμπτει και βάζει τα θεμέλια μιας δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».




    δήμος αθηναίων τμήμα εσόδων
    wind φοιτητικο πακετο internet

    δηλωση πηγαδιων και γεωτρησεων δικαιολογητικα

    νομος παυλοπουλου για συμβασιουχους
    ψυγειο opel astra h
    προστατευτικα γυαλια εργαστηριου θεσσαλονικη

    Νωρίτερα, η πυροσβεστική ανακοίνωσε πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του και στο σημείο επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


    αλλαγη ωρας λογος

    ποσο λιγο με ξερεις συγχορδιες

    ξενοπουλος κοπος και σπουδη

    Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.






    #Τραυματισμένος ανασύρθηκε άνδρας από τις γραμμές του ΟΣΕ στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κύπρου στο Μενίδι Αττικής.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 15 Δεκεμβρίου 2017


    βοηθεια φωτια

    ενδυναμωση ωαριων

    διεθνούς κέντρου ολυμπιακής εκεχειρίας
    Φωτιά τώρα: Εγκλωβισμένα άτομα στην παραλία στο Μάτι

    Φωτιά τώρα: Καίγονται ο Νέος Βουτσάς, ο Άγιος Ανδρέας, το Μάτι και το Κόκκινο Λιμάνακι - Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην παραλία στο Μάτι


    ξενα πολιτικα τραγουδια

    κορμος oreo αργυρω

    Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής βρίσκονται στους δρόμους και προσπαθούν να προστατέψουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, ενώ άλλοι προσπαθούν να διαφύγουν με τα αυτοκίνητά τους προς την παραλία της Ραφήνας και άλλες παραλίες της περιοχής.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Την ίδια στιγμή, έχει σημάνει συναγερμός για τον απεγκλωβισμό ατόμων που βρίσκονται παγιδευμένα στην παραλία στο Μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, υπάρχουν δεκάδες εγκλωβισμένοι με την Πυροσβεστική να στέλνει ειδικά κλιμάκια προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό τους. Στο σημείο σπεύδει και πλωτό του Λιμενικού, για να απομακρυθούν οι κάτοικοι από το σημείο.

    Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη



    βικινγκς τατουαζ
    το mega εκλεβε ρευμα
    λιδλ λιστα
    αγιος δομινικος αγγλικα

    zougla.gr υδρογονο

    εφοπλιστης χιος
    αρχείο καρκίνου κύπρος
    χαρης ιωαννιδης personal trainer

    «Το Προσφυγικό, ιδιαίτερα στα νησιά και σε άλλες περιοχές, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μιας τοπικής εκλογής», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Έθνος» της Κυριακής, ενώ αναγνωρίζει ότι «στα νησιά υπάρχει υπερπληθυσμός και πρέπει να αποσυμπιεστούν». Απώτερος στόχος του υπουργείου, αναφέρει, είναι η πλειονότητα των ωφελουμένων να μένει σε διαμερίσματα και να είναι λίγα τα κέντρα φιλοξενίας.


    πως πρεπει να πλενουμε τα λαχανικα

    καλο φαγητο μακρινιτσα

    Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Βίτσας δηλώνει ότι έχει ζητήσει να αυξηθούν οι θέσεις διαμερισμάτων από 25.000 σε 30.000, ενώ άλλοι 5.000 θα ενταχθούν σε πρόγραμμα μετάβασης για όσους παίρνουν το άσυλο και θα το αξιοποιούν κατά σειρά για έξι μήνες.





    ουδετερο στρωμα
    ρωσια νοτια κορεα live streaming

    τι σημαινει πολιτιστικος

    ανεβαινει το φαγητο στο στομα

    Ο Γιώργος Σταθάκης χαιρέτισε την ανακοίνωση της εταιρείας για τη συνέχιση της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, καθώς και την επίσημη έναρξη της διαδικασίας της διαιτησίας.


    video only financing

    ταινιες online νοτιας

    σημεια πωλησης γαλακτος λαρισα

    ειδη δωρων φιλολαου

    «Πρόθεση και των δύο μερών είναι η διαιτησία να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Το ΥΠΕΝ και η Ελληνικός Χρυσός θα συνεχίσουν τον εποικοδομητικό διάλογο τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος.


    Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, στη συνάντηση τέθηκε όλο το φάσμα των εκκρεμοτήτων της εταιρείας με το Δημόσιο και υπάρχει αισιοδοξία για πρόοδο των συζητήσεων.


    Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαιτησίας παραμένει επί του παρόντος το τρίμηνο.



    πλαστικη χειρουργικη γλουτων
    βαγγελης υδραυλικος

    Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

    ηράκλειο ελλάδα

    τεμπελικο σουφλε
    νομοθεσια ηλεκτρονικου τσιγαρου
    πολιτικη νεα σημερα
    ακροπολης μουσειο
    άγγελος σικελιανός ποιήματα

    Όταν το μπλοκ των διαδηλωτών έφτασε από το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας, είδαν τις κλούβες των ΜΑΤ να τους έχουν κλείσει τους δρόμους και να μην τους αφήνουν να κατευθυνθούν προς το σημείο όπου μιλά ο Πρωθυπουργός.


    υδροκορτιζονη αλοιφη

    ENTASH 1


    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του neakriti.gr, τότε υπήρξε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και της Αστυνομίας με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και τον Πρίαμο Ιερωνυμάκη να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα «πνεύματα».


    ENTASH 2


    «Όσοι λάβαμε μέρος στο συντονισμό αυτών των διαδηλώσεων θέλαμε δυναμική κινητοποίηση όμως χωρίς παρεκτροπές. Δε θα επιτρέψω να γίνει προβοκάτσια. Ας απομονώσουμε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το στίγμα που ήρθαμε να δώσουμε», τόνισε ο κ. Βοργιάς στους διαδηλωτές.


    ENTASH 3


    Από την πλευρά του ο κ. Ιερωνυμάκης ζήτησε σεβασμό στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για δυναμική διαδήλωση και για το ότι δεν εισακούονται τα αιτήματα τους από την κυβέρνηση αλλά όλα αυτά μέσα σε ειρηνικό πλαίσιο.


    ENTASH 4



    χριστουγεννιατικο δεντρο ροζ

    νοσοκομειο καβαλασ ουρολογικο

    ηλεκτρική απλώστρα ρούχων
    brownies καραμελα ακης

    Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας και επειδή αποτελεί τον μεγαλύτερο παίκτη τόσο στην παραγωγή (περίπου 70% μερίδιο αγοράς), όσο και στη λιανική (κοντά στο 90%), τυχόν κατάρρευσή της δεν θα σημάνει την έξοδο ενός ανταγωνιστή, αλλά συστημικό κίνδυνο για την αγορά, τις επιχειρήσεις του κλάδου και γενικότερα για τη χώρα.


    μπρεντα μααστριχτ

    πως να μεταφερω ψυγειο

    καλαμαρασ εκτελωνιστησ

    Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πελατών, ύψους 2,4 δισ. ευρώ, είναι η γενεσιουργός αιτία της έλλειψης ρευστότητας της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με τον ήδη μεγάλο δανεισμό (καθαρός 3,8 δισ.), την αδυναμία παραγωγής cash flow, την απώλεια του ΑΔΜΗΕ που τις έδινε 180 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο ζεστό χρήμα και κυρίως τις μνημονιακές δεσμεύσεις για μείωση των μεριδίων αγοράς στο 50% έως το 2020 δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.


    Η ΔΕΗ το 2018 δεν έχει σημαντικές λήξεις δανείων, αλλά το 2019 θα πρέπει να πληρώσει 2,2 δισ. ευρώ, σε ομόλογα που λήγουν 500 εκατ. ευρώ και σε τραπεζικό δανεισμό 1,7 δισ. ευρώ.


    Με ετήσιες δαπάνες για τόκους 230 εκατ. ευρώ και έναν τζίρο που διαρκώς συρρικνώνεται, η πορεία της ΔΕΗ ενδέχεται να απειλήσει άμεσα τις ισορροπίες στο σύστημα. Και αυτό γιατί οφείλει πάντα περισσότερα από ό, τι εισπράττει στον λειτουργό της αγοράς (ΛΑΓΗΕ) κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης.


    Η ΔΕΗ πωλεί ρεύμα που παράγει στον ΑΔΜΗΕ (70% μερίδιο αγοράς), δεδομένης όμως της αδυναμίας των πελατών της να πληρώνουν τα τιμολόγια και επειδή είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής λιανικής με 90%, το χρηματοδοτικό κενό που δημιουργείται υποχρεώνει τον ΛΑΓΗΕ να δημιουργεί πληρωτέα στους ιδιώτες παραγωγούς που τροφοδοτούν το σύστημα.


    Σύμφωνα με το Βήμα, αν η ΔΕΗ υποχρεωθεί να βάλει «φιλέτα» λιγνιτικών ή και υδροηλεκτρικά - όπου εκτιμάται ότι θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον - τότε θα χάσει αποδοτικές μονάδες, με αποτέλεσμα το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει τώρα η εταιρεία να αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο στο μέλλον.



    διαμερισματα σεκ αμιαντος φωτογραφιες
    οξεια αιμολυτικη αναιμια

    συρια στα αραβικα

    ζωη μου το βιβλιο
    βολτες στην ρωμη

    Τα «ελάφια» λίγο έλλειψε να πάθουν ό, τι και με το Ορλάντο, δύο 24ωρα νωρίτερα, ωστόσο με ένα ξέσπασμα περίπου 3 λεπτά πριν το φινάλε κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 3η τους νίκη στα 4 τελευταία ματς με σκορ 122-117.


    τροφη για ποντικια

    αγγλοελληνικοι διαλογοι on line

    γοργονες και μαγκες ταινια ηθοποιοι

    πατερ γκομενιος

    Οι Μπακς, μάλιστα, «σκούπισαν» τη σειρά της κανονικής περιόδου απέναντι στα «Γεράκια» με 3-0, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 2000!


    Όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγώνα από την έναρξη της περιόδου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών. Ο «Greek Freak» έκανε τα πάντα στο παρκέ του «BMO Harris Bradley Center», τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.



    Fill It Up.#FearTheDeer pic.twitter.com/t1q7rsR2Um

    — Milwaukee Bucks (@Bucks) 18 Μαρτίου 2018


    απολυτα αριθμητικα β δημοτικου

    εθνικη ελλαδος μπασκετ 2015 παικτες

    try on glasses online virtual
    σελι λιωε

    Οι επιτήδειοι δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Οι ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ στην Πάτρα μετά από πολύμηνη έρευνα εντόπισαν το κύκλωμα και το εξάρθρωσαν.


    τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια

    εργατεσ χειροσ

    17 νοεμβρη τρομοκρατικες ενεργειες

    Στους ελέγχους που διενήργησαν βρεθήκαν δύο επιχειρήσεις ιδίων συμφερόντων με ίδια ημερομηνία έναρξης, των οποίων κατασχέθηκαν οι ταμειακές μηχανές. Από την επιμέρους έρευνα προέκυψε πως από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 έως τις 22 Ιουνίου 2017 οι δύο επιχειρήσεις είχαν αδήλωτες πωλήσεις καθαρής αξίας 1,71 εκατ. ευρώ και δεν είχαν αποδώσει ΦΠΑ ύψους 225.000 ευρώ.


    Σε επίπεδο ΦΠΑ «ξεγελούσαν» το σύστημα υποβάλλοντας μηδενικές δηλώσεις, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν είχαν υποβάλει καμία δήλωση φόρου εισοδήματος.


    Κατά τους ελέγχους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρέθηκαν κρέατα από τη Βουλγαρία αξίας 1 εκατ. ευρώ, τα οποία οι Αρχές θεωρούν πως προορίζονταν για ελληνοποιήσεις. Για το λόγο αυτό δρομολογήθηκε και η διαδικασία απενεργοποίησης του ενδοκοινοτικού ΑΦΜ των δύο εταιρειών.


    Να σημειωθεί πως οι επιτήδειοι κάτοχοι των δύο εταιρειών όταν διαπίστωσαν πως η εφορία βρίσκεται στα ίχνη τους ενεργοποίησαν και τρίτη επιχείρηση ιδίων συμφερόντων στις 12 Μάιου 2017 για την οποία η έρευνα συνεχίζεται.



    οικονομοπουλος βανδη θεσσαλονικη 2015
    στρεμματικη αποδοση ροδιασ

    δημος ξυλοκαστρου κορινθιας

    υπεκα ως εταιρείες διαχείρισης επικινδύνων αποβλήτων και αμιάντου
    ΥΠΕΘΑ: Ψευδείς οι ισχυρισμοί της ΠΟΕΔΗΝ για σοβαρά λάθη στην περισυλλογή των πυρόπληκτων

    Για ψευδείς ισχυρισμούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία κάνει λόγο το ΥΠΕΘΑ, αναφορικά με ανακοίνωση του ΠΟΕΔΗΝ που καταλογίζει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σοβαρά λάθη στην περισυλλογή των πυρόπληκτων και την περίθαλψη των εγκαυματιών.


    η ριζα του 2

    ποια νοηματικη σχεση

    μαργαριταρια δικηγορων

    ασφαλιστικά μέτρα

    Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Με ψευδείς ισχυρισμούς και χωρίς ντροπή, η κατευθυνόμενη ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις για να πλήξει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



    δραστηριότητες της διοίκησης
    facebook ειρηνη κρητικου

    κουκουλι σε πευκο

    διαιτα δεν τρωω τιποτα
    καθισμα μωρου για φαγητο
    δημαρχος αρτας σκανδαλο

    Το γκολ του Βαρέλα στο 90ο λεπτό του ντέρμπι έφερε θύελλα αντιδράσεων αρχικά από τους φιλοξενούμενους κι όταν στη συνέχεια ακυρώθηκε, από την πλευρά των γηπεδούχων.


    γκρουβ μουσικη

    σαΐτα καστελόριζο

    καντραν ετυμολογια

    κηρυγμα για τον αγιο στυλιανο

    Ο διαιτητής Κομίνης πήγε στα αποδυτήρια και μετά από περίπου δύο ώρες αποφάσισε ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει και ζήτησε να βγουν οι παίκτες για να συνεχιστεί το ματς και να ολοκληρωθεί.


    Η πλευρά της ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο και ο ρέφερι αποφάσισε να διακόψει το ματς με υπαιτιότητα της Ένωσης.


    Πλέον η τύχη του αγώνα λογικά θα κριθεί στα Δικαστήρια, ενώ υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα τοποθετηθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού επί του θέματος.


    Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε η φημολογία και ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.
    Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

    Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

    Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

    Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».


    καντυ επεισοδιο 60

    περιθωριακοι ανθρωποι

    Ο Πάνος Σκουρλέτης προχώρησε σε μια αποτίμηση των όσων έχουν επιτευχθεί από την κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια, αφήνοντας πάντως αιχμές για τη στάση των ΜΜΕ, καθώς όπως είπε τα σημαντικά και τα θετικά ζητήματα, δεν βρίσκουν χώρο στα τηλεοπτικά «φιλόξενα» μέσα, όπως τα χαρακτήρισε.


    αλλαζω κιλκις

    βασικος μισθος ανα ωρα

    κωστας ζαχαρακης λαδι

    Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «το δημοψήφισμα έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη να σεβαστεί τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε επώδυνο συμβιβασμό, όμως δεν σταμάτησαν ποτέ οι ακραίοι κύκλοι να μας αντιμετωπίζουν ως πειραματόζωα» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.


    Αναφερθείς στους δανειστές είπε «δεν σέβονται την υπογραφή τους και ζητούν διαφορετικά πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση» και πρόσθεσε ότι «ο σκοπός τους δεν είναι να «ρίξουν» την κυβέρνηση, θέλουν να την ταπεινώσουν ακόμα και μέσα από τους επώδυνους συμβιβασμούς».



    Ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε πως «οι εγχώριοι θέλουν να απαλλαγούν από εμάς και οι έξω να ομογενοποιήσουν το σύστημα δηλαδή να πουν «όλοι ίδιοι είμαστε». Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας πάρουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» ήταν το μήνυμα του υπουργού Εσωτερικών.



    Επισης, άφησε αιχμές για τον τρόπο που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν δρομολογήσει τις ιδιωτικοποιήσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα το ΔΕΣΦΑ. Διευκρίνισε «ήταν μια ιδιωτικοποίηση που ήμασταν υποχρεωμένοι να την κάνουμε ως απόρροια του προηγούμενου μνημονίου ωστόσο η ιδιωτικοποίηση είχε σταματήσει λόγω ευρωπαϊκού δικαίου. Διαπιστώσαμε όμως ότι οι υπερασπιστές τους ελεύθερου ανταγωνισμού, είχαν φτιάξει διαγωνισμό τιμολόγησης, βάση του οποίου θα κέρδιζε η κρατική Αζέρικη εταιρεία» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών.


    Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για τραγικές ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΗ. «Ο δανεισμός της επιχείρησης επί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ άγγιξε τα 5 δισ.» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.


    Επανέλαβε ότι «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι προηγούμενοι υπουργοί Ενέργειας ήταν το όχημα εξυπηρέτησης ορισμένων συμφερόντων έξω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».


    Ο υπουργός Εσωτερικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση μέτρων που θα ψηφιστούν τώρα αλλά αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος «εάν ο επόμενος 1,5 χρόνος μπορεί να δημιουργήσει αναπτυξιακή τροχιά θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε πράγματα ανεξάρτητα από τη συμφωνία που κάνουμε σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης. Υπογράμμισε μάλιστα πως για πρώτη φορά η κυβέρνηση έχει απέναντι της ανθρώπους που ακούνε , που λένε πράγματα, «δεν έχουμε απέναντι μας μπετό».



    καλαντα αμοργου στιχοι
    ερχεται πολεμοσ με την τουρκια
    φοβου του δαναους και δωρα φεροντες

    Κυριακή 26 Μαΐου 2019

    1ο νηπιαγωγειο γιαννιτσων

    υποδιοικητης εφκα

    «Η πυρκαγιά τέθηκε πολύ σύντομα υπό έλεγχο χάρη στην άμεση και πολύ μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου αλλά και Κομοτηνής. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβεστικά υδροφόρα οχήματα και εννέα βοηθητικά, καθώς και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 ατόμων και 29 άτομα στα οχήματα, σύνολο 53 άτομα».


    ελια βιβλια

    τοι μοι χειμωνασ 2018

    ζακυνθος παραδοσιακα φαγητα

    νευρολογοι στην πτολεμαιδα

    Αυτό ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Α. Μ.Θ.




    Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η χορτολιβαδική #πυρκαγιά στην περιοχή Κίρκη Αλεξανδρούπολης στο νομό Έβρου.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 8 Ιουλίου 2017


    ποια ψαρια ειναι για σχαρα
    online camera χαλκιδα

    shokugeki no souma 3 сезон

    Σύμφωνα με την κατάθεση του 46χρονου πολυεκατομμυριούχου, η Κιμ Βαλ χτυπήθηκε κατά λάθος από μια βαριά καταπακτή, η οποία του γλίστρησε από τα χέρια. «Βρισκόμασταν στο υποβρύχιο «Ναυτίλος», ενώ αυτό έπλεε μεταξύ Δανίας και Σουηδίας. Κρατούσα την καταπακτή από πάνω της, αλλά μου γλίστρησε και τη χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο Μάντσεν αρνούμενος τις κατηγορίες ότι δολοφόνησε την δημοσιογράφο.


    φακοι επαφης και υπνος

    συλλογος σχιζοφρενων


    «Το υποβρύχιο ήταν στην επιφάνεια, εγώ είχα ανέβει πάνω και κρατούσα την καταπακτή ώστε να μείνει ανοιχτή για να περάσει και η Κιμ. Όμως εκείνη τη στιγμή, το υποβρύχιο χτυπήθηκε από ένα κύμα, απόνερα από παραπλέον σκάφος. Έχασα την ισορροπία μου και η καταπακτή μου έφυγε από τα χέρια, χτυπώντας την δημοσιογράφο», είπε ενώπιον του δικαστηρίου της Κοπεγχάγης ο 46χρονος, προσθέτοντας πως λίγο αργότερα αντίκρυσε μια λίμνη αίματος στο σημείο που είχε πέσει η 30χρονη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε κατάγματα στο κρανίο.


    2017 08 21T141742Z 84905980 RC18A43857E0 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
    Πηγή: REUTERS/Peter Thompson


    Ενώπιον του δικαστηρίου ο Μάντσεν αρνήθηκε ότι ακρωτηρίασε τα άκρα της, και υποστήριξε ότι πέταξε στη θάλασσα ολόκληρο το πτώμα της, αρκετές ώρες μετά τον θάνατό της, κι αφούο ίδιος κοιμήθηκε καθώς ήταν «πάρα πολύ κουρασμένος».


    2017 08 22T132508Z 1144584921 RC135A2983D0 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
    Πηγή: TT NEWS AGENCY/ Tom Wall Handout via REUTERS


    Παραδέχθηκε ότι ήθελε να την «θάψει στη θάλασσα», τοποθετώντας το πτώμα της πάνω σε μεταλλική επιφάνεια, προκειμένου να βουλιάξει. «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου», είπε ο Μάντσεν στο δικαστήριο. «Έδεσα με ένα σχοινί τα πόδια της, ώστε να την σύρω έξω από την καταπακτή», περιέγραψε στους δικαστές, λέγοντας πως ο ίδιος έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.


    2017 08 12T123542Z 1843454365 RC165E21EA40 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
    Πηγή:Scanpix Denmark/Bax Lindhardt/via REUTERS




    θωδη εμεις η βλαχοι
    δος μοι που στω και κινω την γην
    ατλας γεωργικα μηχανηματα
    hannibal ταινιες
    σπαρτιατικη πανοπλια

    οι αλπεις ταινια online

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, «εκφράζεται η ελπίδα ότι η Ουγγαρία θα ενεργήσει στο πνεύμα των καλών διμερών σχέσεων και των ευρωπαϊκών αξιών και αρχών που αφορούν τη λειτουργία του κράτους δικαίου και στο πλαίσιο αυτό θα απορρίψει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση την αίτηση για χορήγηση ασύλου στον καταδικασθέντα και φυγόδικο Νικόλα Γκρούεφσκι και θα τον εκδώσει στα Σκόπια, με σκοπό την εκτέλεση της ποινής φυλάκισης που του έχει επιβληθεί, καθώς και τη συνέχιση και ολοκλήρωση των άλλων δικαστικών υποθέσεων εις βάρος του».


    ειρηνοδικειο θεσσαλονικης

    αγγελιες σπιτια παγκρατι

    εκπαιδευσης σκυλων

    βιολογικο σουπερ μαρκετ νεα ερυθραια

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκολα Γκρούεφσκι καταζητείται από τις Αρχές των Σκοπίων για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος και διαφθοράς.




    επιχειλιος ερπης χαμομηλι
    γενεθλια μικυ
    κατασκηνωσεις καλυβας περιοδοι

    αποτρέπουμε τους κατασκόπους

    πακετα ιατρικου τουρισμου
    πανηγυρι ηρακλειασ σερρων
    προνόμιο αγγλικά

    Από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών άνοιξε στα δύο ο δρόμος στην οδό Θερμοποτάμου στην Αιδηψό και «κατάπιε» ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς μέσα στο συγκεκριμένο όχημα κι έτσι δεν υπήρξαν τραυματίες.


    δασικοι χαρτες δυτικης αττικης

    γεγονοτα δεκαετιασ 1980

    πρωταθλημα ποδοσφαιρου αυστριασ

    νόστιμον ήμαρ σημασία

    Όταν οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν το απρόσμενο περιστατικό ειδοποίησαν τις Αρχές για να απομακρύνει το αυτοκίνητο.


    Δείτε το βίντεο:




    κιτρινο χρωμα στα ουρα

    σεφ στον αερα φακες
    αρχειο τυπου jpg
    γιωργος ανδριτσος οδοντιατρος
    Το έθιμο της κυράς Σαρακοστής

    Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο όμορφα έθιμα της Ελλάδας, ωστόσο, στις μέρες μας δεν συναντάται σε πολλά ελληνικά σπίτια. Ο λόγος για την κυρά Σαρακοστή με τα επτά πόδια, που οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν κάθε χρόνο με αλεύρι και νερό!


    επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων iphone 6

    διευθύντρια βυζαντινού και χριστιανικού μουσείου

    Πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος ημερολογίου που είχαν «εφεύρει» οι… παλιοί, προκειμένου να τηρούν τη νηστεία από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα και ειδικότερα, για να μετρούν τις εβδομάδες της Σαρακοστής, της πιο σημαντικής περιόδου νηστείας στο εκκλησιαστικό ημερολόγιο των Ορθοδόξων Χριστιανών.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο: sarakosti.gr



    χατζητζανήσ κώδικασ διοικητικήσ δικονομίασ
    το αντιθετο του σιγουρος

    μαθηματικος διαγωνισμος ευκλειδης 2014 αποτελεσματα

    παλιο περιοδικο τηλεθεατης

    «Η έξοδος της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα χρηματοδοτικής συνδρομής αποτελεί μεγάλη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Για την Ελλάδα, που σεβάστηκε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2015 και είχε το θάρρος, υπό την εποπτεία του Αλέξη Τσίπρα, να μεταρρυθμιστεί σε βάθος. Για τους Έλληνες, που δέχθηκαν να κάνουν θυσίες, τις οποίες γνωρίζω πολύ καλά και οι οποίοι θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους στο άμεσο μέλλον. Αλλά επίσης για την Ευρώπη και την ευρωζώνη. Έχει αποδειχθεί ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο μία ουσιαστική αξία της Ευρώπης, αλλά και ότι είναι κάτι που λειτουργεί, που είναι αποτελεσματικό».


    πανεμορφες μονοκατοικιες

    δεη τηλ βλαβων

    πανηγυρι παλαιοκατουνα

    οικονομικά της εκπαίδευσης

    Στη συνέχεια, ο κ. Λεμέρ συμπλήρωσε: «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Ελλάδα για το μέλλον είναι σαφείς, ιδίως στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και της διατήρησης της δυναμικής των μεταρρυθμίσεων. Δεν αμφιβάλλω ότι θα γίνουν σεβαστές και ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει στην οδό της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Αυτό ήταν το μήνυμα εμπιστοσύνης που εξέπεμψε η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο εξής βρισκόμαστε σε αυτό τον δρόμο».


    Μάλιστα, ο Γάλλος υπουργός επεσήμανε ότι το ελληνικό χρέος είναι «βιώσιμο», μετά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και ότι σημασία τώρα έχει η οικονομική ανάπτυξη. «Γι' αυτό, πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να δημιουργεί ένα κλίμα ευνοϊκό για την ανάπτυξη της οικονομίας της, όπως δεσμεύτηκε ο φίλος μου, Ευκλείδης Τσακαλώτος», είπε χαρακτηριστικά.


    Σε αυτό, σύμφωνα με τον κ. Λεμέρ, μπορεί να βοηθήσει και η νέα γενιά.


    «Γνωρίζω ότι η Ελλάδα διαθέτει καλά εκπαιδευμένη νεολαία, που επιχειρεί και αγωνίζεται: εδώ βρίσκεται το μέλλον», ανέφερε.


    Ερωτηθείς για το εάν τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης των περικοπών στις συντάξεις, απάντησε: «Ας περιοριστούμε στα συμπεράσματα του Eurogroup του περασμένου Ιουνίου. [...] Εκείνο που μετράει τελικά είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί η συνολική ισορροπία των μεταρρυθμίσεων».


    Τέλος, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και την αποδοχή των λαϊκιστικών κομμάτων από τους ευρωπαίους πολίτες, σχολίασε: «Αν τα λαϊκιστικά κόμματα προοδεύουν στην Ευρώπη, αυτό συμβαίνει επειδή δεν καταφέραμε να απαντήσουμε στις προσδοκίες των πολιτών».




    προστακτικη αοριστου επιστρεφω
    new opel astra k opc

    αποστολικές διαταγές κειμενο

    αναστασιος πετροπουλος οαεε
    ονοματα γι σκυλια
    ίωνος δραγούμη & πτολεμαίων 42

    Την ίδια περίοδο ο Ανώτατος Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε 334 περιπτώσεις, με τον αριθμό τους να καταγράφει άνοδο 82,5% τον χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του Ανώτατου Εισαγγελέα του Λαϊκού Κόμματος.


    ανρι βινταλ

    Η ανώτατη κυβερνητική πηγή υπογραμμίζει πως το ηλεκτρονικό έγκλημα γίνεται, πλέον, όλο και πιο οργανωμένο, ειδικά σε ό, τι αφορά τα τυχερά παιχνίδια.


    «Καθημερινά ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες περιπτώσεις, όπως επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, απάτες, , τυχερά παιχνίδια, ενώ σε άνοδο είναι και περιπτώσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων, διάδοσης ψευδών ειδήσεων, εκβιασμών, εκφοβισμού καθώς πώληση ναρκωτικών» προσθέτει ο κυβερνητικός αξιωματούχος.


    Στόχος, ωστόσο, των εθνικών εισαγγελικών Αρχών αποτελεί η εξέταση και η ανεύρεση τρόπων που θα αυξήσουν τους ελέγχους και θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.



    μιχαέλα αντωνίου
    ποιες γεννησαν με καισαρικη
    το γυμνο ημερολογιο

    θαλασσια ρυπανση στον σαρωνικο

    αυξηση παγων
    γιώργος τζαβέλλας παοκ

    Στη χθεσινή συνεδρίαση, οι εμπειρογνώμονες των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελλάδος και τις προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2019 και δεν διατύπωσαν ενστάσεις για τη μη περικοπή των συντάξεων.


    πως σβηνω το ιστορικο στο mozilla

    Από τον «λευκό καπνό» των Βρυξελλών βγαίνουν κερδισμένοι δέκα κατηγορίες συνταξιούχων, καθώς διασώζουν σημαντικό κομμάτι του εισοδήματός τους, καθώς σε περίπτωση που εφαρμόζονταν οι περικοπές θα έχαναν ως και 18% από την κύρια σύνταξή τους, ορισμένοι και από την επικουρική.




    κατερινα ευαγγελινου με μαγιο
    σουμπαρου βιντεο
    ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων πινακες 2014
    εργοστασιο παραγωγης καραμελας

    βαριά αμέλεια

    πετρος πετροπουλος γεννητριες
    ενοικιαζομενες γκαρσονιερες ψυχικο
    κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας β γυμν διαγωνισμα

    Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη:


    αντρας λεων πως ζηλευει

    απορροφητηρες νησίδας

    χλοοκοπτικα τρακτερ θεσσαλονικη

    Αττική


    καιρός: αίθριος.
    άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    καιρός: γενικά αίθριος.
    άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    καιρός: αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.
    άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. στην κεντρική Μακεδονία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 22 έως 38 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 40 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    καιρός: αίθριος. κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
    άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


    καιρός: γενικά αίθριος.
    άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 23 έως 39 και κατά τόπους έως 41 βαθμούς Κελσίου.



    σαλατα σεφ συνταγες

    μωρο φακες

    ιερουσαλημ το αγιο φωσ
    ζαγκρεμπ ντουμπροβνικ

    Ο Μάρτιν Σουλτς υποσχέθηκε στα μέλη του κόμματός του ότι θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την έγκριση οποιασδήποτε απόφασης για έναν νέο, τετραετή «μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό» με τους συντηρητικούς, εξαρτώντας τόσο τη δική του όσο και τη σταδιοδρομία της Μέρκελ από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.


    απορροφητήρες τζακιου

    ελληνικα λογια με νοημα

    «Πρέπει να πείσω τα 440.000 μέλη του κόμματος», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD προτού αναχωρήσει για τις απογευματινές συνομιλίες με τους συντηρητικούς ομολόγους του, και απηύθυνε μια προειδοποίηση προς τη Μέρκελ και τον Χορστ Ζεεχόφερ, ηγέτη των συντηρητικών της Βαυαρίας.


    «Οπωσδήποτε είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε. Αλλά αναμένουμε επίσης από τους συντηρητικούς να μετακινηθούν», είπε, προφανώς στην προσπάθεια να επισείσει την απειλή ενός βέτο από τα μέλη του κόμματος ώστε να εξασφαλίσει παραχωρήσεις από ένα απρόθυμο συντηρητικό στρατόπεδο.


    Ενόσω μιλούσε η Μέρκελ και ο Ζεεχόφερ είχαν συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο προετοιμαζόμενοι για την άφιξη του Σουλτς. Τα δύο στρατόπεδα ευελπιστούν να καταλήξουν σε μια τελική συμφωνία μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που θα επιτρέψει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης έως το Πάσχα.


    Τα μέλη του SPD δεν είναι ικανοποιημένα με το προσχέδιο συμφωνίας με τους συντηρητικούς, κυρίως όσον αφορά το θέμα των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και την οικογενειακή επανένωση των προσφύγων, όπου η ριζοσπαστική πτέρυγα της νεολαίας “Jusos” θέλει μια πιο γενναιόδωρη στάση από την πλευρά της Γερμανίας.


    Σε μια ένδειξη ότι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί από τους συντηρητικούς ανησυχούν για το ενδεχόμενο ενός βέτο από τα μέλη του SPD στη συμφωνία, ένα υψηλόβαθμό στέλεχος των Βαυαρών συντηρητικών κάλεσε το SPD να καταθέσει προτάσεις για την οικογενειακή επανένωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμό.


    «Το κρίσιμο είναι να μην υπερβούμε το όριο των 180.000 έως 220.000 αφίξεων τον χρόνο», είπε ο Γιοάχιμ Χέρμαν, υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας, σε μια συνέντευξη με την Passauer Neue Presse. Μέχρι τώρα οι συντηρητικοί της Βαυαρίας ήταν οι πιο ισχυροί αντίπαλοι του συμβιβασμού.



    hyundai matrix ελαστικα
    ψυχιατρο ηλιουπολη
    το γρηγοροτερο αυτοκινητο παραγωγης

    μπροκολο στον θηλασμο

    εκπαιδευτικα παιχνιδια πρωτη δημοτικου
    ινκα φυλακη
    Κέρκυρα: Δεκάδες συλλήψεις μέσα μία μόλις ημέρα - Τι συνέβη;

    Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.


    μπουκαλια φωτογραφιες

    δρομος θυσιας γιαννιτσων 2016 αποτελεσματα

    παραθυρο διφυλλο

    Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν από την Παρασκευή (27-04-2018) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο (28-04-2018), διαδοχικούς ελέγχους για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται, με κλοπές και διαρρήξεις, την οδική ασφάλεια, την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Corfutvnews.gr



    σονυ μ2 ντουαλ
    τριγωνα πανοραματος συνταγη πετρετζικης

    επο εφεσεις

    mercedes diesel oil recommendation
    στορια ηρακλειο
    η ελλας κλιση
    9 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

    Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


    πλατεια θεατρου 18

    ακου τι ειπαν τελικος youtube

    αδιαβροχα μπουφαν πεζοποριας

    Σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    (Πηγή: Eortologio.gr)



    πωσ να κανω πιτα για σουβλακι

    τούρτα θερμίδες

    βολος βελεστινο κτελ
    αστερακι τσακνης στιχοι
    πλαστικες επωνυμων ελληνων
    Μενίδι: Πρωτοφανές περιστατικό βίας σε Γυμνάσιο

    Πέντε ανήλικοι, ηλικίας περίπου 15 και 16 ετών, εισέβαλαν σε γυμνάσιο στο Μενίδι, με σκοπό την επίθεση σε μαθητές την ώρα του μαθήματος.


    απορροφηση θρεπτικων συστατικων

    γυαλινα προστατευτικα τζακιων

    Τα πέντε άτομα επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο με σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς, όμως, ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε και κλείδωσε την πόρτα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο ένας από αυτούς, όμως, κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να προχωρήσει στο προαύλιο, στο οποίο εκείνη την ώρα γινόταν μάθημα.

    Από ανοιχτό παράθυρο, ο ίδιος μπήκε σε μία αίθουσα, η οποία αεριζόταν και είχε κλειδωμένη την πόρτα.

    Σύμφωνα με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, Γ. Ευθυμιάδου, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν.



    λεκανες παγωτου
    γερμανος νεος κοσμος

    Σάββατο 25 Μαΐου 2019

    μηχανολογικό λάρισας

    μοτο ξανθοπουλος
    να σας ζησει η μικρη πριγκιπισσα
    μπακαλιαρος συνταγες σεφ στον αερα
    αστακος που παιζεται αθηνα

    Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14.12, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία θα συμμετέχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Ιωάννης Κασουλίδης.


    γκρέμλινς (1984)

    ασφαλιστικες εισφορες φορολογικη δηλωση 2014

    τι γνωριζεις για τη βουλη

    Την Πέμπτη, 15.12, θα συναντήσει σε πρόγευμα τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.


    Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, στο περιθώριο της οποίας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.


    Μετά το πέρας της Συνόδου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου το μεσημέρι της Παρασκευής, 16.12, θα έχει γεύμα εργασίας στην Καγκελαρία με την Άνγκελα Μέρκελ. Αργότερα θα συναντήσει και τον Γερμανό Αντικαγκελάριο, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.


    καλυτερο φαρμακευτικο σαμπουαν

    καιτη φινου για θανατο ψαλτη
    φορμουλα 1 ατυχημα αλονσο
    ακολουθία του νυμφίου κείμενο

    Το Μαξίμου διαπιστώνει πως στην Νέα Δημοκρατία έχουν... πολλά νεύρα μετά τα τελευταία πρωθυπουργικά ταξίδια στην Σαντορίνη και την Πάρο κυρίως διότι όπως επισημαίνει κυβερνητική πηγή ο πρωθυπουργός εγκαινίασε έργα που ολοκληρώθηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκονταν σε τέλμα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.


    λίστες βιβλίων

    Η κυβέρνηση διαμηνύει στην αξιωματική αντιπολίτευση πως όσο κι αν ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει μονταζιέρες και σεναριογράφους για να εξαπολύσει νέες επιθέσεις λάσπης, θα προχωρήσει το έργο της και θα επικεντρωθεί στην καθημερινότητα του πολίτη προωθώντας έργα που είχαν βαλτώσει εδώ και δεκαετίες. Κύκλοι του Μαξίμου προϊδεάζουν πως πολύ σύντομα θα παραδοθούν μεγάλοι οδικοί άξονες και άλλα έργα που ξεκόλλησαν και ολοκληρώθηκαν έπειτα από επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων και με ουσιαστική κατοχύρωση του δημοσίου συμφέροντος.


    Το κυβερνητικό επιτελείο κρίνει σκόπιμο να περάσει στην αντεπίθεση διαπιστώνοντας πως «λέγε, λέγε κάτι θα μείνει». Δεν είναι τυχαίο ότι η καθυστέρηση του Μαξίμου να απαντήσει στις πληροφορίες που διακίνησε η ΝΔ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο δημιούργησαν σκιές σε σχέση με το τι ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Κι αυτό διότι πέρασε αρκετός χρόνος έως ότου δοθούν επαρκείς εξηγήσεις αναφορικά με το ποιοι και για πόσο χρονικό διάστημα θα συνοδεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα στο Κυκλαδονήσι. Έτσι ενώ μία ολόκληρη ημέρα τα social media έκαναν λόγο για 54 άτομα που ταξιδεύουν πολυτελώς στην Πάρο, την κυβερνητική αποστολή αποτελούσαν 6 άτομα.


    Οκτώ στη Σόφια


    Να σημειωθεί ότι η κυβερνητική αντιπροσωπεία που μεταβαίνει σήμερα στην Σόφια για την σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας–Βουλγαρίας είναι μεγαλύτερη καθώς τον πρωθυπουργό συνοδεύουν 8 μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Οι Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Κοτζιάς, Γιώργος Κατρούγκαλος, Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Σπίρτζης, Γιάννης Μουζάλας, Νίκος Τόσκας και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


    Σε σχέση με την Βουλγαρία κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι οι σχέσεις μας βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο καθώς η Σόφια αποτελεί συνεπή υποστηρικτή των ελληνικών θέσεων στο προσφυγικό. Κάτι που εξυπηρετεί την ελληνική διπλωματία η οποία επιδιώκει την δημιουργία ενός αντίπαλου πόλου εντός της ΕΕ απέναντι στις χώρες του Βίσεγκραντ που επέδειξαν «επιθετική» στάση έναντι της χώρας μας για το μεταναστευτικό.



    εργασια θεσσαλονικη φροντιστηριο
    βασίλης παπακωνσταντίνου ευπαλιο
    φροντιστηριο αεν

    αεροπορικα μαδριτη

    ξενοδοχεια στο καλαμακι κορινθιασ
    γιώργου χουλιαράκη βιογραφικο
    διαταραχές νευρικού συστήματος

    Το παιδί ήταν μαζί με τη μητέρα του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να καταλήξει στην αντίθετη πλευρά του δρόμου και να πέσει στο παρμπρίζ ενός δεύτερου οχήματος.


    μαρκους ρορερ σπιρουλινα

    μποτακια στο χρωμα του πουρου

    θεόδωρου ρηγινιώτη

    Ο πατέρας της 8χρονης, σε δηλώσεις του στο corfu tv, σημείωσε πως το πρώτο όχημα αρχικά χτύπησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια παρέσυρε το παιδί του.


    «Όπως κρατούσε το παιδί, το αυτοκίνητο τη χτύπησε, έχασε την ισορροπία της και το αυτοκίνητο "πήρε το παιδί"’», είπε, συγκλονισμένος, στο τοπικό κανάλι.



    «Να χάσω εγώ το παιδί μου για να βάλουν μυαλό;», δήλωσε, ακόμη.





    σεφ στην αθηνα

    καλυψω βαθυ σιφνου

    συγχρονο θεατρο επικοινωνια

    Συγκεκριμένα, ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία, όχι με πολυτελές αυτοκίνητο αλλά... με ένα καλογυαλισμένο τρακτέρ.


    σάκης μπουλάς καρκίνος

    νεκροι ομαδας διας

    Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο γαμπρός Γιώργος και η όμορφη νύφη, Μαρίνα, θέλοντας να πρωτοτυπήσουν στο γάμο τους, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το τρακτέρ που τους εξασφαλίζει τα προς το ζην.


    Έτσι, ο Γιώργος υπάλληλος τυροκομείου, πήγε με ανθοστολισμένο το εργαλείο της δουλειάς του στην εκκλησία, συνοδευόμενος, από αυτοκίνητα κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους του.


    Ακολουθεί το βίντεο.



    μοσχαρι στο φουρνο στη λαδοκολλα
    μινιατουρες disney
    parking πλατεια κοτζια
    ξυλογλυπτες καρεκλες

    ντάνιελ μέντελσον

    στοχαστης ειδωλιο
    πρόωρη αποχώρηση από το μίσθιο
    ροδι παιδικος σταθμος πατρα

    «Νομίζω ότι αν αυτός ο κανόνας ισχύσει, τότε οι επενδύσεις θα αποκτήσουν υπεραξία, και έχουμε ανάγκη να υπερασπιζόμαστε την πολιτισμική κληρονομιά μας, ακόμα και για λόγους χρησιμοθηρικούς - και αναφέρομαι στο θέμα του τουρισμού», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε:


    τυλιγμα νεογεννητου


    Θεωρώ ότι το ΚΑΣ έχει όλη τη διεπιστημονική συγκρότηση, έχει μια παράδοση πολύ θετική, προστασίας των αρχαιοτήτων, που θα αποφασίσει για το ζήτημα του Ελληνικού. Πολλά ακούγονται αυτές τις μέρες για τους αρχαιολόγους, με ευκολία και με μεγάλους λαϊκισμούς, αλλά αν δεν υπήρχαν οι αρχαιολόγοι μετά την απελευθέρωση της χώρας μας και μέχρι σήμερα, πολλοί αρχαίοι θησαυροί θα είχαν καταχωνιαστεί και θα είχαμε πολύ τσιμέντο και λιγότερες ανοιχτής ματιάς εκτάσεις.



    Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι η άποψή του συμβαδίζει και με την επίσημη άποψη της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «σε ό, τι αφορά το θέμα να γίνει η επένδυση βεβαίως ναι, σε ό, τι αφορά τους όρους θα δούμε. Είναι σε μια διαδικασία εν τω γεννάσθαι», ενώ σε ερώτηση για το αν ρισκάρει να έρθει σε αντίθεση με την κυβερνητική θέση, σημείωσε ότι:



    Είμαι βουλευτής - και ως βουλευτής έχω υποχρέωση να διατυπώνω την άποψή μου, η οποία τυχαίνει να είναι και άποψη του πολιτικού χώρου τον οποίο εκπροσωπώ, του ΣΥΡΙΖΑ.



    Σημειώνεται πως ο Νίκος Φίλης παρεβρέθηκε στην κινητοποίηση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, έξω από το κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού.



    σχηματα λογου γιοφυρι της αρτας
    κυκλος ερπη
    υπουργείο πολιτισμού προκήρυξη

    τι ειναι το σεισμικο ρηγμα

    χωρισ αναπνοη kithara vu
    σεξουαλικη επαφη μετα απο υστερεκτομη
    καιρος βορειοδυτικα
    τελεφερικ παρνασσου τιμεσ

    Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει, στην κυριακάτικη «Kontranews», ότι μετά την απαλλαγή από τους εξωτερικούς καταναγκασμούς που επιτεύχθηκε με την έξοδο από το μνημόνιο, ξεκινά μια διαδικασία ουσιαστικής αναδιανομής στη χώρα, με τους πόρους που εξασφαλίζονται από τη θετική πορεία της οικονομίας, όπως σημειώνει, να κατευθύνονται για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τη μείωση της ανεργίας, την ελάφρυνση των φορολογικών βαρών.


    δηλωσεις διασημων για δημοψηφισμα

    «Πρόκειται περί αστείων ισχυρισμών», απαντά για όσους υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά αναστέλλει κατά 2 χρόνια τη μείωση του φόρου επιχειρήσεων που είχε ψηφιστεί το '13 και πως η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα ισχύσει μόνο για το '19, για προεκλογικούς λόγους. «Αν θέλετε να βρείτε τον ορισμό της προεκλογικής εξαπάτησης, ανατρέξτε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που διατράνωνε την έξοδο από τα μνημόνια, μοίραζε φοροελαφρύνσεις και μέρισμα λίγους μήνες πριν από τις κάλπες, ενώ η χώρα συμπλήρωνε 6 χρόνια ύφεση, τα ταμεία είχαν στερέψει, η περιβόητη πέμπτη αξιολόγηση είχε πάει στις καλένδες και το πρόγραμμα ήταν αναντίστρεπτα εκτός πορείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η τρόικα στον σχετικό απολογισμό τότε».


    Τονίζει ότι ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί για το 2019 και θα μειωθεί περαιτέρω και το 2020 «διότι είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο για τα επόμενα χρόνια το οποίο θα ενισχύει την ανάπτυξη, δεν θα φορτώνει νέα ελλείμματα στις πλάτες της χώρας και θα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο».


    Ερωτηθείς για τη διάδοση ακροδεξιών-εθνικιστικών ιδεών στα σχολεία, ασκεί έντονη κριτική στη ΝΔ για υιοθέτηση της ακροδεξιάς ρητορικής και ατζέντας και μιλά για «πολλαπλώς επικίνδυνη στάση». Στη συνέντευξη του, τίτλο: «Η ΝΔ νομιμοποιεί τις απόψεις του ακροδεξιού πολιτικού περιθωρίου», ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ειδικότερα ότι από την περίοδο Σαμαρά η ΝΔ «επί της ουσίας νομιμοποιεί στον πολιτικό διάλογο απόψεις και θέσεις που παραδοσιακά εκφέρει το ακροδεξιό πολιτικό περιθώριο» και πως το ότι πολιτεύεται στο Μακεδονικό με όρους «εθνικοφρόνων και μειοδοτών» έχει αποτύπωση σε κάθε έκφανση του πολιτικού ανταγωνισμού.


    «Επομένως, εγώ δεν θα κουνήσω το δάχτυλο στο 16χρονο που θεωρεί - δίχως να έχει μελετήσει στην πραγματικότητα - τη Συμφωνία των Πρεσπών απαράδεκτη, από τη στιγμή που εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού, κάνουν ακριβώς το ίδιο και επαναλαμβάνουν στη δημόσια σφαίρα απόψεις ακραίες, ατεκμηρίωτες, παραληρηματικές», δηλώνει. Εκτιμά ότι το φαινόμενο είναι αρκετά μειοψηφικό στις τάξεις των μαθητών και πως είναι «ιδιαίτερα ενθαρρυντική η πρωτοβουλία χιλιάδων μαθητών που αντιστέκονται στην διείσδυση της ακροδεξιάς και των νεοναζί στα σχολεία».



    πινακας βαρυτονων ρηματων
    ενοικιασεις σπιτιων ηρακλειο κρητης πορος