Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ταυρινη και αθλητισμος

προστασια αλυσιδας ποδηλατου
διον tv παρελαση κατερινης

Ο αποτροπιασμός για το φρικτό έγκλημα προκάλεσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε πόλεις της Ινδίας τις τελευταίες ημέρες και η οργή γιγαντώθηκε εξαιτίας της στήριξης που επέδειξαν αρχικά προς τους κατηγορούμενους υπουργοί από το κόμμα του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, το Μπαρατίγια Τζανάτα.


κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αγγλικά γ2 θεματα

μανταμ καρδιτσα

αννιτα πανια σπυροπουλου

Οι διαδηλώσεις επικεντρώθηκαν και σ’ ένα άλλο περιστατικό με βιασμό, στο οποίο φέρεται ότι εμπλέκεται και ένας βουλευτής του ίδιου κόμματος στο πολυπληθέστερο, φτωχό κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, το οποίο μαστίζεται από την εγκληματικότητα.


Περισσότερες πορείες με τους διαδηλωτές να ζητούν να ληφθούν μέτρα κατά των βιαστών και κατά της βίας εναντίον των γυναικών αναμένονται σήμερα στην πρωτεύουσα και στην Αχμενταμπάντ, την πρωτεύουσα του κρατιδίου Γκουτζαράτ, απ’ όπου κατάγεται ο Μόντι.


Το κορίτσι που προερχόταν από μια νομαδική κοινότητα, η οποία διαβιώνει στα δάση του Κασμίρ, ναρκώθηκε, κρατήθηκε αιχμάλωτο σε έναν ινδουιστικό ναό και κακοποιούνταν σεξουαλικά επί μια εβδομάδα προτού στραγγαλιστεί και δεχθεί χτυπήματα με μια πέτρα τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε η αστυνομία.


2018 04 15T144853Z 681651533 RC16887A8D00 RTRMADP 3 INDIA RAPE
Πηγή: REUTERS/Adnan Abidi


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η απαγωγή, ο βιασμός και ο φόνος του κοριτσιού ήταν μέρος ενός σχεδίου απομάκρυνσης των νομάδων από την περιοχή Κάτουα στο Τζαμού, το κυρίως ινδουιστικό αυτό τμήμα του μοναδικού κρατιδίου της Ινδίας όπου υπερτερούν πληθυσμιακά οι μουσουλμάνοι.


Ο φερόμενος αρχηγός της ομάδας, ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ο Σαντζί Ραμ, φρόντιζε τον ναό όπου κρατούνταν το κορίτσι, ενώ δύο από τους οκτώ που δικάζονται είναι αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν για να καθυστερήσουν την έρευνα.



ρωταω μεταφραση
tig sons of anarchy daughter burned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου