Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

τοπικη εφημεριδα ροδου

εγκυμοσυνη στον 7ο μηνα
καταργηση ασεπ

Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) δείχνει να καταγράφει πτώση 16%, σε σχέση με τις «εκλογές» του 2013, και να περιορίζεται στο 21,65%. Το Κόμμα του Λαού (HP) φαίνεται να εξασφαλίζει ποσοστό, 17,4%, το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP) 8,46%, το Δημοκρατικό Κόμμα (DP) του Σερντάρ Ντενκτάς 8,01%, το κόμμα Αναγέννησης των εποίκων(YDP) 6,1%, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας 2,4% και το κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας(MDP) 0,09%.


δουκατο της παρμας

ηλεκτρολογικο βιβλιο

Το όριο εισόδου στη «βουλή» ήταν 5%. Δικαίωμα ψήφου είχαν 190 χιλιάδες με τη συμμετοχή να φθάνει στο 62,44%. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν, σήμερα νωρίς το απόγευμα.


Ο καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχολίασε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «οι χθεσινές εκλογές γεννούν νέες εκλογές», προβλέποντας ότι στα κατεχόμενα θα υπάρξει πολιτική αστάθεια. Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) του «πρωθυπουργού» Χουσείν Οζγκιουρκούν, της ούτω καλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου («ΤΔΒΚ)», παρά το ψηλό ποσοστό του δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. 'Αρα, σημείωσε ο κ. Κιζίλγιουρεκ, θα πρέπει να μπει στον νέο «κυβερνητικό συνασπισμό» το Κόμμα του Λαού (HP) του Κουτρέτ Οζερσάι. Προεκλογικά, ο κ. Οζερσάι απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Η είσοδος στη «βουλή» του Κόμματος του Λαού και της Αναγέννησης αλλάζουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τον τουρκολόγο Νίκο Στέλγια, από την ανάγνωση των ανεπίσημων αποτελεσμάτων οι εκτιμήσεις, που εξάγονται, είναι:




οικονομικες διακοπες χριστουγεννων 2015
σπαστικος αγγλικα
κοινωνικό φαρμακείο αρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου