Σάββατο 20 Απριλίου 2019

mad κουιζ

φυτωριο ιερα οδος αιγαλεω
mini cooper μεταχειρισμενα κρητη

«Η φετινή ΔΕΘ γίνεται στη σκιά ενός μεγάλου πένθους. Η συγκυρία αποτελεί θλιβερό επίλογο μιας αποτυχημένης κυβέρνησης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, και συμπλήρωσε: «Έχει σπάσει το συμβόλαιο που μας κρατούσε ενωμένους ως κοινωνία, αυτή η άρρητη συμφωνία εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας, μεταξύ παραγωγής και οικονομίας».


ζητουνται οδηγοι τρικαλα

πωσ να κοψω τη πανα

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση της υπογεννητικότητας, παρατηρώντας ότι η Ελλάδα «σταδιακά γερνάει και χάνει τον οικονομικό της δυναμισμό».


«O κίνδυνος για την πατρίδα μας δεν έχει περάσει. Όσο η χώρα δεν δανείζεται από τις αγορές η θέση της παραμένει εξαιρετικά επισφαλής» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, και συμπλήρωσε:


«Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να χτίσουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, που ξεκίνησε στις 20:00, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την ελπίδα την επόμενη χρονιά να φτάσει στη ΔΕΘ μια εβδομάδα νωρίτερα, για να την εγκαινιάσει ως πρωθυπουργός.


«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέστρεψαν ό, τι θετικό υπήρχε από το χθες και ανέδειξαν τις χειρότερες όψεις του. Θα φύγουν όπως τους αξίζει. Όχι απλώς ηττημένοι αλλά κυρίως απαξιωμένοι» ανέφερε ο ίδιος.


Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο στη συνέχεια για έξι στόχους που «μπορούν να γίνουν σημείο συνάντησης και συμπόρευσης μιας πλατιάς κοινωνικής πλειοψηφίας».


Δείτε live την ομιλία του κ. Μητσοτάκη:





ε4 χανια χαρτης
σχολικοι αγωνες στιβου 2015 χανια
ε ραδιο ερωτοκριτος fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου