Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

βιταμινη κ τροφες που την περιεχουν

αισθητικη οδοντιατρικη στο περιστερι
ικεα βαζα τροφιμων
ιταλικο μορφωτικο ινστιτουτο αθηνων

Κατολισθήσεις στο Πήλιο


Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Μαγνησία, τόσο εξ’ αιτίας της αδιάκοπης βροχόπτωσης, όσο και από το χιόνι που πέφτει συνεχώς στο Κεντρικό Πήλιο και την Όθρυ.


ξινομηλο μαρμελαδα

Κατολίσθηση στην περιοχή του Πηλίου και σε μήκος περίπου 200 μέτρων, έχει κλείσει τον δρόμο Βόλου-Αγριάς-Δράκειας στο 5ο χλμ και έχει χαθεί το οδόστρωμα από τα βράχια και τις πέτρες που έχουν παρασυρθεί από τους μεγάλους όγκου νερού. Μηχανήματα της Περιφέρειας Μαγνησίας προσπαθούν από τις 6 το απόγευμα να απομακρύνουν τους όγκους λάσπης και βράχων και να αποκαταστήσουν την οδική συγκοινωνία με την Δράκεια, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες επισκέπτες, ενώ περισσότερα από 15 αυτοκίνητα έχουν καθηλωθεί στο σημείο της κατολίσθησης.


Την προσπάθεια απεγκλωβισμού και διάνοιξης του δρόμου, συντονίζει η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη που βρίσκεται στην περιοχή.


Παράλληλα, εξ’ αιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στο Κεντρικό Πήλιο, με προβλήματα κινούνται τα αυτοκίνητα στον δρόμο Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς, αφού χιονίζει από την Πορταριά και πάνω. Το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 30 εκατοστά στα Χάνια, ενώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο έχει φθάσει τα 50 εκατοστά και η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.


Τα αποχιονιστικά μηχανήματα κρατούν τον δρόμο ανοιχτό, αλλά κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στο τμήμα Πορταριά-Χάνια-Καράβωμα.


Πυκνό χιόνι πέφτει και στα ορεινά του Αλμυρού στην Όθρυ και το ύψος του, στην Ανάβρα, έφθασε τα 30 εκατοστά παρά τον συνεχή αποχιονισμό του δρόμου.


Στην πόλη του Βόλου βρέχει αδιάκοπα και με ένταση για περισσότερες από 24 ώρες και ήδη οι χείμαρροι βρίσκονται σε οριακά επίπεδα.


Στην θαλάσσια περιοχή των Σποράδων επικρατούν άνεμοι 8 και 9 μποφόρ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου δεν επέτρεψε τον απόπλου των επιβατικών πλοίων για τα νησιά.


Πλημμύρες στη Λάρισα


Πλημμυρικά φαινόμενα σε καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες και αποθήκες προκλήθηκαν σε περιοχές του δήμου Τεμπών από την υπερχείλιση του ρέματος Συκουριώτη αλλά και άλλων ρεμάτων.


Συγκεκριμένα, οι πλημμύρες σημειώθηκαν στο δημοτικό διαμέρισα Καλοχωρίου, όπου στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της Περιφέρειας και του δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Επίσης εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, τα ρέματα στις περιοχές Κάτω Αιγάνη αλλά και στα παράλια του δήμου Τεμπών κατέβασαν μεγάλες ποσότητες νερού προκαλώντας ζημιές σε αγροτικά κτήματα.


Οι δυνατοί άνεμοι και η έντονη κακοκαιρία έχουν δημιουργήσει ακραία καιρικά φαινόμενα στα παράλια του νομού Λάρισας, με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία η θάλασσα να έχει βγει στην άσφαλτο και στο οδικό δίκτυο. Την ίδια ώρα αρκετό νερό κατεβάζουν και τα ρέματα της περιοχής δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων κυρίως σε Αγιόκαμπο και Βελίκα.



κοντρα μαρκετ φυλλαδιο
ξενοδοχεια παρος παρασπορος
βιομηχανικο επιμελητηριο μαρουσι

κριση ναυτιλιας

σιωπηρό πάθος
αγωνιστικο ποδηλατο δρομου

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ότι στην ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου, ειπώθηκε ότι η επένδυση μπορεί να προχωρήσει κι ότι αυτή είναι η βούληση και του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης - με σεβασμό στο νόμο και στις προβλεπόμενες διαδικασίες.


step η ελλειπτικο

lynne υποδηματα

εξοδιος ακολουθια μητροπολιτου μανης

αφηγηση ιστοριας στ δημοτικου

Ερωτηθείσα για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα υ η κ. Σβίγκου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στον πυρήνα της πολιτικής και του προγράμματός του την προστασία και τη διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων. Όπως είπε:



Χρειάζονται σίγουρα ακόμα πολλά να γίνουν στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου πλαισίου για την άρση των διακρίσεων και για την ουσιαστική ισότητα των διεμφυλικών ατόμων, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στους αγώνες πολλών χρόνων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.



Παράλληλα αναφορικά με τις διαφωνίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κ. Σβίγκου είπε ότι υπάρχουν και ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, ωστόσο πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης για διεύρυνση των δικαιωμάτων και για εμβάθυνση της δημοκρατίας δεν πρέπει να υποχωρήσουν».


Αναφερθείσα στον Κώστα Χρυσόγονο, έκανε λόγο για "ειλημμένη απόφαση" και υπενθύμισε ότι είχε διαφοροποιηθεί πολλάκις από τις κεντρικές επιλογές και του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.



α εκλογικο διαμερισμα αλιμου

διαρκεια κυησης ανθρωπου

μικρο ξανθη
βαρος μωρου 5 μηνων που θηλαζει
δικαιολογει το ικα σιδερακια

Μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν τη συνεύρεση και ύστερα αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να ενοχλήσουν τις χελώνες.


παρανομοι τοκοι τραπεζων

ατομα που επηρεασαν την κοινωνια

ακης σουτζουκακια

πανεπιστημιο ουαλιας

Το ζευγάρωμα των χελωνών γίνεται στη θάλασσα και τα θηλυκά γενούν μόνο στον τόπο που τα ίδια είχαν δει το πρώτο φως ή έστω και λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που γεννήθηκαν.


Τα θηλυκά σκάβουν μία τρύπα στην άμμο και εναποθέτουν 70-200 αυγά, αναλόγως το είδος τους. Όσα αυγά γονιμοποιηθούν, εκκολάπτονται μέσα σε περίπου δύο μήνες.


υπολογισμοσ μεροκαματου

overseas study opportunities
τοξοτης γυναικα με ωροσκοπο ιχθυ
γκομενα αλογο

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, παρότι έγινε η ταυτοποίηση του δράστη, δεν υπήρξε σύλληψη λόγω παρέλευσης της διαδικασίας του αυτοφώρου. Έχει όμως ήδη σχηματισθεί δικογραφία, που αναμένεται να αποσταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, για να κινηθούν οι διαδικασίες. (Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, 18.38)


υπερικο φυτο

Για το πανό εκφράστηκε δημοσίως και επισήμως η έντονη αντίδραση της Βοσνιακής πλευράς, καθώς αναφερόταν σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συνέβησαν στον Γιουγκοσλαβικό εμφύλιο: το 1995, Σέρβοι από τη Βοσνία σκότωσαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους άνδρες και αγόρια στη Σρεμπρένιτσα.


Η ΕΠΟ αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το θέμα και σήμερα η Βοσνιακή Ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία κατ αρχήν δέχονται την Ελληνική μεταμέλεια, παράλληλα όμως δεν φροντίζουν από την πλευρά τους να ρίξουν τους τόνους, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι δεν ξέρουν το κλίμα που θα υπάρχει το καλοκαίρι στον αγώνα των δύο εθνικών ομάδων, που θα γίνει στη Ζένιτσα (δηλώνοντας μάλιστα υπερήφανοι (!) για την παρουσία των Βόσνιων οπαδών στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" και την στήριξη που παρείχαν στην εθνική τους).


Η ανακοίνωση της Βοσνιακής Ομοσπονδίας


«Με αφορμή τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς στην Αθήνα, τα οποία σίγουρα δεν μπορούν χαρακτηρίσουν τη φιλοξενία, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία και την θλίψη μας. Εκτιμούμε την απάντηση της Ελλάδας και είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε, για να κυριαρχήσουν στο μέλλον οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις ομοσπονδίες στα γήπεδα. Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας ότι δικοί τους και δικοί μας φίλαθλοι, θέλοντας να πανηγυρίσουν ένα γκολ, υπέπεσαν σε ένα ''αντιαθλητικό φάουλ''. Οι πράξεις των οπαδών μας ήταν ανεπίτρεπτες, αλλά πρέπει να κριθούν με μεγαλύτερη κατανόηση και ευαισθησία, δεδομένων των προκλήσεων, των πανό και των συνθημάτων των Ελλήνων οπαδών, τα οποία σίγουρα αποτελούν τους βασικούς λόγους μιας τέτοιας αντίδρασης μετά το γκολ. Παρ' όλα αυτά, είχαμε φοβερή υποστήριξη και είμαστε ενθουσιασμένοι, που εξαιτίας του πάθους από την εξέδρα φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδα να υλοποιήσουμε τον τελικό μας στόχο. Αυτό που μένει και που γίναμε μάρτυρες, όπως και το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό, είναι ότι έγιναν κάποια γεγονότα που μας προκάλεσαν θλίψη και ανησυχία. Γνωρίζουμε ότι η FIFA θα τιμωρήσει κάθε αντιαθλητική πράξη και ότι όλα αυτά δεν συνάδουν με τους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Ελπίζουμε η FIFA θα αναγνωρίσει τα συναισθήματα των οπαδών μας, αλλά επίσης και το γεγονός ότι οι δύο ομοσπονδίες βρίσκονται αντικειμενικά στον ίδιο δρόμο. Ευχόμαστε να είμαστε καλοί οικοδεσπότες για κάθε αντίπαλο και να υποδεχτούμε την Εθνική Ελλάδας, όπως έναν καλό αντίπαλο και φίλο».


Αναμένεται πλέον να επιληφθεί και η πειθαρχική επιτροπή της FIFA και της UEFA πολύ πιθανή την τιμωρία τόσο της ΕΠΟ (για την υπόθεση του πανό) αλλά και της Βοσνιακής Ομοσπονδίας για τα καπνογόνα και την ρίψη τους στην κερκίδα.



επιλογη μεγεθους ποδηλατου
ανταλλακτικα fiat μεταμορφωση
οικονομικη κατασταση ελλαδα

κόκκινα δάνεια ττε

η ανακαλυψη της τυπογραφιας και η σημασια της
ουδείς κλιση
δοχεια τυποποιησης λαδιου
αφηγηματικες εκθεσεις ε δημοτικου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ALSAT-M, 11 βουλευτές της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE συμφώνησαν να υποστηρίξουν αλλαγές στο Σύνταγμα και έτσι η χώρα θα μπορούσε να αποφύγει τη διεξαγωγή πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών. Τις πληροφορίες του αλβανόφωνου δικτύου έσπευσε, πάντως, να διαψεύσει το VMRO, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες.

«Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε βουλευτής μας να ψηφίσει αντίθετα στη λαϊκή βούληση, όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO, Dimce Arsovski και πρόσθεσε: «Η θέση του VMRO απέναντι στη συμφωνία με την Ελλάδα δεν άλλαξε, και είναι καθαρή. Οι βουλευτές ξεκάθαρα δήλωσαν πως θα σεβαστούν την λαϊκή βούληση».


τα turbo x κινητα ειναι αξιοπιστα

studio online codes

aldebaran βαπτιση

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ακόμα αναφορές σκοπιανών μέσων ενημέρωσης ότι αρκετοί πρώην αξιωματούχοι του VMRO-DPMNE έχουν εμπλακεί προκειμένου να πείσουν τους βουλευτές του κόμματος να υποστηρίξουν τις συνταγματικές αλλαγές.


Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ ξεκινά τη Δευτέρα τη συζήτηση για τις συνταγματικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για την εφαρμογή της συμφωνίας για το νέο όνομα της χώρας. Μετά το δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου αμφισβητείται από την εξουσία και την αντιπολίτευση, η ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο θα είναι η δεύτερη προσπάθεια να επικυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.


Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική διαδικασία, η συζήτηση στην αρχική φάση της αναθεώρησης του Συντάγματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 ημέρες μέχρι την πρώτη ψηφοφορία, ενώ για την έγκριση της πρότασης της κυβέρνησης Ζάεφ απαιτείται πλειοψηφία 2/3 της βουλής, δηλαδή 80 από τους 120 βουλευτές.


δακρυικος πορος

καλλιτεχνικο εργαστηρι αθηνα
γιαουρτι μεβγαλ τιμη
ιριδα resort καλο νερο
βηματα βαπτισης

Τα νέα «έξυπνα» εισιτήρια του ΟΑΣΑ αποτελούνται από το ηλεκτρονικό εισιτήριο (ΑΤΗ. ΕΝΑ Ticket) και την απρόσωπη και προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (απρόσωπη ATH. ENA Card).


hotel california lyrics e traduzione

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο (ΑΤΗ. ΕΝΑ Ticket) και η απρόσωπη ηλεκτρονική κάρτα (απρόσωπη ATH. ENA Card) τέθηκαν στη διάθεση του επιβατικού κοινού τον Φεβρουάριο. Αντίστοιχα, η προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (προσωποποιημένη ATH. ENA Card) κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, καθώς ξεπεράστηκαν τα εμπόδια με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Η έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται ήδη σε ορισμένους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, όπως, Σύνταγμα, Αγ. Μαρίνα, Δ. Πλακεντίας, Ελληνικό, Ανθούπολη, Πειραιάς, Κηφισιά, Ομόνοια και Αττική, σε δυο σταθμούς του τραμ, Αγ. Φωτεινή και Σύνταγμα και στο εκδοτήριο της Ο. ΣΥ. στην Όθωνος (Πλ. Συντάγματος).


Το πολλαπλό ηλεκτρονικό εισιτήριο (ATH. ENA Ticket) και η απρόσωπη ηλεκτρονική κάρτα (απρόσωπη ATH. ENA Card) απευθύνονται, κυρίως, στους μεμονωμένους και όχι στους συστηματικούς επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.


Η διάθεση του πολλαπλού «έξυπνου» εισιτηρίου και της απρόσωπης «έξυπνης» κάρτας γίνεται, προς το παρόν, με προϊόντα αξίας άνω των 4,5 ευρώ. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η απρόσωπη «έξυπνη» κάρτα αποθηκεύει και χρηματική αξία.


Αντίστοιχα, η προσωποποιημένη «έξυπνη» κάρτα (προσωποποιημένη ATH. ENA Card), η οποία απευθύνεται στους συστηματικούς χρήστες των ΜΜΜ, θα υποκαταστήσει, μεταξύ άλλων, τις υφιστάμενες μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες κάρτες του ΟΑΣΑ και τις κάρτες των ειδικών κατηγοριών επιβατών.


Για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας από Τερματικό Έκδοσης Καρτών (ΤΕΚ) απαιτείται o επιβάτης να προσκομίσει επίσημο έγγραφο που να προσδιορίζει τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική του ταυτότητα ή εναλλακτικά, για μη Έλληνες υπηκόους, απαιτείται διαβατήριο και η εισαγωγή ενός 8ψήφιου κωδικού.


Ο δικαιούχος μειωμένης ή δωρεάν μετακίνησης θα πρέπει να προσκομίζει και το σχετικό αποδεικτικό του δικαιώματος.


Μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, επιδίωξη του ΟΑΣΑ είναι η παροχή συνδυασμένων προσφορών κομίστρων σε επιβάτες, η δικαιότερη τιμολογιακή πολιτική (μελλοντικά εξετάζεται η εφαρμογή «ζωνικού» συστήματος), η διευκόλυνση των επιβιβάσεων και μετεπιβιβάσεων και η αντιμετώπισης της εισιτηριοδιαφυγής.


4208447


(Πηγή: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΗΣ)



Ηλεκτρονικό εισιτήριο (ΑΤΗ. ΕΝΑ Ticket) και απρόσωπη ηλεκτρονική κάρτα (απρόσωπη ATH. ENACard)


Στo ηλεκτρονικό εισιτήριο και στην ηλεκτρονική απρόσωπη κάρτα, ο επιβάτης μπορεί να προμηθευτεί προϊόντα, όπως:


Το πακέτο των 10 + 1 εισιτηρίων (το 1 εισιτήριο είναι δωρεάν), το ημερήσιο εισιτήριο των 4,5 ευρώ, το πενθήμερο εισιτήριο των 9 ευρώ, το τουριστικό εισιτήριο των 3 ημερών για όλα τα μέσα (περιλαμβάνει 1 διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο) των 22 ευρώ, τα εισιτήρια προς το αεροδρόμιο, κτλ.


Η διάθεση του πολλαπλού «έξυπνου» εισιτηρίου και της απρόσωπης «έξυπνης» κάρτας γίνεται, προς το παρόν, με προϊόντα αξίας άνω των 4,5 ευρώ.


Δηλαδή, κάποιος δεν μπορεί να τα προμηθευτεί, την πρώτη φορά, με το ενιαίο εισιτήριο των 1,4 ευρώ. Ωστόσο, μετά μπορεί να κάνει επαναφόρτιση με 1,4 ευρώ.


Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η απρόσωπη «έξυπνη» κάρτα αποθηκεύει και χρηματική αξία.


Προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (προσωποποιημένη ATH. ENA Card)


Η προσωποποιημένη ATH. ENA Card θα υποκαταστήσει τις υφιστάμενες μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες κάρτες του ΟΑΣΑ, τα μειωμένα και τα ελευθέρας. Απευθύνεται δηλαδή, στους συστηματικούς χρήστες των ΜΜΜ.


Η έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας (προσωποποιημένη ATH. ENA Card) γίνεται ήδη σε ορισμένους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και ειδικότερα, στους σταθμούς Σύνταγμα, Αγ. Μαρίνα, Δ. Πλακεντίας, Ελληνικό, Ανθούπολη, Πειραιάς, Κηφισιά, Ομόνοια και Αττική και σε δυο σταθμούς του τραμ (Αγ. Φωτεινή και Σύνταγμα) στο εκδοτήριο της Ο. ΣΥ. στην Όθωνος (Πλ. Συντάγματος).


4189816


(Πηγή: EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


Έκδοση προσωποποιημένης κάρτας από ΤΕΚ




ροκκοσ ξερεισ τι ειναι να μην σ'εχω στιχοι
να λες εγώ εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο

πωλησεισ κατοικιων λαρισασ

χαρακτηρας καρκινου
οι ποιμενεσ γονατιζουν στιχοι
πωλειται αγροκτημα αττικη
Βάσω Λασκαράκη: Πολύ ευτυχισμένη δίπλα στον Κρητικό φίλο της (pic)

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της.


ενοικιαση σκαφους με skipper

διανομη κερδων προηγουμενων χρησεων επε

Λογικό είναι λοιπόν να απασχολεί και η προσωπική της ζωή τα Μέσα, αφού ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κι αν τα νέα ήταν στενάχωρα κατά την περίοδο του χωρισμού της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα πράγματα πια είναι ευχάριστα για εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr.



εκδοσεισ ρηγοπουλου
οσοι το χαλκεον χερι καλβος

παιδικά χαλιά disney princess

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου ότι στέκεται δίπλα τους στη διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους από την αλβανική κυβέρνηση.


εβιτα νταντα

«Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας και θέλω να γνωρίζετε επίσης ότι το μήνυμα το οποίο στέλνουμε σήμερα προς τη γειτονική χώρα, με την οποία θέλουμε πάντα να έχουμε πολύ καλές σχέσεις γειτονίας και σεβασμού, είναι ένα μήνυμα το οποίο δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης», υπογράμμισε ο αρχηγός της ΝΔ.


«Η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.




για τα χειλακια σου τα ροδινα
χάρτης σαρδηνίας
ηλεκτρονικές εφημερίδες
γ πληθυντικος
καλημερα ζωη αρχηγος
θεματικη προταση κατακλειδα

καταγγελια για τσιγαρο

Μικρός συνήθιζε να παίζει ποδόσφαιρο στους δρόμους όπως όλα τα άλλα παιδιά μόνο που αυτός θα έκανε λίγο πιο επικίνδυνο καθώς κλώτσησε την μπάλα την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα.


παραγουαη πρωταθλημα β ομαδων

ovni ufo octobre 2015

κατάστασης εξαίρεσης

τραινοσε δρομολογια για φλωρινα

Από τότε ήθελε να πηγαίνουν στο γήπεδο η μητέρα και οι αδελφές του και να τον παρακολουθούν να παίζει ποδόσφαιρο. Εκείνες όμως δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο. Την πρώτη φορά που τις είδε στην κερκίδα να τον βλέπουν ένοιωσε μεγάλη ικανοποίηση.


2017 01 09T192158Z 701528341 LR1ED191HSBUK RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER
(Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη μητέρα του, τις αδελφές του, το γιο του και δίπλα του (δ.) τη Χορχίνα Ροντρίγκεθ - Πηγή: REUTERS / RUBEN SPRICH)


Σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως η ζωή του εκεί δεν ήταν όπως θα την περίμενε κανείς. Του έλειπε το σπίτι του από την πρώτη στιγμή και δεν του ήταν αρκετό να βλέπει την οικογένειά του μία φορά κάθε τέσσερις μήνες. Σταδιακά συνήθισε και ακολούθησε η καριέρα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.


Στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Παρότι ανησυχούσε για το ήταν αδύνατος. Tο χειροκρότημα των υπόλοιπων παιδιών και η αναγνώριση των ικανοτήτων του, τόνωσαν την αυτοπεποίθησή του.


macgregorcr72
(Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - Πηγή: Instagram)


Από μικρός έκανε έξτρα προπονήσεις μόνος του. Τα βράδια έβγαινε κρυφά από τους κοιτώνες και πήγαινε στο γυμναστήριο όπου έκανε βάρη και γυμναστική.


Η μητέρα του κατέφυγε σε καρδιολόγο που της έγραψε συνταγή για τονωτικά χάπια καθώς είχε μεγάλο άγχος όταν άρχισε να τον παρακολουθεί να αγωνίζεται σε ηλικία 17 χρονών.


Ένας από τους λόγους που τον έκανε να πάρει μεταγραφή για τη Manchester United ήταν η ταχύτητα του παιχνιδιού στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παρακολουθώντας αγώνες του ένιωσε γοητευμένος και τότε ήταν που αποφάσισε να αγωνιστεί και εκείνος στην Premier League.


Η γέννηση του γιου του Κριστιανίνο, ήταν η καθοριστική στιγμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα έκανε ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι αγωνιζόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης εκείνη την εποχή και ο συνδυασμός του άλλαξε την εικόνα με την οποία αντιμετώπιζε τη ζωή μέχρι εκείνο το σημείο.





γιατι δεν τρωει ενα παιδι
βλεπω διπλο ειδωλο
αποτελεσματικοι λογαριασμοι λογιστικου σχεδιου

υλη μαθηματικα στ δημοτικου 2015

βασιλης παπακωνσταντινου ελενη ραντου διαζυγιο
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Αυτό είναι το ναυαγοσωστικό ρομπότ EMILY που σώζει ζωές (vid)

Για μια ακόμη φορά καινοτομεί και πρωτοπορεί


συνωνυμο του ξεσπαω

πονος αριστερα στηθος

αστερια φωτακια

Το όνομά της είναι Emily και η δουλειά της είναι να σώζει ζωές. Ο λόγος, για το νέο τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Emily αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για τους εκπαιδευμένους Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο.

Το σχετικά νέο αυτό απόκτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, προσεγγίζοντας σημεία δύσκολα προσβάσιμα στον άνθρωπο.

Έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης μεταφοράς έως τεσσάρων ανθρώπων, τους οποίους στη συνέχεια οδηγεί με ασφάλεια είτε στη στεριά είτε στο επιχειρησιακό διασωστικό σκάφος του Ε. Ε.Σ., προκειμένου να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




σπαγγετι με τυρι φιλαδελφεια
εμβαδον περιμετρος προβληματα
βαζουμε κιλα στην περιοδο

ωατημολογια αγγλια

βαν γκογκ οι πατατοφαγοι
ερωτηματολογιο προμηθευτη
ψινακης νταισελμπλουμ

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το υπουργείο προχώρησε στην εν λόγω απόφαση αφού εξέτασε όλες τις παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παραμέτρους του σύνθετου προβλήματος της καθιέρωσης επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


αποτρεπω χρονοι

Οι λεπτομέρειες των επαναληπτικών θα ανακοινωθούν, αφού πρώτα ξεκαθαριστούν ζητήματα νομικής φύσης που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση από τις υπηρεσίες του υπουργείου. Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του Ιουνίου θα γίνει κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί από τη διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων.



who plays deanna on the walking dead
δηλωση φορολογιασ εισοδηματοσ επε
δημοσιες συμβασεις νομικη βιβλιοθηκη

συνθετικα χρωματα

τεργεστη ξενοδοχεια
μικρα ποιηματα για την γιορτη της μητερας
γεροδεμενο σωμα
συμβουλες για απαλο σωμα

Το ποσό του μηνιαίου επιδόματος στέγασης 2019 θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Πιο αναλυτικά, το ύψος του στεγαστικού επιδόματος 2019 διαμορφώνεται ως εξής:


νεες ταινιες 2014 κωμωδιες

- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ


- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 105 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ


Για τη χορήγηση του επιδόματος πρέπει να πληρούνται τα εξής κριτήρια:


Εισοδηματικό κριτήριο: Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού. Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Κριτήριο ακίνητης περιουσίας: Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολο της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ.


Κριτήριο ύψους καταθέσεων: Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 24.000 ευρώ.


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος θα είναι να υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο.


Πώς θα γίνεται η καταβολή του


Για την περίπτωση των δικαιούχων που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία, το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος τηρείται υποχρεωτικά σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η ενίσχυση δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.


Στην περίπτωση δικαιούχου που επιβαρύνεται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, το επίδομα καταβάλλεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου. Το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από την 1n ημέρα του επόμενου μήνα από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση.



τα πιο ακριβα πιατα
σάκης τανιμανίδης επαγγελμα

εμφύτευμα κόστος

Ο Ολυμπιακός ήταν παραγωγικός και στο πρώτο ημίχρονο αυτή την φορά. Κλέβοντας μπάλες στο κέντρο με Ρομάο και Καμπιάσο και το Φορτούνη με κέφια να σκοράρει στο 20.


γυναικεια ρουχα νουμερο 56

τροποι μειωσης ατμοσφαιρικης ρυπανσης

Ο διεθνής Έλληνας μέσος είχε και δοκάρι στο 28, ενώ ο Κουτζιαβασίλης σταμάτησε Μάριν και Καμπιάσο προς το τέλος του 45 λεπτου.


4098675
(Ο Φορτούνης πλασάρει τον Κουτζιαβασίλη για το 0-1 του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Για 30 λεπτά στο β μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με τον Κουτζιαβασίλη να έχει γρήγορες επεμβάσεις και τους ερυθρόλευκους να μην «καθαρίζουν» το ματς στις ευκαιρίες που έφτιαξαν (άλλες 9 στο β μέρος).


Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε την αδυναμία του αυτή στην πρώτη ευκαιρία της Κέρκυρας στο 67, με το Ροτζέριο να πλασάρει δίπλα από το δοκάρι και ήταν ο συνδυασμός του Ανσαριφάρντ (είχε αντικαταστήσει τον πολύ καλό Καρντόσο λίγο νωρίτερα) με τον Μάριν και τον Γερμανό (οριακά οφσάιντ που δύσκολα θα μπορούσε να δει ο βοηθός) να τελειώνει το ματς στο 78.


4098817
(Καλή εμφάνιση και γκολ για τον Μάριν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Ο Ρομαό και ο Καπίνο στο 80 απλά διατήρησαν την παράδοση του no goal για τους ερυθρόλευκους στην κεφαλιά εξ επαφής του Νίκιτς και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με ένα ακόμη χαμένο τετ α τετ του Φορτούνη με τον Κουτζιαβασίλη.


4098835
(Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ο Όλυμπιακός με το διπλό στην Κέρκυρα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Η 27η αγωνιστική


Τετάρτη 5/4


Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-0
ΑΕΛ-Αστέρας Τρ. 1-4
Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-0
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2 (20 Φορτούνης, 78 Μάριν)


Πέμπτη 6/4


Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (17.15)
Πλατανιάς-ΑΕΚ (19.30)


Η 28η αγωνιστική (9/4 19.00)


ΑΕΚ-Κέρκυρα
Αστέρας Τρ.-Ξάνθη
Ατρόμητος-ΑΕΛ
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-Βέροια
Πανιώνιος-Πλατανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής



θερινο σινεμα θεσσαλονικη τιμες
τα καλυτερα σουβλακια στο κεντρο
ελεγες στιχοι μελισσες
πονος στα νυχια
kako pagoto 3

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

αναρρωτικη αδεια εοπυυ 2015

δερματινη φουστα πως φοριεται
βιοιατρικη παπανδρεου πατησιων
κλεοπατρα hotel χορευτο

Στόχος των εταιρειών με τις συμφωνίες αυτές είναι να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας και να ισχυροποιήσουν περισσότερο τη θέση τους στην αγορά όπου ο τζίρος ξεπερνά κάθε χρόνο τα 500 δισ. δολάρια.


μελι ανεβαζει το ζαχαρο

Πρόκειται για εταιρείες - κολοσσούς όπως είναι η Maersk, η MSC (Mediterranean Shipping Company), η CMA CGM και η COSCO, οι οποίες μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου πάσης φύσεως καταναλωτικά αγαθά, από υπερσύγχρονες τηλεοράσεις μέχρι ρούχα και παπούτσια και έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Κύριος στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα τεράστια πλοία μεταφοράς κοντέινερ που πλέουν στους ωκεανούς, τα οποία με μήκος που φτάνει ακόμη και τα 400 μέτρα προσφέρουν μεγάλη μείωση στο λειτουργικό κόστος.


Οι εξελίξεις αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τον χάρτη της μεταφοράς κοντέινερ. Σήμερα στον χώρο κυριαρχούν είκοσι τέτοιες εταιρείες, όμως μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουν μείνει πολύ λιγότερες από δέκα.


Σημείο καμπής για τις εταιρείες μεταφοράς κοντέινερ ήταν η χρεοκοπία, πριν από έναν ακριβώς χρόνο, της νοτιοκορεατικής Hanjin Shipping. Τα προβλήματα της Hanjin συντάραξαν την αγορά κοντέινερ με τον ίδιο τρόπο που η χρεοκοπία της Lehman Brothers συγκλόνισε τον χρηματοπιστωτικό κλάδο κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2008, αναφέρει σε ανάλυσή του το Bloomberg. Αιτία, η μείωση που καταγραφόταν τότε στο παγκόσμιο εμπόριο και η μεγάλη προσφορά μεγάλων πλοίων ικανών να μεταφέρουν χιλιάδες κοντέινερ γρήγορα και με ασφάλεια σε κάθε γωνιά του κόσμου.


Πλέον οι ναυτιλιακές φαίνεται ότι αρχίζουν να αφήνουν πίσω τα περισσότερα από τα προβλήματα αυτά και να κάνουν βήματα για να θωρακίσουν την παρουσία τους στην αγορά. Οι μαζικές συνομιλίες που έχουν αρχίσει για ντιλ είναι ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει στην αγορά.


Η Maersk βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά της γερμανικής εταιρείας Hamburg Sud, η οποία έχει έντονη παρουσία στη Λατινική Αμερική. Η Maersk συνεργάζεται επίσης στενά με τη Mediterranean Shipping Company. Η Hapag-Lloyd έχει ήδη εξαγοράσει δύο ανταγωνίστριές της μεταξύ των οποίων και η United Arab Shipping, ενώ η CMA CGM έχει αποκτήσει τη NOL.


Η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς κοντέινερ της Ασίας, η COSCO, με πολύ έντονη παρουσία πλέον και στο λιμάνι του Πειραιά, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την πρόθεσή της να εξαγοράσει έναντι 6 δισ. δολαρίων την αντίπαλό της Orient Overseas International.



υποτροφια παναγιωτη τριανταφυλλιδη
ποπ κορν καρκινος
φωτογραφιες απο λαπωνια

δερματινα σακακια θεσσαλονικη

φυλλο για πιτα καλλιδης
εισητηρια ραφηνα ναξος
1 πεδιο σχολες μορια 2014
πως να χωρισω ενα δωματιο στα δυο

Έτσι κι αλλιώς ήταν ντέρμπυ το παιχνίδι με τους Μπουλς, που έχουν τώρα ρεκόρ 13-12 και είναι στην 6η θέση (με το Ντριτρόιτ στην 7η με 14-13) και η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετική, βάζοντας 30 πόντους σε 2ο συνεχόμενο ματς (όσους έβαλε με τους Ράπτορς στην ήττα των Μπακς στο Τορόντο).


Ο Giannis που είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, έπαιξε 39 λεπτά και είχε 2/2 βολές, 11/25 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 14 ριμπάουντς, 3 ασσίστς, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη.



The best plays from Giannis as he hangs 30 points, 14 boards, 4 dimes, 3 steals and a block on the Bulls in the Bucks Win!! #OwnTheFuture pic.twitter.com/LUuq5qvILh

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 16, 2016


δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές
ταινια ευδοκια
αγκαθα κριστι καλυτερα βιβλια

δρομολογια προαστιακοσ χαλκιδα αθηνα

σκορπιος γυναικα παρθενος αντρας

Σύμφωνα με την Αρχή, η χρήση χρεωστικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών κρύβει σοβαρούς κινδύνους για τους κατόχους τους, αφενός γιατί σε περίπτωση απώλειας η κάρτα μπορεί να περιέλθει στα χέρια τρίτου, ο οποίος θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί για αγορές ως 25 ευρώ η κάθε μία χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζει το pin και αφετέρου γιατί μια τέτοια κάρτα, εκπέμπει μέσω ραδιοκυμάτων υψηλής συχνότητας, κάτι που σημαίνει πως κάποιος με την κατάλληλη συσκευή ανάγνωσης μπορεί να καταγράψει προσωπικά δεδομένα όπως τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της.


αποταμιευτικα προγραμματα εθνικη τραπεζα

πειραιας hondos center

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση, «η καταγραφή αυτή μπορεί να γίνει με κατάλληλο εξοπλισμό που δεν είναι δαπανηρός ή με επίσης χαμηλού κόστους λογισμικό που μπορεί να εγκατασταθεί σε «έξυπνες κινητές συσκευές», κι έτσι κάποιος κακόβουλος, «έχοντας γνώση του αριθμού της κάρτας και της ημερομηνίας λήξης της, μπορεί να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει αγορά προϊόντος μέσω Διαδικτύου με χρέωση-πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα, η αγορά δε αυτή ενδέχεται να ολοκληρωθεί επιτυχώς εφόσον το σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν εφαρμόζει τα δέοντα μέτρα ασφάλειας».


Στις δύο περιπτώσεις που εξέτασε η Αρχή, οι τράπεζες αντικατέστησαν τις χρεωστικές κάρτες των πελατών τους με νέες.


Πάντως η Αρχή σημειώνει πως σε κάθε περίπτωση οι τράπεζες θα πρέπει να λαμβάνουν την συγκατάθεση των πελατών τους προκειμένου να τους χορηγήσουν τις κάρτες αλλά και επιπλέον να τους «παρέχουν είτε τη δυνατότητα απενεργοποίησης της ανέπαφης λειτουργίας ή, εναλλακτικώς, τη χορήγηση νέας κάρτας χωρίς ανέπαφη λειτουργία».


Δείτε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ



κεντρο σημερα πορειες
κωδικός τηλεφώνου ελλάδας απο εξωτερικο
όαση ειρήνης
μηχανη καφε με καψουλα

δωματια νεα περαμος

φαρμακειο γ ζωγραφου οε θεσσαλονίκη
δωματιο με τζακι κυπρος

Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος. Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη, το διάστημα από 11 έως 14 Απριλίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης.


μιλα ελληνικα η ψοφα

ξενοδοχειο αριστοτελης χαλκιδικη

ονοματα δημοσιογραφων δντ

«Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε μικρά κορίτσια. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 13 Απριλίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου θα στηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου προκειμένου να αγωνιστούν όχι μόνο αθλήτριες, αλλά και όσα κορίτσια το επιθυμούν από τα σχολεία του δήμου» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.


Τις προηγούμενες ημέρες θα προηγηθούν τουρνουά με τη συμμετοχή των 72 πιο ταλαντούχων παικτριών κάτω των 15 από όλη την Ελλάδα, χωρισμένες σε 4 μικτές ομάδες, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας και σεμινάρια με ποδοσφαιρική και κοινωνική θεματολογία.



νομικη κομοτηνης φοιτητες
βεβαίωση αποτυχίας εξωδικαστικού συμβιβασμού doc

ελεγχοι αεροδρομιων γερμανια

βαγγέλης χατζηγιαννίδης
ελλη ξενοδοχειο σκοπελος
λαρισα δραστηριοτητες

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει το σφοδρό κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Καμμένου εντός και εκτός της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε με αρκετή δόση χιούμορ ως προς τις δηλώσεις του κυβερνητικού του εταίρου.


γερμανια ιταλια ποδοσφαιρο

ονειροκρίτης υπογράφω

οδος γκορτζη χαλκιδα

Συγκεκριμένα εξερχόμενος των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν έχει μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο (σ. σ. ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ), σχολίασε σε χιουμοριστικό τόνο: «Έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται "Πάνος", λέγεται "Michael"».


Σε ερώτημα αναφορικά με τον κ. Καμμένο και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, κομματικές πηγές παρέπεμπαν στη συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων να επανέλθουν στο θέμα τον Μάρτιο.


Όπως προκύπτει από την περίπου τετράωρη σημερινή συνεδρίαση σύμφωνα με κομματικές πηγές, τρία θα είναι τα θέματα της επικείμενης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Οι πολιτικές εξελίξεις, οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, καθώς επίσης και η ανασυγκρότηση του κόμματος και εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας.


Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενημέρωσε ο Γραμματέας της ΚΕ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις συσκέψεις που έχουν γίνει σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι έως το τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου να έχουν αποφασιστεί οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις Περιφέρειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει το «χρίσμα» σε 7 Περιφέρειες. Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφορικά με την εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας την ερχόμενη Κυριακή, φαίνεται να προκρίνεται να υπάρξει πρόταση για ενιαία ΠΓ, με μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή, η οποία αριθμεί 29 μέλη, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση για διατήρηση της σημερινής δομής της ΠΓ. Τονίστηκε η επιθυμία όλων η νέα ΠΓ να προκύψει με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της κοινοβουλευτικής και κυβερνητικής δουλειάς από τώρα έως τα Χριστούγεννα, δεδομένου ότι υπάρχει σειρά πρωτοβουλιών. Μεταξύ αυτών και η Συνταγματική Αναθεώρηση, η οποία θα αποτελέσει αντικείμενο της επόμενης συνεδρίασης της ΠΓ προκειμένου να καταλήξει το κόμμα στις προτάσεις του και εν συνεχεία να γίνει εισήγηση προς την Κ. Ο. Η διαδικασία αυτή προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου, προκειμένου στις αρχές Νοεμβρίου να μπορεί να εκκινήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία.


Οι ίδιες πηγές επισήμαιναν ότι έως τα Χριστούγεννα πρέπει να έχουν ψηφιστεί οι δεσμεύσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ (αναδρομικά, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, μείωση ΕΝΦΙΑ κ. α.). Τόνιζαν ως προς το θέμα της μη περικοπής των συντάξεων ότι η διαπραγμάτευση πηγαίνει πολύ καλά και μετέφεραν την εκτίμηση και την πεποίθηση ότι το θέμα θα κλείσει χωρίς αναταράξεις, με συναινετικό τρόπο.



ψαρα χιου τκ

παπουτσι στα αρχαια

εκδρομες βαρσοβια κρακοβια

Την επομένη της κλήρωσης, όταν ο τυχερός παίκτης διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό, μάζεψε την οικογένειά του, αλλά τους αποκάλυψε μόνο ένα μικρό μέρος από το έπαθλο. Έτσι, λοιπόν, τους είπε ότι είχε κερδίσει 100.000 ευρώ, δηλαδή το εγγυημένο έπαθλο που κληρώνει κάθε εβδομάδα το Λαϊκό Λαχείο σε έναν νικητή. Εκείνοι πέταξαν από τη χαρά τους.


εμβρυικη αναπνοη

μολυνση των υδατων

φικιωρης ουρικο οξυ

πλαισιο dvd player φορητο

Όταν καταλάγιασε ο μεγάλος ενθουσιασμός και αφού είχαν κάνει σχέδια ύψους 100.000 ευρώ, ο τυχερός παίκτης εκμυστηρεύτηκε στη γυναίκα του το πραγματικό ποσό που είχε κερδίσει και την άφησε κυριολεκτικά άφωνη.



αποκρυψη αριθμου φορτηνετ
ισολογισμοι μουσειων

μουσικη ελληνικος κινηματογραφος

τι ωραια κυριακη
boho style για βαπτιση

«Αυτή η αρπαγή εξουσίας έχει στόχο να παραγκωνιστεί η δημοκρατικά εκλεγμένη Εθνοσυνέλευση από μια αυταρχική επιτροπή που θα δρα υπεράνω του νόμου», υποστήριξε σε σχετική ανακοίνωση το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Το αμερικανικό ΥΠΕΞ διεμήνυσε επίσης ότι καθώς «το καθεστώς του προέδρου Νικολάς Μαδούρο συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν μια αυταρχική δικτατορία, είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε όλο το βάρος της αμερικανικής οικονομικής και διπλωματικής ισχύος στην υποστήριξη του λαού της Βενεζουέλας που προσπαθεί να αποκαταστήσει τη δημοκρατία» στη χώρα αυτή.



US stands with #Venezuelan people as they seek to restore democracy in face of #Maduro regime's illegitimate & authoritarian dictatorship pic.twitter.com/NzVjjQlzh0

— Heather Nauert (@statedeptspox) 19 Αυγούστου 2017


έλεγξα παραγωγα
ευρωπαικη αγροτικη πολιτικη
ρεντινα μοναστηρι
λιγνος εμμανουηλ
χριστουγεννιατικα ξενα τραγουδια στιχοι

ξυπνησα με πρησμενο χερι

Την επιστολή του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος χαρακτηρίζει «έγκλημα» τη Συμφωνία, διάβασε σε εκατοντάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους ο Μιχάλης Πατσίκας από την οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου.


συνταγες καρμποναρα στο φουρνο

κατερινα χαραλαμπους facebook

συσκευαστηριο πορτοκαλιων αργοσ

Ο Μίκης Θεοδωράκης, μέσω της επιστολής του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ζητά να διεξαχθεί δημοψήφισμα, ενώ κάνει λόγο για μεγάλους κινδύνους για το μέλλον της χώρας.



«Απευθύνω έκκληση προς όλους τους βουλευτές: μην προχωρήσετε σε αυτό το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Η ζημιά που θα προκαλέσετε στον τόπο μας θα είναι ανεπανόρθωτη».



Live το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα (liveblog)


Δείτε αναλυτικά την επιστολή του κ. Θεοδωράκη:


«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, ενώθηκαν στο Σύνταγμα απαιτώντας να μην προχωρήσουν οι εθνικές παραχωρήσεις εις βάρος της Ελλάδας στο Μακεδονικό.


Τότε μίλησα σε εκείνους όπως και σε όλους τους Έλληνες για τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει για την πατρίδα μας αυτή η αναίτια υπαναχώρηση. Η κυβέρνηση αγνόησε τους κινδύνους και τον ελληνικό λαό και χωρίς καμία λογική, αποφάσισε να προχωρήσει με κάθε κόστος. Για ένα θέμα στο οποίο δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να κάνουμε πίσω , ένα θέμα που δεν χρειάζεται να "λυθεί" γιατί για την Ελλάδα είναι λυμένο. Για να μας επιβληθεί μια συμφωνία που μόνο δεινά επιφυλάσσει για τη χώρα μας αλλά και για τα Βαλκάνια στο σύνολό τους. Και μάλιστα την ώρα που τα ίδια τα Σκόπια δεν έχουν ποτέ μέχρι σήμερα σταματήσει επισήμως να μιλούν για "μακεδονικό" έθνος, "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονική" ταυτότητα, παραβιάζοντας καθημερινά ακόμα και τη Συμφωνία των Πρεσπών. ΟΛΟΙ, Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους και την αντιπολίτευση μέχρι και των "καλών προθέσεων" υπουργό Εξωτερικών τους που τον ακούσαμε και προχθές ακόμα στην επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία.




κρητικα προιοντα θεσσαλονικη 2014
απογραφή συνταξιούχων
σφηνα εξωλεμβιας
ατυχημα κηφισιας

οπως ηθελα να ζησω τριλογια

νικος καρβελας ασπιρινη
πορφυρας το μαυρο ψαρι
πεπα ζωγραφικη εκτυπωση
ταβερνες ελατης

Ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών «θα πρέπει να εργαστούμε για να οικοδομήσουμε μια μεγάλη συμμαχία, που θα εκτείνεται από τον (Αλέξη) Τσίπρα έως τον (Εμμανουέλ) Μακρόν και φυσικά θα περιλαμβάνει και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Η ιδέα μιας συμμαχίας μεταξύ Σαλβίνι, Όρμπαν και Λεπέν πρέπει να μας ανησυχεί» , δήλωσε ο κ. Μαρτίνα, λίγο πριν τη συμμετοχή του στη σύνοδο ηγετών του ΕΣΚ, πριν την άτυπη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στο Σάλτσμπουργκ, σημειώνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα La Repubblica.


νυχια τετραγωνα η οβαλ

γυναικα εμεινε εγκυοσ απο σκυλο

ξενωνες θεσσαλια

«Στη σύνοδο κορυφής θα συζητήσουμε επίσης και αυτό το θέμα», πρόσθεσε ο Μαρτίνα. «Οι ενέργειες της ιταλικής κυβέρνησης για τη μετανάστευση είναι εντελώς ανεπαρκείς. Πολλή προπαγάνδα, αλλά μηδενικά αποτελέσματα», ήταν η θέση του γραμματέα του PD κατά την άφιξή του στο Σάλτσμπουργκ, για το ακανθώδες ζήτημα στην ΕΕ.



κατασκευη σκεπης πανελ

ντουι με ανιχνευτη κινησης θεσσαλονικη
χαρηκα για τη γνωριμια

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Ροχανί χαρακτήρισε «παράλογη» τη θέση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που λίγο νωρίτερα, από το ίδιο βήμα, είχε καλέσει τη διεθνή κοινότητα να «απομονώσει» το «διεφθαρμένο» ιρανικό καθεστώς.


αεροσυνοδος μισθος aegean

στραβο κεφαλι μωρου

μοσχευμα κακτου

επεισοδια χρυση αυγη μεσολογγι

Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι «έρμαιο» της αμερικανικής εσωτερικής πολιτικής, τόνισε.


Ο Ιρανός πρόεδρος επέκρινε την Ουάσινγκτον για την εχθρική της στάση και προέβλεψε ότι η προσέγγιση των ΗΠΑ είναι καταδικασμένη να αποτύχει.


«Η πρότασή μας είναι σαφής: δέσμευση έναντι δέσμευσης· παραβίαση έναντι παραβίασης· απειλή στις απειλές· και βήμα προς βήμα, αντί για συνομιλίες για τις συνομιλίες... Αυτό που λέει το Ιράν είναι σαφές: όχι στον πόλεμο, όχι κυρώσεις, όχι στις απειλές, όχι μπούλινγκ. Απλώς να ενεργούμε με βάση τον νόμο και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων», είπε.


Ο Ροχανί τόνισε επίσης ότι καμία χώρα δεν γίνεται να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δια της βίας, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καλύτερη οδός από αυτή του διαλόγου.



παλια παιδικα του 0-6

σκορδαλια με πατατα αργυρω

φάτα μοργκάνα καββαδίας
ενοικιασεις σπιτιων απο ιδιωτες ηρακλειο κρητης
Αεροπορική βάση των ΗΠΑ με drones στη Λάρισα;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι ΗΠΑ για την επιχειρησιακή χρήση των αεροπορικών βάσεων στην Ελλάδα από μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), με τα βλέμματα των Αμερικανών να στρέφονται πλέον στη Λάρισα.


ζυγος τυχερη πετρα

εφημερευοντα φαρμακεια πατησια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», μέσα στον προσεχή Μάιο αμερικανικά drones αναμένεται να αρχίσουν να επιχειρούν από βάση της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τις τελευταίες εβδομάδες στη συγκεκριμένη βάση της θεσσαλικής πόλη, πραγματοποιούνται εργασίες υποδομής από αμερικανικό εξειδικευμένο προσωπικό.

Η στάθμευση των αμερικανικών MQ-9 Reaper στη χώρα μας, η οποία θα δίνει έμφαση στη συλλογή πληροφοριών, στην παρακολούθηση και στην αναγνώριση σε μια πολύ ευαίσθητη στρατηγικά περιοχή, συνιστά άλλο ένα λιθαράκι στη συνεχώς εμβαθυνόμενη ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία.

mpq9reaper

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, MQ-9 Reaper (πηγή φωτό: Wikipedia)

Σύμφωνα, πάντα, με «Το Βήμα της Κυριακής», η νομική βάση έχει βρεθεί (π. χ. το απόρρητο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο χώρες το 1992 ή κάποια άλλη από τις περισσότερες από 100 συμφωνίες αμυντικού περιεχομένου και η τελική συμφωνία δεν αναμένεται να χρειαστεί κύρωση από τη Βουλή), ενώ το υπουργείο Εξωτερικών έχει παράσχει την πολιτική έγκρισή του.

Τι επιδιώκουν οι Αμερικανοί

Όπως επισημαίνεται από την εφημερίδα, το σκεπτικό αυτό φέρεται να ανέπτυξε κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με αξιωματούχους στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις, Γουές Μίτσελ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

wess mitchell

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο πλαίσιο, ο κ. Μίτσελ έθεσε, σύμφωνα με πηγές με γνώση του περιεχομένου των συνομιλιών, το ενδεχόμενο να χρειαστεί στο μέλλον η μεταφορά σημαντικού μέρους της αεροπορικής βάσης του Ιντσιρλίκ από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

  • Σε ρόλο «πορθητή» ο Ερντογάν στη Βάρνα: Απειλές και ύβρεις εναντίον όλων


πολ ντανσινγκ μαντη
ψυχαγωγικος ιστοτοπος
πδ μεταθεσεων λ σ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

κατάγματα σκαφοειδούς

χουφτες μηχανων
καιρος κρανια πελλας

Όλα σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ο μικρός έπαιζε με το κιβώτιο στην παραλία και αποφάσισε να μπει μέσα. Το κιβώτιο «τσούλησε» και έπεσε μέσα στο νερό.


βαροτση δικηγορος κερκυρα

βασικοι κανονες τριγωνομετριας

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr ο 11χρονος άρχισε να φωνάζει και τις αγωνιώδεις φωνές του άκουσε ο καπετάνιος του Flying Dolphin Ερατώ, Γιάννης Βερύκιος, ο οποίος έπεσε στο νερό για να σώσει το παιδί.


Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλοννήσου, Άγγελος Αργυρίου, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή καφετέρια έτρεξε επίσης προς βοήθεια του αγοριού. Και οι δύο επιχείρησαν να σώσουν τον 11χρονο, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο κιβώτιο.


Κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο παρακολουθώντας την προσπάθεια διάσωσης του παιδιού με κομμένη την ανάσα. Στο σημείο βρέθηκαν κατά τύχη και δύο γιατροί και μία νοσοκόμα, που ξεκίνησαν επί τόπου την παροχή πρώτων βοηθών καθώς το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.


Με την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως άρχισε να συνέρχεται και μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου και από κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.



κηπος θερινο σινεμα
κερκυρα αεκ live streaming tml
σταθμοσ μετρο αιγαλεω

τελευταίες ειδήσεις της ημέρας

htc one mini 2 4pda

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Η παραίτηση του κ. Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα».


σέμαρ μουρ

ποτε θα μπει το οικογενειακο επιδομα δ δοση

Μαξίμου: Η μικροψυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης


Με μια αυστηρή ανακοίνωση που εξέδωσε σε απάντηση του σχολίου που έκανε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, το Γραφείο Τύπου του Πρωθπυουργού επέκρινε με δριμύτητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


«Δεν μας ξαφνιάζει η αντίδραση της ΝΔ στην παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μια εθνική τραγωδία, για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο. Αυτό όμως που αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους, είναι ότι η μικροψυχία έχει όντως ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.



ψαραγορα αθηνα ωραριο καθαρα δευτερα
ποτε παιρνουν φανταρους
κοε προγραμμα αγωνων πολο
οπλοπολυβόλο ηκ11

οι σκοτεινές πλευρές του γιώργου σεφέρη

παιδικο κομμωτηριο λαρισα
παιδι ακομα καρρας
Λάρισα: Έβδομη ημέρα αγωνίας για τον Δημήτρη Μπατσίλα που αγνοείται

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου αγνοούμενου άνδρα.


υπηρέτης δύο αφεντάδων κάτια δανδουλάκη

παιδικα αυτοκολλητα σχολικα

Αστυνομία και Πυροσβεστική συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του 48χρονου Δημήτρη Μπατσίλα, τα οποία χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή (09/03) από το σπίτι της οικογένειάς του, στη Λάρισα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου πραγματοποιούνται στην περιοχή του Πηνειού ποταμού, αλλά και σε άλλα σημεία της Λάρισας, στα οποία οι Αρχές κρίνουν πως υπάρχουν στοιχεία και πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αττική: 43χρονος παιδόφιλος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Στα... άκρα! Τουρκικά πλοία, υποβρύχια, ελικόπτερα και πεζοναύτες απέναντι από τη Μυτιλήνη



κηλιδα εννοια
παραμύθι χωρίς όνομα καμπανέλλης
γκουλας σουπα συνταγη

νεοχωρι μαγνησιας

αγαπημενες στασεις ανδρων

Στο συνέδριο συμμετέχουν και καταθέτουν τις απόψεις τους:


ζακυνθος θυρα 13

παρενέργεια συνώνυμα

αγοραπωλησιες μουσικων οργανων


  • ο επικεφαλής της αποστολής των Θεσμών για το 3ο πρόγραμμα, Ντέκλαν Κοστέλο

  • ο αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Μιχάλης Ψαλιδόπουλος,

  • υψηλόβαθμα στελέχη των κεντρικών τραπεζών Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Κύπρου (χωρών, που βγήκαν από τα μνημόνια),

  • ο επικεφαλής οικονομολόγος του ESM, Rolf Strauch, και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι οικονομολόγοι και αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Το συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και αναμένεται να ξεκινήσει με παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.




θέρετρο γυμνιστών vassaliki naturist club
onassis christina o
ευχαριστως βικιλεξικο

ελισαβετ μουταφη ελενη

σκρουτζ γυναικειο ποδηλατο
προδρομος γενιτσαριδης

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης για την παρουσίαση της έκθεσης, έδωσε το παρόν και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του, επισήμανε:


καλλυντικα φτιαξτο μονοσ σου

κάπνισμα δημόσιοι χώροι


«Είναι γεγονός ότι το παλαιό σύστημα αντιστάθηκε και αντιστέκεται και παλεύει απεγνωσμένα να μπλοκάρει, σε όλους τους τομείς, τον αγώνα για εξυγίανση. Όμως ο πόλεμος που διεξάγουμε κατά της διαφθοράς συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αμείωτη πυγμή. Άλλες μάχες έχουν κερδηθεί άλλες όμως μένει να κερδηθούν».



Ακόμη, ο κ. Παπαγγελόπουλος, ανέφερε: «Η εμπειρία μου, κυρίως ως πολίτη, μ' έχει διδάξει ότι όσοι επιχειρούν να στοχοποιήσουν άδικα - και για ιδιοτελείς σκοπούς - δημόσια πρόσωπα, στοχοποιούνται τελικώς οι ίδιοι από την κοινωνία και βρίσκουν τον λαό απέναντί τους. Δεύτερον, οι πολιτικοί όπως έλεγε και ο Φρανσουά Μιτεράν, είναι διαχείριση προσώπων και συμβόλων. Δύο σύμβολα με την κακή έννοια του όρου που έχουν δεσπόζουσα θέση το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα είναι τα ξίφη και τα πιστόλια. Κάποιοι εκπροσωπώντας τη διαπλοκή, ξιφουλκούν και κραδαίνουν τα σπαθιά τους, όχι μόνο κατά της κυβέρνησης, κάτι που είναι αναμενόμενο, αλλά και κατά θεσμών. Ματαιοπονούν! Τα ξίφη τους είναι στομωμένα, σκουριασμένα και ρυπαρά. Είναι εντελώς ακίνδυνα γι' αυτούς για τους οποίους τα κραδαίνουν. Είναι όμως επικίνδυνα για τους ίδιους. Κινδυνεύουν να αυτοτραυματιστούν και να δηλητηριαστούν από τη σκουριά και του ρύπους του μίσους και της εμπάθειας τους».


Κλείνοντας, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Για τα πιστόλια, που κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν τα άνομα σχέδιά τους είναι και αυτά ελαττωματικά ως όπλα. Και για τα ελαττωματικά όπλα υπάρχει κίνδυνος εμπλοκής, αφλογιστίας και εκρήξεως στα χέρια αυτών που τα χρησιμοποιούν. Σε αυτήν την περίπτωση, τα πιστόλια καταστρέφονται και οι οπλοφόροι τραυματίζονται ή και σκοτώνονται».


Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τόνισε ότι υπάρχει πολύς δρόμος κατά της διαφθοράς, ενώ επισήμανε ότι η οριζόντια και κάθετη διαφθορά αποτελούν ένα σταυρόλεξο διαφθοράς που πρέπει να λυθεί.


Ο Νίκος Πασσάς, μεταφέροντας την διεθνή και Ευρωπαϊκή εμπειρία του ανέφερε ότι η διεθνής κοινότητα στον τομέα καταπολέμησης της διαφθοράς έχει μείνει στην ίδια τάξη, καθώς τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει κατά της διαφθοράς χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς κατά των αντιπάλων τους.


Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε για την προσφορά του στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό καταπολέμησης της διαφθοράς ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γεώργιος Σούρλας.


16874599


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


«Ο Γιώργος Σούρλας είναι ένας πολιτικός που επί πολλές δεκαετίες πρωταγωνίστησε στη χώρα μας στον αγώνα κατά της Διαφθοράς και της Διαπλοκής. Τον θυμάμαι από το 1981 που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της ΝΔ, μέχρι και τη θητεία του πρόσφατα ως γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι ένας άνθρωπος, ένας πολιτικός που χαίρει εκτίμησης από όλη την κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στον κ. Σούρλα, ενώ εξήρε και τη συμβολή του «στην σύνταξη του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και να αναφερθώ στην ανεκτίμητη προσφορά του, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η πολιτική οφείλει να έχει συνέχεια ως προς τις δράσεις, οι οποίες επιχειρούν ριζοσπαστικές τομές στο δημόσιο βίο και την κοινωνία.



τουρκοι θρακη
δημος παγγαιου εκλογες 2015
κιτρινη γκαζοζα

παοκ γκινγκάμπ τηλεοπτικη μεταδοση

ονειροκριτης πορτα νοσοκομειου
αγαλλιάσθε δίκαιοι εν κυρίω

Θρηνούσαν το θάνατο του παιδιού τους, όταν ξαφνικά εκείνος εμφανίστηκε στην κηδεία του.


ορχηστρα νεα ιωνια

Όλα άρχισαν όταν η Αστυνομία εντόπισε ένα απανθρακωμένο πτώμα.


Οι γονείς του 20χρονου έσπευσαν στο νεκροτομείο και, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η σορός, πίστεψαν ότι ο νεκρός ήταν ο γιος τους, έχοντας χάσει τη ζωή του σε συμπλοκή συμμοριών που είχε σημειωθεί πρόσφατα στο χωριό Santa Teresa.


Ωστόσο, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο Juan Ramon Alfonso Penayo ήταν ζωντανός, χωρίς όμως να έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του για μια εβδομάδα.


Ο ειδικός σε θέματα οργανωμένου εγκλήματος, Candido Figueredo δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως ο 20χρονος είχε φύγει από το σπίτι την περασμένη Πέμπτη και από τότε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.



τρικαλα πολης
παμε εκδρομη κυπρος
αχιλλέα κεφαλογιάννη
αγγλικα στα ρωσικα

byron σχολειο

συντονισμός αγγλικά
τσακ κουακ
κέικ ελαιόλαδο

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας παραδέχθηκε ότι ο Νίκος Βούτσης τους υποδέχθηκε - κατά το παρελθόν - στη Βουλή με σεβασμό και εξέφρασε την επιθυμία του να πρόκειται περί άστοχων, βιαστικών και επιπόλαιον δηλώσεων.


ψυχη και σωμα υποθεση

τρικαλαολα αθλητικα

εκκαθαριστικα συνταξεων οαεε

«Η Ελλάδα δεν είναι θεοκρατικό κράτος αλλά είναι κράτος ορθοδόξων που στηρίζεται στις αξίες της οικογένειας της πατρίδας της θρησκείας», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και συνέχισε λέγοντας πως η Ελλάδα δίδαξε τον Χριστιανισμό στην Ευρώπη. «Δεν είναι αξιοπρεπές για τα λεφτά και τα δάνεια που χρωστάμε να μας τσαλακώσει η Ευρώπη, έχουμε και αναξιοπρέπεια», συμπλήρωσε.


«Αν υπάρχει σχέδιο διαχωρισμού κράτους εκκλησίας ... μπήκαμε στην ευθεία της διαλύσεως του κράτους γιατί Ελλάδα χωρίς ορθοδοξία δεν γίνεται» τόνισε.


Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Νικόλας εξέφρασε την άποψη ότι η θεωρία της αριστεράς είναι ο πόλεμος εκκλησίας και πολιτίας και όχι ο πόλεμος κατά της εκκλησίας. Διαπίστωσε όμως ότι ο διαχωρισμό υπάρχει ήδη αφού υπάρχουν διακριτοί ρόλοι που προβλέπονται από το Σύνταγμα.


«Τα περισσότερα λόγια είναι για κατανάλωση κομματική» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πέρα την εκκλησία γιατί η εκκλησία είμαστε εμείς» συμπλήρωσε.


Ενώ, για ακόμη μία φορά, εξέφρασε την αντίθεσή του στον γάμο των ομοφυλόφιλων όπως και στην υιοθεσία παιδιών.



κισσα κοζανησ

ανεβασε φωτο

τει μαιευτικής πτολεμαϊδα μορια
ονειροκριτης χασιμο παιδιου

«Προστατεύουμε τα ζώα, σεβόμαστε τη ζωή», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.


σισσυ βωβου

κατάλληλη προπονητική ζώνη καρδιακών παλμών

πελλα κτηματολογιο

ουρακαν σπορτινγκ κρισταλ

Σημειώνεται πως η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.


Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.




4 Οκτώβρη
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Προστατεύουμε τα ΖΩΑ
Σεβόμαστε τη ΖΩΗ pic.twitter.com/G6dfQTF3DJ

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 4 Οκτωβρίου 2018


πλατεια θεατρου νεο ηρακλειο

spartacus movie oscars

ανοιχτά μαγαζιά black friday
doppler σε ποια εβδομαδα γινεται

Κατά πληροφορίες η απόφαση καθυστερεί λόγω διαβουλεύσεων μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, του υπουργείου Οικονομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


αξεχαστα ταξιδια

πετρουπολη χρυση αυγη

τιμη ρυζιου

Σε κάθε περίπτωση η λίστα με τους πρώτους υπόχρεους έχει κλείσει. Αυτή περιλαμβάνει εστίαση, καφέ, μπαρ, γυμναστήρια, κομμωτήρια, ιατρικές υπηρεσίες, νομικές δραστηριότητες, επισκευές, ένδυση - υπόδηση, ενοικιάσεις, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια και τυχερά παιχνίδια.


Ωστόσο, για να εκδοθεί η απόφαση θα πρέπει να προσδιοριστούν ακόμα κάποιες κρίσιμες τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό όπου θα μπαίνουν οι εισπράξεις μέσω POS (ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών πληρωμών), θέματα λογισμικού και ηλεκτρονικών εφαρμογών, καθώς και οι αρμοδιότητες ελέγχων.



βουλκανιζατερ πετρουπολη
μαγιο ανδρικα κοντα

τριπολη ξενοδοχειο

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κυρίτσης κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση των ΑΝΕΛ που αντιτίθενται ανοικτά στη χρήση του όρου «Μακεδονία», σημειώνοντας πως «θα ήταν ευκταίο να υπάρχει κοινή γραμμή αλλά όλα τα εθνικά θέματα διχάζουν τις πολιτικές δυνάμεις οριζοντίως (…) σε όλα τα κόμμα θα βρείτε ανθρώπους να λένε το Α ή το Β».

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας», είπε ακόμη ο κ. Κυρίτσης, κατηγορώντας για «πολιτικό αμοραλισμό» την Ντόρα Μπακογιάννη που χθες προειδοποίησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν με αυτή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα καλύψει με την ψήφο της τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης.


που βρισκονται οι πυλες του αδη

κειμενα τα εχει ολα α γυμν

Ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και στις συνθήκες διαβίωσης προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, κάνοντας λόγο για βαθιά υποκρισία, εξηγώντας πως ενώ οι Ευρωπαίοι «αθετούν την υπογραφή τους» για την υποδοχή και ενσωμάτωση των προσφύγων, «φωνάζουν ότι έχει συσσωρευθεί πολύς κόσμος στη Μόρια και τα νησιά».


Υποστήριξε ακόμη πως η εγκατάσταση οικίσκων ενόψει της χειμερινής καιρικής επιδείνωσης, αργεί εξαιτίας της στάσης των τοπικών αρχόντων.



οασα γλυφαδα βαρη
κεντρο ημερας ιασις γλυφαδα
bazaar ζαππειο
βαση μπισκοτο για τουρτα παγωτο
χυτα σερρων

μίλαν γκούροβιτς

πως πληρωνεται η αποζημιωση απολυσης
κουκουλι σε πευκο
ευχες γενεθλιων για νυφη

Τα Διεθνή Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επικοινωνίας του ECI καλύπτουν δύο διεπιστημονικά πεδία.


ρουχα anel on line

ζέσταμα μητρικού γάλακτος

πλακα για ποτο

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies) εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους που αριστοποιούν το λειτούργημα της Επικοινωνίας / Δημοσιογραφίας με έμφαση στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας. (www.qjnt.gr).


Το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» (CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy) δίνει έμφαση στις τεχνολογίες παραγωγής περιεχομένου και την Διαχείριση Ψηφιακών – ή ψηφιοποιημένων - ΜΜΕ (www.cmcs. edu.gr )


master2


Το ECI είναι Συνέργεια Ευρωπαϊκών Δημοσίων Φορέων. Μεταξύ τους το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση και το Εργαστήριο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, διάρκειας από Δεκέμβριο του 2017 έως Δεκέμβριο 2019, απευθύνονται σε δημοσιογράφους , στελέχη Επικοινωνίας καθώς και αποφοίτους σχολών ΜΜΕ/κοινωνικών επιστημών. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ ελάχιστον για 2 εβδομάδες, Ιούνιο 2018 και Ιούνιο 2019.



χρεωση ειδ.εκ

βασιλικα ευβοιας ξενοδοχεια

επομενη κυριακη ανοιχτα
φουξια βαφες

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


ολα ελληνικα αθηνα χειμερινο

πρωτη σερρων τκ

κουκλες θεσσαλονικη

Αττική


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους νοτιοανατολικούς τις μεσημβρινές ώρες με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.


Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.


Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.





κουνουπιερα καροτσιου peg perego
το χριστουγεννιατικο καραβι βικιπαιδεια

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

google on wikipedia

γεωργιοσ β γλυξμπουργκ
παιχνιδια με παπαγαλο που μιλαει

«Η θέση της χώρας μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που μπορεί να παίξει στην περιοχή, απαιτούν τη λύση του προβλήματος. Αυτή η εκκρεμότητα πρέπει να σταματήσει», αναφέρει ανακοίνωση των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς στην όποία ασκείται δριμεία κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγορεί πως με τους χειρισμούς της προκαλεί κλίμα εθνικού διχασμού.


μπατσελορ παρτυ γαμπρου

πιστωτικη για φοιτητες

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χειρίστηκε το ζήτημα με στοιχεία πολιτικής αφροσύνης, αφού το ενέταξε στους μικροκομματικούς της υπολογισμούς. Οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς εκφράζουν την πολιτική τους αποστροφή απέναντι σε αυτό το νοσηρό κλίμα, που εμποδίζει να διαμορφωθεί δημιουργικά και ανεπηρέαστα η πολιτική σκέψη. Από την πρώτη στιγμή έχουμε υποστηρίξει ότι η Συμφωνία έχει θετικό κεντρικό άξονα, γιατί απαντά στην εδώ και χρόνια βασική εθνική επιδίωξη να έχει η γειτονική χώρα σύνθετη ονομασία erga omnes. Η Συμφωνία αποτέλεσε προϊόν αναπόφευκτου συμβιβασμού, γι' αυτό είχε και έχει προβλήματα που απαιτούν συνεχή παρακολούθηση. Είμαστε όμως σήμερα μπροστά σε ένα μείζον και χρόνιο πρόβλημα της εξωτερικής μας πολιτικής, του οποίου η εκκρεμότητα αποβαίνει διαχρονικά εις βάρος μας. Αντί εξαρχής (η κυβέρνηση) να επιδιώκει την συναίνεση των κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης στην βάση κοινής εθνικής θέσης, επεδίωξε την εκμετάλλευση του θέματος για να δημιουργήσει προβλήματα στους πολιτικούς της αντιπάλους. Συμπαρέσυρε έτσι και οδήγησε την αξιωματική αντιπολίτευση σε αδικαιολόγητες εθνικιστικές οξύτητες, για να φτάσουμε σήμερα σε ένα νέο εντελώς ανώφελο και αχρείαστο εθνικό διχασμό», υπογραμμίζεται.


Επισημαίνεται ότι «στο σώμα της Συμφωνίας διαμορφώνονται και εξελίσσονται πολιτικοί σχεδιασμοί με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες, μακριά και πέρα από τις 'εθνικές ευαισθησίες' που υποκριτικά διατυπώνονται ένθεν κακείθεν».


Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Ποταμιού, στην οποία δεν έδωσε το «παρών» ο Σπύρος Λυκούδης, αποφασίσθηκε θα ψηφίσουν κατά συνείδηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Επίσης, αποφασίσθηκε ότι δεν θα αποχωρήσει κανένας από την κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ καταγγέλθηκε ως πολιτικά ανήθικη η στάση του Σπύρου Δανέλλη.



η υπεροχη φιλη μου σειρα
πες μου αν με θυμάσαι
μικροβιολογικο εργαστηριο δημοκριτος ορεστιαδα

καλημερα με ζεστο καφε

γωνία προστασίας τοίχου
Νέες ταυτότητες: Πότε θα έρθουν οι καινούργιες με τα βιομετρικά δεδομένα

Νέες ταυτότητες - Όλες οι ειδήσεις: Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Τεύχος Β 1476/27.04.2018) η Υπουργική Aπόφαση για τις νέες ταυτότητες με τίτλο: Έκδοση νέου τύπου Δελτίου Ταυτότητας Ελλήνων πολιτών.


διασ μηχανηματα

hotel ερμου γκαζι

καινουργιο βιβλιο μαντα

χαλαρωτικός στα αγγλικά

παιρνω ευθυνη χατζηγιαννης στιχοι

Στην απόφαση αυτή αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες για τις νέες ταυτότητες (Αρμόδιες αρχές έκδοσης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



παχυσαρκος αγγλικα

ακης πετρετζικης ψωμι πιτσα

αστεια ηχητικα εφε
μαρινελλα φωτογραφιες
ανταλλακτικα φορντ περιστερι

Αναγνωρίζοντας την επίδρασή της στην εθνική οικονομία και στις θέσεις εργασίας η Lidl Hellas θέλησε να προσμετρήσει την άμεση και έμμεση συνεισφορά της με την κατάρτιση της μελέτης αυτής. Στόχος της μελέτης είναι να προσδιορίσει και να αξιολογήσει τις επιδράσεις που δημιουργούνται από τη λειτουργία της εταιρείας μας στην Ελλάδα για την οικονομία της χώρας, για τις θέσεις εργασίας και για την κοινωνία και να αποτυπωθεί η προστιθέμενη αξία (άμεση, έμμεση, επαγόμενη) που δημιουργεί.


λιποθυμικές τάσεις αιτίες

οαεδ αιτησεις για δημους 2017

Για την υλοποίηση και τη σύνταξη της μελέτης αυτής, η οποία αφορά το οικονομικό έτος 2015 -2016 της εταιρείας, η Lidl Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία Ernst & Young.


lidl1


Παρακάτω παρατίθενται κάποια βασικά ευρήματα της μελέτης:


· Η συνολική συνεισφορά σε θέσεις εργασίας: 16.353 θέσεις εργασίας οι οποίες αντιστοιχούν περίπου στο 0,5% της συνολικής απασχόλησης στην Ελλάδα


· Συνολική συνεισφορά σε προστιθέμενη αξία: 616 εκ. που αντιστοιχεί στο 0,35% του ΑΕΠ


· 56% των δαπανών για προϊόντα λιανικής πώλησης σε Έλληνες προμηθευτές


· 710 εκ. το σύνολο πληρωμών σε Έλληνες προμηθευτές (συμπεριλαμβάνει προϊόντα λιανικής πώλησης και υποστήριξη λειτουργιών)


Η Lidl Hellas τονίζει πως θα συνεχίσει να προσπαθεί καθημερινά να στηρίζει την εγχώρια αγορά και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στη χώρα, ενώ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή και πολίτη, δημιουργώντας αξία για ένα καλύτερο αύριο!


Περισσότερες πληροφορίες


www.lidl-hellas.gr


www.facebook.com/lidlgr/


www.twitter.com/Lidl_Hellas_


www.instagram.com/lidl_hellas


www.linkedin.com/company/lidl-hellas


https://www.youtube.com/user/lidlhellas


Snapchat: Lidlhellas



καμπύλη σακχάρου πότε γίνεται
age of conan 2017

ειδη σκιασης εσωτερικου χωρου

τζενη βανου τα καλυτερα μου χρονια
κυρια θαλεια ρετιρε

Είναι το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας των ημερών αυτών, στην βόρειο Ιταλία. Μετά από ημέρες ασταμάτητων χιονοπτώσεων, ακολούθησε αύξηση της θερμοκρασίας, με ύψιστο κίνδυνο να προκληθούν χιονοστιβάδες.


ο μαριος αθανασιου εγινε μπαμπας

Παράλληλα, εκατό άτομα εγκατέλειψαν ξενοδοχείο του Σεστριέρ, όταν μεγάλη ποσότητα χιονιού που έπεσε από την στέγη, έσπασε τους εξωτερικούς τοίχους και γέμισε τα δωμάτια. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχουν τραυματίες.


Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στην τοποθεσία αυτή του Πεδεμόντιου, έπεσε πάνω από ένα μέτρο χιόνι.


Μια περιορισμένου όγκου χιονοστιβάδα καταπλάκωσε, επίσης, μια πολυκατοικία στην οποία ζουν επτά οικογένειες. Οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν με την βοήθεια των καραμπινιέρων, χωρίς να προκύψουν ιδιαίτερα προβλήματα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Τις τελευταίες ώρες η χιονόπτωση δείχνει να εξασθενεί, αλλά παραμένει πάντα υψηλός ο κίνδυνος νέων χιονοστιβάδων, κοντά σε κατοικημένες περιοχές και οδικές αρτηρίες.




κεντρο μητροτητας ικα
cine φλοισβος χαρτης
ξανθος αντρας
καλοκαιρινες γιορτες σχολειων

χαρα χιλη

θερμομονωτικες βαφες
στρατηγικο πλανο πολιτιστικου οργανισμου

Πρόκειται για Ρώσους πολίτες και τρεις πολίτες χωρών της Κεντρικής Ασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FSB, τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία, σε μέσα συγκοινωνιών και εμπορικά κέντρα της Μόσχας, χρησιμοποιώντας βομβιστές αυτοκτονίας και εκρηκτικούς μηχανισμούς μεγάλης ισχύος.


τει καβαλας δηλωση μαθηματων

χιονι γνωμικα

Μεταξύ των συλληφθέντων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι ο συντονιστής της τρομοκρατικής ομάδας, τον οποίο είχε στείλει στην Ρωσία το «ισλαμικό κράτος», ένας ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και δύο βομβιστές αυτοκτονίας.


Οι άνδρες της FSB εντόπισαν στον χώρο που συνελήφθησαν οι επίδοξοι τρομοκράτες εργαστήριο κατασκευής αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.



νηστειες ετους 2014
εκδηλωση στο πνευματικο κεντρο τρικαλων
βραζιλιανικες σειρες 1990

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

παγωτο με ζαχαρουχο γαλα και σοκολατα

ποτε πληρωνεται η συνταξη του ικα ιανουαριου 2015
ανταλλακτικα κεραμικων εστιων siemens
μαγιορκα μιραντες
«Θύελλα» και ύβρεις στη Βουλή των Σκοπίων: Πήρε το πρώτο «ναι» η συμφωνία

Σκοπιανό: Η Ολομέλεια της Βουλής των Σκοπίων ταχθηκε υπέρ της ανάγκης υιοθέτησης της συμφωνίας.


παθηση του εσωτερικου της μυτης

samsung galaxy tab 4 pc

Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, που σημαδεύτηκε από επιθέσεις και σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, η Ολομέλεια της Βουλής των Σκοπίων ταχθηκε υπέρ της ανάγκης υιοθέτησης της συμφωνίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε σύνολο 109 ψηφισάντων βουλευτών, 69 τάχθηκαν υπέρ και 40 κατά, αναφέρει το Cnn.gr

«Είναι σημαντικό αυτό το νομοσχέδιο να περάσει από τη βουλή με διαδικασία εξπρές, γιατί η Ελλάδα θα ενημερώσει το ΝΑΤΟ και η Βορειοατλαντική συμμαχία θα μας στείλει πρόκληση για να γίνουμε μέλη. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου και η ημερομηνία αυτή είναι σημαντική για εμάς. Προτείνω το νομοσχέδιο αυτό να περάσει το συντομότερο δυνατό» είπε ο Ντιμιτρόφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ibna.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας, βουλευτές φώναζαν από τις θέσεις τους «προδότες». Μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, άρχισαν να χτυπούν τα χέρια τους στα έδρανα και να φωνάζουν: «Προδότες, πουλήσατε το κράτος».

Η αξιωματική αντιπολίτευση VMRO-DPMNE αποχώρησε από τη συνεδρίαση, κάτι το οποίο έκαναν και οι βουλευτές των υπόλοιπων αντιπολιτευτικών κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις – Στο δικαστήριο Αδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (19/06) το έπαθλο επικοινωνίας;



διεθνη διπλωμα οδηγησης
εκλογες 2015 αποτελεσματα ελλαδα

παμε διακοπεσ ακτοπλοικα

σχολη νοσηλευτικης κερκυρα
χωματουργικα μηχανηματα προς πωληση
ξάνθος βράχας
κατερίνα αγγελάκη ρουκ αναπηρία
θησειο καλο φαγητο

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρθηκε ακόμη στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού βουλευτές του κόμματος του, της ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων να συγκληθούν οι αρμόδιες επιτροπές με αντικείμενο την πρόοδο των εργασιών στο θέμα αυτό, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει καμία απάντηση.


amsterdam opera tickets

«Δεν είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομικών να ισχυρίζεται πως όλα τα υπουργεία εργάζονται εντατικά για την υλοποίηση της επένδυσης, και ο υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Σταθάκης, να δηλώνει στη Βουλή αναρμόδιος για την εκπόνηση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιθέσεων», είπε και πρόσθεσε πως «δεν είναι δυνατόν αυτό που συζητούν όλοι, δηλαδή ένας υπάλληλος του Δασαρχείου να σταματά μία επένδυση 8,2 δις ευρώ, πιθανότατα με την ανοχή και τη βοήθεια της κυβέρνησης».



πωσ αντιμετωπιζεται η επιληψια

αγια ολγα νοσοκομειο ογκολογικο

πατατες στο φουρνο με δεντρολιβανο
Ανείπωτη τραγωδία στην Κομοτηνή: Ανατριχιαστικός θάνατος νεαρής μητέρας σε φρικτό τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα από την Κομοτηνή, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.


εξοπλισμος επιχειρησεων χρυση ευκαιρια

μουσεια ναξου

Η μητέρα ενός ανήλικου παιδιού ενεπλάκη σε ένα φρικτό τροχαίο στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στο ύψος περίπου των Λουτρών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας προσέκρουσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο πίσω μέρος νταλίκας που είχε σταθμεύσει στη λωρίδα επιβράδυνσης λόγω βλάβης.

Η οδηγός στη συνέχεια εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία έστησε μια μεγάλη επιχείρηση που διήρκησε αρκετή ώρα, για τον απεγκλωβισμό της σορού της από το όχημα, το οποίο είχε «σφηνώσει» κάτω από την νταλίκα.

Τελικά τη σορό της νεαρής οδηγού παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε στην γκάλερι τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το δυστύχημα.


Ανείπωτη τραγωδία στην Κομοτηνή: Ανατριχιαστικός θάνατος νεαρής μητέρας σε φρικτό τροχαίο
01
Ανείπωτη τραγωδία στην Κομοτηνή: Ανατριχιαστικός θάνατος νεαρής μητέρας σε φρικτό τροχαίο









καρουζος νικος καρδιολογος
μηλα κομποστα με στεβια
γαλλικο μανικιουρ φθινοπωρο 2015
45 κατασκευαστες ωραριο

ελλη παπαγγελη μπικινι

αθλητικο ραδιοφωνο βολου
μπρουσκο αντ1 ωρα προβολης
χαλαει ο αγιασμος

Έγγραφο το οποίο δημοσιοποιεί σήμερα το militaire.gr αποκαλύπτει ότι ο ραδιοφάρος της Σκύρου δεν ήταν σε λειτουργία την ώρα της μοιραίας πτήσς.


prints online nz

στρινγκ παραλια υαβανακι βαρκιζα

ανόητος αρχαια κλιση

Ο ραδιοφάρος πιθανόν να έδινε την απαραίτητη βοήθεια κατά τη προσέγγιση του Σμηναγού στο αεροδρόμιο, όμως βρισκόταν εκτός λειτουργίας όπως προκύπτει από το έγγραφο – «φωτιά». Ειδικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη περιοχή, όπου η ορατότητα ήταν προβληματική, η λειτουργία του ραδιοφάρου ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαία. Όπως προκύπτει από το έγγραφο υπάρχουν κι άλλες ελλείψεις στο αεροδρόμιο, οι οποίες όμως στο συγκεκριμένο συμβάν δεν έπαιξαν ρόλο.


Στο σχεδιάγραμμα που έχει φτιάξει άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με διερευνήσεις αεροπορικών ατυχημάτων γίνεται σαφές πως ο ραδιοφάρος θα απέκλειε την τραγωδία με το Mirage 2000-5.


Το θέμα του ραδιοφάρου που ήταν εκτός λειτουργίας θα απασχολήσει ασφαλώς την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα συντάξει το πόρισμα για τη συντριβή του αεροσκάφους.




ark pvp or pve server

αλοννησος θολα νερα

σεβαστός κυμινήτης
συμβουλιο λογιστικησ τυποποιησησ (σλοτ)
καγκελα αλουμινιου ανοδιωση
ασυρματος ποταμος κερκυρα
Άγιος Γέροντας Παΐσιος: «Χρειάζεται πολλή προσοχή. Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα»

«Σήμερα είναι καιρός να ετοιμασθούν οι ψυχές, γιατί, αν συμβεί κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει» αναφέρεται στις διδαχές που μας άφησε ως πολύτιμη παρακαταθήκη ο Γέροντας Παΐσιος.


ζωτος σουπερ μαρκετ μαρουσι

converse all star r-t hi

Ο Άγιος Παΐσιος μιλώντας σε πιστούς αναφερόταν συχνά στις δυσκολίες της εποχής και στα προβλήματα . Έλεγε: Είθε να μην επιτρέψη ο Θεός να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό, με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάη να σώση τον εαυτό του και θα τραβήξη την πορεία του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο iEllada.gr



barbie lego online

συμπτωμα πιεσησ

ελλειψη ενζυμου g6pd και βιταμινες

Ωστόσο, δεν θέλησε να εστιάσει τι μέλλει γενέσθαι την 20η Μαρτίου αφού, όπως είπε, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και υπογράμμισε ότι «το 2010 η κατάσταση ήταν απελπιστική, ενώ τώρα έχει εξομαλυνθεί».


χρωματοπωλεια γλυκα νερα

συλλογοσ φιλοι του αγιου ορουσ

マス 飼い方

Αναφερόμενος στο μέλλον της Ευρώπης, ο κ. Σχοινάς σημείωσε ότι υπάρχουν 5 σενάρια για την επόμενη μέρα και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει το σενάριο της καταστροφής της. Εστιάζοντας στην Ελλάδα, επισήμανε ότι θα είναι στην πρώτη ταχύτητα και στον σκληρό πυρήνα της.


«Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να είναι στην πρώτη ταχύτητα» και θα είναι, κατέστησε σαφές, προσθέτοντας ότι «είναι μαγαζί γωνία στον γεωπολιτικό χάρτη της Νοτιο-ανοτολικής Ευρώπης». Το σημαντικό ωστόσο για τον κ. Σχοινά είναι τι θα κάνει η Ελλάδα για να είναι στην πρώτη ταχύτητα.


Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φτιάξει το κράτος και από κράτος εργοδότης να γίνει πάροχος υπηρεσιών, και προσέθεσε: «Μέχρι τώρα το κράτος έχει φτηνήνει και δεν έχει μικρύνει».


Στα πολύ σημαντικά που έχουν υλοποιηθεί είναι, όπως είπε, το Συμβούλιο Δημοσιονομικής Πολιτικής, το οποίο παρατηρεί τη σωστή εκτέλεση των προϋπολογισμών.



διαφορικα 4χ4
ωδείο βύρωνας
χαριζονται γιορκσαιρ

τελειο στιφαδο

τιμεσ νομαρχιασ αθηνων
τραινοσε θεσσαλονικη φλωρινα δρομολογια
σχέδιο δράσης αυτοαξιολόγηση

Στην έκθεση του Ταμείου για την ελληνική οικονομία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα αναφέρεται πως τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που εξαγγέλθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup τον Ιούνιο ενισχύουν σημαντικά τη μεσοπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους, αλλά οι θετικές επιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να διατηρηθούν.


μπασκετ λαιβ ολυμπιακος

β εσσο 2015 κεπβ


«Τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους περιορίζουν τους μεσοπρόθεσμους κινδύνους αναχρηματοδότησης, βελτιώνουν τις μεσοπρόθεσμη δυναμική του χρέους και διασφαλίζουν εκ νέου την πρόσβαση της Ελλάδος στις αγορές σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα», σημειώνεται σχετικά.



Ωστόσο, προστίθεται πως αυτή η βελτίωση των δεικτών του χρέους θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί σε μακροπρόθεσμη βάση, υπό τις ρεαλιστικές υποθέσεις που υιοθετεί το ΔΝΤ και οι οποίες προβλέπουν μέση ονομαστική αύξηση του ΑΕΠ περίπου 2,8% (αύξηση ΑΕΠ 1%+πληθωρισμός 1,8% ) και πρωτογενή πλεονάσματα το πολύ 1,5% του ΑΕΠ.


«Είναι δύσκολο να διατηρηθεί η πρόσβαση στις αγορές μακροπρόθεσμα χωρίς περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους. Από την άποψη αυτή, η δέσμευση των ευρωπαίων εταίρων να διεξαγάγουν μια αξιολόγηση για το κατά πόσον θα χρειαστεί πρόσθετη ελάφρυνση του χρέους βοηθά στην άμβλυνση των κινδύνων (αλλά θα πρέπει να εξαρτάται από ρεαλιστικές υποθέσεις)», αναφέρεται στην έκθεση.


Όπως αναφέρεται στην έκθεση η επέκταση των λήξεων των ομολόγων του EFSF κατά 10 έτη και τα άλλα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, σε συνδυασμό με το μεγάλο ταμειακό μαξιλάρι, θα πρέπει να εξασφαλίσουν σταθερή μείωση του χρέους και των ακαθάριστων αναγκών χρηματοδότησης ως ποσοστό του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα και να βελτιώσουν έτσι τις προοπτικές για την Ελλάδα.


Ωστόσο, το προσωπικό του ΔΝΤ ανησυχεί για το γεγονός ότι αυτή η βελτίωση των δεικτών του χρέους μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα μόνο υπό τις φιλόδοξες υποθέσεις σχετικά με την αύξηση του ΑΕΠ και την ικανότητα της Ελλάδας να καταγράφει μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι δύσκολο η χώρα να διατηρησεί μακροπρόθεσμα την πρόσβαση της στις αγορές χωρίς περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους


Από την άποψη αυτή, το προσωπικό του ΔΝΤ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δέσμευση των Ευρωπαίων εταίρων να παράσχουν πρόσθετη βοήθεια αν χρειαστεί, αλλά πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό κάθε τέτοια πρόσθετη αρωγή να εξαρτάται από ρεαλιστικές υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά στην ικανότητα της Ελλάδας να διατηρεί εξαιρετικά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.


Συγκεκριμένα το ΔΝΤ αναφέρει πως διατηρεί επιφυλάξεις ως προς το κατά πόσον τα συγκεκριμένα στοιχεία του πακέτου της ευρωζώνης θα είναι επαρκή για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης πρόσβασης της Ελλάδος στις αγορές




συγχαρητηρια για προαγωγη
νοσοκομειο σητειας κρητης

τωρα σε χανω

λογια συνθετες λεξεις
Αναδρομικά συντάξεων: Δείτε πότε και ποιοι συνταξιούχοι θα τα λάβουν

Όλες οι πληροφορίες - Τι επισημαίνει η Υπουργός Εργασίας σχετικά με την καταβολή


spiderman 3 περιληψη

τεστ ντουκαν ελληνικα

Με την πληρωμή των επικουρικών τους συντάξεων, στις 2 Αυγούστου, περίπου 200.000 συνταξιούχοι θα λάβουν τα αναδρομικά ποσά που προέκυψαν από την αλλαγή στον υπολογισμό της εισφοράς υπέρ του ΑΚΑΓΕ, η οποία έχει γίνει από τον Μάιο, επισημαίνει σε μήνυμά της η υπουργός Εργασίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Έφη Αχτσιόγλου επισημαίνει:

Το 60% των δικαιούχων θα έχουν επιστροφή από 150 έως 350 ευρώ. Ενδεικτικά, οι πρώην φορείς απ’ όπου προέρχονται οι περισσότεροι δικαιούχοι και τα μέσα ποσά των επιστροφών γι’ αυτούς:

– ΕΤΕΑΜ – 58.953 δικαιούχοι με μέσο ποσό 212,39 ευρώ

– ΕΤΕΑ-ΤΕΑΔΥ-Κ. Υ. – 40.679 δικαιούχοι με μέσο ποσό 145,72 ευρώ

– ΤΕΑΠ ΔΕΗ – 24.733 δικαιούχοι με μέσο ποσό 465,6 ευρώ

– ΤΕΑΠΟΚΑ – 16.172 δικαιούχοι με μέσο ποσό 256,14 ευρώ

– ΤΕΑΠ ΟΤΕ – 14.008 δικαιούχοι με μέσο ποσό 398,57 ευρώ



τα χειλη σου πια δεν φιλω
μπολιαζω αμπελι
κτελ κηφισου αιτωλοακαρνανιας
φιλτραρισμα αιματοσ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

αποτελεσματα πανελληνιων 2015 λυκειο ψαχνων

γεφυρακι καφε συμη
τρέχουσα θέση
παραδοσιακη φορεσια μεταξαδων

Αναφερόμενος στην φονική πλημμύρα της Μάνδρας ο υπουργός τόνισε ότι «μετά από μία τραγωδία τόσο μεγάλης κλίμακας, με νεκρούς και ανυπολόγιστο ανθρώπινο πόνο, σίγουρα κάθε συζήτηση είναι δύσκολη», πρόσθεσε ωστόσο ότι «ανοίγουμε τη συζήτηση για την αντιμετώπιση της ρίζας του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθεί, ποτέ ξανά και πουθενά».


το κουτσομπολιο της γιαγιας

βιβλιοπωλειο νικη γκυζη

Απέδωσε τα οδυνηρό χτύπημα που δέχθηκε η Δυτική Αττική πρωτίστως στις συνέπειες της παράλογης ανθρώπινης παρέμβασης στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον, εδώ και δεκαετίες ενώ πρόσθεσε ότι η μεγάλη ποσότητα βροχής σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα συνδέεται, εν μέρει, με την κλιματική αλλαγή.


Αναφερόμενος στην χωροταξική πολιτική υπογράμμισε ότι «μπορούμε να κάνουμε μόνο μεγάλα πράγματα απότομα και βία για να δημιουργήσουμε έτσι ένα ισχυρό πάτημα ώστε να γυρίσουμε σελίδα».




βιομηχανια ηλεκτρονικων παιχνιδιων
εκμαθηση αγγλικης γλωσσας

βουρδουλας τι ειναι

Μετά την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά και κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του εμπορικού καταστήματος, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.


τελεφερικ λυκαβητος τιμη

μυς βραδειας συστολης

ο υπέροχος κόσμος της disney

Το τηλεοπτικό δίκτυο Κανάλι 2 έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς, η εφημερίδα Χααρέτζ για τρεις, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως υπάρχουν ακόμη πολλοί άλλοι τραυματίες.


Η αιτία της έκρηξης δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, πάντως σύμφωνα με τη Χααρέτζ οι αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για δυστύχημα και όχι εγκληματική ενέργεια.


Μέρος του κτιρίου, που είχε έναν όροφο, στην οδό Γεφέτ, στη Γιάφα, έχει καταρρεύσει.


2017 11 28T000729Z 534243754 RC172B5C2720 RTRMADP 3 ISRAEL BLAST


David Klein/via REUTERS



Breaking Possible Rocket attack in Tel Aviv Israel pic.twitter.com/wB8fFjkcbt

— ⏰0⏰ (@__0HOUR1_) November 28, 2017


ωρομίσθιοι σδε
το πασχα των καθολικων 2015
αυξησεις στην αστυνομια
μπονσάι μικρό τεμάχιο

αλγος κλιση

το μεγαλυτερο πλοιο στον πειραια
απαντησεις πανελληνιων αοθ 2011

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Χαραυγή της Κυριακής», ο κ. Παππάς θύμισε ότι σε όλα τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής υπήρχε απόλυτη ταύτιση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Νίκο Κοτζιά. «Ο καθένας έκανε τις επιλογές του, η Ελλάδα προχωρά με τη Συμφωνία των Πρεσπών από την οποία δεσμεύεται», σημείωσε.


αποφασεις στρατηγικου σχεδιασμου

φυλη αττικης

now loading o que 鍊ξερνάω πεταλούδες

Σε ερώτηση, αν αλλάζουν τα πράγματα για την Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ, ο κ. Παππάς δήλωσε ότι η Ελλάδα στοχεύει στην ευημερία των λαών της ευρύτερης περιοχής, στη συνανάπτυξη των χωρών των Βαλκανίων και στην αποσόβηση πολιτικών επίδοξων «προστατών» της Βαλκανικής χερσονήσου.


«Η χώρα μας έπραξε όσα όφειλε να κάνει ως τώρα. Θεωρούμε και πως η γειτονική χώρα θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση», επεσήμανε.


Επίσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή. «Η ανοιχτή πολιτική, που ακολουθήσαμε εμείς, θα επικρατήσει. Σε αντίθεση με την κρυφή διπλωματία Μητσοτάκη-Σαμαρά, όπως "σερβίρεται" από τη Μαρία Σπυράκη», εξήγησε.


Ως περιοχή, και αυτό φαίνεται και από τις τριμερείς Συνόδους Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, μπορούμε, σημείωσε ο Έλληνας υπουργός, να καταστούμε σημαντικός κόμβος της παγκόσμιας οικονομίας, ενέργειας, εμπορίου, τηλεπικοινωνιών και νέων τεχνολογιών.



τελη κυκλοφοριας για τα αγροτικα
καλυμματα για υπολογιστες

κλιμακα ασια

le jardin θεσσαλονικη facebook
λογιστικές υπηρεσίες
δικαιολογητικα προσληψης επικουρικων ιατρων
Αυτοπρόσωπη εμφάνιση Μανιαδάκη στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Παρέδωσε πολυσέλιδο υπόμνημα


κλιμαξ αγιου ιωαννου του σιναϊτου

σως μουσταρδας με μπυρα

δημος ιλιου

Αυτοπρώσωπη εμφάνιση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε σήμερα ο κατηγορούμενος πλέον στο σκάνδαλο της Novartis καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που θα κρίνει την προσφυγή του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος.

Η προσφυγή του καθηγητή αφορά επίσης και ένσταση ακυρότητας της δίωξης που απήγγειλαν σε βάρος του οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς οι οποίοι ήραν το καθεστώς προστασίας μάρτυρα στο οποίο βρισκόταν.

Η διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου διήρκησε περίπου μια ώρα ενώ ο καθηγητής παρέδωσε πολυσελιδο υπόμνημα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι εδώ, το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος οτι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Ο συνήγορος του Θόδωρος Μαντάς δήλωσε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο όπου: «Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών».

Ερώτηση: Αναφέρθηκε σε πιέσεις;

Απάντηση: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία...Παρασχέθηκε η δυνατότητα να απαπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές. Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα».

Διαβάστε επίσης:

Μπλόφες Καμμένου: Δεν είμαι απερχόμενος ούτε τελώ υπό παραίτηση



μπουκαλάκια για λικερ γάμου