Σάββατο 13 Απριλίου 2019

βουλευτες β θεσσαλονικης αποτελεσματα

Η αυγουστιάτικη έξοδος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας και από τους οδικούς άξονες.


παραδοσιακος κρεοπωλης

καθ εκάστην τι σημαίνει

λογοτεχνια β λυκειου τροπος εξετασης

lumia mobile operator

Το αδιαχώρητο επικρατεί από νωρίς το πρωί στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιλέγουν Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και βόρειο Αιγαίο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Τα πλοία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 100% ενώ, σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τα δημοφιλή νησιά του Αιγαίου «βουλιάζουν» από τουρισμό.


Ανάλογη εικόνα και στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με τις πτήσεις εσωτερικού να έχουν την… τιμητική τους.


Στα ΚΤΕΛ τα λεωφορεία αναχωρούν γεμάτα από Κηφισό και Λιοσίων ενώ και στα τρένα η πληρότητα αγγίζει το 90%.


Όσον αφορά τις εθνικές οδούς, από το πρωί του Σαββάτου η κίνηση είναι πολύ αυξημένη τόσο στην Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν στους δρόμους που οδηγούν από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική.


Αυξημένη είναι η κίνηση στην Πατρών - Πύργου, αλλά και στην Πατρών - Κορίνθου. Σύμφωνα με στοιχεία της Ολυμπίας Οδού, από νωρίς σήμερα το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι από τα διόδια του Ζευγολατιού είχαν περάσει 14.408 οχήματα και από τα διόδια του Ρίου 12.140.


Από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είχαν περάσει 13.000 οχήματα με τα 9.000 στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο.


Στο μεταξύ σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακά μέτρα ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου στις εθνικές οδούς, με την Τροχαία να είναι επί ποδός, αλλά και να απαγορεύεται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες η κυκλοφορία των φορτηγών.



19 φεβρουαριου αλμανακ
βρεφη και γουλιες
το ονειρο του ναβουχοδονόσορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου