Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ινώ αγραφιώτη

οσε θεσσαλονίκης τηλέφωνο
φωτο με μικυ
τόμασ χάξλεϊ

Ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Σαμαρά προσέφυγε σήμερα στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, για τα όσα "ψευδή και ανακριβή" ανέφερε χθες στη Βουλή, στη συζήτηση επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Υγεία.


"Τον κάλεσα χθες να αποδείξει αυτά που είπε, όπως για παράδειγμα ότι αντιπροσωπεύω την συσκευή διαγνωστικής αρθροσκόπησης με συνεργάτες μου. Δεν το έπραξε γιατί απλά δεν ισχύει. Αυτό που εξακολουθεί να ισχύει είναι αυτό που είπα χθες. Ο κ. Πολάκης θα έρθει στην αίθουσα του δικαστηρίου και θα ακούσει τις ημέρες φυλάκισης που θα του επιδικάσουν οι δικαστές", δήλωσε ο Μάριος Σαλμάς.


"Περιμένω απάντηση γιατί για όλο το 2015 δεν μείωσαν τις τιμές των φαρμάκων όπως υποχρεούνταν από το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Πόσα εκατομμύρια ζημιώθηκε ο ΕΟΠΥΥ από αυτή την αμέλεια και πόσο επιβαρύνθηκαν οι ασφαλισμένοι πληρώνοντας ακριβότερα τα φάρμακα από όσο έπρεπε. Αν δεν το απαντήσουν εντός 10 ημερών θα καταθέσω μήνυση εναντίον τους για ζημία του δημοσίου συμφέροντος".


Χθες από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μνημείο πελατειακού κράτους και παραοικονομίας, από το οποίο προκύπτουν σαφέστατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.




θεατρο νοτια προαστια
δανια προσφυγες τιμαλφη
μικροφωνα usb
ποτηρι της δικαιοσυνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου