Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

λαγανα με ντοματα και πιπερια

μεσα στη μεση του δρομου φιλιομαστε
οι μισητοι οκτω κριτικη

Ο πλανητάρχης, μετά την συμμετοχή του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και το ταξίδι του στη Βρετανία, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την βασίλισσα Ελισάβετ, επιβιβάστηκε στο Air Force One και έφτασε στο Ελσίνκι.


πουρε μηλου

ζουντσας βιογραφικο

Ο προγραμματισμός, που έχει ανακοινωθεί, αναφέρει ότι η σύνοδος θα διαρκέσει 3 ώρες και θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου από τους δύο ηγέτες.


Η Ρωσία ελπίζει σε εκτόνωση της έντασης


Σχολιάζοντας τη συνάντηση των δύο πλευρών ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε πως η Ρωσία βλέπει τη σύνοδο ώς μία ευκαιρία να εκτονωθεί η ένταση που έχει ξεσπάσει στις σχέσεις των δύο χωρών.


«Αυτό είναι που ελπίζουμε πραγματικά, ότι η συνάντηση αυτή θα μας επιτρέψει να κάνουμε τουλάχιστον ένα μικρό βήμα μακριά από την κρίση με την οποία έχουν έρθει αντιμέτωπες οι διμερείς σχέσεις μας», ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.


Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, η Ρωσία δεν εκπλήσσεται ιδιαίτερα από το δόγμα «Πρώτα η Αμερική» του Τραμπ.


«Κάθε αρχηγός κράτους μπορεί να καταλάβει αυτή την αρχή, διότι κάθε αρχηγός κράτους στις επαφές του με τους ξένους ομολόγους του υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του, και ως προς αυτό ο πρόεδρός μας είναι πολύ πραγματιστής, ανοιχτός και συνεπής: πάντα λέει ότι τα συμφέροντα της Ρωσίας και του ρωσικού λαού είναι το σημαντικότερο για αυτόν, και άρα σέβεται το γεγονός ότι η κοσμοθεώρησή του είναι παρόμοια με εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.




χου συγκροτημα
όλγα τρέμη παραίτηση
παροιμιες για ελια και λαδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου