Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

θελω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα

γερμανικη φιλολογια επαγγελματικη αποκατασταση
δε σε εχω αναγκη θεοδωριδου στιχοι
η διαιτα του αυγου fan page

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η συγκεκριμένη πρόταση, τότε οι δημοφιλείς λιχουδιές όπως το ντονέρ και το κεμπάπ, κινδυνεύουν ακόμη και με… εξαφάνιση, κάτι που θα είχε και κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο, δεδομένου ότι – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα-500 τόνοι κρέατος για κεμπάπ καταναλώνονται καθημερινά στην Ευρώπη, με το 80% αυτού να παράγεται στη Γερμανία εξασφαλίζοντας 110.000 θέσεις εργασίας.


πως φαινονται τα μικροβια στο μικροσκοπιο

bild


Όλα ξεκίνησαν όταν η Επιτροπή Υγείας αντιτάχθηκε την Τρίτη στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να επιτρέπεται η χρήση φωσφορικών αλάτων σε κατεψυγμένα κρέατα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ντονέρ και κεμπάπ. Η προσθήκη της συγκεκριμένης ουσίας επιτρέπεται στα φρέσκα κρέατα, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανονισμός για τη χρήση του στα κατεψυγμένα προϊόντα.


Η αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για τον αντίκτυπο που έχουν στην υγεία τα φωσφορικά άλατα όταν χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στα τρόφιμα, γι’ αυτό και δήλωσε αντίθετη στην πρόταση να επιτραπεί η χρήση των συγκεκριμένων ουσιών στο κρέας (πρόβειο, αρνίσιο, βοδινό, μοσχαρίσιο ή πουλερικό) που χρησιμοποιείται για την παρασκευή κεμπάπ και ντονέρ.


Οι κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπουν γενικά την χρήση φωσφορικών αλάτων στα κρέατα. Όμως εξαιτίας μιας σειράς εξαιρέσεων, η χρήση τους διαρκώς αυξάνεται, με την αιτιολογία ότι προστατεύουν τη γεύση και διατηρούν τα υγρά του κρέατος.



καθαρισμα πλακακια
κουταβια ονειροκριτης
ттт это

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου