Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

μπεν μέντελσον

εκπροθεσμη διακοπη εργασιων οαεε
μακιγιαζ γαμου αγρινιο
center of excellence ontario

Από την Πέμπτη, πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομικές πολιτικές, τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές αλλά και να απαιτήσουν μεγαλύτερες ελευθερίες.


λοπεζ ταινιες

Τα τελευταία χρόνια, και μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά το 2015, η οικονομία του Ιράν έχει αρχίσει να βαδίζει σε πιο στέρεο έδαφος. Η ανάπτυξη έχει επιστρέψει και ο πληθωρισμός έχει πέσει από την εκλογή του Ρουχανί το 2013.


Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι πολλοί Ιρανοί δεν έχουν βιώσει αυτή τη βελτίωση στην καθημερινή τους ζωή, με αποτέλεσμα η οργή να ξεχειλίσει και να ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες.


Ιράν: ξεχειλίζει η λαϊκή οργή - τι αποκαλύπτουν τα βίντεο και τα συνθήματα


Η ανεργία βρίσκεται στα ύψη και ο επόμενος προϋπολογισμός δείχνει ότι τα επιδόματα προς τους φτωχούς θα μειωθούν. Όπως αναφέρει το CNNi, η ανάπτυξη που περίμεναν πολλοί πολίτες μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά δεν έχει γίνει ακόμη ορατή.


«Σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και στα μάτια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η κυβέρνηση Ρουχανί λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να ενισχύσει την ιρανική οικονομία» είπε ο Adnan Tabatabai, συνιδρυτής του CARPO – ενός Think Tank με έδρα τη Γερμανία. «Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορούμε να μιλήσουμε για κοινωνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε ο ίδιος.




δημος αμαρουσιου κολυμβητηριο
μπαλονια με τον μικυ
ασκητική καζαντζάκη pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου