Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

εκλογη βατοπεδι

αλεξανδρα ηοτελ κοσ
τα ρεβυθια εχουν καλιο
κοκκινου χριστουγεννα
τραγουδουν οι βλαχοι

Τα δύο τελευταία χρόνια το FBI βρέθηκε στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων - ξεκινώντας έρευνες το 2016 τόσο για τη Χίλαρι Κλίντον όσο και για την προεκλογική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ - και πλέον πρέπει να αποκαταστήσει τη φήμη του, υπογραμμίζουν.


«Υπάρχουν ανησυχητικά πράγματα για τα οποία εγώ, πολλοί πρώην πράκτορες αλλά και νυν εργαζόμενοι θα θέλαμε να έχουμε σαφή εξήγηση», δήλωσε ο Τζέιμς Γκαλιάνο πρώην μέλος του FBI.


Τα τελευταία χρόνια αποφάσεις που ελήφθησαν από την ηγεσία της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών «είχαν καταστροφικές επιπτώσεις στη φήμη του FBI», πρόσθεσε.


Το FBI κατηγορήθηκε ότι ευνοεί τη Χίλαρι Κλίντον και λίγο αργότερα ότι συνέβαλε στην ήττα της στις προεδρικές εκλογές, αναστέλλοντας και ξεκινώντας ξανά την έρευνα για τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε από προσωπικό της υπολογιστή όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.


Παράλληλα το FBI κατηγορείται από τον Τραμπ ότι επιδίδεται σε ένα κυνήγι για να του στερήσει την εκλογική νίκη του 2016, προσπαθώντας να αποδείξει ότι οφείλεται στη σύμπραξη της ομάδας του με τη Ρωσία.


Ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε χθες Σάββατο «ένα κυνήγι μαγισσών που συνεχίζεται επ’ αόριστον». Τόνισε μάλιστα ότι το υπόμνημα των Ρεπουμπλικάνων που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή σχετικά με την έρευνα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας τον «δικαιώνει».


Η συνέχιση των ερευνών για τυχόν ανάμειξη της Μόσχας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 «αποτελεί ντροπή για την Αμερική», κατέληξε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, συνεχίζοντας να επικρίνει εμμέσως τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI.



αρης πορτοσαλτε ηλικία
πυκνοτητα πλαστικου
ελια λεμονι μποτσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου