Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

φθηνοτερο καρτοκινητο

σχήμα φροντιστήριο
λειζερ προσωπου αγρινιο
αθλητικα παπουτσια παιδικα λαρισα
ημερησιο προγραμμα διατροφης 1000 θερμιδων

Το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Γκάντσντεν ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε όταν δέντρο διαπέρασε το σπίτι του στο Γκρίνσμπορο. Αυτός ήταν ο πρώτος θάνατος που οφειλόταν στο ακραίο καιρικό φαινόμενο. Ο δεύτερος νεκρός είναι ένα παιδί 11 ετών, το οποίο έχασε τη ζωή του στο σπίτι του, σύμφωνα με το CNNi. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, το παιδί σκοτώθηκε στην κομητεία Σεμινόλ σήμερα, Πέμπτη.


δερματινα ανδρικα πορτοφολια

φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων

μιξερ braun k 3000

Ο κυκλώνας σφυροκόπησε την Τετάρτη τις ακτές της Φλόριντα στον Κόλπο με ανέμους που ξερίζωσαν σκεπές σπιτιών, σηκώνοντας τεράστια κύματα και προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.


Ο Μάικλ, η ταχύτατη ενίσχυση του οποίου καθώς κινείτο προς βορρά στον Κόλπο του Μεξικού κατέλαβε πολλούς εξαπίνης, έφθασε στη γη κοντά στην πόλη Μέξικο Μπιτς, περίπου 32 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πάναμα Σίτι, στην περιοχή Πάνχαντλ της Φλόριντας, με ανέμους ταχύτητας 249 χιλιομέτρων ανά ώρα.


Όταν έφθασε στις ακτές, ήταν κυκλώνας Κατηγορίας 4 στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους μόλις 3,2 χιλιομέτρων την ώρα χαμηλότερους από έναν κυκλώνα Κατηγορίας 5.


Όπως προέβλεπαν οι μετεωρολόγοι, η ένταση του φαινομένου αποκλιμακώθηκε καθώς κινείτο πάνω από τη γη, προς τη Τζόρτζια, αφού έπεσε η νύχτα. Οκτώ ώρες αφότου έφθασε στις ακτές ο Μάικλ υποβαθμίστηκε σε κυκλώνα Κατηγορίας 1, με ανέμους ταχύτητας 150 χ. α.ώ..



In pictures: Hurricane Michael strikes the Florida Panhandle https://t.co/ayJRfw9MJ8 pic.twitter.com/k7Jc0ZviWN

— CNN International (@cnni) 11 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου