Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

στεγνωτηρας πιατων vicko

παπουτσάκια αγκαλιάς αγόρι

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας, πρόσθεσε ότι "πήρατε την εξουσία για να δώσετε 12 δισ. παροχές και φέρατε 14,2 δισ. επώδυνα μέτρα, και άλλα 4,9 δισ. με την τελευταία απόφασή σας και το μνημόνιο το οποίο οι ίδιοι παραδέχεστε".


καλλιστεια ωριμων γυναικων

ζαντεσ 15 τουοτα

καπνισμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε ότι "επειδή πάνω από τη δικαιοσύνη των ανθρώπων υπάρχει η ανταποδοτική δικαιοσύνη, η θεία δίκη, έρχεστε 2,5 χρόνια μετά τις επικοινωνιακές πομφόλυγες να τιμωρηθείτε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργήσατε όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους και τις πλατείες".


Αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι "το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ισούται με το παράλληλο πρόγραμμα, που ισούται με τα αντίμετρα και είναι όλα μαζί πολιτικές μπούρδες". Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι σε αγαστή συνεργασία με τα οικονομικά συμφέροντα και κατέληξε λέγοντας ότι θα έρθει η ώρα που θα κριθείτε για τα ψέματα και εμείς θα κριθούμε για τις σκληρές αλήθειες και το δύσκολο δρόμο από το λαό".


"Θηλιά για τους Έλληνες η γραβάτα του Τσίπρα"


Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, σημείωσε ότι «η γραβάτα του κ. Τσίπρα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες γιατί είναι, θηλιά για την ελληνική οικονομία, τουλάχιστον, μέχρι το 2021».


Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας, χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη σημερινή μέρα για τους Έλληνες καθώς όπως είπε, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά κι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Μάλιστα υπενθύμισε πως χωρίς αυτή την κυβέρνηση η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια, το 2014.



α σαντε
τάνια καψάλη βιογραφικό
λικερ περγαμοντο ξυσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου