Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

case iphone 6 s

λαμπτηρες οικονομιας χονδρικη
youtube music παλια ελληνικα

Από τον Έβρο ως και την Πελοπόννησο τα προβλήματα είναι αρκετά.


φαρμα στην εξοχη θεσσαλονικης

σακης ρουβας δημοψήφισμα

Έβρος: Σε «συναγερμό» οι Αρχές


Ξεκινώντας από το νομό Έβρου, οι Αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή καθώς η στάθμη των υδάτων στον ποταμό Έβρου έχει αρχίσει να ανεβαίνει, ιδίως στην περιοχή Πέταλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το alexpoli.gr, το πρωί του Σαββάτου η στάθμη του νερού στις Φέρες ήταν κοντά στα 4,30 μέτρα. Ο αντιδήμαρχος Φερών, μάλιστα, ανέφερε ότι ήδη έχουν σημειωθεί πλημμύρες κοντά στο χωριό Γεμιστή, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα προστατευτικά αναχώματα.


Ο κ. Γκότσης ανέφερε ότι υπάρχουν 800 κυβικά το δευτερόλεπτο από τα Ύψαλα, ενώ στην περιοχή των Κήπων παρατηρείται σφοδρή χιονόπτωση.


Ανατροπή εκχιονιστικού έξω από τη Σαμαρίνα – Στα «λευκά» τα ορεινά του νομού Τρικάλων


Ο σφοδρός παγετός που παρατηρείται στα ορεινά των νομών Γρεβενών και Τρικάλων έχει, επίσης προκαλέσει σοβαρές δυσχέρειες.


Εκχιονιστικό μηχάνημα που επιχειρούσε στο δρόμο προς τη Σαμαρίνα ανετράπη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr δεν υπήρξε, ευτυχώς, κανείς τραυματίας, ενώ το ατύχημα αποδίδεται στον ισχυρό παγετό, καθώς επικρατούν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 80 εκατοστά.


Την ίδια στιγμή, τα ορεινά του Νομού Τρικάλων έχουν τεθεί εκ νέου σε επιφυλακή από την Περιφερειακή Ενότητα, η οποία επιχειρεί με 55 μηχανήματα, προκειμένου να αποφευχθούν το κλείσιμο το ορεινού οδικού δικτύου.


Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό, ενώ τα μηχανήματα ρίχνουν αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού.




βλεννα εγκυμοσυνης
εκκαθαριση ενφια 2014
χαριστε δυναμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου